Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fabrica cu domeniul auto in Olanda,cauta personal pentru sectiile de cusut si ambalat huse pentru masini auto. Se asigura contract de munca individual pe o perioada nedeterminata, salariu de 2150 euro/luna, cazare si o mesa/zi, asigurare medicala pe toata perioada contractuala, drept la somaj si indemnizatie pentru copii minori si decontare transport. Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347 .

 • Cerinte: -instalarea conductelor de apa si gaz -barbati apti de munca -seriozitate -indemanare -motivare -calificare Beneficii: -cazare asigurata -salariu 2250 euro net -se lucreaza 9/zi,6zile/sapt -contract de munca direct in Olanda -asigurare medicala - transport asigurat Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2160 Euro/ luna; -cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: -cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; - experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347

 • Se cauta mecanic pentru camioane, pentru compania client care opereaza in industria de transporturi. Contract pe durata determinata. informatii la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Detalii la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Angajam instalator apa Olanda .Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii suplimentare la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; - contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; - orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba olandeza; - experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0727 \ 126 \ 043 sau 0720 | 525347.

 • Foamotive SRL este o companie care are ca domeniu de activitate productia de garnituri pentru masini din polietilena expandata. Momentan suntem in cautarea unui operator presare la rece care sa faca urmatoarele: - verificarea masinii, presei daca este in stare de functionare; - verificarea conformitatii dintre material si datele scrise in instructiunile de productie( tipul materialului, grosimea, densitatea, dimensiuniel materialului); - verificarea conformitatii stantei conform numelui si formei, a instructiunilor de productie scrise si conform formularului; - verificarea perfectiunii lamei conform desenului; - verificarea vizuala a calitatii materialului(gauri, integralitatea hartiei, aspect si culoare); - efectuarea de teste de grosime pentru 2-3 placi de deasupra paletului si 2-3 placi din mijlocul paletului; - verificarea calitatiidecupajului pe partea superioara a materialului; - taierea placilor si completarea raportului la final de tura Pe cine cautam? - persoane cu studii medii - cunostinte de calcul matematic - cunostinte de utilizare instrumente de masura - simt de raspundere si initiativa - orientare spre lucru in echipa Ce oferim? - salariu motivant - tichete de masa de 15 lei - bonus de prezenta 250 lei in mana - bonus de performanta 400 lei in mana - prima de Pasti 500 lei in mana - prima de Craciun 500 lei in mana - prima de zi de nastere 150 lei in mana Transportul este asigurat din: Pustinis-Uivar-Cenei-Sanmihaiu-Utvin Peciu Denta - Opatita- Voiteni Liebling-Jebel-Sag Folea-Sipet Ghilad-Ciacova Si din oras: Calea Sagului (Grigoras, Turist) Zona Freidorf Punctul de lucru este pe Platforma Incontro din Calea Sagului. Asteptam aplicatiile dumneavoastra la acest anunt sau un telefon la 0736118198 in interval orar 10:00-16:00 de luni pana vineri.

 • Foamotive SRL este o companie care produce garnituri pentru masini din polietilena prin termoformare. Momentan suntem in cautarea unui tehnician mentenanta care sa faca urmatoarele: - intocmirea lunara a stocului legat de piesele de schimb necesare pt. termoformare - mentenanta preventiva periodica si corectiva conform instructiunilor de lucru - mentenanta periodica inspectie vizuala saptamanala a masinilor de presat si completarea documentatiei specifice - intretinerea lunara a matritelor la toate liniile de termoformare - intretinerea preselor hidraulice la toate liniile de termoformare saptamanala/lunara/anuala , conform procedurii - intretinerea liniilor de termoformare: - verificarea si curatarea saptamanala a preselor de taiat - intretinerea sistemului de racire: zilnica/saptamanala/lunara/anuala - intretinerea masinii automate de taiat : saptamanala/lunara/anuala - inregistrarea oricarei modificari aduse matritelor (insertii filtre) , in tabel si pe schita cavitatii matritei din formularului specific - spalarea ( cu abur sau solutie) si polizarea matritelor si placilor de caldura si racire saptamanala conform formularului specific Cu ce trebuie sa vii? - studii medii - cursurile sau formarile la o alta companie pe post reprezinta avantaj - experienta de minim 1 an pe un post similar - cunostinte temeinice de hidraulica si pneumatica - cunostinte medii de operare calculator (excel, word, outlook) - cunostintele de limba engleza reprezinta avantaj - cunostinte de utilizare intrumente de masura Ce oferim? - tichete de masa de 15 lei - prima de zi de nastere 150 lei in mana - prima de Pasti 500 leiin mana - prima de Craciun 500 lei in mana - prima de recomandare 500 lei in mana - ore suplimentare platite dublu Punctul de lucru se afla pe Platforma Incontro din Calea Sagului. Asiguram transport din: Pustinis-Uivar-Cenei-Sanmihaiu-Utvin Peciu Denta - Opatita- Voiteni Liebling-Jebel-Sag Folea-Sipet Ghilad-Ciacova Si din oras: Calea Sagului (Grigoras, Turist) Zona Freidorf Asteptam aplicatiile dumneavoastra la acest anunt sau la numarul 0736118198 intre orele 10:00-16:00 de LUNI pana VINERI.

 • Atelier de tamplarie angajaza tamplar cu sau fara experienta in lucrul cu lemn masiv. Contract de munca pe perioada nedeterminata, 8h/zi. Se cere indemanare in folosirea uneltelor si masinilor specifice pozitiei de Tamplar: circular , masina de gaurit, slaif, fierastrau panglica, etc; Persoana ordonata, meticuloasa, dinamica, flexibila in abordarea problemelor, cu abilitati de organizare, abilitati de lucru in echipa, abilitati de comunicare, seriozitate, rezistenta la stres, persoana pro-activa, sociabila, corecta, dinamica (pozitiva, cu chef de munca si de viata ), responsabila. Studii medii. Permis categoria B, constituie un avantaj.

 • Angajam pentru clientul nostru operatori linie de productie in domeniul fabricarii componentelor auto, cu relocare in Brasov! Angajam atat persoane fara experienta cat si cupluri! Cerinte: -studii minim 8 clase -varsta minim 18 ani -disponibilitate de lucru in 3 schimburi -atentie la detalii si indemanare -cazier fara probleme -apt clinic sanatos pentru munca Oferim: -venituri lunare brute intre 3500-4500 lei, in functie de vechime -contract de munca pe durata nedeterminata -bonus de prezenta -bonus pentru ore suplimentare (ore suplimentare platite 175%) -prime de sarbatori -transport gratuit (fabrica - cazare) Telefon 0799903940 Adrian Neagu

 • Caut mic atelier mecanic in.bucuresti.dotat cu masina de debitat cu plasma,aparat sudura,valt,rol,pentru executia unor piese rotative.

 • Angajam pentru clientul nostru operatori linie de productie in domeniul fabricarii componentelor auto, cu relocare in Brasov! Angajam atat persoane fara experienta cat si cupluri! Cerinte: -studii minim 8 clase -varsta minim 18 ani -disponibilitate de lucru in 3 schimburi -atentie la detalii si indemanare -cazier fara probleme -apt clinic sanatos pentru munca Oferim: -venituri lunare brute intre 3500-4500 lei, in functie de vechime -contract de munca pe durata nedeterminata -bonus de prezenta -bonus pentru ore suplimentare (ore suplimentare platite 175%) -prime de sarbatori -transport gratuit (fabrica - cazare) Telefon 0799903940 Adrian Neagu

 • Angajam pentru clientul nostru operatori linie de productie in domeniul fabricarii componentelor auto, cu relocare in Brasov! Angajam atat persoane fara experienta cat si cupluri! Cerinte: -studii minim 8 clase -varsta minim 18 ani -disponibilitate de lucru in 3 schimburi -atentie la detalii si indemanare -cazier fara probleme -apt clinic sanatos pentru munca Oferim: -venituri lunare brute intre 3500-4500 lei, in functie de vechime -contract de munca pe durata nedeterminata -bonus de prezenta -bonus pentru ore suplimentare (ore suplimentare platite 175%) -prime de sarbatori -transport gratuit (fabrica - cazare) Telefon 0799903940 Adrian Neagu

 • Foamotive SRL este o companie care are ca domeniu de activitate productia de garnituri pentru masini din polietilena expandata. Momentan suntem in cautarea unui magaziner care sa faca urmatoarele: - preluarea cutiilor (max 2 kg greutate/cutie) cu produs finit de pe liniile de productie si transferul lor in depozit - scanarea lor pentru introducerea in sistem - alimentarea masinilor de termoformare cu materie prima - debarasarea spatiilor de depozitare produs secundar (deseu) si transportul lor la masina de compactat Pe cine cautam? - de preferat persoane care au mai lucrat cu scanner - persoane disponibile sa lucreze in picioare si sa faca deplasari - cunostinte de calcul matematic - autorizatia ISCIR reprezinta un avantaj - simt de raspundere si initiativa - orientare spre lucru in echipa Ce oferim? - salariu motivant - tichete de masa de 15 lei - bonus de prezenta 250 lei in mana - bonus de performanta 400 lei in mana - prima de Pasti 500 lei in mana - prima de Craciun 500 lei in mana - prima de zi de nastere 150 lei in mana Program de lucru: schimbul 1: 06:45 - 15:00 scumbul 2: 15:00 - 23:15 Transportul este asigurat din: Pustinis-Uivar-Cenei-Sanmihaiu-Utvin Peciu Denta - Opatita- Voiteni Liebling-Jebel-Sag Folea-Sipet Ghilad-Ciacova Si din oras: Calea Sagului (Grigoras, Turist) Zona Freidorf Punctul de lucru este pe Platforma Incontro din Calea Sagului. Asteptam aplicatiile dumneavoastra la acest anunt sau un telefon la 0736118198 in interval orar 10:00-16:00 de luni pana vineri.

 • Angajam - muncitor depozit, barbat, sector 5, str Inclinata, nr 129, Depozit piese de schimb ascensoare,. Pachet salarial 1900 lei net si bonuri de masa 15 lei / zi lucratoare, alte bonusuri. Program luni - vineri orele 9,00 - 17,30.

 • ANGAJAM MECANIC CALIFICAT INTRETINERE MASINI SI UTILAJE FABRICA INCALTAMINTE. SALAR ATRACTIV!! INFORMATII SE POT OBTINE LA TELEFON: 0256286184/0256286189,ADRESA EMAIL:shoesgroup2000ro(around)gmail.com Va rugam sa ne contactati de Luni -Vineri intre orele 07:00 - 15:00

 • SC Teletim SRL, fabrica de mobilier metalic angajam sudor, lăcătuș, muncitor necalificat. Fabrica este în satul Ortisoara, se oferă transport din Timișoara. Salariu avantajos + beneficii

 • Angajez mecanic intretinere utilaje si sofer cu atestat, in apropiere de Timisoara..Se cere experienta in domeniu, seriozitate.Se ofera salariu atractiv, diurna, transport, etc.

 • Salveaza cautarea