Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Nivel de studii: Absolvent Experienta: Experienta 1-3 ani Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Operator vanzare magazin online

  Abilitati: Persoană atenta la detalii; Viteza d lucru si eficienta ridicata; Cunostinte operare PC (word, excel); Abilitati d comunicare si claritate in exprimare (atat verbal cat si in scris); Abilitati d organizare (organizarea sarcinilor d pe lista to-do list); Abilitati d orientare virtuala (sa stie sa caute rapid informatiile in mediul online). Persoana dinamica, organizata, responsabila, atenta la detalii; Reprezinta un bonus la angajare experienta similara la un alt magazin online. Descrierea jobului Aptitudini de comunicare excelente; Experienta in vanzari online; Cunostinte de operare PC ((word excel); Capacitatea de a solutiona eficient solicitarile si reclamatiile clientilor; Abilitati de invatare rapida si de gestionare a mai multor sarcini in acelasi timp; Responsabilitati: Preluarea comenzilor plasate de clienti pe site, telefonic sau chat; Consultanta si suport clientilor; Solutionarea solicitarile clientilor, retururile si reclamatiile; Adauga produse noi si actualizeaza informatiile din platforma online a magazinului; Emiterea AWB-urilor si facturilor în baza comenzilor primite. Beneficii Loc de munca stabil; Ore suplimentare platite (cand si daca este cazul); Sambata si duminica libere; Bonusuri pentru performanta si implicare; Discount partener pentru achizitionarea produselor companiei; Oportunitate de dezvoltare profesionala.

 • 1

  Angajam Confectioner tamplarie pvc aluminiu pentru fabrica din Olanda

  Angajăm Confecționer tâmplarie pvc aluminiu pentru unul din clienții noștri din Olanda, o fabrică specializată în producție de tocuri, ferestre și uși. - Start: 21 august 2023. Condiții și beneficii: - salariu 12,50 Euro net/oră; - program de lucru full time; - posibilitate de ore suplimentare; - cazare gratuită (o persoană în cameră); - mașină de serviciu în Olanda și echipament de lucru; - job stabil, contract pe termen lung; - contract românesc, detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda; - nu se percepe nicio taxă de angajare. Cerințe: - 2+ ani experiență practică ca și confecționer tâmplărie aluminiu pvc; - calificarea de tâmplar constituie avantaj; - cunoștințe de interpretare a unui plan tehnic; - limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj); - persoană autonomă și responsabilă. Responsabilitățile postului: - producția de ferestre/ uși din pvc aluminiu în fabrică; - tăierea profilelor și asamblarea tâmplăriei pvc conform instrucțiunilor de lucru; - verificarea calității produselor și remedierea defectelor (produsul finit să corespundă cu comanda ajunsă în producție); - menținerea în bune condiții de funcționare a echipamentelor și utilajelor de lucru.

 • Consultant vanzari in magazin Sabrini- Mures Mall- Targu Mures

  - Ai spune despre tine ca esti o persoana amabila, atenta la detalii si ca iti plac lucrurile rafinate? - Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu estetic, in care sa poti oferi consiliere de stil, bazata pe preferintele clientilor? - Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile in vanzari si sa faci parte dintr-o echipa orientata catre rezultate? Daca ai raspuns cu DA, si ai: -Atitudine pozitiva și spirit de initiativa; -Capacitate de analiza si spirit de observatie; -Excelente abilitati de organizare și de creare a unei experiente placute de cumparare; -Un mod de lucru bazat pe punctualitate si promptitudine; -Orientare catre identificarea de solutii; -Experienta in utilizarea calculatorului; Vino in echipa noastra si vei beneficia de: -Contract de munca full-time, pe perioada nedeterminata; -Salariu competitiv, bonus de performanta si bonusuri suplimentare ocazionale; -Tichete de masa cu valoarea nominala de 30 lei; -Program de lucru flexibil, in ture (Programul de lucru este repartizat in ture, specific activitatilor desfasurate in spatiile comerciale tip mall); -Training-uri specializate care te vor ajuta sa te dezvolti profesional si personal; -Vouchere (tichete) de vacanta; -Tichete cadou acordate in diferite ocazii (8 Martie, Paste, Craciun); -Cadou pentru ziua ta de nastere; -Recompensare a vechimii in companie. Care vor fi responsabilitatile tale in calitate de Consultant vanzari - bijuterii? -vei consilia clientii in alegerea optima a produselor; -vei promova si prezenta produsele din portofoliul companiei; -vei efectua operatiuni de incasare si inregistrari in sistemul de management al vanzarilor; -vei efectua diverse operațiuni specifice activitatii de retail; -vei asigura nivelul optim de stoc in vitrine si vei verifica cu atentie integritatea produselor; -vei transmite feeback-ul primit de la clienti catre persoanele interesate din departamentele de suport. Te-am convins sa te alaturi echipei Sabrini? Trimite-ne CV-ul tau!

 • 2

  Consultant vanzari insula Pandora- Targu Jiu

  - Ai spune despre tine ca esti o persoana amabila, atenta la detalii si ca iti plac lucrurile rafinate? - Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu estetic, in care sa poti oferi consiliere de stil, bazata pe preferintele clientilor? - Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile in vanzari si sa faci parte dintr-o echipa orientata catre rezultate? Daca ai raspuns cu DA, si ai: -Atitudine pozitiva și spirit de initiativa; -Capacitate de analiza si spirit de observatie; -Excelente abilitati de organizare și de creare a unei experiente placute de cumparare; -Un mod de lucru bazat pe punctualitate si promptitudine; -Orientare catre identificarea de solutii; -Experienta in utilizarea calculatorului; Vino in echipa noastra si vei beneficia de: -Contract de munca full-time, pe perioada nedeterminata; -Salariu competitiv, bonus de performanta si bonusuri suplimentare ocazionale; -Tichete de masa cu valoarea nominala de 30 lei; -Program de lucru flexibil, in ture (Programul de lucru este repartizat in ture, specific activitatilor desfasurate in spatiile comerciale tip mall); -Training-uri specializate care te vor ajuta sa te dezvolti profesional si personal; -Vouchere (tichete) de vacanta; -Tichete cadou acordate in diferite ocazii (8 Martie, Paste, Craciun); -Cadou pentru ziua ta de nastere; -Recompensare a vechimii in companie. Care vor fi responsabilitatile tale in calitate de Consultant vanzari - bijuterii? -vei consilia clientii in alegerea optima a produselor; -vei promova si prezenta produsele din portofoliul companiei; -vei efectua operatiuni de incasare si inregistrari in sistemul de management al vanzarilor; -vei efectua diverse operațiuni specifice activitatii de retail; -vei asigura nivelul optim de stoc in vitrine si vei verifica cu atentie integritatea produselor; -vei transmite feeback-ul primit de la clienti catre persoanele interesate din departamentele de suport.

 • contabil

  Descriere job: - efectueaza contabilitatea operatiunilor de trezorerie si imobilizari in programul computerizat (Ciel): extrase de banca, registru de casa, contabilitatea altor elemente patrimoniale, contabilitatea de gestiune in conformitate cu legislatia in vigoare, - participa la efectuarea inventarierii generale a patrimoniului la inceputul activitatii, cel putin o data pe an, in orice situatii prevazute de lege sau ori de cate ori conducerea societatii o cere - intocmeste NIR-uri, avize si bonuri de consum in conformitate cu prevederile legale - efectueaza si inregistreaza operatiunile de casa in numerar - inregistreaza si tine evidenta ordinelor de deplasare si a deconturilor indeplineste obligatiile societatii fata de bugetul de stat si terti in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare - intocmire si depunere declaratii fiscale: INTRASTAT, MEDIU, Statistica, BNR - propune mijloca de indeplinire a obiectivelor realizabile din punct de vedere financiar-contabil - intocmeste si revizuieste situatii contabile, de urmarire, evidenta, decontari, cheltuieli-venituri, bilant, analize in colaborare cu colegii din departament (situatii garantii, BO). - elaboreaza si sustine situatii finaciare si rapoarte interne necesare conducerii societatii(liste de incasari si plati) pe baza informatiilor finaciar-contabile inregistrate - intocmeste facturi catre clienti - urmareste lunar situatia avansurilor spre decontare si a deconturilor si intreprinde toate masurile necasare pentru inchiderea soldurilor, anunta conducerea referitor la anumite discrepante - efectueaza plati in numerar din casierie, prin banca si emite bilete la ordin - verifica corectitudinea si legalitatea intocmirii documentelor fiscale cu care lucreaza - indosariaza documente contabile - propune conducerii masuri de eficientizare a modului de lucru - cunostinte de HR si salarizare reprezinta un avantaj Cerinte: - experienta pe un post similar cuprinzand toate aspectele finaciar-contabile ale societatilor de constructii - studii superioare in domeniul economic, in contabilitate, finaciar sau demeniu corelat - foarte bune abilitati de operare MS Office si a programului de contabilitate Ciel - minim 2 ani experienta in domeniu - cunostinte solide in domeniul finaciar-contabil si legislatia aferenta operare software contabilitate - abilitati de gandire analitica - persoana responsabila,organizata, corecta si implicata in activitatea profesionala Beneficii: - mediu de lucu placut, oportunitati de dezvoltare - detalii la interviu

 • Inginer proiectare retele electrice

  Inginer proiectant retele electrice Competente: Bună cunoaștere a normativelor de proiectare și a prescripțiilor tehnice din domeniul energiei electrice; Experien a în domeniul re elelor electrice reprezintă un avantaj; Un nivel ridicat de etică de lucru i integritate morala; Cuno tin e solide de utilizare PC; Posesor permis de conducere categoria B; Disponibilitate la deplasări în teren. Responsabiliati: realizarea proiectelor de instalații electrice, dimensionarea instalațiilor aferente proiectului, întocmirea documentației necesare, verificarea proiectului, oferirea de asistență tehnică pe parcursul execuției acestuia, și realizarea modificările de rigoare. Oferim salariu negociabil in functie de competente, bonusuri de perfomanta si seriozitate. Pentru detalii si C.V.: Email: Tel:

 • 2

  angajam farmacist/asistent farmacie

  farmacist /asistent farmacie,experienta minim 1 an,

 • 6

  MANAGER de PROIECT- retele electrice, curenti slabi, date-voce

  Puteti aplica la acest job pe email: whatsapp DESCRIERE DESPRE NOI: CORIL este o companie privata cu 25 ani de activitate si experienta in Romania cu o prezenta puternica pe piata integratorilor de sisteme din zona solutiilor de infrastructua IT, retele electrice, telecomunicatii si a cablarilor structurate date-voce pentru spatii de birouri, spatii comerciale, industriale, data-center, recruteaza personal calificat cu experienta pentru postul de: -MANAGER DE PROIECT PENTRU OFERTARE SI IMPLEMENTARE PROIECTE DE RETELE ELECTRICE JOASA TENSIUNE, CABLARE STRUCTURATA DATE-VOCE, FIBRA OPTICA, CURENTI SLABI, ECHIPAMENTE ACTIVE DE RETEA-TELECOMUNICATII, UPS, AUTOMATIZARI. CONDITIILE DE MUNCA: Program de lucru flexibil de luni-vineri; Activitatea se desfasoara in Bucuresti la birou sau pe teren daca situatia o impune; Ritmul muncii este unul dinamic, antrenant, necesita abilitate si putere de organizare pentru incadrare in termene-limita. Activitatea poate fi planificata in general zilnic sau saptamanal, planificarea modificandu-se in functie de prioritatile aparute; Colectiv tanar, entuziast dinamic un mediu de lucru de profesionisti; ATRIBU II PRINCIPALE: Întocmește soluțiile tehnice și comerciale; Urmareste implementarea, derularea contractelor si respectarea termenelor contractuale; Menține și dezvoltă legătura cu clienții si furnizorii existenți; Identifică și contactează potențiali clienți noi în vederea lărgirii portofoliului de clienti; Identifică și contactează potențiali noi furnizori de solutii pentru creșteriea cotei de piață a companiei; Configureaza, oferteaza proiecte/retele electrice de joasa tensiune, retele curenti slabi, retele de date-voce, sisteme de cablare structurata, echipamente active de retea, UPS, etc; Coordoneaza si monitorizează cheltuielile realizate în implementarea proiectului; Promovează i comercializează produsele si serviciile companiei; Propune si coordoneaza activită i i metode de lucru, SSM, etc; Gestioneaza resursele necesare pentru finalizarea proiectelor aferente fiecarui proiect; CERINTE: Experiență minim doi ani în domeniu de preferinta pe o pozitie similara; Permis de conducere categoria B; Operare PC (MS Office); Cunostinte de lucru in programe de grafica si desen (constituie un avantaj); Cunoasterea limbii Engleze (nivel mediu); Aptitudini/cunostinte de project management, ofertare solutii tehnice, presales; Experienta in ofertare si/sau vanzari (constituie un avantaj); Capacitate de decizie si asumarea responsabilitatii; Cunostinte tehnice de nivel mediu; (exemplu: retele electrice, voce-date, curenți slabi, fibră optică, automatizari, echipamente active, solutii complementare); Atitudine serioasă, placută, profesionistă, cu încredere în sine; Abilități de comunicare si negociere, fire intreprinzatoare; Adaptabilitate la sarcini de lucru schimbătoare, la situații de criză; Punctualitate, seriozitate; Responsabilitate fa ă de munca proprie i orientare spre atingerea rezultatelor dorite; Capacitate de concentrare, analiza și sinteză; Capacitate de a stabili relații, toleranță, calm, perseverență; Capacitate de decizie și asumarea responsabilității; Disponibilitate pentru activitati ocazionale de teren; Deținerea de certificari/atestate, autorizari sau recomandari in domeniu (constituie un avantaj); NIVEL DE STUDII: Studii medii cu diploma de absolvire: Calificari, certificari; Studii superioare (prezinta un avantaj); PREZINTA UN AVANTAJ PENTRU PACHETUL SALARIAL (punctual): Studii superioare; Experienta pe un post similar mai veche de 2 ani; Certificari in domeniu /atestate / recomandari sau autorizari; Certificari si experienta pe echipamente de verificare PRAM si LAN; Certificare ANRE sau in proiectare instalatii electrice, automatizari; Cunostinte avansate de lucru in programe software de grafica si desen; Experienta si certificari pe echipamente complementare, proiectare, auditare; OFERTA (bonusuri, beneficii): Pachet salarial atractiv la nivel specialist, motivant, negociabil la interviu (vezi prezinta un avantaj ); Angajarea are loc pe baza de contract individual de munca; Bonus de performanta; Laptop, telefon și mașină de serviciu; Dotari si instrumente de lucru performante; Oportunitate de a lucra într-un mediu orientat spre excelen ă; Acees la cursuri, certificari si specializari pentru dezvoltare prfesionala; Traininguri de specializare; Puteti aplica la acest job pe email: whatsapp

 • Angajez sofer taxi

  Angajez sofer taxi cu atestat taxi cu contract de munca la 8 ore! Rog seriozitate!

 • 8

  Mecanic service utilaje agricole: IF=Popesti-Leordeni, Buzau, Vrancea

  Abilități practice în domeniile: mecanică, hidraulică, pneumatică... Limba engleză la nivel minim; Studii medii sau superioare; Permis categoria B; Responsabilitate și disponibilitate la program prelungit; Pachet salarial performant. Dacă aveți întrebări privind modalitatea în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți posibilitatea de a ne transmite o solicitare în atenția Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail disponibilă pe site-ul www.ingineri.com.ro Vă informăm că puteți să vă retrageți consimțământul, oricând, în cazul în care nu mai doriți să participați la procesele de recrutare și selecție ale agenției de recrutare, Agribusinessjob TECH. Retragerea consimțământului va avea drept rezultat ștergerea/uitarea datelor dumneavoastră și imposibilitatea participării la procesele de recrutare și selecție din cadrul agenției.

 • Economist multivalent

  Candidatul Ideal NOMOS SOLUTIONS SRL, companie specializata in prestarea de servicii financiar-contabile isi mareste echipa. - Absolvent studii superioare in domeniul economic - Experienta relevanta in domeniul financiar contabil minim 2 ani - Capacitatea de a citi si interpreta datele din balanta + bilant, D112 - Cunostinte de operare PC (word, e-mail) - Bune abilitati de comunicare si dorinta de a dezvolta un anumit limbaj cu clientii - Capacitate de a lucra in echipa, dar si independent - Persoana responsabila, punctuala, dinamica, orientata spre rezultate - Persoana sociabila, muncitoare - Atentie distributiva Descrierea jobului - Citirea datelor din Balanta de verificare, Bilant, D112, Certificat Constatator - Intocmirea documentatiei necesare pentru diverse servicii prestate (ex. dosar infiintari firme, modificari/adaugiri etc.) - Mentinerea relatiei si comunicarii profesionale cu cllientii, cat si cu institutiile statului, precum Registrul Comertului, Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Scanarea si arhivarea documentelor - Pregatirea documentelor pana la data de 25 a fiecarei luni pentru inregistrare in contabilitate, aferente lunii anterioare - Intocmirea de calcule referitoare la situatia economico-financiara a unei firme Conditiile de salarizare se vor discuta in cadrul interviului, baza neta fiind de 6000 lei/luna. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi anuntata ulterior. Oferim conditii placute de munca, intr-un mediu dinamic si atractiv. Program L-V, 09:17:30 (pauza 30 de min. la ora 12:00). Increderea este principalul atuu care defineste acest job! Suntem deschisi, flexibili, intelegatori si ne dorim acelasi lucru si de la dumneavoastra! Va asteptam cu drag sa aplicati la un interviu Descrierea companiei NOMOS SOLUTIONS SRL este o companie ce activeaza pe piata din anul 2022, companie ce a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuti prestatori de servicii in domeniul financiar-contabil. Colaborand cu clienti din diverse zone ale globului, in special tari din Europa, NOMOS SOLUTIONS SRL reprezinta astazi principalul furnizor de servicii care asigura solutii pentru cele mai exigente proiecte. Pentru ca tinta companiei este satisfacerea clientilor, NOMOS SOLUTIONS SRL si-a luat angajamentul de a propune in permanenta o gama de servicii gata sa satisfaca toate cerintele. Alege sa fii in echipa invingatoare, alege profesionistii! Nomos - Evoluam impreuna!

 • 3

  Operator date facturare/ contabilitate primara

  Cerințe: Absolvent studii medii / superioare (preferabil profil economic); Preferabil 1 an experiență profesionala pe o poziție similara (dorința continua de a învăța si de a perfecționa are prioritate) Bune cunoștințe de operare PC (in special Excel); Persoana organizata, cu atenție la detalii. Gândire analitica, tactica si strategică Permis auto categoria B Atributii de serviciu: întocmire oferte de preț, încasare plata facturilor, emitere facturi de vânzare,

 • 7

  Angajăm manager pentru Casa de Modă Tudor. CV+ fotografie București București Cv+ fotografie.

  Persoană prezentabilă cu știința de carte. Să poată comunica curent cu oamenii în societate.

 • 1

  Proiectant structuri rezistenta

  Descriere: Suntem in cautare de ingineri structuristi - pentru biroul de proiectare din Constanta. Daca esti o persoana entuziasta, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre! Salariu 4500-6500 lei/brut/luna, in functie de competente. Responsabilitati: Asigura activitatea de proiectare pentru proiect tehnic rezistenta. Intocmeste breviare si note de calcul, extrase materiale, liste de cantitati. Colecteaza informatii si documente relevante, documentatia tehnica de autorizare constructie. In calitate de membru al echipei de proiect, participa la planificarea proiectului, impreuna cu seful de proiect. - Raspunde de corectitudinea solutiilor tehnice si calitatea documentatiilor elaborate in toate etapele de derulare a lucrarii. Raspunde de respectarea termenului de predare a documentatiilor contractate. Raspunde de asigurarea evidentei tuturor modificarilor proiectului aparute pe perioada executiei. Se prezinta pe santier, la etapele de urmarire a executiei lucrarilor. Raspunde de calitatea si termenele de elaborare a lucrarilor si documentatiilor tehnice de proiectare. Intocmeste documentatia tehnica aferenta tuturor fazelor e proiectare (SF, DTAC, PTh, DDE, DTOE, AS BUILD) conform HG 907/2016, cu modificarile si completarile ulterioare. Respecta normele si normativele in cadrul solutiilor tehnice. Urmareste proiectul si asistenta tehnica necesara in faza de executie. Cerinte: Studii superioare - diploma a Facultatii de Constructii Civile Experienta in pozitia de inginer structurist: tanar absolvent sau minim 1 an Utilizarea programelor de tip AutoCad, Allplan Cunostinte avansate a programelor din pachetul Office Cunostinte tehnice dobandite in domeniul de specializare, legislatie specifica domeniului tehnic Abilitatea de a gestiona mai multe proiecte simultan - disponibilitate de deplasare pe teren. Beneficii: Colectiv de munca tanar si dinamic Job sigur si pe termen lung Program de lucru flexibil Pachet salarial care compenseaza experienta si rezultatele Mediu de lucru stimulativ Decontare combustibil auto sau orice alt mijloc de transport pentru deplasari in interes de serviciu.

 • 12

  Asistent manager

  Cerințe: - Permis de conducere, categoria B (cerință indispensabilă); - Atent la detalii; - Capacitate de organizare a timpului si a sarcinilor într-un mod eficient; - Capacitate foarte bine dezvoltată de a respecta termene limită; - Responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate. Condiții: - Salariul: se pleaca de la: 3500 lei net; - Program: L-V 09-17:30; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Echipă tânără, deschisă. Candidatul Ideal Dorim sa recrutam o persoana dinamica, responsabila, cu spirit organizatoric si meticulozitate pentru a gestiona activitatea la nivelul administrarii sediului companiei. O persoana curioasa, dornica sa invete cat mai mult si orientata spre dezvoltarea sa personala si profesionala. Cerinte candidat: Studii superioare finalizate Cunostinte PC - Microsoft Office, nivel mediu ( Excel) Cunostinte limbi straine: engleza, reprezinta un avantaj Experienta minim 1 an intr-o pozitie similara; Capacitatea de a lucra in condi ii de stres, respectarea deadline-urilor; Abilitatea de comunicare i abilitatea de a lucra eficient in echipă; Abilitati foarte bune de time management si organizare; Descrierea jobului: Preluarea, înregistrarea la compartimentele implicate, indosarierea si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor si a celorlalti angajati. Asigurarea transmiterii documentelor prin posta, e-mail, activitati de birotica si secretariat. Intocmirea de diverse rapoarte si situatii in Microsoft Excel. Preluarea si redirectionarea apelurilor si mesajelor telefonice. Redactarea, multiplicarea, organizarea si clasarea documentelor. Inregistrarea, sortarea si distribuirea corespondentei. Activitati de receptie si protocol.

 • Operator vanzari prin telefon

  Candidatul Ideal Pansiprod Distributie, companie de distributie la nivel national de dispozitive medicale si suplimente alimentare, angajeaza Operator telesales, pentru relatia cu clientii farmacii. Cautam o persoana dinamica, proactiva, cu bune abilitati de comunicare si negociere, care sa se alature echipei actuale de vanzari. CERINTE Studii medii / superioare Abilitati de vanzare si negociere Persoana dinamica, responsabila, orientata spre clienti si obtinerea de rezultate Perseverenta, aptitudini pentru lucrul in echipa Cunostinte operare PC nivel mediu Descrierea jobului Promovarea si vanzarea prin telefon a produselor companiei catre clienti Cresterea volumului de vanzari si a numarului de clienti Indeplinirea target-ului si obiectivelor stabilite lunar Programari la plata cu clientii Gestionarea bazei de date a portofoliului de clienti De ce sa te alaturi echipei noastre? Salariu de baza + bonus lunar din vanzari; Bonus trimestrial de performanta. Tichete de masa; Pachet servicii medicale la o clinica privata Vei face parte dintr-o echipa tanara, flexibila, proactiva Descrierea companiei Import si distributie la nivel national de dispozitive si consumabile medicale, suplimente alimentare si dermato-cosmetice. Service dispozitive medicale Pansiprod Distribuție înseamnă o echipă de profesioniști specializați în vânzarea produselor pentru piața medicală și farmaceutică. Cu peste 15 ani de experienta in vanzari am devenit una dintre cele mai dinamice companii din domeniul in care ne desfasuram activitatea. Dezvoltăm și consolidăm continuu contacte puternice cu partenerii de afaceri: spitale, clinici și comunitatea farmaceutică, devenind un partener implicat și atent la nevoile pieței.

 • 1

  Asistent manager marketing si social media

  Candidatul Ideal Studii superioare, avantaj in domeniul marketing Experienta in domeniu minim 1 an Bune cunostinte de operare pe calculator (excel, word, power point) Cunostinte de operare in Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Canva Bune cunostinte de gestionare a canalelor social media (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn) Excelente cunostinte de limba romana (scris, citit, vorbit) Bune cunostinte de limba engleza (scris, citit, vorbit) Exprimare clara in oral si scris Persoana organizata, dinamica, cu bune abilitati de comunicare Capacitate de analiza si sinteza, spirit de observatie, atentie pentru detalii Seriozitate, responsabilitate, calm, rabdare si perseverenta Bun management al timpului si respectarea termenelor stabilite Descrierea jobului Creeaza in aplicatii specifice (Canva, Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, etc) diverse materiale promotionale: flyere, cataloage, prezentare de produs etc in functie de nevoile companiei; Administreaza paginile de social media ale companiei si paginile produselor, posteaza in cronologie si poveste si raspunde comentariilor; Actualizeaza produsele, campaniile de promovare pe site-ul companiei; Comunica produsele companiei: e-mail marketing, alte canale/ retele; Actualizeaza formular de digitalizare cu produsele companiei pentru baza de date proprie si pentru clientii companiei; Prelucreaza pozele produselor pentru actualizarea site-ului companiei si ale clientilor; Efectueaza analize despre produsele companiei, competitori si vanzari in functie de specificul zonal si focus; Traduce etichete produse, pliante, instructiuni de utilizare; Sprijina continuitatea vanzarii produselor companiei care vor fi comercializate, respectand legislatia in vigoare (se asigura ca: exista notificare valabila pentru produs, traducere corecta a etichetei/ prospect/ manual de utilizare, editeaza si printeaza eticheta/prospect/manual de utilizare pentru produs etc); Monitorizeaza periodic in mediul online, partenerii si concurentii (preturi, campanii de promovare, etc). De ce sa te alaturi echipei noastre? Salariu + Tichete de masa Prime de Paste si Craciun Pachet servicii medicale la o clinica privata Asigurare transport de la metrou /tramvai la sediul firmei si retur Vei face parte dintr-o echipa dinamica, flexibila, proactiva. Descrierea companiei Pansiprod Distribuție înseamnă o echipă de profesioniști specializați în vânzarea produselor pentru piața medicală și farmaceutică. Suntem o companie românească de import și distribuție pentru piața medicală având o preocupare continuă către ceea ce este nou pentru îngrijirea sănătății oamenilor. Cu peste 10 ani de experiență în vânzări, în România, dezvoltăm și consolidăm continuu contacte puternice cu partenerii de afaceri: spitale, clinici și comunitatea farmaceutică, devenind un partener implicat și atent la nevoile pieței.

 • Salveaza cautarea