Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CAUTAM LACATUS CU CALIFICARE

 • Urgent angajam lacatusi mecanici si sudori electrici cu experienta in tubulatura. Oferim: contract de munca pe durata nedeterminata, salariu negociabil, tichete de masa in valoare de 15 lei/zi, decontarea transportului pentru persoanele din afara localitatii Constanta. Relatii la telefonsi C.V. la

 • Organizam cursuri de mecanic auto/ tinichigiu-vopsitor auto/ electrician auto, in colaborare cu CARDINAL MOTORS (reprezentanta Audi si Volkswagen). Constanta _ Casa de Cultura, etaj 2, camera 60, intrarea pe la birouri, prin spatele cladirii, vis-a-vis de magazinul "Piese auto". Telefon 0241 618268; 0774 544356.

 • Firma din Constanta, angajam montator tamplarie PVC. Constituie avantaj sa aiba permis categoria B. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Relatii si programare interviu la telefon 0765174170. .

 • Angajam mecanic mentenanta vinciuri de manevra si vinciuri de ancora barje

 • Angajam permanent sablatori, vopsitori, schelari si muncitori necalifiati pentru a lucra pe santierele navale Constanta, Midia, Tulcea, Mangalia, cu posibilitatea detasariii in afara. Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, cazare si transport. Relatii la telefon: 0723647669, 0733655300 (sablare, vopsitorie) , 0726184378 (schela)

 • Service auto angajez mecanic auto cu experienta si vulcanizator Constanta- cap de linie autobuz 51 Tel 0721734338 sau 0724246646

 • Responsabilitati: Coordoneaza activitatea desfasurata in cadrul atelierului si repartizeaza comenzile de lucru, in conformitate cu pregatirea tehnica a salariatilor si tinand cont de necesitatea utilizãrii optime a echipamentelor din dotare; Estimeaza volumul de lucru pentru fiecare comanda si a termenelor de executie in functie de cerintele din comanda de lucru, mentionate de receptioneri; Coreleaza executia comenzilor, in functie de necesitatea colaborarii cu celelalte ateliere; Verifica calitatea executiei reparatiilor si reviziilor, a incadrarii in termenele stabilite, atat in fluxul desfasurarii lor, cat si dupa terminarea acestora; Asigura o incarcare eficienta a atelierului in functie de cerintele companiei ; Verifica corectitudinea necesarului de piese de schimb si urmareste respectarea termenelor de aprovizionare cu piese de schimb, conform comenzilor de lucru; Urmareste activitatea de receptie, ca principal canal de valorificare a serviciilor atelierului atat din punct de vedere al eficientei, cat si al respectarii imaginii firmei ; Intocmeste rapoartele lunare privind realizarile atelierului, respectiv realizarile angajatilor direct productivi; Analizeaza si solutioneaza problemele aparute in relatiile cu clientii companiei/societatile de asigurari; Cerinte: Absolvent studii superioare tehnice; Experienta pe un post similar minim 2 ani; Cunostinte solide operare MS Office, Limba engleza - nivel mediu; Permis de conducere categoria B; Aptitudini de comunicare, planificare şi organizare a operatiilor si activitatilor, de conducere si coordonare structuri, echipe si proiecte; Capacitate de analiza de detaliu, meticulozitate, spirit de observatie; Capacitate de adaptare rapida la situatii noi, de a evalua si a lua decizii tehnice si a lucra cu oamenii.

 • Responsabilitati Tehnician/Inginer frigotehnist: -Instalare echipamente aer conditionat -Mentenanta preventiva si corectiva sisteme -Intocmeste lista de materiale pentru proiecte/oferte -Coordonator de echipa Cerinte post : Experienta pe un post similar- minim 3 ani, dispus la deplasari, dinamic, serios, bun coordonator si poate lucra in conditii de stres Permis conducere Diploma frigotehnist, diploma de bacalaureat, diplome cursuri producatori,etc CV-ul se transmite pe adresa de e-mail:office@andocom.ro Informatii suplimentare puteti obtine de Luni pana Vineri intre orele 09:00-16:00 la nr. 0722 323 221

 • Societate comerciala angajeaza in urmatoarele domenii: instalatii termice si sanitare, instalatii electrice, instalatii frigorifice, soferi buldoexcavator si sudori. Se ofera pachet salarial atractiv plus bonuri de masa. Diploma de bacalaureat reprezinta un avantaj. CV-ul se transmite pe adresa de e-mail:office@andocom.ro Informatii suplimentare puteti obtine de Luni pana Vineri intre orele 09:00-16:00 la nr. 0722 323 221

 • Societate comercială din Medgidia angajează mecanici auto!

 • Angajam permanent ajutor mecanic auto, absolventi ai scolii profesionale auto ( liceu auto ) -pentru lucrari de service rapid, revizii auto, reglare directie, echilibrari roti.

 • Societatea ANDO COM angajeaza sudori cu studii medii sau cu experienta in domeniu. Cerinte: - Experienta in domeniul constituie un avantaj - Atitudine pozitiva, spirit de echipa; - Disponibilitate la deplasari; - Permis de conducere categoria B; - Capacitatea de comunicare si relationare cu clientii; - Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie avantaj. Avantaje: - Pachet salarial motivant - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara si profesionista; -Cursuri de specializare periodice; - Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu care se afla intr-o continua expansiune. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

 • Societatea ANDO COM angajeaza frigotehnist cu calificare si experienta in domeniu. Descrierea jobului: - Are o cunoastere temeinica a sistemelor de climatizare si incalzire, atat din punct de vedere constructiv cat si in ceea ce priveste functionarea; - Dezvoltarea si intretinerea instalatiilor de climatizare, termice, sanitare si gaze; - Diagnosticarea si remedierea/inlocuirea instalatiilor defectuoase; - Punerea in functiune si verificarea utilajelor de climatizare, termice si sanitare; - Efectuarea activitatiilor de reparare si mentenanta ale echipamentelor folosite; - Raspunde de calitatea reparatiilor efectuate; - Buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie/revizie. Cerinte: -Experienta in domeniul service-ului si mentenantei pentru aer conditionat si climatizare; -Atitudine pozitiva, spirit de echipa; -Disponibilitate la deplasari; -Permis de conducere categoria B; -Capacitatea de comunicare si relationare cu clientii; -Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie avantaj. Avantaje: -Pachet salarial motivant - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara si profesionista; - Cursuri de specializare periodice; - Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu care se afla intr-o continua expansiune. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

 • Candidatul ideal - Studii superioare de profil tehnic (electronica, eletrotehnica, automatica,telecomunicatii); - Experienta in domeniu; - Cunostinte MsOffice, Autocad, software echipamente de securitate; - Cunostinte de limba engleza – nivel mediu; - Disponibil la lucrul in conditii de santier; - Abilitati tehnice; - Spirit de echipa si de colaborare; - Disponibil la deplasari in tara; -Disponibilitate program prelungit, cand este cazul; - Permis de conducere categoria B - reprezinta avantaj Descrierea jobului Constituie avantaj experienta in sisteme de control acces, detectie si semnalizare efractie, televiziune cu circuit inchis, detectie si stingere incendiu. - Supravegheaza executia a proiectelor pentru care este desemnat; - Asigura montaj, service si suport tehnic, pentru echipamente si instalatii; - Asigura functionarea in bune conditii a instalatiilor si a echipamentelor , executarea la timp a proiectelor, a lucrarilor de revizie si reparatie a instalatiilor si echipamente; - Asigura mentenanta preventiva si corectiva a echipamentelor si instalatiilor; - Participare la sedinte de organizare a lucrarii; - Intocmeste grafice de executie, de livrari si supevizeaza fuxul de materiale si de personal. - Supravegheaza executia lucrarii in coordonare cu graficele de lucrari; - Intocmeste documentatia pentru manualul calitatii (procese verbale, documentatia tehnica, manuale instalare, utilizare, etc.) si instruirea beneficiarului asupra utilizarii si a intretinerii sistemului; - Participa, impreuna cu constructorul si beneficiarul, la reglajele necesare echipamentelor din instalatii pentru atingerea parametrilor stability; - Ofera mijloace, metode si tehnici pentru optimizarea scopurilor stabilite impreuna cu superiorii ierarhici; Oferim - Mediu de lucru dinamic si placut intr-o echipa tanara; - Implicarea in proiecte de mari dimensiuni; - Posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii de continua ascensiune, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua; - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariu incepand de la 4000 lei. - Telefon mobil, laptop si masina de serviciu. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 20 de ani in instalatii de curenti slabi, suntem o firma cu personal tanar, ambitios si dornic de afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate si noi ne respectam angajatii.

 • Candidatul ideal - Studii medii finalizate (electronica, eletrotehnica, automatica,telecomunicatii); - Cunostinte instalare si service a echipamentelor de securitate, detectie incendiu, TVCI, configurari soft si aplicatii pentru echipamentele integrate in sistemele de securitate; - Experienta relevanta: minim 2 ani in domeniul sistemelor de securitate; - Reprezinta un avantaj cunostiintele despre retele de calculatoare, baze de date , configurari de sisteme de operare; - Disponibil la deplasari in tara; -Disponibilitate program prelungit, cand este cazul; - Permis de conducere categoria B - reprezinta avantaj. Descrierea jobului Constituie avantaj experienta in sisteme de control acces, detectie si semnalizare efractie, televiziune cu circuit inchis, detectie si stingere incendiu. - Executa lucrari de intretinere generala ale echipamentelor/instalatiilor de securitate, detectie si stingere incendiu, TVCI, control al accesului si detectia efractiei; - Configureaza softuri de aplicatie pentru echipamentele instalate, asigurand calitatea lucrarilor specifice si intervine operativ pentru rezolvarea incidentelor la solicitarea sefului punctului de lucru/de echipa; - Intocmeste lista de piese de schimb, a echipamentelor si a consumabilelor in functie de necesitati; - Executa lucrari apartinand diverselor proiecte de investitii/modificari ale echipamentelor/instalatiilor de curenti slabi; - Completeaza rapoartele de mentenanta generala preventiva si corectiva precum si fisele (situatiile) pentru interventiile corective (si de service) efectuate; - Ofera mijloace, metode si tehnici pentru optimizarea scopurilor stabilite impreuna cu superiorii ierarhici; Oferim - Mediu de lucru dinamic si placut intr-o echipa tanara; - Implicarea in proiecte de mari dimensiuni; - Posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii de continua ascensiune, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua; - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariu incepand de la 3500 lei. - Telefon mobil, laptop si masina de serviciu. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 20 de ani in instalatii de curenti slabi, suntem o firma cu personal tanar, ambitios si dornic de afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate si noi ne respectam angajatii.

 • Cadillac CTS 272 cp alb perlat cutie automata , benzina, cauciucuriEuro 5 motor 2.0L L4 turbo 16-valve,IntelliBeam Headlamps/Xenon high intensity headlights,adaptive headlights,4 way power driver lumbar support,brake assist,auto dimming rear view mirror,ventilated front seats, Sistem Multimedia cu ecran tactil,Voice Recognition System USB port,Keyless start,keyless entry, pornire din telecomanda,schimbator de viteze pe volan, computer bord, senzori parcare fata spate,senzori presiune cauciucuri,senzori de proximitate,pilot automat, bluetooth wireless conectivitate pe telefon si audio streaming, interior piele, suspensie reglabila, senzori lumina, lumini de zi cu led, oglinzi retractabile, cd + Sistem audio BOSE Premium 5.1 cu 13 difuzoare,aer conditionat pe trei zone, anti lock breaks.

 • mecanic naval reparatii motoare principale si auxiliare, disponibil,tel.0720367103, doresc angajare in strainatate reparatii nave si mentenanta, salariu 2000 euro negociabil

 • Angajez mecanic-reparatii,sudor,hidraulist si muncitor necalificat . Pt detalii apelati la nr . 0731/535 284

 • ATRIBUTIILE POSTULUI sa pregateasca suprafetele de zugravit (sa umple gaurile, crapaturile, sa finiseze colturile)  sa pregateasca vopselele   sa zugraveasca si sa prepare diferitele tipuri de culori si de zugraveala  sa zugraveasca cu trafaletul sau sa foloseasca sabloane  sa faca lucrari de zugraveala decorative sa pregateasca suprafetele pentru aplicarea tapetului (sa dea jos tencuiala, sa trateze suprafata pe care se aplica tapetul, sa taie tapetul etc.)  sa lipeasca tapetul pe pereti.

 • Salveaza cautarea