Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Buna ziua! Se cauta electricieni care sa completeze echipa partenerului nostru. Programul este de Luni- Vineri, transportul este decontat pana la sediu ( Baciu). Responsabilitati: -lucrari interioare, -posturi transformare -masuraturi pram Pentru mai multe detalii in privat la numarul de telefon 0787 838 173

 • Buna ziua! Caut oameni seriosi pentru munca in fabrica Program de L-V. Transportul asigurat pana la fabrica pentru persoanele din Gherla si Dej. Se cauta doar barbati momentan. Se ofera tichete zilnice de masa. Detalii despre salarizare si pozitii la numarul de telefon 0787 838 173

 • Suntem in cautare de Operatori CNC (frezori) si Lacatusi Mecanici pentru partenerul nostru, companie care activeaza in industria ambalajelor industriale. Așteptăm să auzim de la tine la nr. de telefon 0787 838 173! Cerinte: - studii postliceale sau de formare in industrie, certificari de preferat; - experienta minim un an ca Operator CNC sau Lacatus Mecanic; - experienta pe Mazak este de preferat. Descriere Operator CNC: - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Aprovizionarea locului de munca cu materialele si semifabricatele necesare; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite Descriere Lacatus Mecanic: - Monteaza componente si subansamblele conform documentatiei tehnice; - Efectueaza toate lucrarile cu respectarea cerintelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instructiunile tehnologice. Oferim: - salariu in functie de experienta; - bonuri de masa 15 lei; - tichete cadou de 3 ori pe an; - asigurare de sanatate; - transport gratuit.

 • Esti ambitios, energic si dornic sa inveti cat mai multe in lucrul cu materiale de tipar? Haide sa ne cunoastem! Avem nevoie ca tu sa te ocupi de printarea pe imprimante digitale a materialelor specifice domeniului nuntilor: invitatii, meniuri, etichete, carduri, plicuri. Principala ta preocuparea va fi ca printul sa fie la cea mai buna calitate. Nu trebuie sa relationezi cu clientii, de asta se ocupa colegii. Daca crezi ca ..... • esti foarte organizat si atent la detalii • ai capacitatea de a invata rapid informatii noi in executarea sarcinilor • te adaptezi usor in functie de situatie si esti deschis catre noi idei • esti un bun ascultator si iti place sa interactionezi cu cei din jur • esti perseverent si determinat • si nu in ultimul rand ai spirit de echipa! Esti candidatul ideal! Bineinteles, ne bucuram daca: • Ai lucrat intr-un Copy Center si stii sa dai print la un document. • Esti familiar cu pachetul MS Office si ai cunostiinte minime in Corel Draw. • Esti pasionat de echipamente tehnice sau aparate de tipar (imprimante RICOH, ghilotina si biguitor) Noi te invatam: • sa identifici solutii de tipar digital in functie de specificul comenzilor si a materialelor de tipar • sa relationezi si sa lucrezi cu o echipa de proiect flexibilila si seriosa • sa gestionezi si sa gandesti optimizat comenzi de tipar TE SPECIALIZĂM LA LOCUL DE MUNCĂ! Trmite-ne CV-ul tau pe adresa de email contact@invitatiedenunta.ro, iar noi te vom contacta!

 • Infomunca recruteaza personal spalatorie si cosmetizare utilaje pentru o companie din Cluj-Napoca. Compania este specializată în importul de utilaje de calitate, închirieri și service, pentru utilaje de construcții și utilaje agricole. Atributii: - responsabil de aspectul estetic al utilajelor pe care le comercializeaza - curatarea unui utilaj nu este suficienta uneori, de aceea este necesara o cosmetizare - vei efectua o spalare meticuloasa, astfel incat utilajele sa arate ca noi - atentie la detalii si concentrare pe rezultatele muncii - curatarea profesionista a utilajelor astfel incat sa arate exceptional Cerinte - perfectionism - experienta cu utilaje grele sau camioane - studii liceale sau scoala profesionala cu profil mecanic - permis de conducere categoria B - disponibilitate la deplasari dupa caz Se ofera: Program de munca: 7:30-16:00 ( pauza de masa) - salarizarea se negociaza pe baza experientei - bonuri de masa - bonuri de performanta dupa perioada de proba

 • ONCOS angajeaza FRIGOTEHNIST la sediul firmei din Floresti - Cautam persoana serioasa cu experienta in domeniu Responsabilitati : - revizia periodica a intalatiilor frigorifice - interventia prompta in situatii de urgenta - curatarea/ spalarea periodica a aparaturii - buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie / revizie Beneficii: - salar motivant - masa calda - alte beneficii... CV-urile se pot depune la adresa Detalii la nr. 0720 600253

 • Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Montator usi industriale. Cerinte - studii minim 8 clase - abilitati tehnice - permis auto categ. B - apt pentru a lucra la inaltime - disponibilitate de a lucra pe santier - disponibilitate pentru deplasari Descriere post: - efectueaza activitati de montare usi industriale si asigura service-ul acestora - se lucreaza pe santier intr-un singur schimb Beneficii: - salariu fix - diurna Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789.

 • Societate comerciala avand sediul in Cluj Napoca , ANGAJEAZA pentru santierele de telecomunicatii din tara jonctori cabluri cupru,tehnicieni/liniori si muncitori necalificati dornici sa invete o meserie in telecomunicatii . Relatii la telefon 0741-144163 intre orele 08-18.

 • Caut loc de munca: Desenator Tehnic, in colaborare, pentru a putea proiecta de la domiciliu. Cunosc AutoCAD la nivel 2D+3D. Detin software ViaCAD 2D/3D v8 licentiat.

 • SC ASCENSO SRL angajeaza elctromecanici cu sau fara experientaOFERIM:SALAR,TRANSPORT,BONURI DE MASA,BONUSURI,PRIME,TELEFON,MASINA,ETC..Asteptam cu interes persoane de toate varstele:pregatite sau tineri pentru calficare.

 • Responsabilitățile postului: Realizează activități de mentenanță corectivă și preventivă a echipamentelor din producție; Efectuează revizii tehnice, reparatii ale masinilor si utilajelor din aria de productie; Participarea la analiza cauzelor defectului si propunerea de actiuni pentru eliminarea avariilor; Identificarea necesarului de piese de schimb si optimizarea permanenta a managementului acestora; Se implica în instalarea echipamentelor noi, ofera suport tehnic productiei; Cerințele postului: Studii medii/superioare tehnice finalizate; Experienta in mentenanta de utilaje industrial; Cunoștințe de hidraulică, pneumatică, automatizare, electrică; Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj;

 • Cautam tehnician/electrician depanator electrocasnice. Posturi vacante : 1 tehnician cu experienta si un tehnician cu experienta mai putina, dornic sa invete. Va asteptam pentru un interviu . Relatii si mai multe detalii la telefon : 0745661771.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician Automatizari. Cerințe:  Studii medii în domeniul tehnic – electric/ electrotehnic sau mecanic;  Cunoştinte programare PLC - sau cunostinte CNC;  Cunoştinţe citire desen tehnic (autocad);  Abilităţi de cooperare şi lucru în echipă;  Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi:  Diagnosticarea / reparaţia utilajelor şi a echipamentelor ;  Prevenirea şi aparitiţia defecţiunilor prin efectuarea regulată a operaţiunilor de întreţinere, conform fişelor de întreţinere ale maşinilor ;  Răspunderea de buna stare a echipamentelor din dotare;  Preluarea echipamentului sau instalaţiei de la producţie în vederea inspectării şi efectuării intervenţiei de întreţinere şi evaluării necesarului de piese de schimb şi/sau materiale;  Participarea la procesul de instalare al maşinilor şi echipamentelor noi, conform standardelor companiei; Beneficii:  Salariu atractiv;  Tichete de masă;  Bonus lunar;  Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu;  Prime de Paşte şi de Crăciun;  Transport asigurat;  Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician laser. Cerințe: - Studii medii în domeniul tehnic – mecanic; - Cunoştinte CNC; - Cunoştinţe citire desen tehnic (autocad); - Atent la detalii; - Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi: - Realizarea comenzilor de piese cu ajutorul utilajelor de prelucrat laser; - Veţi participa la instalarea şi punerea în funcţiune de maşini noi, instruire pentru operare, programare şi mentenanţă; - Veţi participa la realizarea diferitelor machete; - Se va informa şi va propune noi soluţii - materiale pentru stocul permanent. Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Bonus lunar; - Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu; - Prime de Paşte şi de Crăciun; - Transport asigurat; - Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician maşini de ambalare. Cerințe: - Studii medii în domeniul tehnic – electric/ electrotehnic; - Cunoştinte PLC - maşină de ambalare; - Abilităţi de cooperare şi lucru în echipă; - Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi: - Previne aparitiţia defecţiunilor prin efectuarea regulată a operaţiunilor de întreţinere, conform fişelor de întreţinere ale maşinilor de ambalat; - Răspunde de buna stare a echipamentelor din dotare; - Preluarea echipamentului sau instalaţiei de la producţie în vederea inspectării şi efectuării intervenţiei de întreţinere şi evaluării necesarului de piese de schimb şi/sau materiale; - Semnalarea şi anticiparea necesarului de piese de schimb, materiale, aparate şi /sau echipamente în vederea menţinerii echipamentelor tehnice din producţie la o disponibilitate de 100% şi comunicarea necesarului; - Participă la procesul de instalare al maşinilor de ambalat şi echipamentelor noi, conform standardelor companiei. - Repararea şi reglarea maşinilor de ambalat. Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Bonus lunar; - Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu; - Prime de Paşte şi de Crăciun; - Transport asigurat; - Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de incalzire – Ṣef de schimb. Cerințe:  Minim 2 ani experiență în coordonare pe zona de producţie;  Excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare, organizare şi spirit de echipă;  Perseverenţă, capacitate de organizare şi planificare;  Studii tehnice medii sau superioare. Responsabilităţi:  Coordonarea activităţii de producţie de pe un schimb;  Răspunde din punct de vedere cantitativ şi calitativ de producţia echipei sale;  Responsabil de pregătirea angajaţilor care sunt în subordinea sa;  Efectuează inspecţii şi controale pe fluxul de fabricaţie; Beneficii:  Salariu atractiv;  Tichete de masă;  Bonus lunar;  Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu;  Prime de Paşte şi de Crăciun;  Transport asigurat;  Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Caut colaborator(asociat)pentru constructia de hale industriale in zona cluj pentru vinzare=inchiriere

 • SC OANTA TELECOM SRL angajeaza cu jumatate de norma, Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video si control acces. Constituie avantaj Atestat in domeniu. Trimiteti CV la email

 • Responsabilitati: * Urmărește respectarea fișei tehnice/certificatului de calitate a produsului aflat în lucru * Montează subansamblele conform documentației tehnice * Efectuează toate lucrările cu respectarea cerințelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instrucțiunile tehnologice Cerinte: * Studii medii -profil tehnic * Minim 2 ani experienţă într-o poziţie similară * Cunoștințe de citire și interpretare a desenelor tehnice * Cunoștințe solide privind actionarile pneumatice * Limba engleză: nivel conversațional (constituie avantaj) * Atitudine pozitivă, spirit de echipa Beneficii Oferite: Tichete de masa Decontare transport Bonus de performanta Asigurare medicala privata Pensie privata

 • CERINTE SPECIFICE POSTULUI: * Studii medii * Minim 1 ani experienta in activitati de tratare a suprafetei otelului * Cunostinte de utilizare a instalatiilor de sablare * Rabdare * Atentie la detalii * Atitudine pozitiva RESPONSABILITATI: *Preia piesele care urmeaza sa fie sablate *Sesizeaza si raporteaza neconcordantele cantitative/ calitative ale pieselor *Regleaza dispozitivele masinii de sablare si pregateste locul de munca *Executa operatia de sablare, conform cerintelor utilizand proceduri cu bile metalice si alice de sticla, in functie de materialul din care sunt alcatuite piesele *Verifica piesa din punct de vedere calitativ, dupa sablare Beneficii Oferite: *Tichete de masa * Decontare transport * Bonus de performanta * Asigurare medicala privata * Pensie privata

 • Salveaza cautarea