Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Ilfov Magurele

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Selcar International angajeaza tinichigiu auto Cunostinte solide practice si teoretice de tinichigerie; Experienta 1-3 ani ca tinichigiu auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata.

  • SC Nuclear&Vacuum SA cu sediul in Magurele angajeaza : - LACATUS , FREZOR - OPERATOR – CNC, masini unelte cu comanda numerica Cerinte: studii , cu atestarea profesiei, cunostinte desen tehnic si experianta in domeniu – 5 ani. Pentru CV , detalii si programare interviu :Tel : 021.457.44.28 ;

  • Candidatul ideal Studii medii tehnice de profil; Experienta de minim 1 an pe o pozitie similara; Initiativa; Rigoare si atentie; Respectarea metodelor de lucru si a termenelor; Abilitatea de a-si imbunatati performantele personale; Permis categoria B . Descrierea jobului -Examinarea vehiculelor programate pentru reparatie; -Depistarea defectiunilor si comunicarea necesarului de piese si material; -Executarea lucrarilor de mecanica, repartizate de catre seful de atelier; -Colaborea cu restul colegilor pentru a dezvolta procese imbunatatite si eficiente; - Asigurarea unui nivel cat mai inalt de satisfactie al clientilor. Descrierea companiei - SC Top Service Concept SRL este o companie care activeaza in domeniul reparatii si intretinere auto multimarca autorizat; -Oferim salariu atractiv, stabilitate, conditii de munca deosebite intr-un mediu dinamic si profesionist; – Carte de munca, concediu de odihna respectat, zile libere legale; -Locul de munca se desfasoara in str. Pechea Nr 4 Baneasa (Clinica Medicaver); - Nu se lucreaza in weekend! -Nr tel. contactCORNEL).

  • Salveaza cautarea