Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam INGINER MECANIC - SEF SECTIE cu experienta, pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Candidatul ideal: - Are foarte bune cunoștințe de sudură și asamblări mecanice, - Persoană organizată și meticuloasă, cu bune abilitați de comunicare și de lucru în echipă ; - Minim 3 ani de experiență pe o poziție similară, unde a condus echipe în producția de structuri metalice, a avut responsabilitatea planurilor de producție și a urmărit și oferit soluții în problemele apărute în procesul de producție; - Studiile tehnice sunt deasemenea necesare (liceu, școala de maiștri sau facultate/colegiu), iar certificări în lăcătușerie/sudură precum şi abilităţi de operare în AutoCAD reprezintă un avantaj. - Cunoștințe sau experiență în procesele de sablare/vopsire reprezintă deasemenea un avantaj. Responsabilitatea principală a postului: este coordonarea echipei de producție (formată din lăcătuși, sudori și personal auxiliar) și urmărirea proiectelor în faza de execuție, prin organizare și sprijin în rezolvarea problemelor care apar în procesul de producție. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam ELECTRICIAN DE INTRETINERE SI REPARATII MASINI - UNELTE (freze, strunguri) cu experienta - pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • Tecnoservice Bucuresti SA angajeaza Prelucrator prin aschiere (Strungar, Frezor) Programul este de 8h/zi- nu lucrezi sambata sau duminica Salariu negociabil in urma interviului, tichete de masa; Contractele de munca le incheiem pe perioada nedeterminata; Locatia este in Buzau, Zona Industriala, Aleea Industiilor Nu mai sta pe ganduri, suna si vino la interviu sa ne cunosti si sa faci parte din echipa noastra.

 • Angajam tehnicieni pentru executie instalatii de curenti slabi, sisteme de alarmă, retele voce date, sisteme de interfonie și videointerfonie, control acces, sisteme de supraveghere video, sisteme de semnalizare la incendiu, automatizări de porți, uși de garaj. Cerințe: Cunoștințe minime sau experienta în domeniu. Buget salarial de la 2500 lei In functie de experienta detinuta sau acumulata se va stabili la interviu salariul de incadrare. Bonusuri in functie de realizari. Telefon: 0746048082 E-mail: office@euroclas-security.ro

 • Angajam BULDOEXCAVATORIST cu experienta si calificare in domeniu. Este necesara disponibilitatea pentru deplasari. Se ofera: salariu motivant+ cazare si transport asigurate+ diurna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Angajam SUDORI SI LACATUSI MECANICI cu experienta si calificare in domeniu pentru sudura de teava conducte petroliere. Se ofera : salariu motivant- discutat la interviu+ diurna + transport si cazare asigurate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0744 668 559.

 • Angajam MOTOSTIVUITORIST CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul reciclarii aparaturii electrice si electrocasnice. Cerinte: - calificare stivuitorist + autorizatie ISCIR valabila. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa + transport asigurat. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. Cautam pentru BUCURESTI, un sudor electric! Se ofera CAZARE! Responsabilitatile postului: - Pregatirea si verificarea aparatului de sudura; - Curatarea si verificarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati; - Reglarea tensiunii/intensitatii curentului electric; - Sudarea si taierea metalulului; - Consolidarea partilor uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlul pieselor finite. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe un post similar; - Abilitatea de a citi un desen tehnic; - Acuitate vizuala; - Corectitudine si seriozitate; - Spirit de lucru in echipa. Se ofera: - Salarizare de inceput:; - Diurna (50 ron/zi), daca va fi necesar; - Ore suplimentare platite; - Cazare si transport asigurat; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • SOCIETATE INTRETINERE ASCENSOARE ANGAJEAZA MUNCITOR PENTRU INTRETINERE SI REPARATII, POSESOR CARNET CATEGORIA B, CU DOMICILIUL IN MUNICIPIUL BUZAU.RELATII LA TELEFON 0238722775 INTRE ORELE 8-15.

 • Angajam MOTOSTIVUITORIST CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul reciclarii aparaturii electrice si electrocasnice. Cerinte: - calificare stivuitorist + autorizatie ISCIR valabila. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa + transport asigurat. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam LACATUS MECANIC - CONFECTII METALICE cu experienta si cunostinte desen tehnic. Program de lucru: luni- vineri - 7:00-15:00. Se ofera salariu motivant + tichete de masa. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam PERSONAL SERVICE pentru societate care are ca obiect de activitate comercializarea cat si inchirierea copiatoarelor noi sau second hand. Candidatul ideal: - Studii medii sau superioare în domeniu; - Cunoştinţe de componente hardware (asamblare PC)- minim 3 ani; - Cunoştinte de bază în reţelele Microsoft; - Cunoaşterea limbii engleze (mediu/avansat); - Permis categoria B; - Disciplină, abilităţi de comunicare, spirit de echipă, capacitate de adaptare, orientare spre rezultat. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pachetul salarial oferit: salariul- discutat la interviu + alte bonusuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Angajez mecanic pentru mașini și utilaje.

 • angajam absolventi pentru calificarea in meseria de tehnician retele date si sisteme de securitate. relatii la telefon 0726 324100, sau office@riontehnic.ro

 • Angajam SUDORI - CONFECTII METALICE- cu experienta pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • BMN PROTECH s.r.l. din Buzau, firma specializata in productia de componente mecanice de precizie, angajeaza 2 persoane (m/f) cu domiciliul in jud. Buzau, absolventi de liceu industrial sau scoala profesionala, pentru calificare ca operator masini-unelte automate (CNC) Cursul de calificare se desfasoara la locul de munca, la sediul firmei din Buzau si dureaza 4 saptamani. Se ofera : - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariu tarifar atractiv (3.500 lei net); - decontarea cheltuielilor de transport (pt. navetisti), plata orelor suplimentare, nr. max. tichete de masa, prime; Se cere : - diploma de studii; - cazier judiciar. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV la adresa de email bmnprotech.office@gmail.com.

 • MONTEORU SA angajeaza instalator instalatii tehnico- sanitare si de gaze, cu calificare si experienta. Se depune CV la sediul societatii din Sarara Monteoru sau pe mail la adresa office@monteoruspa.ro. Informatii suplimentare la telefon: 0747272347.

 • FABRICA DE PRELATE SRL angajeaza tineri cu putere de munca calificati sau necalificati ptr productia de prelate ptr TIR uri,camioane,corturi,etc Relatii la tel:0726.099.659.

 • Dinamic SRL angajează persoana interesata in desfasurarea activitatii de productie , cu calificare in una din meseriile : - operator masini comanda numerica, lacatus mecanic, strungar, electromecanic, pentru ATELIERUL MATRITERIE . Sunt acceptați si tinerii absolvenți precum si persoanele care nu au avut un loc de munca stabil in ultimele 6 luni. CV se depune personal la Biroul Resurse Umane din Buzau, Str. Șoseaua Digului nr.10. Detalii suplimentare puteți obține la: Telefon : 0238/710506 0238/726170

 • Cautam mecanic auto cu experienta Cerinte: cunostinte temeinice de mecanica auto precizie, meticulozitate spirit de echipa carnet conducere categ B

 • Salveaza cautarea