Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Experienta: Experienta 1-3 ani Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam bucătar și ajutor bucatar cu sau fara experiență pentru food truck specializat in burgeri (street food) . Cautam persoane active , cu capacitate de a invata lucruri noi, dinamice, sa fie responsabile in respectarea procedurilor de lucru si măsurilor sanitare actuale. Locație fixă , fara deplasari , program foarte bun . Salariul se discută la interviu. CV -urile se trimit la adresa Telefon Numai persoanele selectate vor fi programate la interviu.

 • 11

  Angajez urgent menajeră sau bonă ori asistentă îngrijire persoane în vârstă cu sau fără experiență. Locație stabilă semicentral. Program flexibil , salariu motivant de la 3000 lei plus bonusuri. Se ofera 3 mese respectiv se decontează transportul sau se asigură deplasarea . Accept și persoane din afara localități și se asigură cazare. Sunt de acord și cu persoane de etnie romă sau străini inclusiv bărbați , femei sau cuplu. Se solicită 3 persoane program full sau partime. Mai multe detalii la telefon . Cu drag vă aștept Diana.

 • Angajam polishatori auto. Posibilitate și colaborare ocazionala. Comision la mașină.

 • 3

  Restaurant zona Titan angajam.bucatar pentru salate si desert

 • Caut zidari cu experienta in domeniu incepand cu data de 12 05 2021 rog si ofer seriozitate

 • 1

  angajez dulghieri mai multe detalii la tel

 • Jobul este pentru Constanta! Responsabilitati : - Intampina oaspetii hotelului conform standardelor societatii in mod amabil si profesional; - Informeaza oaspetii cu privire la serviciile si tarifele de cazare in hotel,rezerva si cazeaza oaspetii hotelului cu eficienta si professionalism, avand toate cunostintele necesare acestor proceduri - Stabileste relatii optime cu oaspetii pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor situatiilor ocazionale, fie in persoana, la telefon sau prin email; - Administreaza rezervarile, anularile, no-show-urile, conform politicii si procedurilor hotelului; - Se mentine la curent cu preturile de vanzare, pentru a oferi informatii corecte clientilor si celor interesati; - Se informeaza permanent asupra actiunilor si activitatilor ce au loc in hotel pentru a informa turistii in legatura cu evenimentele ce se desfasoara; - Rezolva prompt si discret diverse situatii particulare sau reclamatii ale clientilor si apeleaza la superiori, in ordine ierarhica, pentru a fi luate cele mai adecvate solutii - Are atributii de facturare si incasare contravaloare servicii ; - Mentine ordinea la receptie aranjand documentele in consecinta si mentinand zona receptiei curate in permanenta pentru a evita agitatia Candidatul ideal : - atent la nevoile oaspetilor si incearca in permanenta sa raspunda solicitarilor acestora - bun cunoscator a limbii engleze - sociabil - comunicativ - aspect fizic placut - calificare receptioner - experienta anterioara in domeniul ospitalitatii - abilitate de a lucra in programe de calculator si social media este un plus - atitudine pozitiva si prietenoasa - flexibilitate si receptivitate la situatiile care intervin in interactiunea cu oamenii Va rugam sa trimiteti cv-ul pe adresa:

 • Lucrari exterioare (Pavaje și borduri, Gresie) Complex rezidențial Munchen Limba straina: Engleza, Rusa sau Germana Salariu 10 euro / ora - cazare gratuita

 • 6

  Angajam ajutor barman Restaurant cu specific Italian

 • Vpy Design angajeza pregătitor slefuire mdf frezat in vederea vopsiri ,part tine sau full time ,salariu motivant, cu experienta minim 1 an, part time sau full time

 • 8

  Shop&Go (Mega Image) situat in zona Romana Angajam: Lucrator Comercial/ Casier. Se ofera pachet salarial substantial, in functie de experienta si performante. Programul de lucru este flexibil, iar activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut. Posibilitate de dezvoltare a carierei: Sanse reale de promovare pentru cei care isi doresc un loc de munca stabil. Angajatii noi beneficiaza de training si suport, in vederea insusirii procedurilor interne. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Detalii la

 • caut muncitori pe zidarie cu experienta in domeniu am o rugaminte ...fara alcool rog seriozitate multumesc

 • 1

  Sc WSP INTERIOR DESIGN SRL caută coleg cu bun simt ,serios și dornic sa învețe pentru a evolua profesional.Salariul variază in funcție de performanța. Căutam muncitor necalificat. Salariu 3000 lei brut Program 8 ore pe zi de luni pana vineri. Contract de munca. Puncte lucru Bucuresti. Ne puteți contacta între orele 8:00-17:00.

 • 1

  Cerinte: - Experienta pe call center nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; - Cunoasterea limbii bulgare si romane la nivel avansat ( citit / scris / vorbit ) ; - Bune abilitati de comunicare si relationare prin telefon; - Persoana proactiva : orientare catre client; - Persoana dinamica, ambitioasa, spirit de echipa; Responsabilitati - Contactarea clientilor in vederea confirmarii comenzilor; - Preluarea apelurilor telefonice; - Raportarea activitatii; - Comunicarea cu clientii prin intermediul platformei Facebook;o Salariul se discuta la interviu.

 • 1

  Ne mărim echipa și căutăm alături de noi o persoană pentru poziția de operator call center,experiența în acest domeniu este un avantaj.

 • 5

  Angajăm operatori call-center (fete) cu EXPERIENȚA Salariul de început este de 1800 lei net lunar, plus bonusuri lunare de performanță, care variază între 400 și 1000 de lei (lunar), urmând ca după 3 luni să devină 2000 de lei net. Suntem o echipă de 15 operatori, atmosfera la noi este deschisă, și ne împrietenim repede. Domeniul in care activam este marketing, iar obligația fiecărui operator Call Center este de a convinge clientul sa participe la evenimentele comerciale organizate de compania noastră. Oferim training de început, așa că vei afla tot ce ai nevoie pentru a face performanță. Punctul de lucru se află in București, Sector 6 zona Metro Militari (Drumul Osiei nr 52 clădirea Abbey) Programul este de luni până vineri, între orele 08:30-17:00! Pentru interviu sunați la numărul de telefon sau de luni pana vineri între orele 10:00-16:00

 • 2

  Angajam personal cu minim 2 ani experienta in servicii de curatenie. Program de lucru 4h dimineata (luni-vineri de la 6:30 la 11:00) si obiectiv fix (sali de sport) in zona Bd. Basarabia, sector 3. Contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant + bonuri de masa, sporuri de performanta, posibilitati de crestere a venitului prin lucrari extra (in afara programului).

 • Salveaza cautarea