Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Nivel de studii: Absolvent Disponibil imediat Disponibil din: 2020-03-07

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Economist / Contabil Junior / Operator facturare FGO - SAGA

  Bijuteria SORELLY Dorim sa angajam Economist / Contabil Junior / Operator Facturare in programul FGO - SAGA Ce căutăm: Student/absolvent cu/fara experienta al Facultatii de Stiinte Economice Cunostinte de contabilitate primara - experienta in utilizarea programului de gestiune si contabilitate SAGA / FGO / SmartBill reprezinta un avantaj Utilizarea Excel, Word Atentia la detalii si capabilitatea de a lucra sub conditii de stres Abilitatea de a gestiona deadline-uri pentru anumite proiecte Seriozitate, punctualitate Responsabilitati: Mentinerea conexiunii dintre SAGA - FGO in ceea ce priveste facturarea si evidenta stocurilor Asocierea platilor si a incasarilor cu facturile din FGO Tinerea evidentei documentelor contabile Arhivarea documentelelor contabile pe categorii Colaborarea stransa cu contabilul sef Centralizarea comenzilor primite Intocmirea de facturi, NIRuri Intocmirea situatiei platilor si a incasarilor Participarea la inventare Ce oferim? Un mediu profesional, centralizat pe lucrul in echipa si responsabilitate individuala Salariu motivant, insotit de bonusuri Siguranta unei companii de familie cu traditie de peste 25 de ani Training de la membrii seniori si posibilitatea specializarii in diferite domenii (ecommerce / retail - bijuterii) Suport continuu si feedback pe parcursul orelor de lucru Posibilitatea de promovare Program: L-V: 8:00 - 16:00 / program fexibil (40 h/saptamana) Bacau, Zona Autogara Bijuteria SORELLY Cine suntem? Cu experienta de peste 25 de ani, compania noastra s-a remarcat la nivel national in domeniul bijuteriilor din aur si argint prin calitatea superioara, modele unice, pretul accesibil si permanenta adaptabilitate la noile tendinte. Te invitam cu drag in echipa noastra dinamica, ale carei valori principale sunt satisfactia clientului, seriozitatea si respectul reciproc in locul de munca! Tel: Email:

 • 3

  Sala de fitness angajeaza

  Angajeaza Fete cu sau fara experienta pentru postul de receptionera sala de fitness. - Salariu motivant 2500-3000 net. - Program de lucru flexibil in ture . - Cerinte: varsta cuprinsa intre 18-35 ani, studii minim 12 clase.

 • 23

  Angajam Frigotehnist,Lacatus,Sudor,Electrician,Instalator

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 9

  Disponibil online

  Broker

  RECRUTĂM BROKERI DE ASIGURARE -Se recrutează Brokeri indiferent de zonă, nu există limită de vârsta sau poate să fie angajat la orice firma privată sau la stat. De asemenea orice localitate este binevenită unde există un potențial de piața a asigurărilor. -Persoanele care doresc să înceapă o cariera în domeniul asigurărilor trebuie să dețină o diplomă de BAC. Dacă nu dețin un cod RAF venim în ajutor cu examen unde cheltuielile vor fii suportate de noi. -Se poate lucra de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul și tot dumneavoastră stabiliți programul de lucru, cât de mult câștigați, sau cât de mult dezvoltați cunoștințele în acest domeniu. -Serviciile oferite sunt: RCA, CASCO, ASIGURĂRI LOCUINȚE, RĂSPUNDERI CIVILE, MALPRAXIS, ASISTENȚĂ RUTIERĂ ȘI ALTELE. -Aveți nevoie de un calculator și de o conexiune de internet, o imprimantă. Pentru detalii vă rugăm sa ne trimiteți CV-ul pe adresa de mail: , sau sunați la telefonul 0770968062. Nu este sistem MLM

 • Director Comercial

  Societate in domeniul moraritului, angajeaza Director Comercial pentru desfacerea produselor de morarit (faina, tarate)

 • 3

  Operator masini (productie cafea) - Belgia

  Recrutăm Operatori mașini pentru o companie din Belgia ce produce cafea (cafea boabe, măcinată, la plic și capsule). Locație: Puurs-Sint-Amands, Belgia Cerințe: - experiență anterioară în domeniu; - cunoașterea limbii engleze,olandeze sau franceze la nivel mediu; - experiența în industria alimentară reprezintă un avantaj; - disponibilitatea de a lucra în două schimburi; - persoană serioasă, adaptabilă și care lucrează cu acuratețe; - permis cat. B și mașină personală. Atribuțiile job-ului: - operarea și monitorizarea mașinilor desemnate pe linia de producție; - control și monitorizarea datelor de producție pe listele de verificare; - întocmirea comenzilor pentru executare în conformitate cu planul liniar; - monitorizarea siguranței calității și siguranței alimentelor; - efectuarea de încercări independente de a rezolva mesajele de eroare de pe mașină; - raportarea problemelor mai grave către liderul echipei. Beneficii: - salariu de început 10,7 Euro net/oră sau 1726 Euro net/lună; - salariu după training intern, în funcție de dificultatea mașinii - între 11 și 11,7 Euro net/oră; sau 1768-1880 Euro net/lună; - program de lucru full time, în două schimburi; - cazare asigurată 55 Euro/ săptămână în cameră dublă; - tichete de masă de 8 Euro/zi; - sporuri de ore suplimentare - 1-1.10 Eur/oră; - sporuri de weekend 175%; - bonus de sfârșit de an - 8,33% din salariul anual brut; - bonus de vacanță în cuantum de 15,38% din salariul anual brut; - decontare transport cazare-serviciu; - decontarea drumului România-Belgia după 4 săptămâni lucrate; - asistență în găsirea cazării; - contract belgian; - nu se percepe nicio taxă de angajare.

 • Economist / Contabil Junior / Operator facturare Smartbill/ Assistent Manager

  Dorim sa angajam Economist / Contabil Junior / Operator Facturare in programul Smartbill Ce căutăm: Absolvent cu/fara experienta al Facultatii de Stiinte Economice sau Institutii de invatamant cu profil economic Experienta de minim 1 an pe o pozitie similara; Cunostinte de contabilitate primara - experienta in utilizarea programului de gestiune si contabilitate SmartBill reprezinta un avantaj Utilizarea Excel, Word, platforme de curierat online, email, whatsapp Atentia la detalii si capabilitatea de a lucra sub conditii de stres Abilitatea de a gestiona deadline-uri pentru anumite proiecte Seriozitate, punctualitate, disciplina, perseverenta * Engleza - avansat * Carnet sofer- cat B Responsabilitati: facturarea si evidenta stocurilor Asocierea platilor si a incasarilor cu facturile in Smartbill Tinerea evidentei documentelor contabile ( contabilitate primara obligatoriu) Arhivarea documentelelor contabile pe categorii Colaborarea stransa cu contabilul sef Centralizarea comenzilor primite Intocmirea de facturi, NIRuri Intocmirea situatiei platilor si a incasarilor Participarea la inventare Ce oferim? Un mediu profesional, centralizat pe lucrul in echipa si responsabilitate individuala Siguranta unei companii de familie cu traditie de peste 15 de ani Training de la membrii seniori si posibilitatea specializarii in diferite domenii (vanzari/ financiar) Suport continuu si feedback pe parcursul orelor de lucru Alte beneficii: * Pachet salarial atractiv; * Tichete de masa; * Telefon de serviciu; * Abonament medical la Clinica privata; * Tichete cadou de Paste si Craciun; * Posibilitati de dezvoltare; * Mediu de lucru profesionist. Program: L-V: 9:00 - 17:30 Bucuresti, Sector 4 Senior Tex Cine suntem? Cu experienta de peste 15 de ani, compania noastra s-a remarcat la nivel national in domeniul vanzari utilaje, piese si consumabile pentru industria textila prin calitatea superioara a serviciilor oferite dar si a produselor comercializate la pretul corect. Te invitam cu drag in echipa noastra tanara, cu experienta comerciala la zi, ale carei valori principale sunt satisfactia clientului, claritatea in comunicare si respectul reciproc in locul de munca! Va rugam CV pe: Tel: Email:

 • 2

  Angajam asistent manager pentru un nou punct de lucru in Iasi

  Cerințe: - studii: minim liceul; - studiile tehnice sau juridice reprezintă un avantaj pentru avansare in cariera profesionala; - 5 ani vechime la permisul de conducere - cunoștințe operare calculator; - abilități de comunicare, organizare; - capacitate de lucru cu publicul , punctualitate și seriozitate; - relaționarea excelentă cu clienții; - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și a locului de muncă; - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp; - capacitate de a respecta termene limită; - responsabilitate, ordine, corectitudine si seriozitate; - disponibilitate full-time. Sunteți o persoană organizată, responsabilă, calmă, răbdătoare, punctuală, dar și serioasă?

 • 1

  Operatori CNC in Belgia (productie utilaje agricole)

  Recrutăm Operatori CNC pentru o companie din Antwerp, Belgia, producător de utilaje agricole (tractoare, pluguri, secerători, semănători). Cerințe: - Experiență în lucrul cu strunguri sau freze cu comandă numerică; - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe de asamblare și ajustare a sculelor de tăiere; - Permis cat. B reprezintă avantaj; - Limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); - Persoană serioasă, responsabilă și care lucrează cu acuratețe. Responsabilități: - Operarea mașinilor cu comandă numerică (fără programare) precum Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mazatrol; - Controlul calității părților fabricate; - Se lucrează după desen tehnic. Ofertă și beneficii: - Salariu în funcție de experiență, între 16 - 18 Euro brut/ oră; - Program de lucru full time, în două schimburi; - Cazare în cameră single hotel prima lună gratuită (apoi contra-cost, 75 Euro/ săptămână); - Contract belgian, direct la client; - Bonus de 40 Euro/ zi pentru prima lună de muncă; - Tichete de masă (7 Euro/ zi) + alte sporuri; - Haine și încălțăminte de lucru; - Asistență în găsirea unei cazări proprii după prima lună.

 • 11

  Mecanic/ Electrician intretinere si reparatii- fabrica

  Angajam MECANIC SI ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Cerinte: - experienta pe un post similar - calificare in domeniu. Program de lucru : 3 schimburi- 8hz/zi. Se ofera: salariul porneste de la 3500-4000 lei net + tichete de masa 20 lei+ spor noapte + spor weekend. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam inginer

  Studii tehnice de specialitate (inginerie instalatii / constructii, specializarea HVAC reprezinta un plus); Experienta anterioara in executia proiectelor de instalatii HVAC Bune cunostinte utilizare Autocad si MS Office Foarte bune abilitati de comunicare si lucrul in echipa Atentie la detalii, initiativa in actiuni Permis auto categoria B Descrierea jobului Intocmirea si urmarirea graficului de executie al proiectului; Alocarea activitatilor pe santier si gestionarea resurselor necesare desfasurarii proiectului; Verifica zilnic stadiul de executie al lucrarilor, precum si rapoartele de lucru ale echipelor de executie; Verifica si aproba comenzile si necesarele de materiale din santier; Pastrarea relatiei cu reprezentantii Beneficiarului in santier; Urmarirea realizarii lucrarilor si incadrarii in parametrii conform normativelor in vigoare Verificarea listelor de cantitati din planuri in vederea intocmirii situatiei de lucrari; Mentine legatura cu celelalte firme implicate in santier; Planifica din timp operatiunile specifice necesare a fi executate cu alte firme partenere / subcontractori pentru proiectele pe care le urmareste; Beneficii: Salariu motivant Telefon si laptop Masina de serviciu sau decontare combustibil

 • 2

  Închiriez Showroom 300 mp plus etaj, la strada , zona ff bună, pretabil pentru banca, farmacie , e

  Închiriez spațiu showroom sau diverse spatii, începând de la 100 mp pana la 1700 mp plus teren 10000 mp

 • Kinetoterapeut

  CENTRUL DE REFACERE SI RECUPERARE MEDICALA FIZIOLIFE DIN CAMPINEANCA ANGAJEAZA PE PERIOADA NEDETERMINATA , FULL TIME, KINETOTERAPEUT SAU FIZIOKINETOTERAPEUT . CONDITII ; ABSOLVENT CU STUDII DE LICENTA, AVIZ DE LIBERA PRACTICA LA ZI SI ASIGURARE MALPRAXIS OFERIM UN PACET SALARIAL ATRACTIV SI UN MEDIU DE LUCRU PLACUT CU APARATUARA DE ULTIMA GENERATIE SI PERSONAL CALIFICAT. RELATII LA RECEPTIA CLINICII FIZIOLIFE DIN CAMPINEANCA STR. CALEA ODOBESTI NR. 408 SAU TRIMITETI UN CV LA ADRESA DE MAIL telefon contact - manager resurse umane.

 • 1

  Angajam agent vanzari/ marketing ( legume si fructe )

  ANGAJAM AGENT VANZARI/ MARKETING ( legume si fructe ) Atributii: Asigura promovarea si vanzarea directa a marfurilor societatii catre Supermarketuri. Experienta in vanzari directe catre Supermarketuri. Pospecteaza piata pentru identificarea potentialilor clienti Urmareste realizarea planului de vanzari lunar stabilit.

 • 12

  Reprezentant Vanzari

  Angajam urgent persoana cu abilitati de negociere, comunicari si vanzari directe pentru postul de reprezentant vanzari. Pentru programari interviu sunati la numarul afisat. 0738796007

 • 4

  Angajez mecanic auto , experienta medie,

  Angajez mecanic auto urgent, experienta medie, sau dornic să se califice

 • 2

  Proiectant structuri rezistenta

  Suntem in cautarea unui Inginer structurist - pentru biroul de proiectare din Constanta . Dacă e ti o persoană entuziasta, axata pe dezvoltare profesionala si personala continua, pui pasiune in ceea ce faci si te simti excelent intr-un mediu de lucru profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre! Salariul 4500-6000 lei/luna brut, in functie de competente Cerințe: Studii superioare - diploma a Facultatii de Constructii Civile. Experienta in pozitia de inginer structurist: tanar absolvent sau min 1 an Utilizarea programelor de tip, AutoCAD, Allplan. Cunostinte avansate a programelor din pachetul Office. Cunostinte tehnice dobandite in domeniul de specializare, legislatie specifica domeniului tehnic; Abilitatea de a gestiona mai multe proiecte simultan - disponibilitate de deplasare pe teren; Beneficii: Colectiv de munca tanar si dinamic; Job sigur și pe termen lung Program de lucru flexibil Pachet salarial care compensează experiența și rezultatele Mediu de lucru stimulativ Decontare combustibil auto sau orice alt mijloc de transport pentru deplasari in interes de serviciu. Responsabilități: Asigura activitatea de proiectare pentru proiect tehnic rezistenta; Intocmeste breviare si note de calcul, extrase materiale, liste de cantitati Colecteaza informatii si documente relevante documentatia tehnica de autorizare constructie In calitate de membru al echipei de proiect, participa la planificarea proiectului, impreuna cu seful de proiect; Raspunde de corectitudinea solutiilor tehnice si calitatea documentatiilor elaborate în toate etapele de derulare a lucrarii; Raspunde de respectarea termenului de predare a documentatiilor contractate; Raspunde de asigurarea evidentei tuturor modificarilor proiectului aparute pe perioada executiei Se prezinta pe santier, la etapele de urmarire a executiei lucrarilor; Raspunde de calitatea si termenele de elaborare a lucrarilor si documentatiilor tehnice de proiectare; - intocmirea documentatiei tehnice aferente tuturor fazelor de proiectare (SF, DTAC, PTh, DDE, DTOE, AS BUILD) conform HG 907/2016, cu modificarile si completarile ulterioare; - respectarea normelor si normativelor in cadrul solutiilor tehnice ; - urmarirea proiectului si asistenta tehnica necesara in faza de executie.

 • 6

  Tehnician proiectant arhitectura sau arhitect stagiar sau Arhitect cu drept de semnatura

  Studii de sp cialit te in dom niul arhitecturii; Experi nta de minim 0-1 ani in pr i ctare in c drul unui dep rtament de arhit ctura; Cunostinte in f losirea progr m l r de specialitate din domeniul proiectarii pentru arhitectura; (Autocad, Autodesk Revit, Arhicad) Abilitati de comunicare si de lucru in echipa; Se asigura stagiul necesar obtinerii dreptului de semnatura(daca este cazul); Organizat, responsabil, punctual; Preocupat de perfectionare profesionala; Diploma de arhitect obtinuta. Descrierea jobului Se va detalia in cadrul interviului. Descrierea companiei PROJECT-ANK UTILT este un birou tanar de proiectare, cu o vastă experiență în domeniul proiectarii a echipei de conducere din cadrul acesteia. Obiectivul principal al biroului este de a crea un colectiv bine pregatit din punct de vedere profesional inclusiv prin participarea la cursuri de specializare, considerand ca o arhitectura de calitate reise din gradul de pregatire al arhitectilor si a coordonatorilor de proiect. Activitatea biroului de proiectare se desfasoara intr-un mediu armonios, profesionist unde imbinam latura creativă si functionala a unuia dintre cele mai complexe programe de arhitectura, din viziunea noastră. Colectivul de Proiectare pe care l-am creat și pe care dorim să îl crestem, s-a format ca o echipa de lucru eterogena si interdisciplinara foarte bine inchegata, acest lucru reprezentand un mare avantaj, deoarece membrii echipei isi cunosc rolul precum si rolurile celorlalti membri, acestia interactionand intre ei pentru atingerea obiectivelor stabilite. Asteptam CV si portofoliul tau in vederea stabilirii unei intalniri de cunoastere. Salariu: 5000 - 8000 RON/ brut pe lună

 • 27

  Angajam personal

  Angajam personal pentru postul de agent vanzari ,distribuitor cu sau fara experienta.Mai multe detalii la interviu. tel 0765 245 058

 • Salveaza cautarea