Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Teghes

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

  • Bună ziua! Cautam personal pentru proiecte pe durată determinată în domeniul de inventariere in Germania, Austria și Slovenia. Inventarierea reprezintă procesul de numărare, scanare și verificare al produselor din industria comerțului – Food și Non-Food. Perioadele proiectelor sunt următoarele: Magazine cu mat. de construcții - 02.10 – 11.12.2019 Magazine cu mat. de construcții - 11.10 – 30-11.2019 Magazine cu mat. de construcții - 14.11 – 30.11.2019 Beneficii: Salariul va fi de 10 €/h brut. Cazare și transport gratuit pentru cei care respectă datele contractuale. Informații detaliate privind contractul de muncă vor fi date la interviu. Menționăm că personalul recrutat va fi angajat pe firma germană. Dacă aveți între 18-50 ani ne puteți contacta. Limba Germană nu este obligatorie, dar persoanele care o stăpânesc au posibilitate de promovare la poziții de conducere. În cazuri excepționale, vă stăm la dispoziție luni-vineri, între orele 08-17 și la numerele de telefon: 0761 781116 Elias Custura 0786 734440 Samuel Grosuleac Atenție, locuri limitate!

  • Bună ziua! Cautam personal pentru proiecte pe durată determinată în domeniul de inventariere in Germania, Austria și Slovenia. Inventarierea reprezintă procesul de numărare, scanare și verificare al produselor din industria comerțului – Food și Non-Food. Castig de 10 euro butt pe oră. Pentru perioade ma puteti contacta telefonic sau mesaj. Beneficii: Salariul va fi de 10 €/h brut. Cazare și transport gratuit pentru cei care respectă datele contractuale. Informații detaliate privind contractul de muncă vor fi date la interviu. Menționăm că personalul recrutat va fi angajat pe firma germană. Dacă aveți între 18-50 ani ne puteți contacta. Limba Germană nu este obligatorie, dar persoanele care o stăpânesc au posibilitate de promovare la poziții de conducere. Contact: Atenție, locuri limitate!

    Repostat automat
  • Salveaza cautarea