Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Iasi Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca ,electrician auto pt intretinere parc auto,sau vanzator in orice domeniu,intretinere claditi birouri,receptioner pensiune,curier,- livrator cu moto.tel 0736688427

 • Vino in echipa noastra, daca vrei un loc de munca sigur si stabil ! ASAM SA, producator local cu traditie, angajeaza pentru fabrica din IASI (Tatarasi): OPERATORI CNC - strung, freza *Operatorul CNC - freza: • are cunostinte tehnice/desen tehnic; • are cunostinte pentru utilizarea utilajelor CNC - freza; • are disponibilitate de lucru in 3 schimburi (L-V); • este serios, disciplinat. *Descrierea jobului: Pe acest post va trebui sa: • interpretezi desenele tehnice venite de la departamentul tehnic; • reglezi si sa setezi masina; • masori piesele rezultate; • modifici, atunci cand este necesar, programul NC care ruleaza; • urmaresti calitatea pieselor, verifici si sa masori piesele, debavurezi piesele; • stii sa lucrezi cu programul FANUC si SIEMENS. *Beneficii: • masini noi; • contract de munca pe perioada nedeterminata; • salariu competitiv; • bonuri de masa (15 lei/bon); • bonusuri de productie; • DECONT TRANSPORT pentru cei care vin din afara orasului si CAZARE pentru persoanele care locuiesc in alt oras.

 • G4S Secure Solutions, parte a G4S plc – lider mondial in solutii integrate de securitate - recruteaza TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE in IASI. Candidatul ideal: - studii specialitate (profil electric / electronic); - experienta profesionala de minim un an de zile pe o pozitie similara - obligatoriu, - atestat ARTS (Tehnician SES); - cunostinte temeinice in domeniul sistemelor electronice de securitate; - carnet de conducere auto categoria B - obligatoriu; - disponibilitate de a lucra pe teren; - limba engleza de specialitate - nivel mediu; - cunostinte medii de operare PC; - bune abilitati de comunicare si relationare, capacitate de organizare si planificare, abilitati de a gestiona simultan mai multe evenimente deosebite, abilitate de a lucra in echipa, rezistenta la stres, responsabilitate, flexibilitate. Descrierea jobului: - asigurarea functionarii sistemelor electronice de securitate aflate in locatiile beneficiarilor, executand lucrarea in conditii de calitate si la termenul stabilit, urmarind strict respectarea proiectului tehnic; - executarea instalarii, up-gradarii, interventiilor solicitate si activitatilor de service ale sistemelor electronice de securitate; - asigurarea interventiilor tehnice; - receptia sistemelor electronice de securitate; - implementarea noilor tehnologii de securitate electronica; - efectuarea de audit tehnic pentru sisteme de securitate; - evaluarea tehnica a sistemelor electronice de securitate instalate; - acordarea de suport tehnic cand este cazul. Oferta (bonusuri, beneficii): - oferta salariala motivanta; - tichete de masa; - masina + echipament adecvat; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua. Pentru angajare, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs. Va asteptam in echipa noastra!

 • Descriere • Nivelul de studii: medii sau scoala profesionala. Reprezinta un avantaj experienta si calificarea: sudor si strungar • Competentele postului: - Cunostinte minime de desen tehnic - Disponibilitatea de a lucra in ture. Descrierea jobului Opereaza pe masini conform instructiunilor de lucru si normelor de securitate; Efectueaza masuratorile cerute pentru a asigura calitatea productiei; Se asigura ca operatia este efectuata pentru toate piesele din lot (piesele se vor verifica si numara); Oferta: - Pachet salarial avantajos; - Tichete de masa, tichete cadou - transport inclus . Descrierea companiei OMCO isi desfasoara activitatea in industria sticlei, fiind lider European in productia de matrite pentru sticla. Si-a extins activitatea in Romania in anul 2005 prin deschiderea unei unitati de productie la Iasi, care in prezent numara peste 400 de angajati. Din 2013 OMCO si-a extins domeniul de activitate prin OMCO Machining—producator de componente pentru industria automotive.

 • Service Auto cu traditie angajeaza : - mecanic auto - Vopsitor auto - inspector tehnic ITP Cerinte : - spirit de echipa - seriozitate maxima si profesionalism - punctualitate Garantam : - pachet de salarizare foarte avantajos : de la 2000 lei - mediu de lucru antrenant si profesionist - promptitudine - posibilitatea de a avansa Dispunem de un service auto de ultima generatie, cu utilaje noi si aparatura performanta, desfasurat pe o suprafata de 1000 mp, Misiunea noastra : CLIENTI 100% MULTUMITI PUNEM MARE PRET PE GRADUL DE SATIFACTIE AL CLIENTILOR NOSTRI SI DE ACEEA FACEM TOT POSIBILUL CA SERVICIILE OFERITE SA SE RIDICE LA NIVELUL DE ASTEPTARE AL ACESTORA. Tel : 0744569769

 • firma de instalatii angajam instalatori in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Pentru mai multe informatii sunati la nr.de telefon

 • ASAM SA, producator local cu traditie, angajeaza pentru fabrica din IASI (Tatarasi): - MANIPULANT debitare *Oferim CAZARE pentru persoanele din afara Iasului si DECONTAM TRANSPORTUL public, pentru cei care locuiesc in zonele de langa Iasi. *Oferim conditii bune de lucru, contract de munca pe perioada nedeterminata, bonuri de masa(15 lei/bon), salarii peste medie. *Vino in echipa noastra, daca vrei un loc de munca sigur si stabil ! TelTrimiteti CV-urile la

 • Service auto (zona Metalurgie ) angajeaza mecanic auto si ajutor mecanic. Experienta minima.Conditii de munca avantajoase.Salarizare intre 2000 - 3500 lei /luna in functie de nivelul de cunostinte in domeniu si indemanare.

 • Caut loc de muncă ca ajutor mecanic in Iasi...0740575018

 • angajez ajutor pentru montaj si intretinere ascensoare(lifturi) cu sau fara experienta...salariu min.2000 ron tel.0751817826

 • ELECTRICIAN pentru reparatii, intretinere poduri rulante, macarale, electropalane, tablouri electrice (relee, contactori, sigurante...)

 • Angajam VULCANIZATOR - SERVICE ROTI SI MUNCITORI NECALIFICATI salariu motivant si atractiv , negociabil in functie de cunosinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. LOCATIA: Iasi, Soseaua Bucium, Nr. 33 – Stilauto. Conditii: seriozitate, mobilitate, disponibilitate. Pentru informatii va rugam sa ne contactati la telefon: 0720732309 sau 0772036437,sau pe email:

 • Service auto (zona Metalurgie ) angajeaza un mecanic auto si un ajutor mecanic. Experienta minima.Conditii de munca avantajoase.Salarizare intre 2000 - 3500 lei /luna in functie de nivelul de cunostinte in domeniu si indemanare.

 • *Responsabilitati: Receptioneaza cantitativ vopselurile si celalalte substante care intra in aria de activitate si le depoziteaza corespunzator; Pregateste suprafetele produselor in vederea vopsirii; Urmareste ca toate produsele obtinute in proces sa respecte conditiile de calitate, precum si pe cele tehnice; Verifica aderenta suprafetei si grosimea stratului de vopsea depus; Degreseaza, grunduieste si vopseste suprafetele in conformitate cu specificatiile tehnice; Executa si alte operatiuni din aria proceselor speciale in functie de necesitatile specific la cerereea maistrului/sefului de sectie. *Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Salariu competitiv; Bonuri de masa (15 lei/bon); Bonusuri de productie; DECONT TRANSPORT pentru cei care vin din afara orasului si CAZARE pentru persoanele care locuiesc in alt oras. TEL. 0743.204.732

 • ASAM SA, producator local cu traditie, angajeaza pentru fabrica din IASI (Tatarasi): -SUDORI (Mig Mag) *Vino in echipa noastra, daca vrei un loc de munca sigur si stabil ! TelTrimiteti CV-urile la *Oferim CAZARE pentru persoanele din afara Iasului si DECONTAM TRANSPORTUL public, pentru cei care locuiesc in zonele de langa Iasi. *Oferim conditii bune de lucru, contract de munca pe perioada nedeterminata, bonuri de masa(15 lei/bon), salarii motivante (incepand cu 3000 net), in functie de experienta de lucru. Cu aproape 100 de ani de activitate, ASAM este prima societate romaneasca prezenta in TecDoc si unul dintre cei mai importanti producatori de piese de schimb si echipamente pentru camioane, autoturisme si utilaje agricole.

 • Se cauta lacatus pentru confectii metalice. Salariul este atractiv si se stabileste in functie de experienta si cunostinte. Daca esti o persoana serioasa, responsabila si cu experienta minima in domeniu, nu ezita sa ne contactezi.

 • SC Greentek Lighting SRL, avand ca obiect de activitate asamblare corpuri de iluminat, angajeaza Montator subansamble Responsabilitati: - efectueaza operatiuni de dezasamblare/asamblare in functie de corpul de iluminat: lipire, aplicare pasta termoconductoare, montaj fire, lentile, module, montaj driver, pozare cabluri cu tub termocontractabil Cerinte: - minim 8 clase ; - indemânare, răbdare, capacitatea de a desfăşura sarcini repetitive; - corectitudine, seriozitate, dinamism; - spirit de observaţie dezvoltat, atenţie la detalii; Persoanele interesate pot depune un CV la sediul fabricii din Iasi, str. Bucium nr.34 (langa Carrefour Felicia).

 • Salveaza cautarea