Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Iasi Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Urgent angajam Frigotehnis in Ias! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat de Frigotehnist; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Program de lucru de Luni pana VIneri, de la ora 8:00 la ora 16:00; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Responsabilități:​ Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor frigorifice; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei!

 • Urgent angajez Instalatori - Instalatii Sanitare - activitate de mentenanta! Cerinte: - Minim un an de experienta pe parte de Instalatii Sanitare, activitate de mentenanta; - Disponibilitate imediata pentru inceperea activitatii; - Disponibilitate pentru deplasari in Bucuresti si in tara; - Permis de conducere - categoria B; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet de servicii medicale private, - Mediu de lucru placut si colectiv unit; Au un mare avantaj candidatii cu experienta profesionala in domeniul mentenantei!

 • 1

  Descrierea postului - Executa lucrarile de montaj in ordinea stabilita prin fisa tehnologica si numai cu reperele si materialele puse la dispozitie de catre seful de sector; - Executa retusuri si remedieri care tin de specificul meseriei sale la reperele care necesita astfel de interventii pentru a realiza inchiderea lantului de dimensiuni; - Executa probe de rodaj ale ansamblului sau utilajului inregistrand comportarea acestuia in fisa de masuratori care se afla la reprezentantul AQ; - Asigura remedierea reperelor si operatiilor declarate neconforme, numai in baza documentatiei intocmite de persoane autorizate; - Executa operatii pregatitoare pentru ambalare, degresare, ungere-gresare participand la ambalarea produselor conform documentatiei tehnice intocmite; - Participa la punerea in functiune la beneficiar a utilajelor executate, la remedierea utilajelor aflate in termenul de garantie si post garantie. Cerinte - absolvent studii medii sau scoala profesionala; - somer peste 45 ani; - absolvent 2018; - tanar NEET (tanar cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani care nu are loc de munca, nu urmeaza o forma de invatamant si nu participa la activitati de formare profesionala). Oferta (bonusuri, beneficii) Oferim bonuri de masa, salariu motivant.

 • 2

  Service auto (zona Metalurgie ) angajeaza mecanic auto si ajutor mecanic. Experienta minima.Conditii de munca avantajoase.Salarizare intre 2000 - 3500 lei /luna in functie de nivelul de cunostinte in domeniu si indemanare.

 • 1

  ANGAJAM ELECTRICIAN PT INTRETINERE SI REPARAȚII MACARALE ȘI PODURI RULANTE CONDIȚII AVANTAJOASE

 • 1

  Angajam inginer responsabil cu sectie productie, sector instalatii industriale. Salariul motivant, masina de serviciu. Relatii la telefon : 0741-330458

 • 3

  angajam consilier vanzari piese auto cu experienta in identificare piese auto ,cunostinte minime in reparatii auto,stabil in iasi ,program 8ore salariu motivant ,bonusuri.cv sau rel telafon 0745922155

 • 1

  Cautam inca un coleg! Avem disponibil un loc vacant pentru tehnician electronist service gsm. Cautam o persoana ambitioasa, cu potential, care detine cunostinte tehnice in domeniu. Cerinte: - Cunostinte software GSM (resoftare, deblocari); - Cunostinte medii/avansate electronica aplicata; - Cunostinte solide operatiuni hardware telefoane/tablete; Se ofera: - Salarizare atractiva; - Acces la cele mai noi tehnologii din domeniul GSM; - Posibilitatea de a lucra alaturi de o echipa tanara si ambitioasa; - Loc de munca sigur intr-o ambianta placuta si civilizata, la magazinul nostru de langa Iulius Mall. Asteptam cv-urile pe adresa de email: angajari.gsmzone@gmail.com Gsm Zone - de 20 de ani!

 • Important: Va invitam sa ne trimiteti cv-ul detaliat atasat aici la mesaj si revenim noi pentru detalii. Succes! Principal furnizori de produse, echipamente, ambalaje si piese de schimb pentru industria vinului din Europa de Est, cu filiale in Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Republica Macedonia de Nord. Activitatea se va derula pe teren la sediile companiilor partenere. Obiectivele jobului: PIF, mentenanta, revizii si servisare echipamente pentru industria vinului. Cerinte: Experienta in servisare echipamente pentru industria vinului, industria alimentara sau conex- reprezinta avantaj; Studii tehnice specializare automatizari sau electrio-mecanice; Engleza nivel mediu-bun (franceza reprezinta avantaj); Experienta pe o pozitie similara sau intr-un domeniu conex (masini, utilaje automatizate si semi-automatizate); Carnet auto categoria B si disponibilitate la deplasari frecvente. Responsabilitati: Realizeaza activitati de instalare, punere in functiune, mentenanta, revizii, service la sediul clientului; Gestionarea stocului de piese de schimb; Participare la traininguri anuale realizate in afara tarii. Oferta: Contract nedeterminat, norma intreaga; Salariu negociabil in functie de experienta (1000-1300 euro); Logistica necesara (masina, telefon, laptop); Bonuri de masa valoare 300 lei; Asigurare medicala privata.

 • 1

  SC Expres Car Service din Iasi Calea Chisinaului angajeaza studenti care au terminat facultatea de mecanica

 • 1

  OMCO Romania, companie multinationala cu capital belgian, lider european in productia de matrite pentru industria sticlei angajeaza colegi in productie! Te asteptam in echipa noastra daca esti o persoana serioasa, ai disponibilitate pentru programul de lucru in schimburi si cunostinte de:  - operare masini cu comanda numerica (strung sau freza)  - desen tehnic,  - operare PC. Iti oferim in schimb un loc de munca stabil, contract de munca pe durata nedeterminata si un pachet salarial motivant:  - tichete de masă,  - tichete cadou,  - sporuri pentru orele suplimentare si de noapte,  - decontare transport,  - asigurare medicala privata,  - conditii bune de lucru,  - sansa de a lucra intr-o companie cu posibilitati de dezvoltare profesionala pe termen lung. Persoanele interesate pot depune CV-ul la sediul din Calea Chisinaului 43A (cladirea Tehnoton, poarta 2) Pentru mai multe detalii puteți suna la tel. 0752223706/ 0232206940

 • Societate Comerciala angajeaza ing. mecanic pentru postul de sef balastiera. 0232213670

 • 1

  Societate de productie accesorii din piele si inlocuitori angajeaza operator/tehnician pentru departamentul de proiectare-dezvoltare produs.

 • 2

  SC IASISTING GRUP SRL își mărește echipa și caută tineri sau persoane cu experiență cu specializarea inginer instalații și instalatori calificați (cu Diplomă de Bacalaureat). Ce oferim:  un mediu de lucru proactiv, propice dezvoltării continue, format dintr-o echipă tânără și dinamică;  telefon și mașină de serviciu;  programe de training și team-building gratuite;  șanse de promovare în cadrul echipei. Așteptăm CV-ul tău la adresa de e-mail: ; fax: 0232 237515 sau direct la sediul firmei: str. Mitropolit Varlaam nr. 46-48.

 • Angajez buldoexcavatorist cu experienta. Tel 0742953866

 • Morar cu experiență mori de grâu caut loc de muncă tel 0766265197

 • 1

  Cautam mecanic auto! 0756702887 Cerinte: -serios -punctual -organizat Daca esti mecanic auto cu experienta sau la inceput de drum si cauti un mediu prietenos de munca suna la 0756702887

 • 4

  Service auto (zona capăt Păcurari) angajeaza un mecanic auto si un ajutor mecanic. Experienta minima.Conditii de munca avantajoase.Salarizare in functie de nivelul de cunostinte in domeniu si indemanare.

 • Salveaza cautarea