Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 27777 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Caut sofer ,pe duba de 3,5T pt serviciu de curierat. Se efectuează livrări pe raza orașului Cluj . Programul este de la 9la17 și salariul este atractiv. Mai multe detalii la tel : .

 • 3

  Caut sofer pt firma de curierat pe duba de 3,5t. Se livrează doar pe raza orașului Cluj pt firma de curierat fan curier. Salariul este atractiv și programul de la 9 la17. Mai multe detalii la telefon :

 • 23

  Lucrator comercial - depozit - manipulator marfa in Bucuresti sector 6, Sema Park - fosta incinta Semanatoarea. Acces statie metrou / autobuz - depozit la doar 3 min de mers pe jos. Salariu 2000 lei.+ bonuri de masa. Program 8 ore / zi. Luni-Vineri. 09:00-17:00 - se abaleaza colete, se descarca / incarca marfa curier / alte transporturi. - manipulare marfa pe rafturi.

 • Restaurant din Sinaia angajează bucatar ,bucătăreasă pt mic dejun ,se oferă cazare ,detalii la tel : ,Lucian

 • 1

  CIORBARIA LUI ANTONIO isi extinde echipa! Angajam LIVRATOR pentru restaurant situat in Sectorul 2, Pentru detalii: .

 • 1

  Descriere Angajam șofer TIR in sistem tur-retur pentru transport intern Cerinte: -posesor permis conducere categoria C+E; -experienta in conducere autocamion+semiremorca (40 t), marfuri generale; -posesor card tahograf valabil; -posesor atestat profesional valabil; Responsabilitati: -efectuarea transportului de marfa in conditii optime si conform graficului; -mentinerea legaturii cu dispecerul; -respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se ofera plata diurnei saptamanal si salariu in fiecare 15 a lunii. Incarcarile se fac la prelata/platforma/duba din Cluj pentru tara cu retur in Cluj. Incarcarile sunt in timpul saptamanii cu posibilitatea weekend-urilor libere. Camion disponibil - Renault Magnum Euro 5 Salariu intre 5000-5500 Ron

 • 1

  SC. STIL AMBALAJ SRL angajeaza motostivuitorist/manipulant marfa pentru depozitul nostru din Stefanestii de Jos, Ilfov. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii pentru o colaborare de lunga durata!!! Cerinte: - experienta de lucru pe stivuitor minim 2 ani - autorizare ISCIR la zi - abilitati numerice - abilitati de comunicare si de lucru in echipa - capacitate de adaptare la solicitarile specifice postului. Oferim conditii avantajoase !!!

 • Caut echipa de zidari în Belgia se lucreaza cu caramida de cea mai buna calitatea. Se oferă cazare si transport de la locul cazari la santier. Salariul Atractiv 1500 -2500

 • 3

  - Salariul: 3300 Brut + tichete de masa (valoare tichet 15 lei) - Orele suplimentare (din timpul saptamanii si sambata) platite cu spor 100%, Duminica este platita cu spor de 150%, orele de noapte platite cu spor de 25%. - Contract pe perioada nedeterminata, cu 90 zile perioada de proba. - Salariul este platit astfel: 25 a lunii avans (32% din Brut), 10 a lunii lichidarea si acordarea tichetelor de masa. - Programul de lucru este in functie de traseul pe care va fi alocat. - Alte beneficii: prima de CO echivalentul unui salariu, prima de sarbatori (sub forma tichetelor cadou).

 • 3

  - Salariul: 3300 Brut + tichete de masa (valoare tichet 15 lei) - Orele suplimentare (din timpul saptamanii si sambata) platite cu spor 100%, Duminica este platita cu spor de 150%, orele de noapte platite cu spor de 25%. - Contract pe perioada nedeterminata, cu 90 zile perioada de proba. - Salariul este platit astfel: 25 a lunii avans (32% din Brut), 10 a lunii lichidarea si acordarea tichetelor de masa. - Programul de lucru: cazional pot sa inceapa traseul la ora 06:00). - Alte beneficii: prima de CO echivalentul unui salariu, prima de sarbatori (sub forma tichetelor cadou).

 • 4

  Ne marim echipa si cautam un coleg care sa pregateasca suprafetele lemnoase pt vopsitorie. Procesul consta in slefuit suprafete lemnoase si polisare. Fabrica este situata in Letea Veche, Bacau.Se ofera transport pana la fabrica, din oras, tur-retur Detalii la telefon

 • 6

  Angajez sofer profesionist categ C+E pentru transport intern marfuri prelata. Salariu 4200 lei. Relatii la telefon .

 • 17

  Firma de transport cu experienta angajeaza soferi profesionisti categoria C+E pentru curse interne, din judetul Brasov. Cerinte: - Permis de conducere categoria C+E; - Atestat profesional pentru transport marfa; - Card tahograf; - Experienta in conducerea autocamioane sau bascula ; - Responsabilitate, Seriozitate, Punctualitate; - Cazier judiciar curat; Oferim: - Salarial atractiv ,plata se face la timp; - Orele suplimentare se platesc, - Conditii de munca foarte bune; - Transport gratuit de la sediul firmei la locul de parcare al masini/ santier. Locatia: zona BRASOV si daca este nevoie si in tara. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 754 - arata telefon - . Rugam multa seriozitate!

 • 1

  Salarizarea porneste de la 8.75 lire brut/ora si creste gradual Costul cazarii este intre 65 - 95 lire/ saptamana (depinde de zona). Limba engleza la nivel conversational Obligatorie. Se fac ore suplimentare si se lucreaza in ture. Se lucreaza cel putin 40 ore/saptamana. Se asigura training si contract pe perioada nedeterminata. Mai multe detalii la telefon : 0350417794 / 0773345679 Mail :

 • 5

  Angajam sofer profesionist autobetoniera. Salariul confidential.

 • 16

  Se oferă: - Carte de muncă - Salar atractiv - Ore suplimentare plătite - Loc de muncă stabil - Mediu de lucru plăcut - Salariul crește în funcție de implicare și vechime în cadrul firmei Experiența in domeniul curățeniei poate constitui un avantaj.

 • - persoana energica, organizata - cu atentie concentrata si distributiva - sa fie o persoana curata, ordonata, practica - sa aiba solicitudine, amabilitate fata de clienti - sa aiba rezistenta la stres si efort fizic (mediu) - sa nu aiba antecedente penale - sa aiba aptitudini de a lucra cu documente

 • 1

  Descrierea postului: - transarea carnii in conditii de maxima eficienta; - prelucrarea carnii in vederea expunerii la vanzare; - pregatirea carnii in vederea productiei de preparate proaspete din carne din carne (respectarea retetelor proprii); -gestionarea stocurilor de carne Cerinte - experienta in transarea si prelucrarea carnii; - experienta in comercializarea carnii si a preparatelor din carne; - seriozitate, flexibilitate, dinamism. Oferta (bonusuri, beneficii) Salariu atractiv; Tichete de masa Beneficii*:Crăciun, Paște, Mediu de lucru si logistica moderne; Training de specialitate; Oportunitatea unei cariere intr-o companie romaneasca in continua dezvoltare

 • Salut, Recrutam VANZATOARE VITRINA ASISTATA MEZELURI, pentru un program 5 zile 7, 2 libere pe saptamana, in doua schimburi, astfel: - Carrefour Militari - Carrefour Baneasa Responsabilitati -Aranjeaza produsele pe rafturi -Verifica periodic stocurile din magazin -Conoaste toate produsele si utilitatea acestora - Impacheteza produsele pe care le vinde clientilor - Manipuleaza marfa. -Vinde produsele firmei Oferim - Salariu 2200 NET (bani in mana) - Contract de munca full -Program de lucru: 8 ore/zi in schimburi Mai multe detalii la numarul de telefon .

 • Descrierea postului: - transarea carnii in conditii de maxima eficienta; - prelucrarea carnii in vederea expunerii la vanzare; - pregatirea carnii in vederea productiei de preparate proaspete din carne din carne (respectarea retetelor proprii); -gestionarea stocurilor de carne Cerinte - experienta in transarea si prelucrarea carnii; - experienta in comercializarea carnii si a preparatelor din carne; - seriozitate, flexibilitate, dinamism. Oferta (bonusuri, beneficii) Salariu atractiv; Tichete de masa Beneficii*:Crăciun, Paște, Mediu de lucru si logistica moderne; Training de specialitate; Oportunitatea unei cariere intr-o companie romaneasca in continua dezvoltare

 • Salveaza cautarea