Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Buzau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Realizez corectarea textelor OCR provenite din scanare precum si realizare pdf din imagini scanate: - extragere text din imagini scanate [OCR] - corectare automata a textului adica eliminarea artefactelor rezultate din OCR, eliminarea idiogramelor si a "bug"-urilor etc. - introducere diacritice - corectare semiautomata a textului adica corectarea grosiera a cuvintelor incomplete/incerte de tip v0. 9 - introducere note de subsol, note de final - introducere link-uri catre notele de final - corectare manuala de tip v1. 0 adica verificarea si corectarea textului cuvant cu cuvant a OCR-ului, prin compararea cu textul sursa, scan-ul sau pdf-ul original. - aranjare in pagina, link-uri - etc. De asemenea pot prelucra imaginile scanate in mod superior: - realizare pdf din imagini scanate grayscale, cu paginile sincronizate - realizare pdf redus B&W [alb&negru] din imagini scanate - introducere bookmark pentru fiecare capitol - introducere layer OCR searchable adica poti cauta un anumit cuvant din imaginile scanate - introducere link-uri catre notele de final si viceversa - sincronizare pagini carte cu paginile din pdf - etc. Esti student si: - vrei sa nu mai cari manualele dupa tine. Solutia: pdf din imagini scanate - te-ai saturat de termenele limita impuse de biblioteca pentru returnarea cartilor/manualelor - vrei sa ai in laptop, I-pad, Kindle sau pe alt dispozitiv cartea/cartile sau manualele preferate - imparti manualul cu alt student Atunci solutia sunt EU! Preturi negociabile si calitate garantata! ATENTIE: Extragerea textului din imagini scanate se face din scanarea cartii realizata de client. Daca scanarea este defectuoasa atunci preturile se pot modifica. Scanarea se face in format . tiff la 300 dpi grayscale/color iar in timpul scanarii se apasa cartea in zona cotorului pt. a fi lipita de scanner si a se realiza o scanare conforma. Alte informatii si demo la ocrcorectare@yahoo. com Telefon: 0727922248

 • Maistru mecanic, absolvent al școlii de maiștri in 2011, 9 ani experienta in domeniul întreținerii și reparatiei utilajelor industriale doresc colaborare/angajare pe termen lung. Am 30 de ani, posesor permis auto cat. B, cunoscător limba engleză nivel avansat scris si vorbit, absolvent curs leadership, familiar cu lucrul sub presiune.

 • 1

  angajez soferi tir cu experienta pentru curse Romania-Germania-Romania

 • Persona serioasă 32 ani limba engleză nivel începător mediu astept oferte

 • 1

  Firma de constructii din Buzau angajeaza persoana responsabila cu intocmirea cartii tehnice a constructiei pentru lucrarile in executie. Candidatul ideal - Studii medii / superioare finalizate; - Experienta minim 1 an in domeniul intocmirii si editarii documentatiei de proiectare in constructii; - Persoana organizata - Abilitati de comunicare interpersonala bune - Cunostinte ale legislatiei in domeniu; - Cunostinte operare PC. Descrierea jobului - Planifica intocmirea / predarea Cartii Tehnice a Constructiei; - Intocmeste Cartea Tehnica A Constructiei conform legislatiei in vigoare (HG 273/1994); - Preda Cartea Tehnica A Constructiei catre clienti; - Colaboreaza cu diverse compartimente din cadrul organizatiei pentru colectarea inregistrarilor necesare; - Mentine la zi baza de date privind situatia cartilor Tehnice ale Constructiilor.

 • Societate comercială angajează vânzătoare magazin produse nealimentare. Experienţă minim 3 ani. Mai multe detalii, numai la numerele de telefon: • 0721 172 018 • 0745 145 320 Nu răspund la mesaje.

 • 4

  Angajez șofer profesionist cu categoriile C+E, intern sau extern. Salariu atractiv. Ofer și rog seriozitate. Mai multe informatii la nr. 0722 475 639. Costel Gușă.

 • 1

  Angajam ELECTRICIAN CU EXPERIENTA in constructii. Cerinte: -Studii medii: scoala profesionala sau liceu profil electric (calificare electrician) -Autorizare ANRE electrician autorizat (constituie un avantaj) -Experienta in instalatii electrice -Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru -Apt pentru lucru la inaltime. Se ofera salariu motivant. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • 1

  Angajam MAISTRU ELECTRICIAN pentru unul din furnizorii traditionali de materiale electrice pentru piata buzoiana, prin deschiderea unui depozit en-gross de materiale electrice de un inalt nivel calitativ, avand la baza consultanta tehnica, gama diversificata a materialelor, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitatea si preturile competitive ale produselor furnizate. Responsabilitati: - Asigura suport administrativ si operational pentru activitatea zilnica; - Coordoneaza si supravegheaza personalul din subordine; - Conduce in mod direct activitatile de executie a lucrarilor; - Urmareste asigurarea tuturor materialelor, documentelor si conditiilor necesare executiei; - Supravegheaza permanent desfasurarea lucrarilor. Cerinte: - Scoala de maistrii in domeniul instalatiilor electrice; - Autorizatie ANRE- obligatoriu; - Abilitati de comunicare si munca in echipa; - Experienta intr-o pozitie similara minim 3 ani; - Seriozitate, punctualitate, corectitudine. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0744668559.

 • 21

  SOFER CATEG B /CURIER Angajam SOFER CATEG B /CURIER pentru firma de curierat de top. Cerinte: -permis conducere categ B minim 2 ani -cazier curat -seriozitate si implicare la locul de munca -constituie un real avantaj experienta pe un post similar. Program de lucru:8h/zi. Salariul oferit : salariu fix+tichete masa (300 lei) + bonusuri. PENTRU DETALII SUNATI LA NUMARUL: 0744668559 / 0745 070605

 • Disponibil online

  Lucru de acasă

  Urgent!!! Cautam personal pentru lucru la domiciliu! De preferință femei. Ai nevoie doar de 2 ore libere pe zi si dorinta de a invata,instruire GRATUITA . Venitul lunar, cadouri, oferte, promoții! Pentru detalii telefon 0752525320

 • 6

  Alfa Textil Buzau, cu sediul in Complexul Crang, angajeaza confectioneri cu experienta (triplock, liniara, uberdeck, etc).

 • Angajam personal cu sau fara experienta depozit-supermarket Anglia (Wolverhampton) se cere limba engleza salariul este de aprox 2000 lire net/ luna - fara taxe, fara comisioane - se achita transportul 110 lire, la urcarea in autocar - se achita cazarea 335 lire, la intrarea in cazare Cerem si oferim seriozitate, plecari urgente Pentru mai multe detalii sunati la tel: 0758724160

 • 8

  Angajam muncitori in constructii in meseriile de dulgheri,fierari betonisti,zidari ,zugravi ,rigipsari si hidroizolatori. Salarii deosebit de motivante.Puncte de lucru in Buzau ,Bucuresti si Austria.

 • Muncitori în construcții cu ziua, am nevoie de 2 băieți! Plata se face săptămânal! Rog si ofer seriozitate!

 • Servant pompier doresc angajare cer şi ofer seriozitate maximă tel.0746204486.

 • Firma de constructii din Buzau angajeaza dulgheri. Persoana contact: Eugen Relatii la telefon: 0741296535

 • Caut de lucru ca fierar-betonist, cunosc planul și zidărie și puțină dulgherie, mai multe detalii la telefon.

 • 1

  electrician industrial, autorizat ANRE 2B, cu experienta in: - intretinere preventiva si predictiva utilaje - tablouri electrice automatizari, - citire scheme electrice - PLC automatizari, scheme logice - motoare electrice (forta si comanda), - invertoare frecventa Danfoss, Altivar, Yaskawa, omron - senzoristica inductiva, capacitiva, optica, etc. - SAFETY relay - automatizari cuptoare industriale pe gaz si electrice - scheme electrice, - Instalatii hidraulice, pneumatice cu automatizarile acestora. Solicit angajare sau colaborare in Buzau si in judetele invecinate. Oferta poate fi si pentru colaborare, part time. full time, strainatate, etc.

 • 1

  Recrutam pentru Franta personal pentru urmatoarele posturi: - initiere macelari la abator de porc si vita - operator la mate de porc si vita - electrotehnician linie de productie abator(cunoscator de limba franceza) - izolatori cu polistiren - doua echipe de zidari a cate 2 persoane(unul dintre membrii echipei va trebui sa cunoasca limba franceza) Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul 0749786010

 • Salveaza cautarea