Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 53 ani,posesor permis de conducere B,C,abilitati practice ,cunostinte mentenanta pentru pensiuni,hotel ,spatiu comercial numai in P.Neamt

 • Candidatul ideal: - Persoană serioasă, responsabilă în căutarea unui job stabil, dornică de afirmare şi de a oferii servicii de calitate; - Persoană ambiţioasă motivată de succes, descurcăreaţă şi dinamică; - Un bun spirit de planificare şi organizare a activităţilor, orientare către soluţii; - Studii medii tehnice (profil mecanică auto), cunoştinţe de întreţinere şi reparaţii autovehicole. Orar de lucru: full time de luni până vineri Locaţia: str. Dumbravei, nr. 38, Dumbarva Roşie, jud. Neamţ Detalii service: www.neamtauto.ro Ce oferim? - Pachet salarial atractiv corelat cu experienţă şi realizări profesionale (salariu fix + bonusuri de performanţă); - Posibilitatea de a participa la cursuri de perfecţionare; - Colectiv prietenos caracterizat de flexibilitate; - Lucrul într-o echipă de profesionişti, dinamică şi cu simţul umorului; - Şef simpatic şi deştept, ferm, dar maleabil.

 • Responsabilități: Menții utilajele de producție în stare optimă de funcționare; Organizezi mentenanța utilajelor; Achiziționezi piesele pentru mentenanță. Procese zilnice/ocazionale: Identifici problemele împreună cu operatorii și propui soluții pentru remedierea lor; Răspunzi de informarea imediată a persoanelor responsabile privind orice defecțiune în funcționalitatea echipamentului cu care își desfășoară activitatea; Efectuezi și coordonezi mentenanța utilajelor automatizate implicate în producția pavajului; Verifici funcționalitatea corectă a echipamentului; Realizezi mentenanță preventivă (cauze ce ar putea opri producția) ; Efectuezi depanare prin telementenanță; Răspunzi de controlul zilnic al utilajelor și al instalațiilor tehnologice, din punct de vedere electric; Respecți tehnologiile de demontare, montare și reparație pentru piesele defecte; Participi la instruirile ăi simulările privind situațiile de urgență specifice activității pe care o desfășori, acționând când este cazul conform planului stabilit. Îți oferim: Salariul negociabil pe măsura competențelor; Bonuri de masa 15 ron/zi; Alte beneficii suplimentare (le afli după ce treci de interviu); Chirie si autoturism dacă este cazul; De ce să lucrezi la noi: Stabilitate financiară; Dezvoltare continuă; Team-building-uri; Echipament de lucru; Oportunitatea de a lucra într-o fabrică modernă, cu peste un sfert de secol de activitate pe piața de pavaje, reprezintă un simbol al muncii constante pe care o depunem și al responsabilității pe care o arătăm clienților. Acordăm astăzi produselor pe care le realizăm aceeași atenție de care dădeam dovadă și acum 28 de ani când ne-am început activitatea, ca o mică afacere de familie. Munca, responsabilitatea și atenția depuse de echipă și parteneri în toți acești ani ne-au ajutat să creștem constant, devenind cel mai mare producător de pavaje de pe piața românească. Punctul nostru de lucru se află în județul Neamț, localitatea Secuenii Noi Abilități necesare: Studii medii/superioare de profil electric; Cunoștințe în domeniul electronică și automatizări; Experiență minim 1 an în domeniu întreținere utilaje/mașini unelte; Interpretarea schemelor electrice; Gândire logică; Cunoaște PLC; Cunoștințe MS Office și alte programe de bază. Nu aplica dacă: NU ai minim liceul sau școală profesională profil electric; NU ai experiență minim 1 an în domeniu întreținere utilaje/mașini unelte; NU știi să citești o schemă electrică; NU iei în serios o activitate; NU ești dispus să faci naveta la Secuenii Noi Neamț. Dacă ai citit acest anunț și îți dorești acest job, răspunde la câteva întrebări și apasă butonul APLICĂ! https://ecim.ro/jobs/electrician-intretinere-utilaje-masini-unelte/

 • Angajăm operatori linie in conditiile cele mai avantajoase.Oferim contract de munca inca din prima zi pe perioada nedeterminată,lucru intr-o echipa tânără dinamică si dornica de rezultate.Este necesara deplasarea deoarece locurile de munca vor fi in Brasov.Pentru informatii si interviuri sunati la numarul din imagine si/sau la 0771556925.Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra!

 • Caut de munca calificat sau necalificat

 • Business Division Group Srl- Partener ORANGE angajează în Roman instalator antene satelit. Dacă ai experiență în montajul antenelor satelit și permis categoria B, poți fi colegul nostru. Îți oferim contract de muncă cu normă întreagă, mașină de serviciu, salariu fix, bonuri de masă, bonusuri din instalări și activări. Informații suplimentare poți obține la 0758.072.778.

 • Firmă Partener ORANGE angajează INSTALATOR ANTENE SATELIT. Dacă ai experiență în montajul antenelor satelit și permis categoria B, poți fi colegul nostru. Îți oferim contract de muncă cu norma intreaga, mașină de serviciu, salariu fix, bonuri de masă, bonusuri din instalări și activări. Pentru relații puteți suna la 0758.07.27.78.

 • Angajam strungar pentru activitati mecanice. Salariu motivant

 • SC angajeaza mecanic auto camioane cu experienta.TEL

 • Cine suntem? CISEGO FAB este o companie cu capital 100% romanesc, avand ca principala activitate producerea si distribuirea de materiale de constructii. Compania se afla in plin proces de extindere si cauta sa isi alature echipei tinere, dinamice si proactive angajati noi pentru pozitia de OPERATOR PRODUCTIE. Ce ne dorim? - Stabilitate; - Dorinta de a invata; - Flexibilitate; - Disponibilitate pentru program prelungit; - Spirit de echipa; - Rapiditate; - Dexteritate; - Disciplina. Care vor fi responsabilitatile tale? - Operarea diferitelor masini utilizate in procesul de productie; - Asigurarea bunului mers al productiei (pornire, alimentare, utilizare si oprire masini); - Abilitatea de a interveni in caz de oprire a masinii in limita posibilitatilor si a cunostintelor; - Capacitatea de autocontrol a muncii sale; - Controlul vizual al calitatii pieselor; - Completarea documentelor de productie si calitate; - Respectarea procedurilor si instructiunilor de lucru. Ce iti oferim? - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariu motivant si bonus de performanta; - Posibilitate permanenta de a dobandi noi cunostinte; - Instruire la locul de munca; - Echipa tanara, profesionista si dinamica; - Team building si activitati recreative; - Atmosfera de lucru placuta. Pentru a intra in echipa CISEGO FAB, aplica acum!

 • ANGAJEZ MECANIC AUTO CAMIOANE

 • Caut de lucru ca mecanic utilaj buldoexcavator excavator experienta 10 ani sau sofer cat B curierat mai multe detalii la tel 0787888594

 • Salveaza cautarea