Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC ECO CLIMA INDUSTRIAL SRL Angajeaza personal cu sau fara experienta pentru montaj instalatii frigorifice in marile magazine ! Oferim cazare in conditii foarte bune, diurna, transport, asigurare medicala Salariu minim incepe de la 3000 lei (cu taxe mai mici – incadrare in ordonanta 114) pentru perioada de proba ! Necesita disponibilitate la deplasari in tara. Pentru detalii sunati la :0744.773.476.

 • Angajam sudor esapamente auto/vulcanizator/electronist auto si sisteme de alarma in service-ul nostru din Bld. Timisoara, sector 6. Service auto cu experienta de peste 15 ani. Program de lucru full time Coeficient vanzari,specializari tehnice,preturi speciale. Primim in echipa si ucenici. Nu ezitati Posibilitate de asociere sau inchiriere post(mecanica si vulcanizare)avantajos ptr.ambele parti.

 • Angajam cu contract de munca electrician din Bucuresti/ Ilfov pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniul electric pentru statii GPL si supermarketuri. Relatii la telefon: 0769.010.240 sau e-mail:

 • Angajam cu contract de munca electricieni, instalatori, frigotehnisti, electromecanici, zugravi si rigipsari din Bucuresti/ Ilfov pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniile electric, sanitar, instalatii de racire sau lucrari de amenajari interioare pentru statii de carburant si supermarketuri. Relatii la tel.: 0769010240 si e-mail: Rugam trimiteti cv-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail mentionata.

 • angajez mecanici auto,vulcanizator auto,electrician auto

 • Spalatorie cu vad bun aflata la sosea pe str Luica angajeaza spalotori auto. Salariu + comision la degresari, polish, tapiterie etc Program in fiecare zi 1 liber pe săptămîna, sau Program 24h cu 24 liber Oferim si cazare pt 1 sau 2 persoane Venituri minime de 2500 lei pînă la 5000 ...6000 lei lunar

 • Angajam cu contract de munca instalatori, electricieni si frigotehnisti din Bucuresti/ Ilfov pentru desfasurare activitate pe plan local (Bucuresti si Ilfov) , lucrari de intretinere si reparatii in domeniile sanitar, electric si echipamente de frig pentru statii de alimentare cu carburant si supermarketuri. Relatii la telefon: 0769010240 si e-mail:

 • REGIO IMPEX cu sediul in Bucuresti angajeaza tehnicieni mentenanta pentru desfasurare activitate de mentenanta pentru statii de alimentare cu carburanti si supermarketuri. contact /

 • Angajam cu contract de munca electrician si frigotehnist din Bucuresti pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniul electric si HVAC/ instalatii frig pentru statii GPL si supermarketuri. Relatii la tel sau e-mail:

 • Compania Hesper S.A. este prezenta inca din anul 1877 fiind principalul producator din Romania de aparatura, echipamente si instalatii hidraulice, avand o bogata experienta ca furnizor pe piata, interna si internationala. Produsele noastre sunt adaptate continuu cerintelor clientlor si competitiei pietei de hidraulica. Produsele noastre se regasesc ca piese componente pe masini Agricole si forestiere, utilaje mobile, sisteme elevatoare, masini-unelte, in industria metalurgica si siderurgica, in industria constructiilor de masini, sisteme eoliene, centrale nuclearo-electrice. Daca esti inginer mecanic/tehnolog (experienta in activitatea de productie minim 5 ani), inginer tehnolog, inginer chimist (cunostiinte in legislatia mediului), sef atelier prelucrari mecanice, inginer tehnico-comercial (minim 3 ani experienta), maistru, sef paza ( experienta in coordonarea echipei), rectificator, strungar, operator CNC, operator electroeroziune cu electrod masiv/pe masina de taiat cu firelectrician, sculer matriter, strungar, termist tratamentist, turnator ( experieta pe masina de turnat sub presiune),mecanic masini utilaj, controlor CTC, muncitor necalificat, liftier, motostivuitorist si femeie de serviciu ne-am bucura sa te alaturi echipei depunand un CV la adresa de mail sau informatii la tel 0758048316 Locatie: Strada Constantin Istrati, nr.1, sector 4, Bucuresti.

 • Angajam:legator-operator Colator Theisen & Bonitz (2600 lei inclusiv bonurile) ,ambalatori (2000lei inclusiv bonurile) , , ajutor tiparitor offset ( 2600 lei inclusiv bonuri ),legator ( operator faltuit, caserat- 2500 inclusiv bonurile) . Se lucreaza 3 schimburi- se asigura spor noapte si plata eventualelor ore suplimentare.

 • Angajam ajutor masinist offset - 2600 lei ( inclusiv bonurile ) + spor de noapte + plata eventualelor ore suplimentare. Se lucreaza 3 schimburi/ 8 ore.

 • Angajam COORDONATOR PRODUCTIE cu experienta in domeniul fabricarii produselor din carne. Responsabilitati: - responsabil fabrica mezeluri - control productie - gestiune resurse umane fabrica - urmarirea fluxului general de productie. Candidatul ideal: - Absolvent studii superioare - Experienta pe un post de coordonare/ conducere minim 3 ani - Abilitati de comunicare foarte bune. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Salariu atractiv

 • Angajam cu contract de munca tehnicieni mentenanta pentru desfasurare activitate pe plan local (Bucuresti/ Ilfov), servicii de reparatii si mentenanta pentru benzinarii si supermarketuri. Tel. 0769010240

 • Societatea REGIO IMPEX SRL cu sediul in Bucuresti angajeaza cu contract de munca personal tehnic (electricieni, instalatori, lacatusi, sudori, etc) pentru desfasurare activitati de mentenanta si reparatii pentru benzinarii si supermarketuri in toata tara. Oferim masina de serviciu, program flexibil, salariu atractiv. Rugam trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail: Tel.: 0769.010.240

 • Angajam SUDORI - CONFECTII METALICE- cu experienta pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Jaeggi Industries din Grupul Guntner angajeaza Operator magazie/logistica. Se ofera un salariu motivant, tichete de masa, cursuri de stivuitorist, masa subventionata la cantina, transport asigurat/decontare transport. CV-urile se pot depune la poarta societatii pe str. Salzburg, zona industriala de Vest, vizavi de fabrica Continental.

 • Angajam operatori linie productie pentru o companie importanta din industria de automotive cu fabrica in Timisoara, pe platforma industriala Freidorf. Postul presupune asamblarea de componente. Cerinte: # Minim 8 clase # Vedere buna # Indemanare Beneficii: # Program: in 3 si 4 schimburi; # Salariu: 2920 lei brut; # Bonus productivitate si calitate pana la 500 lei brut; # Spor de weekend; #Tichete de masa -15 lei/zi # Al 13-lea salariu; # Calificare la locul de munca; # Transport asigurat pe rutele: Iohanisfeld-Pustinis-Otelec-Rauti-Uivar-Cenei-Bobda-Samnihaiu Germar-Utvin-Timisoara, Denta-Deta-Voiteni-Jebel-Sag-Timisoara; Cruceni-Foeni-Giulvaz-Cebza-Ciacova-Parta-Timisoara si Sanmartinu Sirbesc-Peciu Nou-Dinias-Sanmihaiu Roman; Pentru detalii va rugam sunati la numarul de telefon 0723101361

 • Salveaza cautarea