Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Căutam echipa dulgheri, fierari și zidari!

 • Profesoara cu master in filologie, CELTA si 24 ani de experienta ca profesor de engleza, ofer ore online (Skype) pentru orice varsta si nivel. Conversatie, gramatica, vocabular, intotdeauna adaptat nevoilor celui care invata. Sunt la dispozitia celor care vor sa invete pentru a calatori, sau pentru a lucra in strainatate, dar si a elevilor care vor sa profundizeze ceea ce au invatat la scoala. Deasemenea fac traduceri sau creez texte. Vorbesc 5 limbi si pot ajuta pe oricine sa invete o limba foarte usor, prin tehnici simple si asocieri intre limbi. Predau si limba spaniola. Pretul unei ore este 50 roni.

 • Lasa un mesaj ca sa iti dau detaliile

 • 8

  Angajam soferi profesionisti, categoria C, C+E cu experienta si atestate; se tranziteaza Danemarca, Spania, Austria, Germania, Anglia si Franta.Diurna 70 euro/zi si salariul de incadrare 2.300 lei.

 • Societate comercială angajează zidar zugrav. Salariu atractiv. Rog si ofer seriozitate! Relatii la numerele de telefon: - 0761329379 - 0745145320

 • detalii la Telefon Mai concert

 • 2

  Buna ziua, Cerinte: Acte identitate : Buletin, pasaport sau permis 2 din 3 Limba engleza la nivel conversational Oferim: Angajam personal in azile pentru ingrijirea batranilor( femei ,barbati, cupluri.) Programul de munca implica minimum 40- 60 de ore pe saptamana plata incepe de la L 8.75 -9/ora cu posibilitate de marire. Activitatea se desfasoara intr-un mediu profesional cu echipament adecvat asigurat de catre angajator. Nu avem limita de varsta iar experienta in domeniu nu este obligatorie. Se ofera training de specialitate cu diplome de calificare. Se ofera contract de munca cu posibilitatea de extindere sau reziliere. Nu percepem taxe sau comisioane ci oferim sprijin pentru obtinerea documentelor. Contacteaza-ma in privat, telefonic +447902087331

 • Angajez mecanic utilaje agricole, să repare utilaje agricole: cositori, greble, prese de baloti, pluguri,etc. Mai multe detalii la telefon 0752462732. Salariu atractiv si conditii bune de lucru.

 • 1

  Selectam, pentru angajare, persoane cu experienta si recomandari, blande si cu putere de munca, pentru ingrijire doamne varstnice care locuiesc in urmatoarele zone: Pta.Romana si Calea Victoriei si pentru domn varstnic in zona Stefan cel Mare. Programul este intern cu 2 weekend-uri libere, cazare, masa si salarii cuprinse intre 1500 ron si 2200 ron. Detalii de luni pana vineri intre 10:00 si 15:00 la tel: 0741123383.

 • Selectam, in vederea angajarii, persoana cu experienta si recomandari, ca bona pentru copil 5 luni care sa faca si menaj cu gatit pentru famile, in Mogosoaia. Program zilnic intre 06:30-17:00, salariu 2800 ron. Dorim o persoana din zone invecinate. Detalii la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00).

 • Selectam in vederea angajarii, persoana cu experienta si recomandari, flexibila si dispusa sa ajute in menaj si ingrijire doi copii, in apartament situat in apropierea Parcului Herastrau. Program intern, salariu 3700 ron. Dorim o persoana nefumatoare si fara obligatii pentru a insoti familia in vacante. Detalii la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00).

 • Angajam urgent doamna nefumatoare, cu experienta, civilizata, ca bona pentru 2 copii, dispusa sa faca menajul familiei cand vor creste copiii. Dorim ca persoana sa ne insoteasca in vacante. Zona com.Tunari. Program intern, cazare, masa, 2 weekend-uri libere, excursii in strainatate impreuna cu noi, salariu 3000 ron si disponibilitate pentru CM. Detalii in cursul saptamanii intre 10:00-15:00, la tel: 0741123383.

 • Șofer profesionist C C+E şi D fără experiență caut de lucru atestat mărfuri generale cpi atestat transport persoane cpi

 • Atelier de mobilă din Petroșani face angajări. Căutăm persoane dornice sa lucreze in domeniul productiei de mobilier : -asamblarea carcaselor , -montarea feroneriei -montaj la domiciliu si -debitare pal Program 8-17 cu pauza de masă. Salariul este negociat în funcție de experiență. Pentru detalii și informații: Tel: 0722347032 0763427515

 • Inginer mecanic,cu vasta experiența,cunoscător limba engleză (scris/vorbit nivel avansat),doresc angajator stabil și serios pentru a contribui la dezvoltarea afacerii sale de grup sau personală.Detin permis auto B,serios,atent la detalii,bune aptitudini in comunicare,negociere,motivare și conducere personal,administrație,disponibilitate la cerințe și activități diverse conform nivelului de pregătire profesională.Rog a ma contacta doar persoanele serioase și interesate.

 • Angajez sofer profesionist pentru Iveco Trakker

 • Domn din Bucuresti,căsătorit,fost ofițer,doresc angajare ca sofer personal familie sau firma.Conduc orice tip de mașina,persoana serioasă,atenta și meticuloasa.Discret,punctual și ținuta prezentabila.Disponibilitate la program prelungit atunci când necesitățile impun.Doresc colaborare pe termen lung!Rog a ma contacta numai persoanele interesate și serioase!!Salariul negociabil.

 • 2

  Confectionez draperii si perdele si ofer servicii de croitorie.

 • Salveaza cautarea