Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Persoane Nivel de studii: Absolvent Carnet conducere: B Disponibil din: 2020-03-07

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Gestionar depozit cosmetice

  Cerinte: Studii medii sau superioare absolvite Operare MS Office-Excel Operare in soft-uri WMS/CRM/ERP sau abilitati pentru invatare Aptitudini generale de invatare, comunicare, atentie la detalii, profunzime. Onestitate, seriozitate, implicare, bun organizator Permis conducere categ.B Responsabilitati : - asigura gestiunea completa a stocului de marfa - factureaza comenzile zilnice sosite pe platformele online B2B sau B2C - listeaza AWB-urile, asigura suport in pregatirea coleteLor, pregateste coletele pentru livrare - asigura pastrarea produselor respectand standardele FIFO - intocmeste NIR-ul, pe baza facturii comerciale ( invoice ) si packing list-ului. - efectueaza receptia fizica,prin numarare. - efectueaza transferul de marfa intre gestiuni - creeaza spatii predefinte/ producator si aranjeaza produsele pe rafturi - gestiuneaza retururile, relatia cu Fan Courier si clientii care nu au primit coletele, sesiseaza reclamatiile. Depozit produse cosmetrice si consumabile mediacale, situat in zona Gara Nord- Piata Victoriei Orar de lucru: L-V 8.30-17.00

 • Agent Asigurari

  Ne marim echipa! Dacă ai bune abilitati de comunicare, dacă ești dornic sa oferi consultanta personalizata clienților, sau dacă ești în căutarea unui job care sa îți aducă venituri suplimentare și posibilitatea de a-ti face programul asa cum doresti, hai sa ne cunoaștem și stabilim toate detaliile! Cerinta minima: diploma de bacalaureat

 • 2

  Sofer livrator Bringo

  Venituri in functie de implicarea fiecaruia; 2000 -5000 lei / luna. Cerinte: - permis conducere categoria B - masina personala - smartphone Andoid - seriozitate Publi24_1669627189 - poti avea si S.R.L sau PF

 • 4

  Director tehnic

  Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte cu CV la sediul firmei MARTELLI Europe, in Buzau, str. Aleea Industriilor nr. 17 (soseaua Pogonele).     Se solicita experienta relevanta pe un post similar.                                                                                                                      

 • 1

  Casier Teleorman

  Firma Multinationala angajeaza casier. Champion își mărește echipa! Căutăm coleg nou pentru postul: de casier. Dacă ești o persoană cu atitudine de lider, comunicativă, dinamică și dorești să îți dezvolți o carieră în domeniul jocurilor de noroc, alătură-te echipei noastre! Descrierea jobului Responsabilități: Gestionează, supraveghează sarcinilor zilnice de functionare ale sălilor de joc, asigură conditiile optime functionării in prestării de servicii în mod eficient; Stabilește conform structurii organizatorice și a ROI, sarcinile și responsabilitățile zilnice; Monitorizează în timp progresul atins față de obiectivele propuse și redactează rapoarte; Propune și execută campanii de marketing. Nivel de educatie, experientă in alte competente necesare: Minim 1 an experientă într-o functie similara. Abilităti excelente de comunicare verbală în scris Abilităti excelente de solutionare a conflictelor Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj Cunoasterea programului Microsoft Office Permis categoria B de minim 1 an. Pachet salarial atractiv; Bonus de performanta Posibilitatea de promovare în cadrul companiei; Apartenență într-o echipă tânără. Descrierea companiei Companie de renume în domeniul jocurilor de noroc, aflată în continuă dezvoltare.

 • 1

  Disponibil online

  Meditatii fizica si matematica

  Profesor cu 33 ani experienta dau meditatii la fizica, clasele 7 -12, la matematica clasele 5-10, cât și pentru fizica și matematică bacalaureat și fizica și matematică admitere. Dau meditatii si pe perioada vacantelor.

 • 1

  Disponibil online

  Absolventă Conservator secția interpretare muzicală - harpă

  Dau meditații harpă, pian, teoria muzicii, solfegiu, 70 RON o oră și jumătate, online și la domiciliu, București sau Popești.

 • Disponibil online

  Traducător/profesor

  Dau meditații italiană (avansat), engleză, spaniolă, latină, greacă, ebraică (începători), online și la domiciliu, București sau Popești. 70 RON o oră și jumătate.

 • Disponibil online

  Muzician, editor/traducător

  Editez/adaptez texte/partituri, traduc din italiană, spaniolă, engleză, franceză, latină.

 • 1

  Agent vânzări TRADER

  Ești super ambițios și proactiv în atragerea clienților noi, perseverent în a oferi suport și servicii de calitate? Dacă te regăsești în caracterizare, te invităm să citești mai departe și să accepți provocarea noastră de a aplica! În rolul de #METROCHAMPION Agent Vânzări Trader, îți vei folosi abilitățile și vei învăța alături de noi să: Construiești și menții relații cu clienții deja existenți și să îi atragi pe cei potențiali; Promovezi produsele, soluțiile digitale și imaginea METRO; Oferi clienților consultanță în a face cele mai bune alegeri pentru afacerile lor; Realizezi planul de vânzări în teritoriul de care ești responsabil; Poți fi și tu #METROCHAMPION, dacă: Iți place să fii activ și să îți desfășori activitatea preponderent prin vizite la clienți; Ești un bun comunicator și îți place să inițiezi discuții și să promovezi noile produse și servicii METRO; Iți place sa oferi suport pentru soluționarea cererilor clienților; Te consideri organizat și te simți confortabil într-o activitate dinamică și diversă; Ești confortabil în a folosi laptop/ tableta ca instrumente de lucru; Ai studii medii finalizate; Ai experiența într-un rol similar de minimum 1 an; Ai carnet de conducere categoria B și iți place să conduci Suntem pregătiți să te antrenăm și să te recompensăm ca pe un #METROCHAMPION: Prânzul și vacanța sunt asigurate de noi prin tichete de masă și prima de vacanță; Sănătatea ta este o prioritate pentru noi, de aceea beneficiezi de asigurare medicală privată; Performanța ta este răsplătită prin bonusuri de echipă sau individuale; Primești zile suplimentare de concediu pentru diverse ocazii; Ai acces la consiliere psihologică, financiară și juridică pentru tine și familia ta; Ai prime de Sărbători si pentru diferite ocazii ( Crăciun, Paște, 1 Iunie); Primești bonus de recomandare pentru noi #METROCHAMPIONS pentru echipa noastră; Beneficiezi de reduceri la abonamente medicale; Apreciem stabilitatea și o premiem cu zile suplimentare de concediu și bonusuri de fidelitate; Dacă îți place #METROVIBE, aplică și hai să ne antrenăm împreună în echipa #METROCHAMPIONS!

 • Angajam dispecer transport marfa international

  Angajam dispecer transport marfa International cu un minim de experiența! Suntem o firma de transport, obligatoriu lb. engleză scris vorbit iar a-2 lb. constituie un avantaj și permis de conducere! Salariu atractiv+ Bonus lunar iar după 6 luni se oferă masina noua (45mii euro) Plătim performanța si ne respectam colegii!

 • 6

  ATUM IMOBILIARE isi mareste echipa de vanzari in Sibiu

  Te vrem în echipa noastră! Suntem Atum Imobiliare și ne mărim echipa! Domeniul imobiliar este unul plin de provocări, diversitate și dinamism. Dacă îți dorești un job în care zilele nu seamănă unele cu celelalte, te invităm să ni te alături. Căutăm un nou coleg care să devină un broker imobiliar de succes, o persoană responsabilă care se angajează să ofere servicii de calitate pentru clienți, dornic să își perfecționeze și dezvolta abilitatea de a înțelege și soluționa cererile clienților. Trimite-ne CV-ul dacă ai următoarele calități: Prezență agreabilă și atitudine pozitivă Pui preț pe standardele etice și ai un nivel de educație superior Organizarea este punctul tău forte, dai dovadă de spirit antreprenorial și de disciplină Îți place să joci în echipă și ai abilități în negociere, comunicare și marketing Pui pe primul loc onestitatea și integritatea Experiența în vânzări poate constitui un avantaj Permis de conducere categoria B și autoturism personal Descrierea jobului: prospectarea continua a pieței imobiliare administrarea, promovarea și gestionarea portofoliului de proprietăți și clienți organizarea de vizionări și întâlniri cu potențiali clienți si colaboratori identificarea și implementarea celor mai bune soluții intermedierea tranzacțiilor imobiliare, acordarea de consultanță specifică și menținerea relațiilor de încredere după procesul de tranzacționar Beneficii: contract de colaborare, comision garantat în funcție de implicare și bonusuri de performanță program flexibil, spațiu birouri, laptop și telefon de serviciu training-uri de specialitate, instruire și suport permanent cel mai performant sistem de lucru independență financiară, dezvoltare profesională și personală Ți se pare că te potrivești în echipa noastră? Așteptăm cu interes CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau telefonic la numărul din anunț.

 • Transport Marfa

  Dețin duba FIAT Ducato caut de munca, mă deplasez pe orice distanta cu mașina beneficiarului sau cu mașina personală part tine sau cursa dus-intors oriunde in tara sau distribuție zona Moldovei

 • 2

  Secretara

  - Experienta in contabilitate primara ; - Posesor de permis de conducere cat. B - Cunostinte operare calculator - pachet Office; special scris si ortografiat in Word + pachet Office; - Abilitati de comunicare, planificare, organizare; - Capacitate de lucru in echipa, punctualitate si seriozitate;

 • 12

  Agent de recrutare cursuri calificare gratuite

  Anagajam Promoter / Recrutor cursuri calificare gratuite. Cerinte: - Studii superioare finalizate - Permis de conducere categoria B - obligatoriu - Abilitati in lucrul cu calculatorul - obligatoriu cel putin nivel incepator - Competentele si experienta in lucrul cu oamenii constituie un avantaj major Oferim: - Salariu de pornire - 4000-5000 lei/luna (Net/in mana) - Posibilitatea de a castiga suplimentar, in functie de performante - Masina de serviciu - Program de lucru normal, contract de munca norma intreaga Activitatea propriu-zisa consta in gasirea de participanti pentru cursurile de calificare gratuite organizate de societate. Oferim seriozitate si pretindem seriozitate, rugam nu deranjati daca nu indepliniti conditiile de mai sus.

 • Responsabil achizitii

  Firma productie confectii metalice (metalurgie), angajam responsabil achizitii, pentru punct de lucru in Bucuresti, sector 1. Responsabilitati generale: Primeste necesarul de aprovizionare emis de catre departamentul de productie; Transmite cererile de oferta (în cazul produselor care nu au mai fost achizitionate de companie sau costul existent nu a fost actualizat de mai mult de 12 luni se vor solicita și analiza minim 3 oferte); Negociaza cu furnizorii preturile de achizitie, asigura suport la incheierea contractelor; Informeaza superiorul daca în faza de ofertare sunt necesare de materiale a caror valoare depaseste bugetul alocat; Solicita clarificari departamentului de proiectare-engineering in vederea solutionarii ofertelor tehnice; Intocmeste si urmareste comenzile de aprovizionare import/export; Centralizeaza comenzile de achizitii; Actualizeaza zilnic statusul comenzilor; Se asigura ca sunt emise facturi in momentul livrarii comenzilor lansate; Valideaza facturile de achizitii; Saptamanal, sau ori de cate ori este necesar, trimite superiorului direct centralizarea platilor aferente comenzilor emise; Asigura derularea comenzilor sau dupa caz a contractelor de aprovizionare din import, de la primirea confirmarii de livrare de la furnizorul intern pana la receptia marfii la sediul companiei sau direct la client; Asigura evidenta corecta si completa a tuturor documentelor corespunzatoare achizitiilor desfasurate in conformitate cu legislatia in vigoare si cu procedurile interne; Intocmeste si actualizeaza permanent planul de achizitii al proiectului si se asigura de indeplinirea acestuia in termenele si bugetele stabilite. Beneficii: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe perioada nedeterminata; Salariu motivant; Tichete de masa.

 • 1

  Proiectare de utilaje la comanda, mecanica , hidraulica, pneumatica, electrica, automatizari

  Proiectez la comanda orice tip de utilaj. Proiectare , mecanica, hidraulica, electrica, automatizări simple sau complexe.

 • 1

  Angajam inginer proiectant instalatii gaz, apa, incalzire

  Ne marim echipa! Cautam inginerii instalatii gaz, apa si incalziri pentru proiectare si devize. Candidatul ideal trebuie sa aiba o experienta minima de 5 ani, sa fie autorizat ANRE in domeniul gazelor naturale si de preferabil sa stie sa intocmeasca devize. Daca ai indeplinit aceste conditii, te asteptam la un interviu

 • 2

  Bonă/Guvernantă

  Fost cadru didactic, mamă, familistă, nefumătoare, cu vastă experiență în activitatea cu copiii, sunt interesată de o colaborare in domeniul educației/îngrijirii copiilor. Posed permis de conducere și am disponibilitate atât pentru program full-time cât și part-time, de preferat în zona de nord a București-ului. Ofer și rog seriozitate!

 • 3

  Economist / antreprenor , oferta servicii profesioniste

  Economist specializare management general , experienta antreprenoriala vasta in multiple domenii complexe si de anvergura , spirit antreprenorial dezvoltat , indraznet , hotarat care nu se impiedica de asa-numitul imposibil , imi ofer serviciile . Posesor permis de conducere categoria B ( 1991 ) ,C & E ( 2021 ) , atestat transport marfuri generale , disponibil ptr. deplasari externe / interne , referinte exceptionale , externe si interne scrise si usor verificabile pentru confirmari . Serviciile oferite includ operatiuni diverse cautate de clienti , unele dintre acestea poate nefiind posibil de indeplinit de catre alti prestatori . Astept cu placere necesarul dvs de servicii :)

 • Salveaza cautarea