Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca doar cu poze

Categorii

Judete

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • EXPERT CONTABILA, ofer servicii profesionale de contabilitate. State de plata, contracte de munca, Dosarele de personal, REVISAL, Declaratii ANAF, intocmire balanta ,certificare Bilant.

 • Organizatie non-profit va ofera urmatoarele oportunitati: „Puteti avea locul de munca dorit,mai sigur si mai bine platit” Beneficiati de preturi care au fost reduse cu 50%,in rate,fara taxa de inscriere. Scoala Nationala de Meserii deschide in toate judetele tarii cursuri de initirre, calificare si specializare autorizate, la preturi noi , pentru meseriile: -stilist protezist de unghii-120 ore=500 lei; -frizer,coafor,manichiurist-pedichiurist-4 luni(2/3 practica)=1200 lei; -tehnician maseur si reflexoterapie-6 luni(2/3 practica)=1500 lei; -bucatar-4 luni(2/3 practica)=800 lei; -ospatar(chelner),barman-4 luni(2/3 practica)=800 lei; -constructor-4 luni(2/3 practica)=800 lei); -sudor -4 luni(2/3 practica)=1200 lei); -lucrator in comert-2 luni(2/3 practica)=600 lei; -macelar(carmanger,transator)- 2 luni(2/3 practica)=600 lei; -brutar(patiser)-2 luni(2/3 practica)=600 lei ; -cofetar,patiser)-2 luni(2/3 practica)=600 lei -confectioner-asamblor articole din textile(croitor)-2 luni(2/3 practica)=600 lei; -agent de securitate cu atestat -2 luni(2/3 practica)=450 lei); - instructor preparator formare(formatori pentru cursanti cu studii medii) -50 ore =500 lei; - ORICE MESERIE la cerere. Program cursuri flexibil. Sprijinim angajarea absolventilor. Diplomele sunt conform standardelor U E,sunt recunoscute national si international. Nu percepem taxa de inscriere, program pentru cursuri, functie de posibilitatile de frecventare ale cursantilor. Au finalizat cursurile la centrul si subcentrele noastre de calificare peste 10 000 cursanti. Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajati,cu deducerea cheltuielilor. In prezent desfasuram cursuri calificare in judetele: TM;AR;HD;AB;SB;CS;MH;GJ;DJ;OT;TR;SJ;BH;SM;MM;CJ;MS;BN,BV;AG;DB;PH;NT;SV;BT;IS;BC;VN;BZ;VS;BR; GL;CT;TL si localitatile Vatra Dornei,Campulung Moldovenesc,Gura Humorului,Falticeni,Roman,Barlad si Caracal si se fac demersuri pentru deschiderea cursurilor in judetele din toata tara. Putem organiza cursuri calificare autorizate in orice localitate, pentru orice meserie,cu conditia sa avem minimum 15 cursanti inscrisi, pentru o singura meserie. S N M doreste colaborare cu licee,scoli,colegii,universitati,alte spatii situate central,care detin laboratoare si ateliere de specialitate,pentru a inscrie cursantii si a organiza cursuri de calificare autorizate in spatiile respective. S N M angajeaza lectori formatori pentru specialitatile:frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist; cosmetician; tehnician masor si relfexoterapie; bucatar; ospatar,barman; brutar; lucrator comercial;apicultor;macelar;confectioner textile; constructor, agent paza,formator,stilist protezist de unghii. Cautam colaboratori identificare, atragere si inscroere cursanti,oferim comision foarte motivant / cursant inscris, sau 2000 lei pentru formarea unei grupe de 28 cursanti pentru o meserie. Informatii suplimentare la:tf.0751855929; 0726964482; 0763247477;cursuri_romania@yahoo.com;

 • Caut persoane ambitioase, pasionate de vanzari si cosmetice care vor sa castigi bani din activitatea de consultant vanzari Pentru mai multe detalii contacteaza-ma!

 • CV-urile se trimit pe adresa office@servicecomputer.ro Candidatul ideal -Ambitioasa si dornica de afirmare -Abilitati de comunicare dezvoltate -Atentie la detalii -Responsabila, energica, dinamica -Cunostinte operare PC, Internet -Capacitate de asimilare a informatiilor noi -Seriozitate, punctualitate Descrierea jobului Asistent Manager - Magazin IT - Bucuresti : - preluare apeluri telefonice - evidenta documente - tehnoredactare PC (Nivel mediu Office) - activitati de organizare administrativa - relatii cu publicul - activitati de ofertare produse - executare servicii birotica BENEFICII: Salariu motivant cu posibilitati de crestere. Bonus-uri pentru excelenta. Posibilitati de afirmare si promovare. Un job stabil, intr-un mediu de lucru placut, elegant, care nu necesita eforturi deosebite. Descrierea companiei Companie IT, comercializare tehnica de calcul si mentenanta.

 • Salut.Caut partener(i) constructor priceput in Brasov pt a pune împreună bazele unei societăți de amenajări-renovari-restructurari interioare si exterioare.Am experiență in tot ceea ce privește amenajări-constructii inclusiv instalații electrice, HVAC, hidroizolatii etc... Nu doresc angajare. Multumesc

 • Instalatori cu plata la lucrare sau angajare pt instalații de apartamente în blocuri noi în București.Se lucrează cu pex, rehau, ppr, cu, etc. Rog seriozitate.

 • Cautam Maseuze cu sau fara experienta cu aspect placut, serioase si dornice sa se implice in jobul ales, Punctam foarte mult pe seriozitate si dedicare... Daca doresti sa ni te alaturi atunci nu iti ramane de facut decat sa vii la un interviu..... Va punem la dispozitie multe oferte avantajoase....Experienta nu este necesara pentru ca te invatam tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta meserie prin cursuri de specialitate. Iti oferim un mediu de lucru profesional, prietenos precum si oportunitati pentru construirea un venit consistent. angajarile se fac la sediul firmei sau suna-ne direct la telefon. Nu mai sta pe ganduri, aplica acum, te vom invita sa ne cunosti, vei vedea ce iti putem oferi si suntem convinsi ca nu vei regreta!

  Repostat automat
 • Salon LARISS angajeaza personal in zona Mall Veranda,Sector 2,pentru departamentul de Make-up,manichiura si coafor. Daca ai experienta in acest domeniu, vrei sa ai un salariu activ si bonusuri in functie de performanta,contacteaza-ne!

 • Angajăm pentru urmatoarele posturi: Frizerie, Coafura si Cosmetică, mai multe detalii la nr0745782473 sau la salonul nostru Aphrodite Beauty Center de pe Calea Martirilor nr 19

 • Angajam vanzatore la placintaria Placind’Or, zona Dristor. Program de lucru 2 zile cu 2zile. Conditii avantajoase de munca, contract pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii sunati la nr. De tel 0755856176

 • Ai nevoie de mai multi bani? Vrei sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma noastra. Lucrand in echipa Life Care traiesti sanatos folosind produse bio si castigi bani din vanzarea acestora. Detaliiemail:

 • Ai nevoie sa-ti suplimentezi veniturile? Vrei sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma Life Care. Colaborand cu noi a posibilitatea sa traiesti sanatos consumand produse bio si sa castigi bani din vanzarea acestora. Detaliiemail:

 • Vrei sa lucrezi in timpul liber ca sa iti suplimentezi veniturile? Intra acum in echipa de consultanti vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile echipei tale. Ce poate sa fie mai bine decat sa consumi produse bio, sa traiesti sanatos si in acelasi timp sa castigi bani. Detaliiemail:

 • Vezi ca nu iti mai ajung banii pentru acoperirea cheltuielilor curente? Incepe acum sa castigi bani cu ajutorul Life Care. Intra in echipa noastra de vanzari produse bio cu catalog si poti sa castigi intre 20-30% din toate vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma Life Care. Detaliiemail:

 • Esti in cautarea unei surse pentru suplimentarea veniturilor tale? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si castigi intre 20-30% din vanzarile tale personale si intre 2-20% din vanzarile echipei tale in calitate in calitate de coordonator. Cu Life Care traiesti sanatos folosind produse bio si castigi bani din vanzarea acestora. Detaliiemail:

 • Vrei sa iti suplimentezi veniturile? Ai posibilitatea sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma noastra. Lucrand in echipa Life Care ai posibilitatea sa traiesti sanatos consumand produse bio si sa castigi bani din vanzarea acestora. Detaliiemail:

 • Ai nevoie de mai multi bani? Vrei sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in afacerea MLM Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine in cadrul firmei noastre. Lucrand in echipa Life Care castigi bani si traiesti sanatos consumand produse bio. Relatii: sau telefon

 • Ai nevoie de mai multi bani? Vrei sa lucrezi in timpul liber? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma Life Care. Lucrand in echipa Life Care ai posibilitatea sa traiesti sanatos consumand produse bio si in acelasi timp sa castigi si bani. Detaliiemail:

 • Nu iti mai ajung banii? Vrei sa lucrezi in timpul tau liber? Intra acum in echipa de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si castigi intre 20-30% din vanzarile personale si intre 2-20% din vanzarile celor inscrisi de tine la firma noastra. Lucrand alaturi de Life Care traiesti sanatos consumand produse bio si poti sa castigi bani din vanzarea acestora. Detaliiemail:

 • Salveaza cautarea