Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Bucuresti Sector-1

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam Lacatusi mecanici pentru o companie situata in comuna Berceni. Se asigura transportul de la Piata Sudului. Este necesara experienta in domeniu. Se realizeaza lucrari de intretinere si reparatii in vederea mentinerii instalatiilor si utilajelor firmei la parametrii optimi de functionare. Oferta: Salariu motivant. Tichete de masa in valoare de 10 RON/zi lucratoare; Program de lucru L-V orele 08-16. Pentru informatii detaliate ma puteti contacta la: 0733.940.132

 • 7

  Societate Comerciala avand ca profil elaborarea si turnarea aliajelor neferoase - cu sediul in zona limitrofa a Bucurestiului - angajeaza: TOPITORI TURNATORI, MUNCITORI NECALIFICATI IN METALURGIE (posibilitate calificare la locul de munca) pachet salarial care depaseste 2200 lei/net pentru muncitori necalificati prime de Paste si Craciun decontare transport sau posibilitate cazare Relatii la telefon 0732 830 287

 • 2

  Responsabilitati de organizare si coordonare a activitatii de salubrizare a deseurilor municipale amestecate/reciclabile din zonele repartizate; punctul de lucru in str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov Cerinte: • Studii medii finalizate • Operare PC (word, excel) – cel putin nivel mediu • Abilitati de comunicare, cooperare si spirit de echipa • Adaptabilitate la sarcini de lucru schimbatoare, situatii de criza • Mobilitate in actiune, constiinciozitate in realizarea sarcinilor de serviciu • Permis de conducere categorie B Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail recrutare(a)romprest.ro sau pot suna pentru informatii la tel. 021/306.7000. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastră la acest job, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfăşurarea procesului de recrutare. Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, data fiind stabilită de comun acord cu aceştia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate.

 • 8

  • ŞEFI ECHIPĂ SALUBRIZARE, informaţii la tel. 0741222521, sector 1, Bucureşti. • AGENŢI CURĂŢENIE şi FEMEI DE SERVICIU, pentru punctele de lucru din Bucureşti, informaţii la tel. 021/306.7000. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastră la acest job, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfăşurarea procesului de recrutare. Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, data fiind stabilită de comun acord cu aceştia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate.

 • 1

  Angajam buldoexcavatoristi cu permis de conducere, punct de lucru Bucuresti .Program lejer,salariu negociabil in functie de experienta .aprox. 4000 lei

 • 6

  Angajam muncitori cu/ fara experienta pentru cablare si montaj sisteme de securitate, control acces, cctv, sisteme de efractie, sisteme de incendiu, cablare structurata.

 • Service auto multi-marca angajează mecanici auto cu experienta. Locația se află in sectorul 1 strada virgiliu 46, central stradală. Oferim seriozitate si stabilitate. Salarizarea este atractivă in functie de pregătirea fiecărui mecanic în parte, aceasta poate varia intre salariu fix negociat si procent sau salarizare pe normativ. Posibilitate câștiguri intre 2000si 7000 lei.

 • Particular caut tinerii studentii peste 18 ani din provincie pentru lucrari casnice si ajutor in gospodarie - se ofera contract pe 3 luni - se lucreaza munci casnice in gospodaria marita. - program de lucru de 5 ore - se asigura salariul (negociabil dupa abilitati) masa si cazare contra cost. Cazarea se face vila in camere de 3 paturi acces TV WIFI acces bae si bucatarie casa valori . Anuntul este valabil pe perioada verii, si nu se adreseaza tinerilor harnici.

 • 2

  Angajam Instalatori pentru intretinere cladiri de birouri in Bucuresti. Responsabilități: Asigura mentenanta si exploatarea echipamentelor din cladire Supravegherea, operarea si executarea operatiunilor de intretinere preventiva, corectiva a echipamentelor/instalatiilor din dotarea cladirilor (instalatii incalzire, racire, sanitare) Completeaza documentele de mentenanta, rapoartelede interventie, verifica si inregistreaza parametrii de functionare Comunica toate defectele, functionarile anormale sau deficientele sesizate in timpul supravegherii fiecarui echipament, sefului direct sau prin intermediul registrelor/ fiselor echipamentelor. Intocmeste rapoarte de constatare si colaboreaza cu colegii din echipa pentru rezolvarea incidentelor; Efectueaza lucrari diverse de reparare a instalatiilor de incalzire, racire, sanitare Urmareste permanent respectarea parametrilor de calitate impusi prin procedurile specifice de lucru sau prin instructiunile tehnologice Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a Managerului de Proiect Descrierea jobului: Candidatul ideal: dinamic, ferm, bun profesionist, organizat, responsabil, serios, spirit organizatoric, bune abilitati de comunicare Experienta de minim 5 ani in domeniul vizat, constituie avantaj Salariu motivant; Mediu de lucru profesionist.

 • 3

  Angajam Electricieni pentru intretinere cladiri de birouri in Bucuresti. Responsabilități: Asigura mentenanta si exploatarea echipamentelor electrice din cladire Executa lucrari de intretinere preventiva, predictiva si de reparatii a instalatiilor si echipamentelor electrice Completeaza documentele de mentenanta, rapoartele de interventie, verifica si inregistreaza parametrii de functionare Comunica toate defectele, functionarile anormale sau deficientele sesizate in timpul supravegherii fiecarui echipament, sefului direct sau prin intermediul registrelor/ fiselor echipamentelor Intocmeste rapoarte de constatare si colaboreaza cu colegii din echipa pentru rezolvarea incidentelor Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a Managerului de Proiect Descrierea jobului: Candidatul ideal: dinamic, ferm, bun profesionist, organizat, responsabil, serios, spirit organizatoric, bune abilitati de comunicare Experienta de minim 5 ani in domeniul vizat, constituie avantaj Salariu motivant; Mediu de lucru profesionist.

 • 2

  Compania realizeaza din 2007 instalatii electrice pentru constructii rezidentiale si pentru retail/magazine de brand, in principal pe Bucuresti si ocazional in tara. Asteptam cv-ul dvs atasat aici la mesaj si revenim pentru detalii. Oferta: Salariu fix 3000-3500 lei net + bonuri de masa; Program L-V; 8 h/zi + 30 minute pauza masa; Cazare pentru cei din provincie; Contract de munca. Cerinte: Studii si calificare de electrician/energetician; Experienta pe o pozitie similara; Cunostinte in domeniul electric in constructii, reamenajari magazine, rezidential; Disponibilitate de a lucra in Bucuresti si ocazional in tara; Posibilitate de relocare in Bucuresti, se ofera cazare pentru cei din provincie. Responsabilitati: Realizarea instalatiilor electrice in conditiile solicitate de client; Respectarea normelor de munca si securitatii muncii. Asteptam cv-ul dvs atasat aici la mesaj si revenim pentru detalii.

 • Important: Va invitam sa ne trimiteti cv-ul detaliat atasat aici la mesaj si revenim noi pentru detalii. Succes! Principal furnizori de produse, echipamente, ambalaje si piese de schimb pentru industria vinului din Europa de Est, cu filiale in Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Republica Macedonia de Nord. Activitatea se va derula pe teren la sediile companiilor partenere. Obiectivele jobului: PIF, mentenanta, revizii si servisare echipamente pentru industria vinului. Cerinte: Experienta in servisare echipamente pentru industria vinului, industria alimentara sau conex- reprezinta avantaj; Studii tehnice specializare automatizari sau electrio-mecanice; Engleza nivel mediu-bun (franceza reprezinta avantaj); Experienta pe o pozitie similara sau intr-un domeniu conex (masini, utilaje automatizate si semi-automatizate); Carnet auto categoria B si disponibilitate la deplasari frecvente. Responsabilitati: Realizeaza activitati de instalare, punere in functiune, mentenanta, revizii, service la sediul clientului; Gestionarea stocului de piese de schimb; Participare la traininguri anuale realizate in afara tarii. Oferta: Contract nedeterminat, norma intreaga; Program L-V, 9-18; Salariu negociabil in functie de experienta; Logistica necesara (masina, telefon, laptop); Bonuri de masa valoare 300 lei; Asigurare medicala privata.

 • Angajez mecanic, ajutor mecanic, Bucuresti, sector 1, zona Pajurei

 • Prodimar Instalatii angajeaza inginer autorizat in domeniul gazelor naturale, Salariul- 5500 Lei

 • 1

  AM INTERNATIONAL S.A, companie din domeniul productiei publicitare, Bucuresti, Sector 1, angajeaza sudor; pt.mai multe detalii accesati www.ami.ro. Oferim: - contract de munca pe durata nedeterminata; - loc de munca/activitate in incinta companiei; - nivel mediu salariu net 2.700 lei in functie de experienta profesionala, performante si abilitati, eficienta. Mai multe relatii la tel.0747 085 815

 • 4

  A M INTERNATIONAL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str.Baiculesti nr.1 companie din domeniul productiei publicitare, angajeaza OPERATOR PRINT

 • Cerinte: Poseda experienta si capacitate profesionala specifica postului; Experienta in intretinerea imobilelor si/sau a cladirilor de birouri; Certificat calificare in meseria de instalator instalatii sanitare; Are disponibilitate pentru lucru in schimburi; Promoveaza spiritul de echipa; Este o persoana dinamica, usor adaptabila, cu atitudine proactiva si orientare catre client. Responsabilitati principale: Executa activitatile specifice de supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor si echipamentelor, pentru a asigura functionalitatea acestora in conformitate cu prescriptiile tehnice , prevederile legale aplicabile; Repune in functiune instalatiile respectand normele tehnice de exploatare; Efectueaza revizia echipamentelor si instalatiilor conform planului intocmit de Facility Manager si aprobat de client (proprietar); Executa la solicitarea clientului, cu acordul proprietarului lucrari de montaj la instalatii, conform calificarii profesionale; Isi insuseste si aplica legislatia, procedurile, instructiunile, reglementarile si metodologiile specifice domeniilor sale de activitate. Descrierea companiei: Compania BSS a fost fondata in anul 2003, a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne. Cu o perspectiva sigura si orientata catre client, BSS si-a consolidat in timp renumele si statutul, mentinand parteneriate durabile prin furnizarea de servicii complete si integrate de Property & Facility Management, la calitatea standardelor europene. In anul 2016, dupa ce grupul european REIWAG Facility Services GmbH a devenit actionarul principal al companiei BSS, portofoliul gestionat a ajuns la peste 3 000 000 mp de spatii de birouri, logistice, comerciale si retele de sedii. Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “bss.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Building Support Services. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Building Support Services. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul.

 • 2

  PIATRAONLINE angajeaza stivuitoristi, locatie Aleea Teisani 137A, Sector 1, Bucuresti, la cerere se asigura transport tur-retur, conditii excelente de munca, bonusuri, utilaje noi. Program: Luni-Vineri 9.00-18.00 Sambata 10.00-15.00 (se lucreaza 2 Sambete pe luna, cu o zi libera pentru cele doua Sambete lucrate) Pentru ce se sta peste program se achita ore suplimentare. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. Detalii: Salariu: 2500 lei (+ bonusuri) Plata: CARD Data: 15 ale lunii Concediu: 21 zile (standard) Bonusuri: se discuta la fata locului

 • 1

  Service auto cu sediul in Bucurestii Noi angajeaza mecanic auto cu experienta si electrician auto cu experienta. Se ofera pachet salarial motivant si comision. Relatii la tel: 0720 777 175.

 • 4

  CERINTE -experienta in lucrări H.V.A.C (încălzire,Ventilatii,Aer condiționat). -sa execute lucrari de reparatii AC ( la nevoie) PROGRAMUL 8.00 - 17.00 LUNI - VINERI Salariul negociabil in functie de experienta! ATENTIE!!! Lipsa de experienta poate fi compensata prin dorinta de a invata, comportament decent si loialitate! OFERIM SI CEREM SERIOZITATE!!! Te asteptam sa te alaturi unei echipe de prieteni !

 • Salveaza cautarea