Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Botosani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • E.ON recrutează pentru una dintre companiile sale, Delgaz Grid, cel mai mare distribuitor de gaze naturale şi electricitate din jumătatea de Nord a României un/o Operator Distribuţie Gaze Naturale în Botosani. Dacă ai studii în instalaţii şi esti autorizat ANRE: EGD/EGIU, Delgaz Grid S.A. te vrea în echipă !!! Te-ai hotărât să aplici? Ai nevoie doar de câteva minute ca să iți depui CV-ul accesând: https://bit.ly/39AaZsd

 • Se cauta tehnician in hidraulica Botosani, județul Botosani Despre noi - https://hidrabot.com/ Dacă ești începător și ai cunoștințe de baza in domeniul hidraulic, vii și te invatam sa le aplici în practică; Să fii ordonat și responsabil; Să fii punctual și serios; Să fii deschis la lucruri noi; Să lucrezi în echipă, succesul și eșecul se împart :) Cerintele Studii superioare in domeniu hidraulic; Cunostinte specifice: mecanica, hidraulica, pneumatica; Buna intelegere a schemelor hidraulice si a instalatiilor hidraulice; Dupa interviu discutam de salariu CV-urile se pot atasa la acest anunt sau pe email:

 • Firma din Botosani angajeaza muncitori specializati in prelucrarea lemnului pentru sectia de panouri din lemn masiv. Se asigura salarii avantajoase. Posibilitate transport. Mai multe relatii la telefon.

 • Societate comerciala angajeaza mecanici auto, electrician auto si tinichigiu - vopsitor auto. Relatii: 0731 309 880

 • Angajez mecanic auto cu experienta conditii foarte bune de munca. Ofer contract full time .salariul este procentual si se ofera la sfirsit de saptamina.echipamente noi de munca.

 • Angajam dispecer service centrale termice. Sunt necesare abilitati de comunicare, gandire tehnica, precizie si rapiditate in utilizarea programului Excel. Cunostintele in domeniul instalatiilor constituie un avantaj. Se asigura salariu motivant. Tel. 0744210787

 • Angajez buldo-excavatorist pt județul Botosani Detalii la telefon 0749961292

 • S.C. Donaris Electric S.R.L. Botosani angajeaza electrician Candidatul ideal: - Cunostinte privind tehnologia de lucru a echipamentelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune - Persoana serioasa, responsabila; - Capacitate de a comunica si relationa cu colegii si clientii companiei; - Permis de conducere cat B poate fi considerat un avantaj. Responsabilitati si sarcini: - activitati de instalare si racordare la instalatii electrice de joasa tensiune interioare si exterioare - rezolvarea sarcinilor zilnice primite; - pune in aplicare planul de instalare a echipamentelor si retelelor electrice clientilor companiei; Ce oferim noi: -Conditii salariale competitive; -Stabilitate si mediu de lucru placut; -Posibilitati de dezvoltare profesionala; -Integrarea intr-o echipa tanara si dinamica; -Conditii de exploatare a instalatiilor profesionale (trusa scule, utilaje etc.) - Posibilitate de efectuare a cursurilor de perfectionare si atestare

 • Angajam mecanic si electrician auto cu experienta. Conditii optime de munca. Se lucreaza in conditii de igiena desavarsita, la standarde ridicate. Service modern,situat in Sibiu. La nevoie intermediem cazare.

 • Daca esti un om priceput si indemanatic, iti place sa creezi si sa ai satisfactia unui lucru facut de tine atunci restul te putem invata. Suntem SMART, atelier de productie publicitara si vrem sa ne dezvoltam si mai mult, asa ca avem nevoie de oameni noi in echipa noastra! Descrierea jobului disponibil: - creare firme lumminoase si a altor materiale publictare - colantare auto si vitrine - operarea pe echipamente de productie publicitara, finisarea produselor. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Ce oferim pentru munca lui: Salariu in functie de experienta Bonusuri in functie de lucrari Zambet si respect. Daca te atrage ideea de a lucra cu noi, trimite un CV cu fotografie si adresa de Facebook pe adresa de email: Interviul va avea loc la data de 10.01.2020, la sediul firmei noastre SMART Botosani, la o ora la care veti fi anuntati telefonic. Multumim!!!

 • Pot colabora de la domiciliul meu cu persoane care au nevoie de ajutor pentru gatit ,calcat sau /si gazduit copilul atat cat este necesar! Ofer conditii bune si multa seriozitate!

 • Salveaza cautarea