Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Neajlovu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de constructii angajeaza muncitori cu experienta pentru reabilitari blocuri in Bucuresti. Se ofera salariu motivant incepand cu 200ron/zi,Cazare.

  • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :15-20 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti de la: 160-200 de lei pe zi.Oferim cazare decenta pentru provincie.

  • *Sc.Constructii*Cu sediul in Bucuresti.Angajam in regim de urgenta muncitori cu experienta pentru Placari cu Polistiren in Bucuresti,Constanta,Brasov,Bistrita-Nasaud,se ofera salariu de la 160-200lei pe zi,se negociaza in functie de experienta dvs,plata la doua saptamani,carte de munca,cazare in functie de experienta dvs,plata la doua saptamani,carte de munca,cazare in functie de necesitate (platiti doar ce consumati-Apa,gaz,electricitate.Transport gratuit.

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 170-200 lei in functie de pricepere. -cazare pentru provincie 30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

  • Salveaza cautarea