Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez urgent doi baieti la vulcanizare si spalatorie auto cu inclinatii spre mecanica. Se asigura pregatire la locul de munca. Salariul f. bun -negociabil.

 • inginer autovehicule rutiere , cu experienta de peste 25 de ani in domeniu, consiliez activitati de intretinere si service a autoturismelor proprietate personala a persoanelor fizice. consilierea consta in : - evidenta detaliata asupra exploatarii autoturismului; - urmarirea procesului de service anual si ori de cate ori se impune privind schimburile de piese, consumabile, etc. se vor face inclusiv verificari de detaliu asupra sistemelor de siguranta rutiera. - asigurarea planificarii la service a autoturismului, inclusiv preluarea, transportul la si de la service, urmarirea activitatilor desfasurate de mecanic sau electrician, inclusiv diagnoza computerizata. - asigurarea pieselor de schimb de cea mai buna calitate la pretul optim. - urmarirea modului de comportare in exploatare al autoturismului prin jurnalul autoturismului. - asigurarea efectuarii itp in timpul optim, achizitia rca, rovinieta si eventual casco la timpul oportun si la preturi absolut accesibile. - asigurarea interventiei unor specialisti in caz de defectiune a autoturismului in timpul de sarbatori legale, duminica sau in deplasari planificate. - asigurarea evacuarii si transportului autoturismului la cel mai apropiat service in caz de defectiune majora. - intermedierea activitatii de service si asigurare in cazul avarierii autoturismului ca urmare a unui accident. activitatile enumerate si multe altele se pot face prin contract prestari servicii individuale sau contract abonament de prestari servicii cu durata de 1 an care se poate prelungi anual.

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. Angajam LACATUS-MECANIC, SUDOR, INSTALATOR si FRIGOTEHNIST in BUCURESTI! LACATUS-MECANIC Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta pe un post similar. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.200 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. - Cazare si transport asigurat. INSTALATOR Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta pe un post similar; - Disponibilitate pentru deplasari in tara; - Permis cat. B, constituie avantaj. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.600 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. - Cazare si transport asigurat. SUDOR Cerinte necesare ocuparii postului: - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe sudura in tevi; - Abilitatea de a citi un desen tehnic. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.500 ron net (in mana); - Diurna zilnica (50 de lei) in caz de deplasare; - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. - Cazare si transport asigurat. FRIGOTEHNIST Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de specialitate in domeniu - avantaj; - Experienta in domeniu; - Disponibilitate pentru program prelungit si la deplasari in tara; - Permis cat. B. Se ofera: - Salariu de inceput: 2.000 ron net (in mana); - Ore suplimentare platite, daca va fi cazul; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. - Cazare si transport asigurat. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: cv@publiceuroconsulting.ro.

 • Cerinte: - Studii medii/superioare de specialitate (industrie alimentara, chimie, biologie); - Minim un an experienta intr-un post similar in industria produselor lactate; - Persoana cu spirit practic, indemanare, meticulozitate, atentie; Responsabilitati: - Efectueaza analize fizico-chimice si organoleptice la materiile prime si pe flux; - Supravegheaza intregul proces de fabricatie, completeaza registrele, fisele tehnologice si fisele de supraveghere; - Asigura eficienta controlului microbiologic respectand planul de control; - Asigura mentionarea corecta a datelor fiecarei analize; - Sesizeaza superiorul ierarhic asupra abaterilor privind calitatea, face propuneri pentru prevenirea si eliminarea deficientelor de fabricatie, solicita intreruperea fabricatiei sau livrarea produselor care contravin documentatiilor tehnice privind calitatea; https://ecim.ro/jobs/laborant-fabrica-de-lapte/

 • Operator statie de betoane Responsabilități: Operarea staţiei de betoane şi realizarea producţiei de betoane conform diagramei de livrări Planificarea transportului conform comenzilor de betoane Gestionarea materiilor prime și a materialelor Întreţinerea utilajelor şi echipamentelor de producție în perfectă stare de funcţionare Întocmirea rapoartelor de producție și a documentelor specifice activității de gestiune Ce oferim: Pachet salarial motivant Compensare ore suplimentare Pachet de beneficii flexibile Mediu de lucru în care sănătatea și siguranța ta sunt pe primul loc. Cerințe: Experienţă în utilizarea echipamentelor specifice construcţiilor şi în operarea de instalaţii automatizate Dorinţa de a învăţa utilizarea mijloacelor de producţie moderne Orientare către client, seriozitate şi profesionalism Abilităţi de comunicare şi spirit de echipă Cunoştinţe operare computer.

 • CANDIDATUL IDEAL: – Studii medii/ superioare; – Cunostinte despre scule electrice - reparatii polizoare unghiulare, demolatoare , scule cu acumulatori, fierastraie electrice, etc. – Experienta anterioara in activitatea de reparatii - obligatoriu. RESPONSABILITATI – Intocmirea constatarilor tehnice si repararea produselor comercializate de societate; – Punerea in functiune a utilajelor noi; BENEFICII: – Cursuri periodice de pregatire si perfectionare in activitatea de reparatii – Salariu 2000 RON - Tichete de masa - Bonus in functie de realizari – Program de lucru fix – Posibilitate de avansare.

 • Europrod SA Bacau angajeaza pentru fabrica de produse din carne din Bacau, str. Calea Moinesti nr.16: Operator masina ambalat, in urmatoarele conditii: -Barbati; -Disponibilitate de lucru in schimb I si II -Seriozitate. Oferim: -salariu motivant; -bonusuri (lunar, trimestial, semestrial; - tichete de masa; -alte avantaje materiale

 • Ca sa ai succes in viata, trebuie sa dai tot ce ai mai bun din tine si sa nu ai nici un regret. De ce sa vina in echipa : -vor lucra intr-o firma cu experienta si vechime pe piata auto in Bacau -lucreaza pentru reprezentante de renume:Mercedez-Benz,Ford, Schmitz,etc. -se fac cursuri de specializare direct la reprezentanta, -se lucreaza in echipa, -pentru ca pasiunea ta reprezinta o valoare pentru angajator. De ce sa aplice: -salarizarea este pe masura experientei, -week-end liber, -sarbatorile legale libere, -se deconteaza transportul pentru cei din imprejurimi, -la noi nu se lucreaza ore suplimentare, -pauza de masa se respecta, -programul este L-V:8.30-17.00 -concedii conform contractului de munca. Ca mecanic va trebui sa : -ai cunostinte tehnice si practice de inlocuire chit de distributie si ambreiaje; -efectuezi lucrarile curente de intretinere mecanica; -ai cunostinte de reparatii ale instalatiilor electrice constituie avantaj; -ai cunostinte tehnice si practice de schimbarea a componentelor filtrante; -executi inlocuirea elementelor de directie, pivoti, bucse, inlocuire amortizoare,frane, etc. Tel:+40234535610 sau +40755388345

 • Ne dorim alaturi de noi : -absolvent de studii medii pe profil , calificari si certificari in domeniu ; – coleg care sa aiba cunostinte de mentenanta a sistemelor electrice ; – o persoana ordonata, organizata, cu abilitati de comunicare; – experienta in domeniu constituie un avantaj ; Te Vom Recompensa Pe Masura: – salar in functie de calificare; – asigurare de sanatate privata; – tickete de masa; -prime de sarbatori(paste, craciun)

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. - Pregatirea si verificarea aparatului de sudura; - Curatarea si verificarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati; - Reglarea tensiunii/intensitatii curentului electric; - Sudarea si taierea metalulului; - Consolidarea partilor uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlul pieselor finite. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe un post similar; - Abilitatea de a citi un desen tehnic; - Acuitate vizuala; - Corectitudine si seriozitate; - Spirit de lucru in echipa. Se ofera: - Salarizare motivanta; - Diurna (daca va fi necesar); - Ore suplimentare platite; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • ANGAJAM PERSONAL CALIFICAT SI NECALIFICAT PENTRU LUCRARI DE CURENTI SLABI(CABLARI,FIBRA OPTICA,CONTROL ACCES,VOCE-DATE,ANTIINCENDIU). SE OFERA CONTRACT DE MUNCA,NORMA INTREAGA ,PROGRAM 8 ORE SI UN MEDIU DE LUCRU OPTIM PENTRU DEZVOLTARE PROFESIONALA. CV LA E-MAIL :dasitrade@yahoo.com TELEFON:0728030268

 • Electricieni si instalatori sanitari....fara limita de varsta...lucru in Bacau

 • Cerinte: Persoana dinamica, responsabila si serioasa; Permis auto categ. B. Responsabilitati: Pregatirea si curatarea exterioara si interioara a autovehiculelor conform termenului si la calitatea standardelor companiei.

 • Societate Comerciala, specializata in comercializarea echipamentelor si accesoriilor pentru sudura, cauta colaborator, cu specializare in domeniu, pentru a promova si comercializa aceste produse. Persoanele interesate pot trimite CV la e-mail elena@bacsafe.ro

 • Cerinte: Studii medii; Calificare in domeniu; Permis Auto – categoria B; Minimum 2 ani experienta anterioara pe un post similar. Responsabilitati: Executarea lucrarilor de mecanica conform comenzilor de atelier; Respectarea tehnologiei reparatiilor si conditiilor de calitate; Completarea comenzii de reparatie conform operatiilor efectuate la autovehiculul aflat in reparatie; Efectuarea controlului final la terminarea ciclului de reparatie pentru a se asigura de calitatea lucrarilor.

 • Vino sa vezi oferta noastra pentru TAMPLAR industria lemnului ! Te vrem in echipa si iti dam 7 motive pentru ca: esti o persoana ordonata, organizata, cu bune abilitati de comunicare si asimilare informatii ai cunostinte desen tehnic stii sa lucrezi cu instrumente de masura specifice postului ai cursuri calificare in domeniu esti o persoana dornica sa invete o meserie noua vom stabili Impreuna viitorul dumneavoastra, oferindu-ti posibilitatea calificarii in domeniu o echipa de profesionisti . Alaturi de noi vei beneficia de : – Salariu in functie de experienta; – Program Luni-Vineri – Dezvoltare profesionala continua intr-un mediu placut; – Posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist; – Tichete de masa; – Plata orelor suplimentare (175%) Daca ai ajuns pana aici ,trebuie sa ne vedem! Trimite-mi un cv: echipacim@gmail.com

 • Societatea Comerciala MEBA EAST SRL cu sediul in comuna Nicolae Balcescu jud. Bacau(cladirea Black Sea) specializata in asamblarea de componente electronice angajeaza Tehnician Electronist si Operator Linie SMD cu experienta in productia de placi electronice . ACTIVITATI SI RESPONSABILITATI SPECIFICE • Executarea de operatii de asamblare componente electronice, precum si operatii de separare/pregatire, testare si inspectie circuite electronice; • Supravegherea si intervenirea in caz de nevoie asupra procesului de printare, asamblare componente SMD, lipire si inspectie optica automata; Se ofera un ambient curat, placut,trainig la locul de munca, salariu atractiv,rambursarea costurilor de transport si bonuri de masa cu posibilitatea cresterii profesionale in baza propriilor aspiratii. Candidatul ideal: - dispune de o buna capacitate de organizare, adaptare si invatare - este receptiv la nou Sunteti rugati sa trimiteti un CV la adresa de email office@meba-east.ro - info la tel. 0334/405638

 • Candidatul ideal: - studii medii - experienta anterioara de lucru in depozit - constituie avantaj - cunostinte tehnice in privinta folosirii transpaletei, stivuitorului, scanerului - constituie avantaj - autorizatie ISCIR – constituie avantaj disponibilitatea de a lucra in ture - responsabilitate si seriozitate profesionala - posesor permis de conduere categoria B Descrierea jobului: - prgatirea marfurilor pentru livrare conform conceptului FIFO - infolierea, suprapunerea si legarea paletilor conform regulilor din deposit - incarcarea/descarcarea marfurilor in camion - manipularea marfii intre departamentele societatii - asezarea marfurilor conform regulilor de functionare a depozitului - verificarea corespondentei dintre documentele de insotire a marfurilor si etichetele de pe marfuri - participarea la inventarele periodice Oferim: - salariu atractiv - prime/bonusuri - spor de week-end si ore suplimentare - trasport gratuit pe rutele Buhusi–Buda-Hemeius, Izvoare-Gura Vaii-Hemeius si Bacau–Hemeius - asigurare medicala la clinica privata - posibilitate de promovare in cadrul companiei Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail: teecontact@tectriu.com

 • Provocarea ta: Efectuezi activitati specifice de intretinere neplanificata/planificata asupra echipamentelor de productie pentru a asigura disponibiltatea tehnica a acestora; Asiguri folosirea corecta a uneltelor/dispozitivelor, a pieselor de schimb si a metodelor specifice pentru activitatile de intretinere a echipamentului de productie; Aduci sugestii de imbunatatire procesului de mentenanta si de productie; Asiguri suport in gasirea solutiilor tehnice alternative in cazul defectiunilor echipamentelor care nu pot fi reparate; Asiguri feedback despre rezultatul activitatilor de intretinere; Te conformezi tuturor standardelor legale si interne definite, precum si regulilor de protectie a muncii si mediului; Asiguri si contribui la atingerea obiectivelor si rezultatelor financiare ale companiei; Respecti termenele de finalizare; Respecti cerintele de calitate; Folosesti in mod eficient orice tip de materiale si resurse ale companiei; Pastrezi ordinea si curatenia. Profilul tau: Absolvent scoala tehnica – cerinta obligatorie; Cunoștinte tehnice; Capacitate de lucru conform documentatiei tehnice/tehnologice a echipamentelor; Initiativa, implicare activa si orientat spre rezolvarea de probleme; Abilitati de comunicare, lucru in echipa, flexibilitate si organizare; Cunostinte de operare PC (MS-Office); Disponibilitatea de a lucra conform schimburilor solicitate; Experienta intr-o pozitie similara - constitue avataj; Date de contact: - Str. Garii nr.100, Hemeius, Bacau, tel. 0234 206 333, e-mail: teecontact@tectriu.com

 • Companie daneza angajeaza montatori lifturi cu experienta. Pentru mai multe detalii apelati numarul de telefon 004531531148.

 • Salveaza cautarea