Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Industrial Access angajeaza reprezentant comercial pentru punctul de inchiriere echipamente din cadrul magazinului de bricolaj Leroy Merlin - Sibiu. Iti plac vanzarile si relationarea cu clientii? Esti genul de persoana care nu se lasa pana nu gaseste o solutie care sa i se potriveasca clientului? Iti este usor sa intelegi cum functioneaza echipamentele tehnice din domeniul constructiilor si care este aplicabilitatea lor? Te atrag provocarile si iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional? Responsabilitati: - identificarea nevoilor clientului; - consilierea clientului in alegerea echipamentului potrivit; - promovarea produselor companiei potentialilor clienti; - prezentarea produselor si serviciilor; - negocierea unor termene si conditii avantajoase in conformitate cu politica companiei; - raspunde de realizarea targetului de vanzari alocat; - ofertarea si intocmirea contractului de inchiriere; - intocmirea facturii si incasarea contravalorii acesteia; - testarea si verificarea echipamentului la predarea si primirea acestuia; - asigura evidenta si gestiunea echipamentelor din stoc; Profilul candidatului: - bune abilităţi de vanzare, prezentare şi negociere; - persoană dinamică, cu spirit de initiativă, orientată spre rezultate; - studii medii sau superioare; - experienţă în domeniul vânzărilor de minim 1 an; - experienţa în închirierea şi/sau vânzarea utilajelor şi echipamentelor din construcţii constituie un avantaj; - experienţa în domeniul tehnic constituie un avantaj; - capacitatea de a gasi solutii adaptate nevoilor clientilor; - abilităţi de operare calculator; - limba engleză reprezintă un avantaj; - disponibilitate de lucru în ture; Beneficii: - mediu de lucru flexibil si modern; - programe si cursuri de dezvoltare personala si profesionala; - acces la tehnologii de ultima generatie; - oportunitatea de a lucra alaturi de un colectiv tanar si orientat catre performanta; - companie recunoscuta la nivel international; - salariu oferit 1800 net - bonus in functie de performanta; - tichete de masa(din a 4-a luna); - decontare transport; Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati sa completeze teste de specialitate, datelor lor fiind comunicate unei societati colaboratoare. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • AMAKRON HR LEASING - firma de recrutare, cautam pentru partenerul nostru: Electrician si Lacatus mecanic • Asteptam CV-ul la adresa de mail: recrutare[around]amakron.com • Relatii la telefon 0268420820. *Prin transmiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea identificarii unui loc de munca.

 • Service auto angajeaza personal vulcanizare cu program de munca de luni pana vineri. Informatii la tel.0752210069

 • Service auto angajeaza electrician .Program de munca de luni pana vineri, informatii la tel.0752210069

 • Service auto din Sibiu angajeaza mecanic auto cu sau fara experienta, program de luni pana vineri. Informatii la 0752210069

 • Service auto din Sibiu angajeaza ajutor de mecanic ,program de lucru de luni pana vineri. Inf.0752210069

 • RETRASIB SA, societate romano-germana, producatoare de transformatoare de putere angajeaza bobinatori transformatoare. Cerinte : scoala profesionala profil electromecanic, electric, electroenergetic, electrotehnic, scoala de ucenicie – bobinator, seriozitate, indemanare. Curs macaragiu, stivuitorist reprezinta un avantaj. Beneficii : salariu fix, tichete de masa, decontarea transportului pe Tursib, bonusuri, training la locul de munca. e-mail : adriana.stoica@sgb-smit.group, site:

 • Angajam cu contract de munca electrician si frigotehnist din zona de vest a tarii pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniul electric si HVAC/ instalatii frig pentru statii GPL si supermarketuri. Relatii la tel: 0769.010.240 sau e-mail: florina.stoian@regioimpex.ro.

 • - experienta in domeniul prelucrarilor mecanice - intelegere desen tehnic pentru executie - salariu motivant, bonuri de masa, prime, pensie facultativa - 1 schimb : program 7 - 15

 • Angajam vopsitor auto cu sau fara experienta.Salariu motivant!

 • Service auto angajeaza ajutor de mecanic ,program de munca de luni pana vineri. Informatii la tel.0752210069

 • Recrutam mecanic intretinere pentru o firma de productie din Sura Mica, langa Sibiu. Se solicita experienta de intretinere mecanica in zona de productie, utilaje si disponibilitate pentru trei schimburi. Salariu fix, tichete de masa de 15 lei, bonusuri, transport asigurat, firma germana. Va rugam sa trimiteti CV la adresa: jeler.marius@gmail.com sau sa sunati la nr: 0742798473.

 • Atributii Asigura functionarea la parametrii prescrisi a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor conform standardelor de productivitate si calitate impuse. Asigurarea intretinerii preventive a echipamentelor. Asigurarea asistentei permanente, repararea si reconditionarea subansamblelor si echipamentelor in caz de avarie. Exploatarea instalatiilor electrice de joasa tensiune. Cerinte: Studii medii de specialitate- profil electric/electrotehnic/electronic; Experienta in domeniu minim 1 an; Cunostinte medii de electronica, automatizari industrial- constituie un avantaj; Capacitate de adaptare rapida la solicitarile specifice postului; Disponibilitate pentru lucrul in echipa; Indemanare si simt practic; Disponibilitate pentru 3 schimburi Se ofera: salariu motivant, tichete de masa, transport, masa calda la cantina Va rugam sa trimiteti CV la adresa: jeler.marius@gmail.com

 • Angajam personal pentru productie . Avem nevoie de sudori, operatori montaj , operatori MUCN,CNC-isti, electromecanici. Salarii atractive, plus bonuri de masa 15 lei + bonus productivitate, spor de vechime +alte bonusuri si transport asigurat. Pentru mai multe informatii sunati la telefon 0728090413 sau trimiteti CV pe adresa de email : info@aegis-ro.com.

 • Angajam personal pentru productie in Sibiu, pentru urmatoarele pozitii:sudor, lacatus mecanic pentru confectii metalice si pentru executie fier forjat.

 • S.C. angajeaza electrician Candidatul ideal - Studii medii profil electric / electronic / mecanic - Experienta 3 ani in domeniul electric constituie un avantaj - Seriozitate, responsabilitate, abilitati de planificare si organizare Oferim - pachet salarial atractiv - transport asigurat gratuit - bonus performanta - al 13 lea salariu - plata orelor suplimentare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail madalina.tetcu@bekaertdeslee.com

 • Pentru clientul nostru cautam MONTATOR SUBANSAMBLE CANDIDATUL IDEAL: => Studii minim 10 clase; => Dexteritate si vedere buna; => Serios, responsabil, atent la detalii; => experienta in posturi similare constituie avantaj. OFERTA: => salariu motivant, pe masura realizarilor; => tichete de masa 15 RON/zi; => prime de fidelitate/de productivitate+calitate/de efort; => transport asigurat pe rutele: Rasinari-Poplaca, Cristian-Orlat-Gura Raului, Sura Mare-Hamba-Slimnic, Vurpar; => decontare abonament transport extern pe alte rute decat cele mentionate; => gratuitate sau reduceri pentru anumite servicii medicale oferite de clinica privata. Informatii la tel. 0749082969, contact@fortisplus.ro sau la sediul nostru din Sibiu, Str. Rennes nr. 3.

 • Vrei o schimbare? Esti o persoana organizata, responsabila si atenta la detalii? Daca DA te invitam sa aplici cu CV-ul pentru postul nostru de MONTATOR SUBANSAMBLE CANDIDATUL IDEAL: => Serios, responsabil, atent la detalii; => Dexteritate si vedere buna; => Studii minim 10 clase; => experienta in posturi similare constituie avantaj. OFERTA: => salariu motivant, pe masura realizarilor; => tichete de masa 15 RON/zi; => prime de fidelitate/de productivitate+calitate/de efort; => prime de sarbatori => posibilitatea de avansare in companie => posibilitatea de a lucre in 2 sau 3 schimburi => transport asigurat pe rutele: Rasinari-Poplaca, Cristian-Orlat-Gura Raului, Sura Mare-Hamba-Slimnic, Vurpar; => decontare abonament transport extern pe alte rute decat cele mentionate; => gratuitate sau reduceri pentru anumite servicii medicale oferite de clinica privata. Informatii la tel. 0745513038, sibiu@fortisplus.ro sau la sediul nostru din Sibiu, Str. Rennes nr. 3.

 • Cunostinte avansate de desen tehnic Cunostinte privind operarea pe masini unelte manuale. Cunostinte privind operarea pe CNC (Siemens- Sinumerik, Heidenhein, Haas, Fanuc sistem ISO) Experienta in productie, preferabil in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere Activitate intr-un singur schimb, 5 zile/ saptamana, decont transport, posibilitatea de a face ore suplimentare platite 175%.

 • Caut pe cineva avand cunostinte avansate de reparat biciclete in vederea asocierii pentru deschiderea unui atelier de reparatii biciclete. Posed spatiu si dotari pentru activitatea in acest domeniu.

 • Salveaza cautarea