Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Disponibil imediat Disponibil din: 2020-03-07

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 719 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Programator CAM

  Cerinte : - experienta minimum 2 ani în prelucrări prin așchiere - cunoștințe de desen tehnic și verificare repere (experiența în utilizarea instrumentelor de măsură) - cunoștințe de toleranțe, rugozitate si notiuni specifice prelucrărilor mecanice prin a chiere, noțiuni de baza despre materialele folosite - cunostinte program CAM ( softul de programare este CAMWORKS Solidworks sau similar) Beneficii: - salariu avantajos - valoare bonuri de masa de 30 lei/zi - contract de munca pe perioada nedeterminată - program de lucru un singur schimb ( L pana V de la ora 7 la 15: 30 ) - bonus de Paste si de Craciun Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV atasat sau sa sune la nr. de tel. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 7

  Angajam Agent suport clienti cu limba engleza si germana/ engleza si franceza

  Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba engleza si germana sau engleza si franceza- nivel avansat. Cerinte: - cunostinte foarte bune de limba engleza si germana sau engleza si fraceza - abilitati de comunicare, de ascultare - capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor - spirit de echipa si initiativa Responsabilitati: -raspunde la apelurile clientilor -rezolva solicitarile clientilor atat la telefon, cat si pe e-mail -ofera asistenta in acord cu conditiile si procedura companiei -ofera supot tehnic -cauta informatiile necesare in functie de fiecare situatie, folosind resursele puse la dispozitie de companie. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - sporuri - asigurare medicala Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon . SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 23

  Angajam Frigotehnist,Lacatus,Sudor,Electrician,Instalator

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 1

  Angajam lucrători comerciali

  Shop&GO Stefanesti angajează lucrători comerciali. Program de lucru în ture, condiții avantajoase, seriozitate, atmosfera plăcută. Detalii la tel

 • 1

  Tehnician intretinere cladire - zona Militari, Valea Cascadelor

  Căutăm un bun profesionist pentru intretinere cladire de birouri, cu urmatoarele calificari: electrician si/sau instalator. Pozitia este deschisa pentru zona Militari, Valea Cascadelor Responsabilitatile postului: Desfasoara activitati specifice de mentenanta/ intretinere si reparatii a instalatiilor aferente cladirilor de birouri sau spatii comerciale; Intervin in r gim d urgent l loc tia d s mn t d sup riorul ier rhic pentru solution r incid nt lor si limit r a ventu l lor p gube produs d defect r inst l tiilor si sistemelor cladirilor in cauz ; Re lize za, monitorizeaza si analizeaza citirile lunare de utilitati pentru a mentine un nivel optim al costurilor si identifica solutii de reducere in cazul costurilor excedentare; Identifica solutii de rezolvare a incidentelor si/sau functioneaza ca punct de escaladare catre persoana responsabila cand este cazul; Informeaza responsabilul de locatie asupra incidentului si solutiilor de remediere; Intocmeste si transmite rapoarte pentru o informare corecta si completa privind status-ul locatiei; Mentinerea echipamentelor in conditii inalte de functionare respectand planul de mentenanta prestabilit; Realizarea si urmarirea listelor de piese de schimb; Intelege si comunica clar si concis informatiile primite; Identificarea cauzelor defectelor i propunere de solu ii. Cerintele postului Are experienta semnificativa mentenanta tehnica pentru echipamente specifice cladirilor d birouri/spatii comerciale Are disponibilitate pentru a participa la interventii in caz d avarii, in afara orelor d program Organizat, responsabil, serios, bune abilitati de comunicare, spirit de echipa, initiativa Orientarea către client și capacitatea de adaptare / răspuns la diferite tipuri de sesizări Gandire logica Interacțiunea cu destinatarii și clienții printr-o comunicare clara si punctuala. Atentie la detalii si acuratete Gestionarea timpului în mod eficient Excelente abilități de relaționare și orientare către client Ce oferim? Salariu atractiv Loc de muncă stabil Tichete de masă si alte beneficii Mediu de lucru placut P

 • 89

  Omv timisoara angajeaza personal pentru spalatorie auto/automata si pompe,caserie

  OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN OMV GARA NORD REPUBLICII angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamnet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203, SAU OMV GARA NORD REPUBLICII 23.

 • 2

  Livrator BRINGO

  Salut! Îți dorești un loc de munca stabil sau pur și simplu sa îți suplimentezi venitul actual? Noi îți oferim soluția: LIVRATOR Bringo la domiciliul clientului. Jobul presupune efectuarea cumpărăturilor de orice fel din magazinele Carrefour (90%), PENNY, CORA, Farmaciile Sensiblu, HelpNet, DR. MAX, DM, Noriel, Animax, Decathlon, Kitchen Shop, English Home etc., iar in medie se efectuează in jur de 8-12 comenzi zilnic.Experiența nu este necesară, deoarece noi îți oferim training gratuit și suport ori de câte ori ai nevoie.De asemenea îți oferim: -20 lei pe cursa garantat, iar tips-ul rămâne la tine -plata săptămânală -bani de rulaj + POS + card -programul ii stabilesti tu, in funcție de nevoile personale -poți alege zona in care vrei sa lucrezi. -in funcție de performanța, te poți califica pentru bonusurile oferite de către firma noastră. Dacă ai mașina personală și un telefon cu sistem de operare ANDROID, nu mai sta pe gânduri, vino in echipa noastră! Așteptăm sa ne contactați la numărul de telefon: . Ne dorim sa faci parte din echipa noastră !

 • 2

  Gim Service - Faget angajeaza pentru fabrica de producție peleti: șef producție, operatori productie

  SC GIM SERVICE SRL angajeaza: SEF PRODUCTIE si MUNCITORI pentru fabrica de producție peleti Cerinte pentru SEF PRODUCTIE: - experienta în coordonarea producției de minim 3 ani (avantaj în domeniul prelucrării lemnului) - permis de conducere Cerinte pentru MUNCITORI: - seriozitate, dorința de munca si dezvoltare Oferim: - conditii de munca si retributie bune - salariul platit la timp - cursuri si instruiri pentru specializare/calificare si de crestere a competentelor - card de masa - decontare transport pentru cei din localitățile învecinate - asigurare medicala personalizata - un loc de munca stabil si sigur, unde sunteti respectat si de unde puteti iesi la pensie CV-uri si informatii la: - tel.:

 • 9

  Disponibil online

  Broker

  RECRUTĂM BROKERI DE ASIGURARE -Se recrutează Brokeri indiferent de zonă, nu există limită de vârsta sau poate să fie angajat la orice firma privată sau la stat. De asemenea orice localitate este binevenită unde există un potențial de piața a asigurărilor. -Persoanele care doresc să înceapă o cariera în domeniul asigurărilor trebuie să dețină o diplomă de BAC. Dacă nu dețin un cod RAF venim în ajutor cu examen unde cheltuielile vor fii suportate de noi. -Se poate lucra de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul și tot dumneavoastră stabiliți programul de lucru, cât de mult câștigați, sau cât de mult dezvoltați cunoștințele în acest domeniu. -Serviciile oferite sunt: RCA, CASCO, ASIGURĂRI LOCUINȚE, RĂSPUNDERI CIVILE, MALPRAXIS, ASISTENȚĂ RUTIERĂ ȘI ALTELE. -Aveți nevoie de un calculator și de o conexiune de internet, o imprimantă. Pentru detalii vă rugăm sa ne trimiteți CV-ul pe adresa de mail: , sau sunați la telefonul 0770968062. Nu este sistem MLM

 • Director Comercial

  Societate in domeniul moraritului, angajeaza Director Comercial pentru desfacerea produselor de morarit (faina, tarate)

 • 27

  Vanzari - telefonic

  Candidatul ideal: Persoana organizata, perseverenta Orientare catre client Abilitati bune de comunicare Cunostinde bune operare PC Persoana responsabila, serioasa Atitudine pozitiva, spirit de echipa Cunostintele de limba engleza constituie avantaj Experienta intr-un Call Center sau in vanzari (de preferat) Responsabilitati principale: Contactarea telefonica a potentialilor clienti, persoane juridice Promovarea si vanzarea serviciilor companiei Mentinerea si cresterea portofoliului de clienti al companiei. Activitatea se va desfasura in mod exclusiv la sediul companiei in Oradea. Program de lucru: Luni - Vineri 09:00 - 17:00. Salarizare lunara fixa + bonuri de masa + comision Descrierea companiei: Publi24 Digital face parte din trustul media Russmedia GmbH din Austria care printre altele, desfășoară activități în România, Austria, Germania și Ungaria. Asteptam CV-ul tau!

  Repostat automat
 • Confecționere cu experiență (operatori mașini de cusut, liniare, surfilat, mașini speciale)

  Cerințe: o bună cunoaștere a domeniului confecții bărbați și femei, experiență și pricepere, atenție la detalii, răbdare. Cautăm persoane serioase, harnice și care respecta munca. Se oferă salariu atractiv și condiții decente de muncă.

 • 5

  Angajam Sofer Categoria C+E

  Angajam sofer pentru transport in sistem tur-retur , circuit de 2 saptamani sau comunitate. Se lucrează pe toată Europa, inclusiv Elveția. Nu se lucreaza pe Anglia sau tarile nordice. Ce oferim noi? Echipa de coordonare tanara. Salarizare formata din diurna zilnica 80 / zi + salariul de incadrare pe RO. Se conduce camion DAF XF euro 6 Curse pe tot parcursul anului. Nu schimbam capetele tractor. Cel mai important , cerem si oferim respect. Ce cautam ? De preferat ca domiciliul sa fie in judetul Arad sau in apropiere. Experienta in domeniu. Permis de conducere cat C+E Atestat transport marfa Cazier judiciar fara abateri. Pentru mai multe detalii , ne gasiti la numarul de telefon :

 • Operator Relații Clienți și Facturare

  Cerințe: experiență în vânzări sau disponibilitatea de a învăța în acest sens, abilități de comunicare, răbdare cu clienții, cunoștințe operare calculator, Facebook, Instagram, etc., disponibilitate spre negociere și dialog. Constituie avantaj limba engleză, cunoștințe de contabilitate primară și gestiune stocuri. Căutam o persoană, comunicativă, serioasă, cu spirit de echipă, care lucrează eficient și respectă deadline-urile

 • 1

  Service camioane angajam mecanici cu experienta

  Angajam mecanic cu experienta Service camioane si semiremorci in Oradea, isi mareste activitatea la NOUL SEDIU , dotat la standarde internationale, de ultima generatie in ce priveste diagnosticarea, repararea autovehiculelor comerciale si a semiremorcilor. Conditii de lucru exceptionale Cerinte: experienta in domeniu, seriozitate . Oferim: loc de munca sigur pe perioada nedeterminata, seriozitate, scolarizare in vederea dezvoltarii cunostintelor mecanice si electrice salar atractiv bonuri de masa si alte avantaje

 • 1

  Croitori confecționeri textili in Lugoj

  Oferim: Salariu brut între 3000 și 4500 RON Bonuri de masa 20 RON Lucru numai în schimbul 1, de luni pana vineri. Program, 06.00-14.45, cu doua pauze de 30 și 15 minute.

 • 5

  SC Angajeaza instalator si muncitor necalificat

  SC angajeaza instalator si muncitor necalificat pentru instalatii interioare în construcții

 • Angajare Pedagog social

  Candidatul Ideal Studii liceale de specialitate (liceul pedagogic), postliceale sau universitare de pedagogie sociala si asistenta sociala( studii la o factulate in domeniu, reprezinta un plus); Experienta intr-un centru de zi/ alfer school; Experienta de lucrul cu preadolescenti si adolescenti ( 11 -17 ani); Foarte buna capacitate de comunicare si relationare; Persoana creativa careia sa ii placa sa lucreze cu copiii. Descrierea jobului Oferă servicii de educa ie non-formală unui număr de 40 de copii, dezvoltând un demers educa ional individualizat zilnic pentru joc, studiu i ie iri diverse; Asigură supravegherea pe timpul derulării activită ilor cu copiii; Elaborează programul educa ional pentru fiecare copil în parte, corelat cu Programul Personalizat de Interven ie; Asigură monitorizarea evolu iei copiilor în vederea atingerii obiectivelor propuse pentru cre terea nivelului lor de integrare socială i întocme te rapoarte de progres; Colaborează îndeaproape cu asistentul social al centrului de zi, responsabil de interven ie; Organizează i desfă oară, în centrul de zi i în proximitatea acestuia, activită i de deprinderi de via ă i de petrecere a timpului liber; Ajută copiii să- i efectueze temele, face demersuri pentru o pregătire cât mai bună individuală i particularizată ritmului i posibilită ilor fiecărui copil; Inso e te copiii la activită i extra colare, în excursii i tabere; Salariul se negociaza in functie de capacitati si datele CV-ului.

 • Salveaza cautarea