Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Centru de pregatire profesionala angajeaza persoana pentru birou. Atributii: raspuns la telefoane, transmis oferte, incheiat contracte,pastrarea relatiilor cu parteneri, firme, instituti. Cerinte: cunostinte de calculator, domiciliul in oras, persoana credincioasa de preferat mai in varsta, timp disponibil. Angajarea de face cu program de 4 ore. Suntem situati in zona centrala. Preferam pensioner pensionar din invatamant, industrie. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

 • Candidatul ideal : - Transporta marfurile in siguranta, asigura primirea-predarea documente aferente marfurilor transportate - Ingrijeste autocamionul/ respecta timpii de condus / odihna - Disponibilitate pentru curse tur - retur in Intern (ROMANIA) - Apt medical si psihologic din punct de vedere al sigurantei circulatiei – Obligatoriu - Fara antecedente penale. Se solicita cazier valabil la data angajarii. - Fara antecedente rutiere. Se solicita cazier auto valabil la data interviului. Descrierea jobului Cerinte: - Experienta minim 3 ani in transport de marfa; - Conducere cap tractor plus semi remorca 40 tone; - Permis auto cat. B, C, E, - Atestat profesional pentru transport marfa; - Card tahograf; - Cunoașterea și respectarea legislației rutiere. Descrierea companiei www.aetos.ro Punct de lucru: Bucuresti

 • Firma partenera Glovo, oferim cadru legal pentru angajare/colaborare cu firma noastra . Comision 7%+ carte de munca Nu ai nevoie de cv sau experienta. Training-ul il vei primi la sediul Glovo. Beneficii: Iti faci singur programul avand o flexibilitate marita. Primesti bonusuri in functie de ore si numarul de comenzi. Bonusuri in functie de starea vremii! Plata se calculeaza de la inceputul cursei pana la predarea comenzii(din locul in care esti pana la magazin si de la magazin la client) Timpul petrecut in magazin pana la preluarea comenzii este platit ! Castiguri intre : 800 lei si 2000 lei SAPTAMANAL Salariul se poate primi atat cash cat si prin virament bancar saptamanal. Tot ce ai nevoie este de: - un mijloc de transport : bicicleta;scuter;motocicleta; masina,etc. - un smartphone Android sau IoS ! ANGAJARILE SE FAC IN URMATOARELE ORASE DIN TARA: - BUCURESTI - CLUJ - BRASOV - TIMISOARA - CRAIOVA - CONSTANTA - IASI Pentru detalii sunati la nr de telefon ! 0765.414.515

 • Angajez instalatori gaze și sanitare! Cu sau fără experiență.Șalariu atractiv ! 0729350341

 • Angajez personal calificat și necalificat în constructii

 • Cautam muncitori calificati :zugravi, faiantari, parchetari, rigipsari.Dorim de la dvs seriozitate. Ce oferim ? Salariu in functie de experienta pe care o aveti.

 • Cautam muncitori calificati :zugravi, faiantari, parchetari, rigipsari.Dorim de la dvs seriozitate. Ce oferim ? Salariu in functie de experienta pe care o aveti.

 • Angajam finisori pentru amenajarii interioare si exterioare(placat rigips,zugraveli,montaj gresie si faianta,placat polistiren)Cer si ofer seriozitate Detalii 0768832987

 • execut lucrari de constructii,reparatii,renovari case,apartamente,birouri,placari cu rigips,faianta-gresie,gleturi,parchet,mochete,linoleum,zugraveli, instalatii electrice ,etc

 • Consultant Financiar (full time/part time) Fie ca esti la inceput de drum, fie ca experienta ta deja te recomanda ca fiind un specialist performant in vanzari de servicii financiare, poti identifica oportunitatea potrivita pentru tine pe postul oferit de echipa noastra: Candidatul ideal: -Atitudine proactiva, persoana energica si deschisa la noi oportunitati -Abilitati de vanzare, prezentare si negociere -Comunicare persuasiva si usurinta in interactiunea cu oamenii -Orientare spre solutii, client si rezultat final -Spirit antreprenorial, atitudine pozitiva entuziasm si motivatie -Perseverenta in atingerea obiectivelor Descrierea postului: -Prospectare si identificarea potentialilor clienti, persoane fizice -Ofera consultanta clientilor persoane fizice privind produsele si serviciile financiar bancare a caror vanzare o intermediaza -Dezvolta portofoliul de clienti si volumul vanzarilor impreuna cu echipa din care face parte -Mentine relatia cu clientii pe intreaga perioada de colaborare -Efectueaza operatiuni in contextul procesului de vanzare Oferta (bonusuri, beneficii): -Mediu de lucru dinamic -Beneficiile unui parteneriat cu noi -Program de lucru flexibil, perioada nedeterminata -Pachet de compensare motivant, corelat direct cu rezultatele obtinute -Program de instruire si dezvoltare profesionala si personala Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute. Cele mai importante valori ale echipei noastre sunt chiar oamenii care o formeaza, o dezvolta, o perfectioneaza.

 • Asociatie de locatari angajam portar si personal curatenie (femeie de serviciu 2h zilnic), zona centrala.

 • CALZEDONIA (Baneasa) angajeaza lucratori comerciali! Acest post consta in consilierea clientilor la achizitionarea produselor,implementarea promotiilor din magazin,promovarea produselor si imaginea firmei,identificarea nevoilor clientilor!Candidatii care doresc sa aplice pentru acest post,trebuie sa stie ca firma cauta persoane serioase,cu spirit de initiativa,pasionate de fashion,care sa aiba abilitati de comunicare si lucru in echipa,orientare catre clienti,entuziaste si motivate!Salariul incepe de la 400€,reduceri la achizitionarea personala a produselor din magazin!Programul este de 8h/zi,5zile sapt!

 • am nevoie de o doamna care sa stea permanent la domiciliul tatalui meu sa se ocupe de ingrijirea lui. are boala alzeimer in stadiu mediu, probleme de locomotie si incontinent. Ofer salariu, cazare si bani pentru mancare.. Nr de contact 0741146836.

 • McDonalds Arad își mărește echipa. Angajam hostess, crew ( lucrător comercial), GEL. Oferim salariu atractiv pentru fiecare poziție, plus o grămada de beneficii. Norma ore: 4, 6 sau 8. Pentru mai multe detalii și programarea la un interviu, apelați la numărul de telefon.

 • Angajam personal pentru punctul de lucru de la Iulius Mall. Trimite CV-ul la adresa happyvillage.ro@gmail.com sau relatii la telefon.

 • Administrator imobile atestat si PFA, caut blocuri pentru colaborare. Mai multe detalii la nr. de telefon 0757023009.

 • Angajez zidari calificati si necalificați 0733101314

 • Salveaza cautarea