Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Angajam full-time Lacatus mecanic, care sa execute prelucrari mecanice generale (amprentare, debitare, sudura) pentru punctul de lucru din Otopeni. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • Angajam full-time Manipulant Marfa pentru sediul central din Otopeni. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • caut muncitori cu experienta pentru izolatii cu polistiren si vata minerala ,firma ofera cazare,transport la santiere si retur,contract de munca ,asigurare medicala ..santierele sant in germania ..pentru informnatii tel 004915129469495

 • Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si in plina dezvoltare? Atunci te asteptam in echipa Farmavet. Cine suntem? Cea mai cunoscuta firma distribuitoare de produse veterinare cu un portofoliul ce insumeaza mai mult de 2000 produse de uz zooveterinar. Cautam o persoana care: Are studii de profil: tehnician veterinar, medic veterinar sau asistent de farmacie umana; Are abilitati de comunicare si negociere; Este perseverenta, orientata spre solutii si rezultate; Are cunostinte operare PC (Word, Excel, Outlook). Medicul/Tehnicianul veterinar va fi responsabil pentru: Vanzarea produselor farmaceutice/ accesorii / hrana; Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare; Implicarea directa in aprovizionarea si gestionarea produselor din stocul farmaciei; Promovarea portofoliului de produse clientilor din zona alocata; Stabilirea si mentinerea unei bune relatii cu toti clientii din zona alocata. Noi oferim: Un mediu placut si dinamic intr-o companie in continua expansiune; Dezvoltare profesionala si instruire constanta; Salariu fix+comisioane din vanzari.

 • Caut o secretara pentru sectie de politie iasi salariu 4000ron in mana pt informatie sunati acuma cv pdf Format aici

 • Pozitii deschise pentru recrutare: - Lucratori comerciali hypermarket Locul activitatii: Londra/ Marea Britanie; Durata actvitatii: minimum 06 luni; Salariu de baza: minimum 2.500 GBP/ luna NET; NU se solicita comision. Persoanele interesate trebuie sa transmita un CV care sa contina datele de contact. Pentru a fi la curent cu toate programele de recrutare, va invitam sa apreciati Pagina Oficiala www.facebook.com/UKJobCenter Cerem si oferim seriozitate maxima.

 • SC Jidava ,angajeaza mecanici auto cu experienta, salariu motivant si conditii de munca foarte bune

 • 1

  Bună ziua sint zugrav cu experiență cei ce doresc ma pot contacta la nr telefon 0730857197 locuiesc in Braşov mulțumesc

 • 1

  Angajam vanzatoare magazin alimentar Constanta Tomis Nord.Oferim salariul 1900 lei in mana,program 8 ore /zi,concediul de odihna este 20 de zile lucratoare,Dorim o persoana cinstita si serioasa care sa se alature unui colectiv tanar al societatii noastre Pentru detaii si alte facilitati sunati la tel.0722248335 intre orele 9-18.

 • Disponibil online

  Job de acasă

  Caut urgent DOAR persoane care doresc sa isi imbunatateasca starea financiara. ️- Înscrierea este gratuita Catalog gratuit la inscriere -Produse exceptionale, fara parabeni; -Discount 23% sau 30% la orice comanda; -Fara comanda minima, poti comanda chiar si un singur produs; -Cadouri de bun venit timp de 3 luni de la inscriere; -Livrare prin curier, la orice adresa doresti; ‍Suportul permanent al unui sponsor indiferent de situatie. *Aveti ocazia sa va îmbunătățiti situatia financiara intr-un mod placut ,lucrând acasa lânga familie. De ce nu încerci și tu ?

 • o Atributii si sarcini ale postului: o Pregatirea marfurilor pentru expediere; o Incarcarea/descarcarea marfurilor in/din autovehiculele de livrare; o Verificarea marfurilor sosite in depozit; o Manipularea si asezarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente si termenul de valabilitate, manual, cu ajutorul lizei sau folosind stivuitorul/electrostivuitorul; o Participa la inventarierea marfurilor de gestiune; o Asigura curatenia la locul de munca. o Responsabilitatile postului: o Raspunde de eventualele deteriorari ale produselor in procesul manipularii; o Sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora; o Sa utilizeze corect echipamentele tehnice, substantele periculoase si celelalte mijloace de productie; o Sa nu procedeze la deconectarea, schimbarea sau mutarea arbitrara a dispozitivelor de securitate ale echipamentelor tehnice, precum si sa utilizeze corect aceste dispozitive; o Sa aduca la cunostinta conducatorului locului de munca orice defectiune tehnica sau alta situatia care constituie un pericol de accidente sau imbolnavire profesionala; o Sa aduca la cunostinta conducatorului locului de munca in cel mai scurt timp posibil accidentele de munca suferite de persoana proprie sau de alti angajati; o Sa opreasca lucrul la aparitia unui pericol iminent de producere a unui accident si sa informeze de indata conducatorului locului de munca; o Sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti participanti la procesul de productie; o Sa utilizeze echipamentul individual de protectie din dotare, corespunzator scopului pentru care a fost acordat; o Sa coopereze cu angajatorului si / sau angajatii cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atata timp cat este necesar, pentru a da angajatorului posibilitatea sa se asigure ca toate conditiile de munca sunt corespunzatoare si nu prezinta riscuri pentru securitate si sanatate la locul de munca; o Sa coopereze cu angajatorul si / sau cu angajatii cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atata timp cat este necesa, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritatea competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale; o Sa dea relatii la solicitarea organelor de control si de cercetare in domeniul protectiei muncii.

 • 2

  Angajăm muncitori în construcții (dulgheri, zidari, faianțari, zugravi, necalificați) Salariu min. este de 3100 lei și max. 4500 lei.

 • Caut agenți de vânzări pentru produs financiar. Experiența este un avantaj, nu necesită licență. Pentru mai multe informații contactați mă pe emailul următor.

 • Caut o secretara pentru sectie de politie galati salariu 4000ron in mana pt informatie sunati cv pdf Format aici

 • Sunt absolventa de facultate și master în domeniul filologie, am certificat de formare psihopedagogica

 • Pozitii deschise pentru recrutare: - Lucratori agricoli (culegatori) Locul activitatii: Londra/ Marea Britanie; Durata actvitatii: minimum 06 luni; Salariu de baza: minimum 2.500 GBP/ luna NET; NU se solicita comision. Persoanele interesate trebuie sa transmita un CV care sa contina datele de contact. Pentru a fi la curent cu toate programele de recrutare, va invitam sa apreciati Pagina Oficiala www.facebook.com/UKJobCenter Cerem si oferim seriozitate maxima.

 • 12

  Angajez sofer CE, atestate valabile, card adr(se transporta ocazional), ruta Olanda-Franta, program de lucru 4saptamani cu 2 sapt.acasa,cunostiinte de lb. Engleza sau germana la nivel conversational, transport cu avionul, salar 2400€+bonus,doar Jud. Timis sau zonele limitrofe ! mai multe info la tel!

 • Caut o secretara foarte ingrijita stil fusta office cu ciorap varsta pana 50 ani sa fi merau foarte ingrijita la locul de munca pentru sectie de politie alba salariu intre 5000-6000 ron cv pdf Format aici

 • • Ofer servicii RSVTI si Insp. SSM-SU doar part/time

 • Sofer cu experienta ,caut loc de munca pe tur retur , cu plata la cursa , exclus curse spre scandinavia

 • Salveaza cautarea