Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad doar cu poze Persoane Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • castiga muncind pentru tine

  Ride Sharing Arad Castiga bani conducand in Arad cu Uber, Bolt! Transportul alternativ este o activitate profitabila in multe orase din Romania si din intreaga lume. Daca vrei sa lucrezi in timpul liber sau full time te asteptam in echipa noastra! Conditii de colaborare: - Autoturism propriu mai nou de 15 ani - Atestat transport alternativ (va sustinem in obtinerea lui) - Varsta minima 21 de ani si minim 2 ani vechime permis de conducere categoria B. WhatsApp: Cerinte obligatorii pentru a va incadra: - varsta minima 21 de ani - vechime permis minim 2 ani - cazier judiciar curat Masina personala mai noua de anul 2009 inclusiv, in 4 usi. -Lucrati cu masina personala. -Va faceti programul de lucru exact cum doriti dumneavoastra. - Contravaloarea atestatului de transport este decontata de Uber si Bolt ulterior dupa obtinerea acestuia. Comision firma 10% Va rog cei interesati pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic la numarul din anunt. Persoana de contact Cristian In cazul in care nu raspund, voi reveni cu un telefon

 • 19

  Curieri/ Livratori la Domiciliu Arad

  Sunt o firma de livrari mancare la domiciliu Ask Me Delivery in Arad cu aplicatia noastra proprie, dar fata de Glovo si Tazz primesti banii in ziua respectiva nu trebuie sa astepti 1-2 saptamani. Tu primesti de la client banii de transport la livrarea comenzii. Programul este full time/ part time cum isi doreste fiecare sa isi faca programul daca are un alt job. Cine este interesat de acest job pentru mai multe detalii să îmi lase mesaj și va las numărul meu de telefon.

 • 11

  Broker in asigurari

  Căutăm colaboratori locali dinamici, activi și în căutare de noi oportunități, îți propunem activitatea de Brokeraj. Avantajele inceperii acestei activități sunt că poți intermedia următoarele categorii de servicii și produse: -Asigurări (generale,de viata unde colaboram cu toate companiile de asigurări din piață). -Credite unde colaborăm cu majoritatea băncilor din piața românească, companii de leasing și ifn-uri. -Turism (intermediem orice pachet turistic intern și extern, bilete de avion, cazare, etc...) -Imobiliare (vânzarea, cumpărarea, încheierea locuințelor, spatiilor comerciale, terenurilor și orice forma existenta în piață de către clienți). Odată cu începerea acestei activități beneficiați de următoarele avantaje: -Ești plătit pentru fiecare serviciu sau produs intermediat. -Clienții găsesc consultanță în toate domeniile de mai sus direct la tine economisind timp și bani. -Ai multe posibilități de creștere și dezvoltare. Înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți. Partea cea mai bună este că toată activitatea o gestionezi de pe platforma companiei, timpul efectiv investit fiind flexibil și la dispoziția ta. Îți punem la dispoziție atât platforma de servicii unde poți oferta toate categoriile de produse și servicii puse la dispoziția noastră, dar și platforma E-learning, unde sunt cursuri de formare, specializare și venim în ajutorul tău, pentru a-ți crea un parcurs normal al activității ce urmează să o desfășori. Dacă este pentru tine aștept cu drag un mesaj/telefon din partea ta pentru a trece la următoarea etapă. Succes.

 • Închiriere scaun coafură Sonnenline Uta Arad

  Oferim spre închiriere scaun de coafură în cadrul salonului Sonnenline, Calea Aurel Vlaicu, nr 45-55, Arad. Detalii la numărul de telefon afișat.

 • 1

  Închiriem posturi de coafură si camera pentru cosmetica la Beauty Line Arad

  Oferim spre inchiriere posturi de coafură si camera pentru cosmetica în cadrul salonului Beauty Line Profesional, cel mai reprezentativ salon de înfrumusețare din Arad, situat în centrul orașului! Bulevarul Revolutiei, nr 101, Arad (vizavi de teatru). Detalii la numărul de telefon afișat.

 • 14

  Atestate Soferi organizeaza cursuri Arad

  Atestate Șoferi cu sediul în Arad, str. Fulgerului nr. 3, Contact la Nr. tel. 744763388 , organizează următoarele cursuri: - Manageri transport - Consilier de siguranța ADR - Instructori auto si profesor Legislație - Conducători auto CPC Marfa, persoane - Conducători auto începători CPI marfa si persoane - Conducători auto ADR colete și cisterne - Transport Agabaritic - Taxi CONTACT: Eugen - Tel. , Fix Vă așteptăm!

 • 4

  Atestate cursuri arad

  Atestate Soferi cu sediul in Arad, str. Fulgerului, nr. 3, tel rganizează următoarele cursuri: - Manageri transport - Consilier de siguranța ADR - Instructori auto si profesor Legislatie - Conducători auto CPC Marfa, persoane, agabaritic -Conducatori auto incepatori CPI marfa si persoane - Conducători auto ADR colete si cisterne -Taxi CONTACT: Eugen, Va asteptam!

 • 5

  ADR ATESTATE Firma Servicii Oferta

  Atestate Șoferi cu sediul în Arad, str. Fulgerului nr. 3, Contact la Nr. tel. 744763388 , organizează următoarele cursuri: - Manageri transport - Consilier de siguranța ADR - Instructori auto si profesor Legislație - Conducători auto CPC Marfa, persoane - Conducători auto începători CPI marfa si persoane - Conducători auto ADR colete și cisterne - Transport Agabaritic - Taxi CONTACT: Eugen - Tel. , Fix Vă așteptăm!

 • 5

  Job Pensionari Venit suplimentar Pasiv National

  Se lucreaza de acasa National Inscrieri Membri Proiect www.viitorul-tau.eu

 • 2

  Inchiriez post Frizerie /Coafura

  Inchiriem post Frizerie/Coafura in zona Podgoria, pentru mai multe detalli ne puteti suna la nr de telef

 • 5

  Servicii contabile Arad si Timisoara

  Cabinet contabilitate - prestam servicii firme mici si mijlocii, Contabilitate si Salarizare / Timisoara si Arad CONTABILITATE * evidenta furnizorilor si clientilor, registru de casa, nir, bonuri de consum * evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si calculul amortizarii * intocmirea balantei lunare de verificare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii * intocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar * calcularea taxelor de plata catre stat si intocmirea / transmiterea ordinelor de plata pentru achitarea taxelor la termenele prevazute de lege * intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale * intocmirea/depunerea situatiei financiare semestriale * intocmirea/depunerea bilantului contabil * consultanta privind legislatia financiar-contabila, legata de obiectul de activitate * reglarea / urmarirea fisei pe platitor ANAF * informarea lunara a conducerii societatii despre rezultatele financiar-contabile * intocmirea de rapoarte suplimentare, solicitate de conducerea societatii * asistenta la intocmirea dosarului de inventariere anuala obligatorie * arhivarea documentelor financiar-contabile * salvarea si securitatea datelor prelucrate, pe un hard extern. SALARIZARE *preluarea sau intocmirea pontajelor pentru intocmirea statului de salarii *intocmire state de plata si calcul contributii catre ANAF *intocmire Declaratie lunara *intocmirea contractelor de munca si transmiterea acestora in Revisal *intocmire acte aditionale, decizii sau alte acte specifice si transmitere in Revisal *consultanta privind legislatia muncii; *intocmirea dosarului de personal *intocmirea fiselor de post *consiliere in elaborarea regulamentului de organizare interna *consiliere privind documentele necesare la angajare in functie de specificul fiecarei functii *eliberarea adeverintelor de salarii angajatilor Preturi avantajoase si negociabile, in functie de activitatea societatii Dvs Cu contract de prestari servicii si Factura emisa lunar Contact la email Orar: 8-22

 • Cautam colega coafeza

  Ne marim echipa ! Cautam colega coafeza/hairstylist. Daca esti o persoana sociabila, cu bun simt, interes la locul de munca și dorinta de a evolua impreună, te așteptăm să ni te alături si te încurajăm să îți valorifici pasiunea pentru frumusețe, intr-un mediu cu energie bună, care să te ajute sa te dezvolți continuu. Salonul de înfrumusețare "Prestige", zona centrala in Arad, închiriază posturi de lucru pentru coafură. Programul si conditiile de colaborare se stabilesc în urma interviului. Trebuie sa aduci cu tine doar o atitudine proactiva și experiența ta in domeniul profesional Hair Care & Beauty! Lasă-ne un mesaj privat sau suna și hai să discutăm despre work & beauty!

 • Închiriem post de frizerie/barber la Sonnenline Arad

  Oferim spre închiriere scaun de frizerie/barber în cadrul salonului Sonnenline, Bulevarul Revoluției, nr 101 Arad (vizavi de teatru). Detalii la numărul de telefon afișat.

 • Piese schimb abatoare păsări

  Oferm piese de schimb foarte calitative compatibile Marel-Stork, Meyn, Systemate, Linco, Foodmate pentru abatoarele de pasari. Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi solutii complete pentru necesarul dvs pentru piesele de schimb. Pentru detalii www.globalpoultryequipments.com

 • 21

  Disponibil online

  Agenti imobiliari independenti Arad - Timisoara si imprejurimi

  Tu cate ore pe zi muncesti ca sa castigi lunar 1000 euro? Lucreaza Agent imobiliar independent - un proiect stabil pe termen lung la RoaImobiliare. Ce înseamnă Independent? Înseamnă să lucrezi pe cont propriu (ca și când ai lucra la o agenție imobiliară) și să te bucuri de tot comisionul tranzacțiilor pe care le realizezi. Da, 100% comisionul este al tău. Înseamnă să lucrezi mai mult de acasă, să nu mai consumi timp și bani pe transport până la birou. Înseamnă să ai mai mult timp pentru ceea ce tu consideri că este important.Înseamnă mai puțin stress și mai multă sănătate. Indiferent dacă acum ai sau nu de lucru, poți începe să îți pregătești drumul pentru a deveni independent. Noi te ajutăm cu toată experiența noastră, cu software online de ultima generație, cu publicitate imobiliară și suport tehnic non-stop. Da, NON-STOP vom fi online, la dispoziția ta. Pentru detalii viziteaza site-ul roaimobiliare punct ro la sectiunea Lucreaza cu noi sau trimite CV cu fotografie si Scrisoare de intentie la roawdb @ gmail.com . Nu tratam aplicatiile superficiale! Și tu poți deveni agent imobiliar independent (autonom)!

 • Tehnolog in industria carnii

  Ferma Cosuleanu din localitatea Nadlac, societate consacrata in agricultura si zootehnie ofera posibilitatea de a te alatura echipei noastre . Pentru un abator de capacitate mica si unitate de procesare carne căutam un TEHNOLOG competent pentru coordonarea procesului de producție carne si preparate din carne "Respectam traditia culinara locala " Aceasta este deviza sub care s-au născut, acum mai bine de 25 de ani,activitatea noastra , de la furca la furculita , producem in sistem integrat Fabricarea propriilor furaje, producerea materiei prime în fermele companiei ,abatorizarea, pro ce sa rea lor în fabrica pro prie, depo zitarea, trans por tul i propria comercializare a produselor din carne ne obliga sa respectam adevarata calitate si gustul incofundabil al retetelor traditionale. Experienta in domeniu este sigur avantajul tau. Informatii la numarul de telefon

 • Închiriez post de manichiură

  Închiriez post de manichiură, in salon ultracentral renovat, cu mobilier nou.

 • Închiriez post de gene

  Închiriez post de gene, in salon ultracentral, renovat, cu mobilier nou.

 • 2

  Executam diverse lucrari constructii

  Executam diverse lucrări restaurări fațade monumente istorice hidroizolații termoizolații finisaje rigips sape gresie parchet acoperisuri ,etc ptr mai multe detalii la tel suntem firma srl

 • 7

  Colaborare de lungă durată Inginer Horticol, muncitori cu experiență în Pomicultură

  Căutăm pentru colaborare de lungă durată: - Inginer Horticol cu experiență în Pomicultură. - Muncitori cu experiență în Pomicultură. - Paznic fermă situată în Arad.

 • Salveaza cautarea