Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SOCIETATE INTRETINERE ASCENSOARE ANGAJEAZA MUNCITOR PENTRU INTRETINERE SI REPARATII, POSESOR CARNET CATEGORIA B, CU DOMICILIUL IN MUNICIPIUL BUZAU.RELATII LA TELEFON 0238722775 INTRE ORELE 8-15.

 • Angajez mecanic auto cu experienta in montaj reparatii, revizii GPL. Angajez mecanic auto cu experienta in operatii de inlocuire kit distributie , garnituri chiulasa,pivoti ,amortizoare ,bucse ,planetare, placute frana,in lucrari de mecanica intretinere auto (inlocuit filtre ,ulei etc ),pentru diferite tipuri de autoturisme . Angajez mecanic auto fara experienta

 • angajam absolventi pentru calificarea in meseria de tehnician retele date si sisteme de securitate. relatii la telefon 0726 324100, sau office@riontehnic.ro

 • Cautam tineri absolventi de liceu tehnic sau persoane cu experienta minima in domeniul electric ( instalatii electrice industriale si mentenanta) pentru calificare la locul de munca. Pentru detalii va steptam la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj sau sunati la numarul: 0745070605.

 • Sc General Agro Com angajeaza manipulanti marfa, muncitori fabrica de mezeluri, transatori, soferi profesionisti categ. C cu atestat marfa si card tahograf, ambalatori manuali, lacatusi-mecanici confectii metalice.Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa in valoare de 12 lei si asigurare privata de sanatate.tel:0238725857

 • Angajam SUDORI - CONFECTII METALICE- cu experienta pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam MOTOSTIVUITORIST CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul reciclarii aparaturii electrice si electrocasnice. Cerinte: - calificare stivuitorist + autorizatie ISCIR valabila. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa + transport asigurat. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam LACATUS MECANIC - CONFECTII METALICE cu experienta si cunostinte desen tehnic. Program de lucru: luni- vineri - 7:00-15:00. Se ofera salariu motivant + tichete de masa. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • BMN PROTECH s.r.l. din Buzau, firma specializata in productia de componente mecanice de precizie, angajeaza 2 persoane (m/f) cu domiciliul in jud. Buzau, absolventi de liceu industrial sau scoala profesionala, pentru calificare ca operator masini-unelte automate (CNC) Cursul de calificare se desfasoara la locul de munca, la sediul firmei din Buzau si dureaza 4 saptamani. Se ofera : - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariu tarifar atractiv (3.500 lei net); - decontarea cheltuielilor de transport (pt. navetisti), plata orelor suplimentare, nr. max. tichete de masa, prime; Se cere : - diploma de studii; - cazier judiciar. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV la adresa de email bmnprotech.office@gmail.com.

 • FABRICA DE PRELATE SRL angajeaza tineri cu putere de munca calificati sau necalificati ptr productia de prelate ptr TIR uri,camioane,corturi,etc Relatii la tel:0726.099.659.

 • Asamblare si montaj firme publicitare. Experienta in domeniul productiei publicitare sau intr-un domeniu tehnic (lacatuserie, sudura, materiale plastice, electrica) constituie avantaj. Contract de munca pe perioada nedeterminata, perioada de proba 90 zile. Program normal de munca 8 ore/zi. Salariul se negociaza la momentul interviului.

 • Angajam ELECTRICIAN DE INTRETINERE SI REPARATII MASINI - UNELTE (freze, strunguri) cu experienta - pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • Angajam LACATUS MECANIC cu experienta in activitati de pregatire tevi si conducte pentru sudura. Constituie avantaj- cunostintele privind desenul tehnic. Se ofera: salariu motivant + transport + cazare + diuna- in cazul deplasarilor. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Recrutam muncitori pentru mun.Buzau, pentru urmatoarele pozitii: - coordonator activitate productie - sudori - lacatusi confectii metalice - vopsitori - sablatori - fitters Ne puteti contacta pentru mai multe informatii la sediul nostru din Galeria Mall, la parter, sau la nr. de tel. 0749.786.010 sau 0744.520.600

 • Veniturile pleaca de la 2000 de lei pe luna si pot sa depaseasca 4500 de lei, in functie de experienta fiecaruia, dupa cum urmeaza : Salariu initial - intre 2000 si 3000 de lei, in functie de experienta (de ce stiti sa faceti). Bacsisuri (confirmate de ceilalti mecanici din colectiv) - intre 50 si 100 de lei pe zi, in functie de volumul de munca. CAZARE ASIGURATA SI PLATITA DE NOI IN BUCURESTI! Contract de munca la 8 ore garantat! Program : de Luni pana Vineri intre 08 si 18 si Sambata intre 08 si 13. Service-ul nostru este dotat cu tot necesarul pentru desfasurarea activitatii, colectivul este momentan format din 9 mecanici si este in crestere.

 • Service camioane si remorci angajeaza electrician auto, avem toate softurile de diagnoza, venituri lunare intre 3000-4.500 ron, conditii bune de lucru, program de lucru regulat, zona Militari-Preciziei. Pentru cei din provincie asiguram cazare in apartament,. Va rugam cv la adresa de email resurseumane@edparts.ro tel 0749102608 si 0749102603

 • Service camioane si remorci angajeaza receptionist si inginer service cu studii superioare, oferim conditii bune de lucru, venituri lunare atractive, in Bucuresti, vis-a-vis de Valrom - Militari. Se ofera si cazare in apartament pentru cei din provincie! Detalii pe www.edparts.ro Va rugam CV la adresa din anunt: resurseumane@edparts.ro Venituri lunare 5000-7000 lei.

 • Angajam Lacatusi mecanici si Sudori cu sau fara experienta: Programul este de 8h/zi- nu lucrezi sambata sau duminica Salariu negociabil in urma interviului, crede-ma ca-i atractiv; Contractele de munca le incheiem pe perioada nedeterminata; Locatia este in Buzau...Aleea Industiilor Nu mai sta pe ganduri, suna si vino la interviu sa ne cunosti si sa faci parte din echipa noastra.

 • Angajam cu contract de munca absolventi ai scolilor cu profil auto din promotia de anul acesta si din precedentele. Oferim posibilitatea perfectionarii profesionale si a obtinerii de castiguri motivante.

 • Angajam personal calificat specializat in reparatii auto(mecanic,electromecanic,electrician,lacatus, etc) Oferim pachet salarial motivant, mediu de lucru prietenos si posibilitati de perfectionare si evolutie profesionala. Pot aplica si absolventii fara experienta

 • Salveaza cautarea