Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Dambovita

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ESSENCE TGR AUTOSERV angajeaza Inspector statie ITP / Absolvent facultate AR Candidatul trebuie sa aibe certificat de Inspector statie ITP categoria 2 si 3, sau sa fie absolvent de facultatea AR dispus sa obtina certificatul pentru Inspector statie ITP categoria 2 si 3 Descrierea jobului: - Efectueaza inspectii tehnice periodice; - Intretine legatura cu reprezentantii ; - Intocmeste documentele necesare realizarii inspectiei tehnice; - Pastreaza si arhiveaza toate doumentele conform cerintelor; Beneficii: - Mediu de lucru placut; - Salariu motivant; - Bonusuri; Mai multe detalii la telefon 0766667672

 • 1

  S.C. SFL TECHNOLOGIES S.R.L. angajeaza PROIECTANTI, TEHNICIENI, DESENATORI TEHNICI Cerinte: - cunostinte tehnice (notiuni desen tehnic) - proiectare AUTOCAD (nivel mediu, mediu-avansat, avansat) - vedere in spatiu Localitate : TARGOVISTE, Dambovita Lucru intr-un mediu placut si intr-o echipa profesionala. Contract de munca pe perioada nedeterminata cu respectarea legislatiei in vigoare. Pachet salarial atractiv. Depunere CV la email : Telefon 0345 103 462

 • 3

  Angajez sofer bascula 40 TO,cu minim de experienta ,obligatoriu atestat,respectarea timpilor de odihna si condus,disponibilitate la program .Societatea are garajul in loc Titu,Dambovita.Ca salarizare...cat muncesti atata primesti,pornind de la un salariu de baza ,plus alte facilitati.

 • Auto - Moto Targoviste Angajeza personal in domeniul auto,schimburi de ulei si filtre, mecanica usoara,inlocuire anvelope,geometrie auto,remedieri evacuari ,polish ,îndreptat și roluit jante ,vopsit jante ,sudura aluminiu Pachet salarial atractiv; Posibilităţi reale de promovare Mediu de lucru plăcut Contract de munca Bonusuri in functie de implicare. ANGAJAM SI PERSOANE FĂRĂ EXPERIENTA Pentru alte detalii va așteptăm la sediul nostru situat la intrarea Orașului Târgoviște dinspre Razvad Pachetul salarial se negociază in momentul interviului.

 • 1

  Angajez mecanic auto. Detalii la telefon0723438251

 • 2

  ELECTRIC PREST SRL (cu sediul in Targoviste) angajeaza pentru executie lucrare in Zarnesti (jud. Brasov): - sudor electric conducte - electrician automatizari si lucrari electrice - dulgher - fierar - zidar - lacatus Salariu motivant:3.500-5.000 Iei,net. Se asigura transportul, mesele si cazarea. Telefoane contact: 0721372371 sau 0723345614.

 • Detin autorizatie ISCIR cu talon experienta 5 ani, sofer duba 3,5t,benzi transportoare,electricianMT JT fara experienta dar cu cunostinte bune pe parte electrica

 • 1

  Societate comerciala ,cu sediul in Targoviste, angajeaza electromecanic- reparatii obiecte de uz casnic, (masini de spalat, frigidere), cu sau fara experienta. Pentru detalii si contact zilnic intre oreler 9:17:30 la numarul 0722329319.

 • Firma de reciclare din Targoviste angajeaza motostivuitorist cu experienta. Pentru detalii sunati la nr de telefon 0722258765

 • Angajam Macaragiu/Mașinist pod rulant in depozitul nostru de metale din Targoviste. Cerinte: autorizatie macaragiu/mașinist pod rulant - Persoana responsabila, serioasa, in cautarea unui loc de munca stabil. Salariu negociabil , tichete de masa si decontarea transportului la/de la locul de munca. Tel. 0744 107 717

 • 1

  Angajez inspector itp in conditii avantajoase. Mai multe detalii la tel o766.66.76.72

 • Vand ham de siguranta pentru lucrul la inaltime sau pentru alpinisti.Hamul nu este nou,dar este in stare foarte buna.Hamul il vand cu 250 de lei.

 • Bună ziua, dragul meu prieten, ai nevoie de un împrumut urgent astăzi pentru a face o investiție? Începeți o afacere nouă sau plătiți facturile? contactați-ne astăzi prin: (e-mail)

 • 1

  Angajez personal pentru vulcanizare-service roti Salarizare atractiva orar decent Ore extra platite separat la sfarsitul programului CERINTE MINIME Punctual la locul de munca Diponibilitate la orar prelungit Cunostinte minime de mecanica sau vulcanizare. Detalii la telefon 0734396005

 • Angajez vulcanizator auto cu experiența de minim 3 ani in domeniu (vulcanizare autoturism, autocamion, utilaje agricole, utilaje industriale). Lucru cu echipamente noi de ultimă generație! Salariu atractiv!

 • 2

  Alatura-te echipei noastre din Titu daca ai experienta anterioara in testare auto si condus, permis B (minim 3 ani) si te regasesti in descrierea de mai jos : - Student in anul III sau in an terminal in domeniul mecanicii - Cunostinte de legislatie rutiera - Cunostinte de mecanica si testare autovehicule - Atentie distributiva si focusata pe detalii - Disponibilitate pentru lucru in schimburi - Contract de munca pe durata determinata (2 luni) Ce vei face pe acest post? - Realizarea activitatilor de testare a vehiculului conform procedurii si cerintelor stabilite - Descrierea comportamentului si tinutei de drum a autovehiculului testat - Completarea si predarea foilor de parcurs in termenul stabilit - Verificarea tehnica a fiecarui autovehicul inainte si dupa cursa de testare - Identificarea anomaliilor si raportarea lor catre managerul direct Daca esti interesat, imi poti lasa un mesaj in privat pentru a putea discuta in detaliu.

 • 1

  Service auto autorizat angajeaza personal pentru receptie service. Abilitati: - Persoana pasionata de masini si motoare, - Ordonat si serios, - Abilitati de comunicare, - Persoana placuta, - Cu sau fara experienta. Atributii - Preluarea masinilor de la clienti, ⁃. Intocmirea comenzilor de lucru, - Identificare piese, ⁃ Mentine legatura cu clientii pe durata reparatiei, ⁃ Efectueaza inspectii finale, ⁃ Efectueaza probe de drum. Se ofera : - Conditii de lucru decente, - Pachet salarial atractiv si bonuri de masa, - Mediu de lucru placut, ⁃ Traininguri periodice in domeniu, ⁃ Posibilitate de avansare in cadrul firmei, ⁃ Suport continuu pana la atingerea unui nivel de performanta optim. Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon 0734406573.

 • Salveaza cautarea