Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Dolj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

 • Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

 • Candidatul ideal - absolvent al scolii profesionale sau liceului de meserii din domeniul tehnic (mecanic, mecanic auto, electromecanic) - experienta de minim 1 an in activitati de service auto - persoana organizata, muncitoare, comunicativa - integritate, seriozitate Descrierea jobului -participa la montarea/demontarea/echilibrarea rotilor si la alte activitati specifice unui centru de service auto. Pe langa salarii oferim tichete de 15 lei/zi lucrata (aprox 315 lei pe luna) si bonus pentru serviciile efectuate, abonament servicii medicale plus discounturi/gratuitati la diversi parteneri de business. Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot lasa un mesaj sau il pot contacta pe Dan Mateas - Director Sucursala (0744676579)

 • Esti pasionat de domeniul auto? Ai si ceva experienta? Atunci acesta este un loc de munca potrivit pentru tine! Ce ne dorim: -seriozitate; -stabilitate; -atentie sporita; Ce ar trebui sa faci: -sa te ocupi de schimbarea anvelopelor; Ce oferim: -salariu atractiv; -tichete de masa; -program stabil; Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0770 954 353.

 • Reducere !Curs de Mecanic Auto , practica in service auto Diploma este valabila in tara si in strainatate.Pretul cursului este de 610 lei ( rate ) . Inf la 0740145457 si

 • Cautam persoana dinamica, muncitoare și serioasa pentru postul de echipayor/dezechipator auto

 • Fabrica de paine producatoare a brandurilor ``Vel-Pitar`` si ``Maritza `` cu sediul in Craiova,angajeaza brutari cu/fara experienta.Se ofera transport gratuit si tichete de masa.Relatii la telefon 0743284560.

 • Clientul nostru este unul dintre cei mai mari reparatori de material rulant din zona de vest a Romaniei, cu o traditie de mai bine de 145 de ani in domeniul feroviar. Cautam persoane dornice pentru relocare in Hunedoara. Oferim CAZARE! Responsabilitatile postului: - Executa diferite tipuri de suduri (Mig-Mag, Autogen, Electric, Tig) pentru diferite confectii metalice; - Confectioneaza si sudeaza utilaje, bare, cistern, tevi de diferite dimensiuni si materiale; - Realizeaza lucrari d e montaj a confectiilor metalice; - Efectueaza taieri cu flacara oxiacetilenica/autogen, taiere cu plasma; - Curata si controleaza partile componente de eventualele defecte, impuritati; Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta de minim 1 an in domeniu; - Cunostinte de sudura in tevu de inox, otel, aluminiu si fier; - Abilitati tehnice te citire a planurilor de sudura; Aptitudini necesare: - Memorie vizuala; - Atentie la detalii; - Spirit de observatie; - Viteza de reactie si capacitate de a lua decizii. Se ofera: - Pachet salarial atractiv; - Posibilitate de cazare in camin, pentru persoanele care sunt din alta localitate sau cele care nu pot face naveta; - Bonuri de masa in valoare de 15 RON/zi lucratoare; - Transport decontat; - Program de lucru: Luni-Vineri, 07:00 – 15:30; - Zile de concediu de odihna suplimentare; - Prima de vacanta. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Expert Crane S.R.L. cu sediul in Craiova, angajeaza strungar pe strung universal. Candidatul ideal. - absolvent de scoala profesionala sau tehnica in domeniu; - cunostiinte in domeniul prelucararii prin aschiere, experienta in prelucrare prin aschiere; - cunostiinte bune in utilizarea si alegerea sculelor; - citire/interpretare desen tehnic; - sa realizeze la timp si in parametri de calitate lucrarile incredintate; - capacitate de a lucra independent. Responsabilitati: - studiaza schita, regleaza masina; - alege si verifica sculele necesare executarii pieselor; - masoara cotele si verifica vizual integritatea pieselor executate, starea si aspectul suprafetelor executate, starea si aspectul suprafetelor prelucrate. Beneficii: - salarizare motivanta; - bonuri de masa; - lucru intr-un singur schimb; - sarbatori legale liber platite. Persoana de contact Marin Ovidiu, 0722376755

 • Societate angajeaza sudor calificat sudura electrica si autogen, pentru reparatii masini de ridicat (poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, etc). Salariul atractiv, bonuri de masa. Relatii la telefon 0722376755.

 • Societate angajeaza lacatusi mecanici, pentru reparatii masini de ridicat (poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, etc). Salariul atractiv, bonuri de masa. Relatii la telefon 0722376755.

 • Societate angajeaza electricieni pt. joasa tensiune, lucru la inaltime, pentru reparatii masini de ridicat (poduri rulante, macarale portal, macarale pivotante, etc). Salariul atractiv, bonuri de masa. Relatii la telefon 0722376755.

 • Angajez mecanic auto,echipamente noi,locatie noua pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0769999777.

 • -Pregatirea suprafetelor de lemn, metal sau plastic in vederea vopsirii - Experienta minima

 • Seturi sudura autogena:furtune, reductoare, truse, etc. Lichidare, preturi ff avantajoase.

 • AutoBestCraiova angajeaza mecanic auto cu experienta relevanta pentru parc dezmembrari. Se ofera salariu motivant si contract de munca full time(8 ore/zi). Relatii suplimentare in privat sau la numarul de telefon 0769712564 Bogdan

 • ......pentru un colectiv nou, de producatori piese din lemn-metal de mici dimensiuni ! Ionut 0721578194 !

 • URGENT ANGAJAM MECANIC AUTO CU EXPERIENTA DE SERVICE.RELATII LA TELEFON 0744580753

 • Inginer mecanic proiectant caut loc de munca. email: epopa3000@yahoo.com

 • Societate comerciala, angajam macaragiu, pt automacara, in domeniul exploatarii petroliere. Cerinte: experienta, permis de conducere si autorizatie valabile, disponibilitate la deplasari. Se ofera salariu motivant, diurna si cazare.

 • Salveaza cautarea