Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pizzerie, angajeaza sofer pentru livrari pizza la domiciliu, in conditii avantajoase. Spalatorie auto, angajeaza personal calificat sau necalificat, in conditii avantajoase. Locatia este: Ramnicu Sarat, strada Focsani nr.15, Pizzeria " La Tei " Detalii la telefon 0762 409 717 sau la adresa de mai sus.

 • angajam absolventi pentru calificarea in meseria de tehnician retele date si sisteme de securitate. relatii la telefon 0726 324100, sau office@riontehnic.ro

 • ❗️Crc Grup Echipament, unicul importator de instalatii GPL/CNG marca BRC, vrea sa isi mareasca famlia!!!! Daca si tu faci parte din cei carora le pasa de mediu si totodata vrei sa iti ajuti clientii sa economiseasca bani, intra in familia noastra! Vei avea parte de training de specializare direct de la cei mai buni in arta BRC! In plus➕, iti oferim pachete promotionale de “Bun venit in Familia Noastra”‍‍‍ ⚠️Pentru mai multe detalii si informatii despre cum sa devii membrul familiei CRC GRUP ECHIPAMENT, contacteaza-ne la 0751165177 sau 0751165176.

 • Firma acreditata A.N.R.E angajam instalatori pentru centrale termice.

 • Angajam MOTOSTIVUITORIST CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul reciclarii aparaturii electrice si electrocasnice. Cerinte: - calificare stivuitorist + autorizatie ISCIR valabila. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + tichete de masa + transport asigurat. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Societatea ANDO COM angajeaza frigotehnist cu calificare si experienta in domeniu. Descrierea jobului: - Are o cunoastere temeinica a sistemelor de climatizare si incalzire, atat din punct de vedere constructiv cat si in ceea ce priveste functionarea; - Dezvoltarea si intretinerea instalatiilor de climatizare, termice, sanitare si gaze; - Diagnosticarea si remedierea/inlocuirea instalatiilor defectuoase; - Punerea in functiune si verificarea utilajelor de climatizare, termice si sanitare; - Efectuarea activitatiilor de reparare si mentenanta ale echipamentelor folosite; - Raspunde de calitatea reparatiilor efectuate; - Buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie/revizie. Cerinte: -Experienta in domeniul service-ului si mentenantei pentru aer conditionat si climatizare; -Atitudine pozitiva, spirit de echipa; -Disponibilitate la deplasari; -Permis de conducere categoria B; -Capacitatea de comunicare si relationare cu clientii; -Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie avantaj. Avantaje: -Pachet salarial motivant - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara si profesionista; - Cursuri de specializare periodice; - Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu care se afla intr-o continua expansiune. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

 • Clientul nostru este o firma importatoare de sisteme de climatizare si antreprenoare in instalatii, cu vechime de peste 14 ani in domeniu, avand lucrari in toata tara. Cautam pentru BUCURESTI, un sudor electric! Se ofera CAZARE! Responsabilitatile postului: - Pregatirea si verificarea aparatului de sudura; - Curatarea si verificarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati; - Reglarea tensiunii/intensitatii curentului electric; - Sudarea si taierea metalulului; - Consolidarea partilor uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlul pieselor finite. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii medii; - Diploma de calificare: “Sudor electric”; - Experienta pe un post similar; - Abilitatea de a citi un desen tehnic; - Acuitate vizuala; - Corectitudine si seriozitate; - Spirit de lucru in echipa. Se ofera: - Salarizare de inceput:; - Diurna (50 ron/zi), daca va fi necesar; - Ore suplimentare platite; - Cazare si transport asigurat; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08:00-17:00. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • FABRICA DE PRELATE SRL angajeaza tineri cu putere de munca calificati sau necalificati ptr productia de prelate ptr TIR uri,camioane,corturi,etc Relatii la tel:0726.099.659.

 • Angajam SUDORI SI LACATUSI MECANICI cu experienta si calificare in domeniu pentru sudura de teava conducte petroliere. Se ofera : salariu motivant- discutat la interviu+ diurna + transport si cazare asigurate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0744 668 559.

 • Asamblare si montaj firme publicitare. Experienta in domeniul productiei publicitare sau intr-un domeniu tehnic (lacatuserie, sudura, materiale plastice, electrica) constituie avantaj. Contract de munca pe perioada nedeterminata, perioada de proba 90 zile. Program normal de munca 8 ore/zi. Salariul se negociaza la momentul interviului.

 • Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE cu experienta pe un post similar pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Candidatul ideal: - absolvent liceu tehnic/ scoala profesionala- electrician/ electromecanic - experienta in automatizari si forta - cunostinte electronica pneumatica/ energetica. Cerintele postului: Se va ocupa de intretinerea si functionarea utilajelor specifice liniilor de fabricatie. Postul presupune lucrari de mentenanta, reparatii poduri rulante ( cu invertor) , statie de betoane, utilaje si echipamente din domeniul constructiilor. Se ofera : salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Tecnoservice Bucuresti SA- Buzau, Aleea Industriilor - angajeaza Controlor CTC Candidatul ideal: Verifica pe fluxul de fabricatie respectarea conditiilor de calitate (forma si dimensiuni). Verifica, din punct de vedere dimensional, al formei si al calitatii produsele executate in cadrul Companiei cu proiectul si conditiile tehnice, standardele aferente acestuia. Program de 8h/zi, luni-vineri, tichete de masa, asigurare medicala. Te asteptam in echipa noastra

 • Sc General Agro Com angajeaza lucratori comerciali si gestionari cu experienta in domeniul comertului cu produse alimentare pentru depozit produse alimentare soferi profesionisti categ. C cu atestat marfa si card tahograf, lacatusi-mecanici confectii metalice.Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa in valoare de 15 lei si asigurare privata de sanatate, decontarea transportului.tel:0238725857

 • Angajam in domeniul dezmembrarilor tanar cu sau fara experienta,dornic sa invete lucruri noi,serios si punctual.Oferim salariu motivant si carte de munca.Pentru depunerea CV-urilor va asteptam la sediul nostru din Soseaua Spatarului,nr 65,Buzau sau pe mail. Detalii gasiti la nr de tel afisat pe site.Va asteptam!

 • Angajam electromecanic de intretinere . Constituie un avantaj detinerea permisului de conducere. Se ofera salariu de pana la 800 euro, in functie de experienta. Rel la telefon

 • Societate intretinere ascensoare angajeaza muncitor necalificat .Relatii la telefon 0238722775 de luni pana vineri intre orele 8-15.

 • MONTEORU SA angajeaza instalator instalatii tehnico- sanitare si de gaze, cu calificare si experienta. Se depune CV la sediul societatii din Sarara Monteoru sau pe mail la adresa office@monteoruspa.ro. Informatii suplimentare la telefon: 0747272347.

 • Angajam LACATUS MECANIC cu experienta in activitati de pregatire tevi si conducte pentru sudura. Constituie avantaj- cunostintele privind desenul tehnic. Se ofera: salariu motivant + transport + cazare + diuna- in cazul deplasarilor. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Tecnoservice Bucuresti SA- Aleea Industriilor - angajeaza Controlor CTC Candidatul Ideal: Persoana care sa detina cunostinte temeinice de desen tehnic Verifica pe fluxul de fabricatie respectarea conditiilor de calitate (forma si dimensiune) pentru produsele aflate in fabricatie cit si a produselor finite. Program 8h/zi Tichete de masa Te asteptam in echipa noastra!

 • Angajam SABLATOR CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul confectiilor metalice. Program de lucru: luni- vineri: 7:00- 15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa. Pentru mai multe detalii, va asteptam la sediu nostru din Galleria Mall, Etaj sau sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05.

 • Salveaza cautarea