Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Disponibil imediat Disponibil din: 2020-03-07

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 719 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Electrician sef echipa - Germania

  Angajăm Șef de echipă cu limba germană (echipă electricieni) pentru Germania. Ofertă și beneficii: - salariu de la 13-14 Euro net/ oră; - program de lucru full time; - cazare și mașină serviciu în Germania asigurate gratuit; - angajare cu contract în țară, detașare cu formularul A1; - contract pe perioadă determinată; - asigurare medicală în România și în Germania; - echipament de lucru; - nu se percepe nicio taxă de angajare. Atribuțiile jobului: - coordonează și oferă suport echipei de electricieni; - participă la ședințele de lucru și urmărește buna funcționare a planului de lucru; - execută lucrări alături de echipă (trasare cabluri, montare becuri/ leduri de toate tipurile etc.). Cerințe obligatorii: - studii de specialitate absolvite (calificare electrician); - experiență practică ca electrician; - cunoștințe de lucru după plan; - limba germană la nivel avansat; - permis de conducere cat. B (avantaj); - disponibilitate la deplasare în interes de serviciu.

 • 1

  Tâmplar mobilier (fabrica/ atelier) - Olanda

  Angajăm Tâmplar pentru producție de corpuri de mobilier și subansamble din lemn în Olanda. Job stabil, contract pe termen lung. Cerințe: - studii de specialitate absolvite; - diplomă de calificare ca tâmplar; - 5+ ani experiență practică în domeniul tâmplăriei; - cunoștințe de interpretare a unui plan tehnic (avantaj); - limba engleză la nivel mediu/ avansat (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); - persoană autonomă și responsabilă. Responsabilități: - executarea operațiunilor de debitare, căntuire și finisare; - producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn în fabrică; - montarea și ajustarea corpurilor de mobilier; - se lucrează în echipă cu colegi olandezi. Ofertă și beneficii: - salariul de la 2000 Euro net/ lună; - program de lucru full time; - cazarea și transportul în Olanda asigurat (gratuit); - job stabil cu contract pe termen lung; - angajarea cu contract individual de muncă, detașare cu formularul A1; - plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN; - asigurare medicală în România și în Olanda; - nu se percep taxe de angajare.

 • 16

  Lacatus mecanic cu experienta

  Angajam LACATUS MECANIC CU EXPERIENTA pentru companie ce executa structuri si confectii metalice de orice complexitate, produse conform cerintelor clientului, elemente pentru constructii metalice. Se cere: - calificare in domeniu - cunostinte desen tehnic - experienta pe un post similar. Program de lucru: luni- vineri 8h/zi. Se ofera: salariu motivant pornind de la 3000 net - in functie de experienta. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 11

  Mecanic/ Electrician intretinere si reparatii- fabrica

  Angajam MECANIC SI ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Cerinte: - experienta pe un post similar - calificare in domeniu. Program de lucru : 3 schimburi- 8hz/zi. Se ofera: salariul porneste de la 3500-4000 lei net + tichete de masa 20 lei+ spor noapte + spor weekend. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 16

  Angajam necalificati in Cehia

  CAUTAM operatori pe linia de productie loc- Pardubice ,Cehia - se accepta barbati, femei sau cupluri - cazare asigurata(2-3pers in camera) -transport cazare-fabrica asigurat zilnic - transport Gratis (Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad ) - nu este necesara o limba straina - Bon de masa sau reducere la cantina Pentru mai multe detalii sunati la 0742530624

 • 1

  Angajez Sofer cu experiența ( PT COMUNITATE )

  Angajez Sofer cu experiența pentru comunitate , categoria C+ E ! Diurna de la 90 /zi pana la 95 /zi, inclus 1724 lei salariu pe țara. Se lucrează pe relația DE-DE, DE-BE-DE, DE-FR-DE, DE-N-DE Nu se face schimb de camion Se pleaca si se vine cu camionul in tara.

 • 2

  Angajam mecanic camioane

  Tip job: Mecanic utilaje grele/camioane. Activitate: Mentenanta/service utilaje statie de sortare(balastiera). Se ofera salariu motivant si cazare daca se cere.

 • Angajam inginer

  Studii tehnice de specialitate (inginerie instalatii / constructii, specializarea HVAC reprezinta un plus); Experienta anterioara in executia proiectelor de instalatii HVAC Bune cunostinte utilizare Autocad si MS Office Foarte bune abilitati de comunicare si lucrul in echipa Atentie la detalii, initiativa in actiuni Permis auto categoria B Descrierea jobului Intocmirea si urmarirea graficului de executie al proiectului; Alocarea activitatilor pe santier si gestionarea resurselor necesare desfasurarii proiectului; Verifica zilnic stadiul de executie al lucrarilor, precum si rapoartele de lucru ale echipelor de executie; Verifica si aproba comenzile si necesarele de materiale din santier; Pastrarea relatiei cu reprezentantii Beneficiarului in santier; Urmarirea realizarii lucrarilor si incadrarii in parametrii conform normativelor in vigoare Verificarea listelor de cantitati din planuri in vederea intocmirii situatiei de lucrari; Mentine legatura cu celelalte firme implicate in santier; Planifica din timp operatiunile specifice necesare a fi executate cu alte firme partenere / subcontractori pentru proiectele pe care le urmareste; Beneficii: Salariu motivant Telefon si laptop Masina de serviciu sau decontare combustibil

 • 3

  Mecanici, electricieni, reglori utilaje - Sura MIca

  Locuri de munca noi disponibile pentru o companie de producție din Șura Mică: - mecanici întreținere cu experienta pe echipamente de productie - electricieni întreținere utilaje cu experienta in productie - reglori/operatori: persoane cu minim 8 clase, cu ceva experienta in productie ( ideal operare si reglaje echipamente) si dornice sa invete pe alte echipamente complexe ( nu se potrivesc cei care au lucrat pe sisteme automatizate PLC sau asemanator) Se lucreaza 3 schimburi si se ofera masă la cantină, tichete de masă, prime. Asiguram TRANSPORT din Slimnic, Șura Mare, Viile Sibiului, Rășinari și Sibiu.

 • 1

  angajez in constructii

  Angajez muncitori calificati/necalificati in constructii civile si industriale. Montaj confectii metalice Montaj panouri sandwich Dulgherie Fierarie Izolatii vata/pir/polistiren fatada si acoperis Montaj cofrag pierdut/tabla cutata Se cere : seriozitate punctualitate permis conducere cat.B (avantaj) desen tehnic (avantaj) Se ofera : contract de munca salar motivant prime de sarbatori Nu se ofera cazare.

 • Recrutăm INFERMIERE pentru a lucra in Italia și Germania

  Recrutăm INFIRMIERE certificate pentru a lucra în centre medicale din Italia și Germania. Contract local cu normă întreagă, asigurare, salariu mare, bonusuri, vacanțe, locuințe oferite și beneficii suplimentare. Curs inițial de perfecționare. Locul de muncă Bologna și Latina (spital privat) și Berlin (reședința de lux pentru bătrâni). Limba italiană/germană - conversațională Începând de acum. Salariu - 3690,40 euro (brut) + sunt alte prime, dar nu o voi scrie aici (Germania). -1953,87 euro (brut) pentru Italia. Trimite CV-uri la

 • Reprezentant Vanzari Bilka

  Candidatul Ideal Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare,negociere si vanzare. Descrierea jobului Responsabilitati -Identificarea clientilor potentiali -Intocmirea schitei acoperisului pe baza masuratorii -Negociera si semnarea contractelor de vanzare -Monitorizarea lucrarii acolo unde este cazul Beneficii -Pachet salarial motivant format din salariu fix si comision din vanzari -Autoturism full-time -Telefon Descrierea companiei Firma Marcos Roofs Expert cu sediul in com Maracineni , DN73 ,Jud. Arges este specializata in vanzarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica,tabla cutata , sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.

 • 3

  Șofer-magazioner cat. B 3,5t

  Firma de distributie produse de amenajări interioare angajează șofer-magazioner cu permis cat. B pentru autoutilitară 3,5t. Descrierea jobului: - Verificarea detaliată a mărfii colectate din depozit conform facturii - Livrarea mărfurilor în siguranță către clienții din zona alocată, - Încasarea soldurilor facturilor aferente. Beneficii: - Telefon de serviciu - Salar fix cu tichete de masă, diurnă. Așteptăm CV-uri pe email sau anexate pe chat. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

 • Angajam electricieni

  Vrem sa ne marim echipa de profesioniști cu electricieni pentru instalatii electrice interioare și muncitori necalificați programul de lucru este de la 8 la 17 de luni pana vineri

 • 2

  Angajam muncitor necalificat, barbat, pentru lucrari de mentenanta

  Angajam muncitori necalificati pentru diverse lucrari de mentenanta intr-o scoala (Voluntari) (zugrav it, lucrari de instalatii, intretinere si reparatii, altele) Cerinte:seriozitate,dorinta de a invata, cu domiciliul in Bucuresti sau Ilfov, fara cazier, adaptabil la cerinte(nu trebuie sa stie ci doar sa faca ce I se spune), atent, indemanatic, motricitate buna. Salariul 3000 lei

 • Reprezentanta Peugeot Constanta , angajam mecanici si electricieni auto!

  Reprezentanta Peugeot Constanta, angajam mecanici si electricieni auto, Oferim salariu motivant, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri.Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 8

  Agent vanzari

  Angajam agent de vanzari pentru pomovarea si prezentarea produselor companiei.Cautam persoane comunicative cu spirit de echipa.Oferim training gratuit si posibilitatea de a promova professional. 0738796007

 • Salveaza cautarea