Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Giurgiu Giurgiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam soferi profesionisti C+E cu/fara experienta

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • Sofer distributie salariu net 5860 ron + bonusuri

  Angajam urgent soferi (femei bărbați) cat.B livratori cu categ B pentru distributie produse farmaceutice. Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA zero72765982unu SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP!!! zero72765982unu

 • Operatori Call Center **Salariu net 6000 RON + bonusuri **

  Operatori Call Center **Salariu net 6000 RON + bonusuri ** Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 6000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produse cosmetice Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • 34

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar; pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0722260833

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri

  Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri * Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 6000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 1

  Angajez șofer

  Societate comerciala cu specific Horeca, angajează șofer, categoria B , pentru detalii sau transmiterea Cv-ului, la numărul de telefon: .

 • 2

  Econimist

  SC Ghe Stubeanu SRL angajeaza econimist. Cerite: - studii superioare - sa conduca evidenta contabila de la A la Z - bilant, declaratii , etc Mentiuni: persoanelor care nu au domiciliul in Giurgiu le putem oferi cazare . Pentru informatii sunati la : 0732320000

 • 3

  Clinica dentara din Giurgiu, angajeaza medici dentisti

  Clinica dentara din Giurgiu .angajeaza medici dentisti. Program flexibil . Detalii la nr de tel 0723682544

 • 8

  Angajam muncitori in constructii

  ANGAJAM MUNCITORI CONSTRUCTII Placari polistiren Gresie Faianta Zidarie Tencuiala Rigips Etc. Relatii la tel

 • 8

  Angajez muncitori constructii

  Angajez muncitori în construcții - placari polistiren - gresie, faianță - rigips - tencuiala - zidărie Tel la tel :

 • Angajez sofer ocazional

  Angajez sofer in orasul Giurgiu. Programul va fi de 2 sau 3 curse pe zi, de luni pana joi. Max 2 ore pe zi. Cursele vor fi scurte, iar salariul variaza in functie de numarul de curse. Ofer 600 de lei pe luna. Pentru detalii contactati-ma la numarul

 • 2

  Caut 10 persoane pentru cules portocale și mandarine în Grecia

  Caut 10 persoane harnice și serioase pentru cules portocale și mandarine în Grecia.Plata se face la fiecare 10 zile, cazare asigurata contracost, gratuit gustare,cafea și masă la prânz.Plecare în zilele de marți, joi și sâmbătă.Mai multe detalii la telefon zero 7 trei 1 șase 0 doi 4 zero 2.

 • 3

  Angajăm dispeceri

  Firma de transport internațional angajam dispeceri cunoscători de limba germană sau engleză. Activitatea se va desfășura in Giurgiu, la punctul de lucru al firmei. Oferim salariu competitiv și mediu de lucru plăcut. CV-urile se vor transmite prin whatsapp la nr.

 • 6

  Angajez doamna/domnisoara pentru pregatire comenzi

  Serena Exim angajeaza persoana pentru pregatire comenzi si etichetare , cu domiciliul in zona Adunatii Copaceni Se lucreaza cu coduri EAN deoarece livrarile se fac catre retelele de Hipermarket. Responsabilitate,seriozitate,implicare. Persoana pe care o cautam este foarte importanta pentru noi! Salariu intre 2.000 - 3.500 lei in functie de experienta.

 • 14

  Angajez Barista

  -Angajez vanzatoare cafenea. Varsta maxima: 40 de ani relații la tel.

 • Angajam reprezentant vanzari

  Responsabilităţile importante: Contactarea potenţialilor clienţi ai companiei; Raportarea zilnică a rezultatelor obţinute; Îndeplinirea targetului lunar de vânzări; Promovarea imaginii şi prezentarea companiei în conformitate cu cerinţele şi standardele acesteia. Profilul candidatului: Foarte bune abilităţi de comunicare, orientare către client; Fără limită de vârstă! Oferta (bonusuri, beneficii): Recompensă financiară: salariu, bonuri de masă, comision si bonus din vânzări; Bonus vechime. Posibilitatea de promovare; Training pentru dezvoltarea abilitaţilor de vânzare şi negociere; Program flexibil; Mediu de lucru dinamic şi antrenant;

 • 10

  Angajam lucrator comercial market

  ANGAJAM LUCRATOR COMERCIAL MINI MARKET IN GIURGIU. SALARIUL 2350LEI+TOATE TICHETELE DE MASA IN VALOARE DE 30 LEI UN TICHET. PROGRAM DE LUCRU 8 ORE/ZI. SALARIUL SE DA IN DOUA TRANSE, AVANS+LICHIDARE. LIBER SAPTAMANAL 48 DE ORE.

 • Coordonator echipa junior in Giurgiu

  Suntem în căutare de Coordonator echipă Junior în Giurgiu! Dacă te aflii la început de drum și ești în căutarea unui loc de muncă, te așteptăm în echipa noastră! Îți oferim posibilitatea de a coordona o echipă în domeniul auto, unde vei pune în aplicare multe abilități și cunoștințe, iar unde cu siguranță, vei învăța multe lucruri noi! Candidatul ideal: Abilități de coordonare a unei echipe și orientare spre detaliu; Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu; Carnet de conducere categoria B obligatoriu; Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi (L V); Disponibilitate pentru deplasare și cazare. Responsabilități: Coordonează, organizează si controlează activitatea echipei din subordine; Furnizează clienților servicii prompte și eficiente; Creează legături strânse și constructive cu clientul, orientate spre dezvoltarea zonei de interes; Îmbunătățirea și dezvoltarea relației cu clienții; Propune soluții pentru îmbunătățirea performanței echipei; Asigură rezolvarea problemelor apărute în realizarea proiectului și informează la timp echipa de management despre acestea. Oferim: Pachet salarial atractiv; Cazare asigurată; Mediu de lucru dinamic; Posibilitatea dezvoltării pe plan profesional. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. În prezent, compania are birouri în 13 țări.

Salvează căutarea