Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Neamt doar cu poze

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Business Division Group SRL - Partener ORANGE angajează în județul Neamt instalator antene satelit. Dacă ai experiență în montajul antenelor satelit, permis categoria B si disponibilitate pentru munca pe teren, poți fi colegul nostru. Îți oferim contract de muncă full-time, mașină de serviciu, salariu fix, bonuri de masă, bonusuri din instalări și activări. Informații suplimentare poți obține la 0758.072.778.

  • Business Division Group SRL - Partener ORANGE angajează în județuI Neamt instalator antene satelit. Dacă ai experiență în montajul antenelor satelit și permis categoria B, poți fi colegul nostru. Îți oferim contract de muncă full-time, mașină de serviciu, salariu fix, bonuri de masă, bonusuri din instalări și activări. Informații suplimentare poți obține la 0758.072.778.

  • Firmă Partener ORANGE angajează INSTALATOR ANTENE SATELIT. Dacă ai experiență în montajul antenelor satelit și permis categoria B, poți fi colegul nostru. Îți oferim contract de muncă cu norma intreaga, mașină de serviciu, salariu fix, bonuri de masă, bonusuri din instalări și activări. Pentru relații puteți suna la 0758.07.27.78.

  • Angajăm operatori linie in conditiile cele mai avantajoase.Oferim contract de munca inca din prima zi pe perioada nedeterminată,lucru intr-o echipa tânără dinamică si dornica de rezultate.Este necesara deplasarea deoarece locurile de munca vor fi in Arad si Brasov.Pentru informatii si interviuri sunati la numarul din imagine si/sau laVa asteptam sa faceti parte din echipa noastra!

  • Salveaza cautarea