Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SERVICE AUTO, CU VASTA EXPERIENTA IN DOMENIU, ANGAJEAZA MECANICI SI TINICHIGII AUTO. SE OFERA SALARIU MOTIVANT OFERIT LA TIMP, BONUSURI DIN REALIZARI RELATII LA NR. DE TELEFON 0756075657

 • Angajez frigotehnisti, oameni seriosi, muncitori, cu putere de munca, disponibili la program prelungit si deplasari in toata tara! De asemenea neaparat cu studii in domeniu (atestat profesional)!

 • HESPER S.A. Bucuresti angajeaza: -ingineri mecanici -turnator formator (TSP) -strungari, rectificatori, frezori,lacatusi, operatori CNC -muncitori necalificati -controlor poarta Relatii la tel: 0758.048.316 sau 021.335.10.50/127

 • SERVICE AUTO, angajam mecanici și electricieni auto cu experienta . Contract de munca, cadru de lucru in echipa cu oameni profesionisti si binevoitori. Cerem și oferim seriozitate și profesionalism .Relatii la telefon 0761337092

 • Angajam sudor esapamente auto/vulcanizator/electronist auto si sisteme de alarma in service-ul nostru din Bld. Timisoara, sector 6. Service auto cu experienta de peste 15 ani. Program de lucru full time Coeficient vanzari,specializari tehnice,preturi speciale. Primim in echipa si ucenici. Nu ezitati Posibilitate de asociere sau inchiriere post(mecanica si vulcanizare)avantajos ptr.ambele parti.

 • „HESPER S.A. Bucuresti, producator indistrial de echipament hidraulic, angajeaza: - ingineri mecanici - operator CNC - turnator formator (TSP) - rectificatori, strungari, frezori, - lacatusi, - muncitori necalificati - controlor poarta. Relatii la tel: 0758.048.316 sau 021.335.10.50/127”

 • SOCIETATE ANGAJEAZA DIRECTOR TEHNIC,DE PREFERINTA FOST SEF MECANIC,MECANIC 1 FIE SI PENSIONAR CU MAXIM 62-63 DE ANI. SE SOLICITA EXPERIENTA RELEVANTA, EVENTUAL LA USCAT CA SI SUPER INTENDENT, SAU PROJECT MANAGER IN DIVERSE LOCATII PE GLOB. LIMBA ENGLEZA LA NIVEL RIDICAT,ENGLEZA TEHNICA , CEL PUTIN B1/B2 LA NIVEL CONVERSATIONAL SI C1/C2 SCRIS /CITIT. CUNOASTEREA PC, LA NIVEL RIDICAT,EVENTUAL PROIECTARE PE PC,WORD/EXCELL,ETC. salarizare fosrte atractiva in functie de rezultatele muncii dvs. C/V LA ;

 • Sc Interwell Dewatering Srl, Strada Polona nr 6 Timisoara, specializata in coborarea si controlarea panzei freatice in vederea efectuarii lucarilor de constructii angajeaza: Muncitori pentru montaj si intretinere instalatii filtre aciculare. Disponibilitate de lucru in santier si in hala. Cunostinte minime de mecanica, intretinere pompe. Posibilitate de specializare la locul de munca. Permis de conducere min categoria B. Oferim salariu atractiv, diurna pentru deplasare, decontarea transportului la locul de munca si alte avantaje. Telefon contact 0730441121

 • Societatea Ironcon SRL angajaza 3 lacatusi si 2 sudori pentru orasul Buftea. Se ofera cazare pentru cei din provincie, decontarea transportului, plata orelor suplimentare si bonusuri in functie de performata. Se cere seriozitate, punctualitate si spirit de echipa.

 • SGS ALERT SYSTEMS SRL PLOIESTI angajeaza agenti de securitate pentru interventie.

 • Se deschide vulcanizare noua in zona colentina - obor. Cautam vulcanizatori cu experienta. Salariu net 2000 lei + comisioane la servicii de vulcanizare. Program luni-vineri 9-20, sambata 9-15. Disponibilitate 1 martie 2019. Pentru alte detalii va rog sa ma contactati la telefon. Rugam seriozitate !!

 • Angajam Mecanic auto pentru Camioane. Relatii la Telefon : 0723568571

 • Dega Motors Group din Constanta Bd. Aurel Vlaicu nr 186 ( membra a retelei Motrio , marca a Grupului Renault) , angajeaza vopsitor, pregatitor vopsitor auto, mecanic, ajutor mecanic si ajutor tinichigiu . Detalii la telefon 0744654549 - Diradurian Eduard sau la sediul nostru!

 • Executam lucrari de strungarie si lacatuserie de mare precizie. Atelier dotat cu utilaje ce asigura o calitate superioara a lucrarilor.

 • KNX Electric Brasov angajeaza electrician sau ajutor electrician. Oferim si cerem seriozitate. Relatii la telefon 0730644386 sau 0774915165.

 • Angajez electrician, ajutor electrician si muncitor necalificat in domeniul electricitatii. Brasov. Oferim si cerem seriozitate. Relatii la telefon 0730644386 sau 0774915165.

 • Societatea noastra angajeaza electrician calificat, Sc GS Electric Ampervolt Srl societate cu sediul social in Caracal, Jud. Olt activeaza in domeniul constructiilor hidrotehnice si a lucrarilor de imbunatatiri funciare in toate judetele din tara. Societatea are nevoie de un electrician cu experienta minima de 10 ani in instalatii electrice, de preferabil din orasele, Craiova, Bals, Slatina, Corabia, Rosiori, CARACAL, Judetul Olt. Pe langa salariul de baza, societatea noastra ofera diurna zilnica, cazare si masa asigurata, transport gratuit pana la locul de munca. Atmosfera din sanul echipei este una calda si familiara propice pentru performanta. Va asteptam cu drag in colectivul nostru! http://www.gsampervolt.ro/

 • SC GS Electric Ampervolt Srl angajeaza electromecanic cu experienta din raza judetului Olt, cu un pachet atractiv de remunerare. Pe langa salariul de baza, societatea ii ofera angajatului cazare la Hotel, masa inclusa dimineata, la pranz si seara, plus diurna zilnica. Transportul este asigurat gratuit de societatea noastra la locul de munca, angajatul dispune de toate conditiile pentru a performa. Atmosfera din cadrul colectivului GS Electric Ampervolt este una familiara, propice pentru dezvoltare, un mediu cald cu oameni primitori. Va asteptam cu drag sa va alaturati echipei GS Electric Ampervolt!

 • Responsabilitati: 1.Raspunde de realizarea planului zilnic de productie stabilit; 2.Raspunde de implementarea programului de vopsire intocmit de seful de echipa; 3. Raspunde de calitatea vopsirii si implicit pentru grosimea stratului de vopsea depus; in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si controlorul de calitate; 4. Este responsabil de utilizarea si verificarea corecta a instalatiilor de vopsire si a utilajelor adiacente aflate in procesul de productie; 5.Contribuie la indeplinirea indicatorilor de productie (productivitate,calitate si deseu) pentru sectorul specificat; 6.Raspunde de respectarea indicatorilor tehnici pentru masinile sau sculele pe care le foloseste iar in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si tehnicianul de la intretinere; 7.Cunoaste toate reperele produse in departamentul specificat si locul unde se folosesc; Cerinte: 1. Studii medii finalizate; 2. Diploma de calificare:vopsitor industrial, vopsitor sau zugrav-vopsitor; 3. Minimun 3 ani experienta ca vopsitor intr-o companie de productie.

 • Angajez mecanic auto cu experienta ,salariu motivant 2500-5000

 • Salveaza cautarea