Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Disponibil din: 2021-03-05

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA, PENTRU PERIOADA NEDETERMINATA CERINTE POST SECRETARA: EXPERIENTA  IN POST  SIMILAR, MINIM 1 AN.   SALARIUL LUNAR NET (in mana): 1600 LEI  TICHETE DE MASA: 15 LEI  / ZI LUCRATOARE ZILE CONCEDIU DE ODIHNA:  20 PROGRAM DE LUCRU: LUNI - VINERI  08.30 - 16.30 SELECTIE CV - E-MAIL:   

 • 2

  Plata la timp . Camioane euro V si EEV. Frigider sirocou clima cabina mare pat dublu Doar pe tara lucram , tot anul , salariu 01/15 ale lunii. Transportam marfa vrac. Curse in program. Garaj la punctele de lucru Bucuresti sau Calarasi. Salariu motivant 4000-5000 in functie de prestatie. 24/45 acasa. Camioane aduse recent de pe comunitate IVECO / MAN euro 5/ euro 5 EEV automate full 2 posturi disponibile pt martie. 1 post pt aprilie. Conditie obligatorie intretinere camion curatenie interior exterior.

 • 1

  Descriere Partener regional E.ON E.ON Energie Romania este compania platforma care sustine si coordoneaza activitatea companiilor operationale ale grupului E.ON in sectorul energetic din Romania. Obiectivul nostru este sa asiguram furnizarea de gaze naturale si de electricitate pentru consumatori. Ne concentram eforturile pentru a fi recunoscuti ca furnizori de solutii eficiente, competitive si de incredere, care pot aduce mai mult confort pentru clientii nostri. E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON desfasoara in prezent activitati in 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii, avand circa 3,1 milioane de clienti. In ultimii 11 ani,E.ON a investit in Romania peste 1,4 miliarde de euro. Suntem o echipa tanara, prezenta la nivel national, iar colegii nostri sunt ambitiosi, perseverenti, capabili sa se automotiveze. Ei inteleg ca in vanzari castigul este dependent de rezultate, iar rezultatele iti aduc satisfactia asteptata. Candidatul ideal Cautam oameni motivati, seriosi si dornici de afirmare, dispusi sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului pe teren, in cautare de clienti. Abilitatile de manager si spiritul antreprenorial sunt necesare pentru succesul acestui business, pentru diversificarea si dezvoltarea noilor oportunitati, Experienta de minim 1 an in domeniul vanzarilor sau domeniul Energetic/ Telecom/ IT etc. constituie un avantaj, insa NU este obligatorie. Ne dorim sa ai: Diplomatie, proactivitate si orientare catre client; Buna cunoastere a tehnicilor de vanzare; Foarte bune abilitati de comunicare, prezentare si ascultare activa; Orientare catre client; Orientare catre rezultate si solutii; Abilitati dezvoltate de negociere si persuasiune; Disponibilitatea de a calatori. Descrierea jobului/Cerinte Promovarea si vanzarea produselor companiei E.ON Energie Romania si a serviciilor de furnizare de energie electrica si gaz; Prospectarea pietei si identificarea oportunitatii de obtinere si incheiere de contracte; Realizarea obiectivelor de vanzari lunare; Gestionarea si inregistrarea corecta a contractelor semnate; Identificarea de noi clienti; Reprezentarea cu integritate a brandului in toate relatiile cu clientii; Negocierea si incheierea de contracte. Oferim; Oportunitati de dezvoltare atat pe plan profesional, cat si personal; Pachet salarial atractiv; Instructaj in domeniul vanzarilor; Pachet complex de instrumente de lucru; Oportunitatea de a lucra intr-un mediu energic, alaturi de colegi cu istorie si experiente in industrii diverse.

 • Salveaza cautarea