Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Dolj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • -Pregatirea suprafetelor de lemn, metal sau plastic in vederea vopsirii - Experienta minima

 • Seturi sudura autogena:furtune, reductoare, truse, etc. Lichidare, preturi ff avantajoase.

 • AutoBestCraiova angajeaza mecanic auto cu experienta relevanta pentru parc dezmembrari. Se ofera salariu motivant si contract de munca full time(8 ore/zi). Relatii suplimentare in privat sau la numarul de telefon 0769712564 Bogdan

 • Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

 • Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

 • Clientul nostru este unul dintre cei mai mari reparatori de material rulant din zona de vest a Romaniei, cu o traditie de mai bine de 145 de ani in domeniul feroviar. Responsabilitatile postului: - Executa diferite tipuri de suduri (Mig-Mag, Autogen, Electric, Tig) pentru diferite confectii metalice; - Confectioneaza si sudeaza utilaje, bare, cistern, tevi de diferite dimensiuni si materiale; - Realizeaza lucrari d e montaj a confectiilor metalice; - Efectueaza taieri cu flacara oxiacetilenica/autogen, taiere cu plasma; - Curata si controleaza partile componente de eventualele defecte, impuritati; Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta de minim 1 an in domeniu; - Cunostinte de sudura in tevu de inox, otel, aluminiu si fier; - Abilitati tehnice te citire a planurilor de sudura; Aptitudini necesare: - Memorie vizuala; - Atentie la detalii; - Spirit de observatie; - Viteza de reactie si capacitate de a lua decizii. Se ofera: - Pachet salarial atractiv; - Posibilitate de cazare in camin, pentru persoanele care sunt din alta localitate sau cele care nu pot face naveta; - Bonuri de masa in valoare de 15 RON/zi lucratoare; - Transport decontat; - Program de lucru: Luni-Vineri, 07:00 – 15:30; - Zile de concediu de odihna suplimentare; - Prima de vacanta. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Candidatul ideal - absolvent al scolii profesionale sau liceului de meserii din domeniul tehnic (mecanic, mecanic auto, electromecanic) - experienta de minim 1 an in activitati de service auto - persoana organizata, muncitoare, comunicativa - integritate, seriozitate Descrierea jobului -participa la montarea/demontarea/echilibrarea rotilor si la alte activitati specifice unui centru de service auto. Pe langa salarii oferim tichete de 15 lei/zi lucrata (aprox 315 lei pe luna) si bonus pentru serviciile efectuate, abonament servicii medicale plus discounturi/gratuitati la diversi parteneri de business. Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot lasa un mesaj sau il pot contacta pe Dan Mateas - Director Sucursala (0744676579)

 • Service auto angajeaza mecanic auto (mecanica usoara) si vulcanizator cu sau fara experienta. Program fix, locatie stabila, salariu negociabil+bonusuri Pentru detalii va rog sunati la 0733.682.630

 • Societate comerciala, angajam macaragiu, pt automacara, in domeniul exploatarii petroliere. Cerinte: experienta, permis de conducere si autorizatie valabile, disponibilitate la deplasari. Se ofera salariu motivant, diurna si cazare.

 • Inginer mecanic proiectant caut loc de munca. email: epopa3000@yahoo.com

 • Reducere !Curs de Mecanic Auto , practica in service auto Diploma este valabila in tara si in strainatate.Pretul cursului este de 610 lei ( rate ) . Inf la 0740145457 si

 • Fabrica de paine producatoare a brandurilor ``Vel-Pitar`` si ``Maritza `` cu sediul in Craiova,angajeaza brutari cu/fara experienta.Se ofera transport gratuit si tichete de masa.Relatii la telefon 0743284560.

 • Cautam persoana dinamica, muncitoare și serioasa pentru postul de echipayor/dezechipator auto

 • Pizzerie in Mall Electroputere angajează pizzari cu experiența salariul între 2500-2800 lei net și ajutori pizzar 2000 lei net.

 • Auto Class Craiova angajaza pentru punctul de lucru din str.Aeroportului loc.Carcea Inspector I.T.P. pentru autovehicule de pana la 3,5 tone. Pentru mai multe informatii la tel. 0251.468.467 sau la adesa de mail Impreuna la drum !

 • Esti pasionat de domeniul auto? Ai si ceva experienta? Atunci acesta este un loc de munca potrivit pentru tine! Ce ne dorim: -seriozitate; -stabilitate; -atentie sporita; Ce ar trebui sa faci: -sa te ocupi de schimbarea anvelopelor; Ce oferim: -salariu atractiv; -tichete de masa; -program stabil; Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0770 954 353.

 • Cerinte post: -Efectuare Capete cablu -Legaturi in picheti -Montaj echipament -Masuratori electrice -Asistenta la punere in functie -Autorizatie SCB (AFER) constituie avantaj - POSTUL ESTE VALABIL SI PENTRU PERSOANE DIN ALTE JUDETE. Salariu Atractiv.

 • Pentru cei interesati Se da proba de lucru Salariu este Negociabil Se lucraza full time cu 2 sambete incluse Pentru mai multe detalii va asteptam in incinta vulcanizarii din strada Nicolae Romaescu 30 sau la telefon 0770521561 sau 0351430111( la telef. fix insistati deoarece intra foarte repede Faxul)

 • Clientul nostru este unul dintre cei mai mari reparatori de material rulant din zona de vest a Romaniei, cu o traditie de mai bine de 145 de ani in domeniul feroviar. Cautam persoane dornice pentru relocare in Hunedoara. Oferim CAZARE! Responsabilitatile postului: - Executa diferite tipuri de suduri (Mig-Mag, Autogen, Electric, Tig) pentru diferite confectii metalice; - Confectioneaza si sudeaza utilaje, bare, cistern, tevi de diferite dimensiuni si materiale; - Realizeaza lucrari d e montaj a confectiilor metalice; - Efectueaza taieri cu flacara oxiacetilenica/autogen, taiere cu plasma; - Curata si controleaza partile componente de eventualele defecte, impuritati; Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta de minim 1 an in domeniu; - Cunostinte de sudura in tevu de inox, otel, aluminiu si fier; - Abilitati tehnice te citire a planurilor de sudura; Aptitudini necesare: - Memorie vizuala; - Atentie la detalii; - Spirit de observatie; - Viteza de reactie si capacitate de a lua decizii. Se ofera: - Pachet salarial atractiv; - Posibilitate de cazare in camin, pentru persoanele care sunt din alta localitate sau cele care nu pot face naveta; - Bonuri de masa in valoare de 15 RON/zi lucratoare; - Transport decontat; - Program de lucru: Luni-Vineri, 07:00 – 15:30; - Zile de concediu de odihna suplimentare; - Prima de vacanta. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Salveaza cautarea