Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Carnet conducere: E

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Șofer , caut angajare, colaborare cu firmă ,termen lung.container,prelată,platou pe comunitate , sau tur retur plecare /sosire cu camionul Bucuresti Franța ,Benelux,detalii, oferte ,,mesaje pe publi 24.ro .

 • Descrierea funcției * sunteți responsabil pentru colectarea și livrarea ambalajelor industriale goale * verificati siguranța încărcăturii și vehiculul dvs. în mod regulat pentru siguranță * sunteți responsabil pentru curățarea și comanda regulată a camionului dumneavoastră * vă calculați singur ora de plecare pentru a respecta acordul cu clientul; alegeti cel mai eficient traseu * respectați reglementările de siguranță și ajutați la descărcarea / încărcarea sau schimbarea remorcilor * cunoașteți și respectați reglementările legale cu privire la timpii de conducere și de odihnă Profilul dumneavoastra * aveți permis de conducere CE, card tahograf și codul 95 * puteți comunica în franceza sau engleza * faceti față stresului și lucrati independent * sunteți orientat către client și îl ajutați acolo unde este necesar * sunteti flexibil, proactiv, capabil să rezolvati singur problemele mici și vă adaptați cu ușurință la circumstanțe în schimbare * aveți grijă de siguranță, calitate si curățenie * aveti o atitudine pozitivă și îi respectati pe ceilalți Ce va oferim? * curse nationale - de o zi dar si internaționale de mai multe zile * în medie 10 - 12 ore de lucru pe zi. * salariu conform baremei de belgia

 • 2

  Angajam în condițiile legii conducători auto (C+E) pentru transport cereale intern. Salariu atractiv, diurnă, bonusuri în funcție de realizări și bonuri de masa.

 • Angajam sofer pentru transport in sistem tur-retur , circuit de 2 saptamani sau comunitate. Se lucrează pe toată Europa, inclusiv Elveția. Nu se lucreaza pe Anglia sau tarile nordice. Ce oferim noi? Echipa de coordonare tanara. Salarizare formata din diurna zilnica 80 / zi + salariul de incadrare pe RO. Se conduce camion DAF XF euro 6 Curse pe tot parcursul anului. Nu schimbam capetele tractor. Cel mai important , cerem si oferim respect. Ce cautam ? De preferat ca domiciliul sa fie in judetul Arad sau in apropiere. Experienta in domeniu. Permis de conducere cat C+E Atestat transport marfa Cazier judiciar fara abateri. Pentru mai multe detalii , ne gasiti la numarul de telefon :

 • 26

  Angajam sofer profesionist pt.diferite lucrari in domeniul constructiilor. Se cere experienta, profesionalism, seriozitate, disponibilitate la program prelungit, permis de conducere categoria B,C,E+ atestat agabaritic. Se ofera salariu atractiv, cazare, echipament de lucru si protectie, diurna, decont, deplasare la/de la domiciliu, alte beneficii... Alte detalii, la telefon sau la sediul firmei.

  Repostat automat
 • 2

  Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pe postul de Sofer profesionist categoria C+E. Program de 9 ore cu o ora pauza, local ( Bucuresti Ilfov ), se conduce doar in programul de condus. Salariu NET este de 3700 RON + bonuri de masa in valoare de 20 ron/ bon/zi, orele suplimentare sunt platite. Pentru detalii legate de contextul activitatii, program de lucru si conditii salariale nrecomandam sa ne contactati telefonic.

 • 4

  angajam soferi comunitate pe relatia Germania-Spania,transport marfa generala si ADR ,experienta minima 2 ani, cerinte:card ADR-colete tel.

 • 3

  Firma LIT Cargo GmbH isi mareste flota Sofer cu experienta pe camioane tandem cu stivuitor - Permis cat C+E, valabil minim 6 luni - Atestat Stivuitorist (Obligatoriu) - Atestat profesional, valabil minim 6 luni - Card tahograf, valabil minim 6 luni Ce oferim: - Contract de munca in Germania - Salariul lunar incepand cu 3000 euro Netto in primele 6 luni (cu posibilitatea de majorare) - Diurna 28 euro / zi calendaristica - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Camioane noi (max 3 ani vechime) - Asigurari medicale, de sanatate cat si somaj in Germania - Transfer cu microbuzele firmei LIT, in/din Germania - Sistem de lucru, 9/3 sau 6/2 saptamani - Cei care au copii minori vor beneficia de suport pentru a obtine alocatia de stat, lunara, in suma de aproximativ 200, euro / copil minor Cei interesati sunt rugati sa transmita un scurt CV pe adresa de e.mail sau sa sune la nr. de tel Publ

 • 17

  Firma LIT Cargo GmbH isi mareste flota, te cautam pe tine: - Sofer profesionist cu permis cat C+E - Atestat profesional, valabil minim 3 luni - Card tahograf, valabil minim 3 luni - Experienta internationala minim 1 an - Limba Germana sau Engleza constituie un avantaj (nu este obligatoriu) Ce oferim: - Contract de munca in Germania - Salariul lunar NET incepand cu 2700-2900 euro (in functie de clasa de impozitare) - Camioane noi (max 3 ani vechime) - Asigurari medicale, de sanatate cat si somaj in Germania - Transfer cu microbuze in/din Germania - Sistem de lucru, 9/3 sau 6/2 saptamani - Cei care au copii minori vor beneficia de suport pentru a obtine alocatia de stat, lunara, in suma de aproximativ 200, euro / copil minor Cei interesati sunt rugati sa transmita un scurt CV pe adresa de e.mail sau sa sune la nr. de tel

 • Cautam un sofer cat CE,cu permis, cartela conducatorului auto si cpi/cpc valabile, pentru o firma cu activitate in constructii drumuri si transport agregate. Garajul se afla in Ilfov Corbeanca. Salariul intreg declarat pe cartea de munca.

 • 1

  Sofer profesionist; Categoriile A,B,C+E si experienta in domeniul auto de peste 25 ani si peste 1 milion de km efectuati. Detin atestat marfa si card taho.(de curand) Alte calificari: Electrician / electronist auto - diagnosticare si reparatii electrica / electronica auto. Frigotehnist - intretinere si depanare echipamente frigotehnice. ----------------------------------------------------------- Engleza nivel incepator-mediu. Cunostinte legislative in domeniul contabil-fiscal. Cunostiinte operare PC, Client Mail (Outlook), folosire motoare de cautare (Google, Internet Explorer etc.), editare; Corel draw, Photoshop, Ms. Office, si alte programe de editare text, video si audio. Cunostinte,sisteme de supraveghere, mentenanta, configurare, consultanta. Multe alte cunostinte in domeniul mecanic, tehnic si electrotehnic. Nefumator, non alcool, fire calma, un exemplu in respectul legislatiei rutiere, pasionat al domeniului auto si bun cunoscator al sistemelor auto, mecanic si electric. Capacitate de identificare si rezolvare a problemelor, educat, responsabil, hotărât, interesat în perfecționarea profesionala, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite odata cu experiența acumulata. Caut post cu orar flexibil sau 12/24 sau part-time sau cu plata la zi. Prefer zonele: Mihailesti gr, Cornetu, Bragadiru, Sect 5, sau Sect 6. Sunt intr-o zona cu semnal GSM slab. Rog contact prin e-mail. Multumesc. .

 • Am experienta de peste 20 de ani in comert,conducere si efectuare de diverse evidente contabile primare de operare in excel si word atat in comert cat si in constructii, Am cunostinta despre consumul de materiale de constructii prin programul propriu prin program excel, Am experienta in constructii metalice precum si notiuni de desen tehnic, Sunt pensionar dar pot lucra prin part time sau colaborare . O discutie fata in fata poate duce la o evantuala colaborare.

 • 1

  SC Iulyon Car Trading SRL, cu sediul in oras Baicoi, Jud Prahova, angajareaza conducator auto pentru categoiile C+E in regim TUR-RETUR, la prelate mega si standard. Cerinte obligatorii: - experienta in transport international, tur-retur, - se angajeaza personal calificat, - necesar Cartela Tahograf, - cunostinte obligatorii privind asezarea si asigurarea marfii, Se ofera: - pachet salariu motivant, salaru fix 3500 RON BRUT + DIURNA PLATITA LA KM + STATIONARE WEEKEND, - bonusuri in functie de performante, - pauza de 45 ore se efectueaza intotdeauna acasa, - masinile din parcul auto sunt EEV si EURO 6, cu aparate de taxare automate, Mai multe detalii se ofera la telefon: Ionut Dumitrache - .

 • 4

  Angajăm conducători auto cu permis categoria C+E, atestat profesional, card tahograf și experiență, pentru camion cu remorcă / autoutilitară 6 tone. Curse doar pe teritoriul României, marfa transportată constă în țesături și accesorii/confecții textile. Informații suplimentare la telefon luni-vineri între orele 9:00 - 18:00 .

 • Angajam sofer comunitate, conditii avantajoase. Experienta mai mult de 5 ani. De preferat persoane din Arges sau Valcea. Conditiile se dicuta la fata locului, nu la telefon. Recomandare de la ultimul loc de munca. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Curse pe rutele: Germania - Italia Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca)

 • 3

  Suntem în căutare de șoferi pentru proiecte naționale (Olanda) sau internaționale (Belgia - Antwerp, Germania, Franța și Olanda). Compania cere: permis categorie C + CE și codul 95 card tahograf vorbirea, citirea sau scrierea în cel puțin una dintre limbile engleză, germană sau olandeză, nivel A2 minim 2 ani experiență, de preferat în străinătate cunoștințe de transport a containerelor navale și asigurarea/securizarea lor aspect plăcut Compania oferă: între 50 si 55 ore pe săptămână pentru șoferii naționali, acomodare pentru șoferii internaționali, 4 nopți în cabină și restul acomodare (casă) salariul începe de la 12,09 EUR / oră. Pentru intervalul orar 21 - 05 se oferă un spor de 119%, Sâmbătă 150% iar Duminica 200%. Orele suplimentare (peste 40 de ore) sunt plătite cu 130%. salariul poate să fie mai mare în funcție de experiență. FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la numărul de telefon:

 • 1

  Tânăr 42 ani caut de munca sofer transport persoane intern extern. Dețin BE CE DE experienta card tahograf acte la zi disponibil inmediat. Tel:

 • 2

  Panczi I Fills Trans S.L angajeaza SOFERI pentru comunitate. Santem o firma dinamica an plina dezvoltare cu o echipa de profesionisti . Firma are sediul an Spania. Se lucreaza pe prelata fara schimb de remorci,singur pe cabina. Transportam marfa generala fara adr. Facem transport an aproape toata Europa cu o flota moderna de camioane,Daf Man,Iveco si Renault toate Euro6. OFERIM conditii de munca foarte bune si un pachet SALARIAL atractiv si motivant. Contract de munca de Spania nedeterminat direct de la angajare. Platim regulat si fara antarzieri iar respectarea timpilor de condus si a periodelor de odihna este obligatorie. Tlf :

 • 17

  Kraft Logistic SRL, cu sediul în Sighișoara, județul Mureș, angajează în condiții avantajoase șoferi profesioniști începători și cu experiență, pentru transport mărfuri pe comunitate. Condiții: - Program de lucru: 4 săptămâni pe comunitate + 2 săptămâni acasă SAU 6 săptămâni pe comunitate + 2 săptămâni acasă; - Se lucrează singur pe cabină sau pentru cei fără experiență o tură în echipaj; - Se lucrează pe camioane euro 6 dotate complet (navigator TomTom, telefon, aparate automate de colectare taxa drum); - Se pleacă și se revine cu camionul în țară; - Contract pe perioada nedeterminată; - Se respectă timpii de condus și de odihnă; - Curse: Germania, Franța, Belgia, Olanda, Luxembourg, Ungaria, România, Austria. Cerințe: - Permis de conducere categoria C, E - Card Tahograf - Atestat transport marfă - Atestat ADR - Colete - Avize (medical și psihologic) valabile Beneficii: - Salariu pe țară + Diurna 75 Euro/zi - Bonus de performanță - Echipament de lucru (bocanci, vestă, geacă iarnă, mănuși) - Compania suportă cheltuielile cu vizitele medicale, atestat ADR și pașaport - Compania decontează combustibilul consumat pentru deplasarea pe traseul domiciliu - loc de muncă (distanta peste 200 km) - Instruire periodică - Dispecerat 24/24 în limba română.

 • Salveaza cautarea