Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam si frezor prelucrari mecanice salar atractiv,prime,bonuri de masa Salarul atractiv,bonuri de masa Tel.0733 026 182

 • RESPONSABILITATI Să asigure întreţinerea corespunzătoare a matriţelor şi sculelor; Să depisteze defectele şi să intervină cât mai prompt pentru remedierea acestora; Să asigure întreţinerea preventivă a matriţelor; Participă la etapele de verificare sau validare a concepţiei (în special pentru planurile de asamblare şi de detaliu ale sculelor); Să execute prelucrări mecanice prin aşchiere - operaţii de rectificare , frezare şi de strunjire; Să respecte toleranţele înscrise pe desenul de execuţie a piesei; Să aplice corect regulile de calitate existente; Este responsabil de buna funcţionare în producţie a sculelor; Participa cu idei privind reducerea costurilor in cadrul companiei; Se asigura de imbunatatirea permanenta a pregatirii sale profesionale si de specialitate; Să participe la formarea colegilor pentru îmbunătăţirea continuă a cunoştinţelor şi competenţelor acestora; Raspunde de utilizarea si intretinerea corespunzatoare a echipamentelor pe care le are in folosinta; Respecta standardele 5 S; Respecta instructiunile de lucru si propune solutii de imbunanatire a acestora. CERINTE Cunoştinţe despre concepţia şi cinematica matriţelor sau a sculelor de stantare şi ambutisare; Citirea planurilor de piese; Cunoştinţe despre oţeluri şi tratarea lor; Cunoştinţe despre ajustare piese şi asamblarea acestora; Cunoştinţe de functionare a blocurilor calde; Cunoştinţe minime de prelucrări prin aşchiere (strung, freză, rectificare, plană şi cilindrică); Disponibilitate pentru lucru in 2 si 3 schimburi. SE OFERA: Salariu motivant; Prime in functie de performanta; Training, cursuri de specilatitate; Mediu de lucru placut.

 • Candidatul ideal - Cunostinte de desen tehnic, tolerante si masurari tehnice, tehnici si mijloace de control, dispozitive de prelucrare - Cunostinte solide in operarea si exploatarea masinilor unelte ( strung CNC ) - Experienta de minim 1 an in prelucrari prin aschiere: strunjire, frezare, gaurire, alezare, stabilirea regimurilor de aschiere - Experienta in programarea masinilor CNC Descrierea jobului - Lucru atat in echipa cat si autonom pe strunguri cu comanda numerica - Pozitionarea si reglarea piesei pe strungul CNC, urmand instructiunile si regulile prescrise - Executarea piesei - Verificarea programelor selectate pe strungurile CNC, pentru a corespunde indicatiilor gamei de fabricatie - Realizarea auto-controlului in conformitate cu indicatiile din fisele tehnice sau din gamele de productie. Informatii la 0744776633 - Miodrag

 • Importanta companie din domeniul injectiei de mase plastice angajeaza pentru fabrica sa din Timisoara: REGLOR INJECTIE MASE PLASTICE Conditii: - exerienta de minim 1 an intr-o pozitie similara INformatii suplimentare la 0744776633 - Miodrag

 • Cautam un reglor plastice pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Este necesar sa aveti experienta anterioara ca reglor. Programul de lucru este in doua schimburi, 8h/zi. Salariu 3500 lei net (de start) + tichete de masa. Persoanele interesate, sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0729 600 719.

 • Cautam un proiectant/inginer mecanic CAM pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Responsabilitati: - Realizeaza tehnologia prelucrarii pieselor prin CNC; - Realizeaza proiectarea si programele CNC pentru electrozi; - Realizeaza programele necesare preluarii reperelor prin CNC; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate cu programele si electrozii realizati; - Asigura documentatia necesara si suficienta pentru prelucrarea in conditii optime a pieselor incredintate, vizandu-se reducerea timpilor de prelucrare necesari intelegerii documentului; - Respecta documentele sistemului calitatii. Cerinte: - Studii superioare in domeniul tehnic; - Experienta anterioara ca inginer mecanic CAM; - Limba engleza la nivel mediu/avansat. Persoanele interesate, sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj la acest anunt.

 • Cautam un electrician mentenanta pentru o firma din Timisoara. Cerinte: - experienta minim doi ani in domeniu electric; - sudii medii tehnice de specialitate (electric); - cunostinte tehnice: automatizari industriale, pneumatica si electropneumatica - reprezinta un avantaj; - atentie, organizare, flexibilitate, munca in echipa. Responsabilitati: - executa lucrari de reparatie la masini electrice; - verifica ungerea rulmentilor, lagarelor (planului de grasare de la utilaje); - controleaza regimul de functionare a masinilor electrice , vibratii, regim tehnic. Beneficii: - pachet salarial foarte atractiv: salariu + multiple beneficii extrasalariale ( bonus pentru performanta, prima de Craciun, prima de Pasti, spor de vechime, prima de recomandare); - asigurare medicala privata dupa perioada de proba; - ore suplimentare dublu plătite; - tichete de masa; - transport gratuit; - transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova. Programul de lucru este in trei schimburi, weekend-ul este liber. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729600719.

 • Societate autorizată ANRE pentru executia instaltiilor de gaze naturale ANGAJEAZA: -Muncitor necalificat -Sudor Program: L-V: 7.30- 17.30 S: 8.00- 13.00 Salariu motivant ( se stabileste in urma unui interviu/ discutii ). Pentru detalii : 0744.399.399

 • Firma de prelucrari mecanice angajeaza frezor si strungar Universal calificat cu experienta (salariu negociabil in functie de performanta), programator CNC (FANUC), muncitor necalificat si lacatus. Se ofera salariu atractiv in functie de performanta si experienta, bonuri de masa si conditii foarte bune de lucru. Mai multe detalii la interviu sau puteti trimite CV-ul dvs pe adresa de email: sau Pentru mai multe detalii suplimentare legate de locatie sunati la numarul de telefon 0748298397.

 • Firma de prelucrari mecanice angajeaza frezor si strungar Universal calificat cu experienta (salariu negociabil in functie de performanta), programator CNC. Se ofera salariu atractiv in functie de performanta si experienta, bonuri de masa si conditii foarte bune de lucru. Pentru mai multe detalii suplimentare legate de locatie sunati la numarul de telefon 0748298397.

 • Angajam 2 muncitori pt productie piese din fibra de sticla. Cerinte: - domiciliul in loc. Buzias sau apropiere - atentie la detalii, rapiditate in miscari - dorinta de a invata o meserie de viitor si de a evolua in cariera - experienta in productie fibra de sticla este un avantaj major dar oferim si specializare la locul muncii - persoane tinere care vor sa se specializeze in acest domeniu Oferim: - un salariu si mediu de lucru motivant - program de 8 ore / 5 zile pe saptamana - bonuri de masa - ore suplimentare platite 175%

 • Angajam 1 - 2 muncitori pt productie si montaje caroserii. Cerinte: - domiciliul in loc. Buzias sau apropiere - atentie la detalii, rapiditate in miscari - dorinta de a invata o meserie de viitor si de a evolua in cariera - experienta in operare masini CNC (abkant, ghilotina, plasma) sau electrica auto este un avantaj major dar oferim si specializare la locul muncii - persoane tinere care vor sa invete si sa se specializeze in acest domeniu Oferim: - un salariu si mediu de lucru motivant - program de 8 ore / 5 zile pe saptamana - bonuri de masa - ore suplimentare platite 175% - training la locul de munca Cum pot aplica? - trimite CV-ul tau cu experienta avuta si specificatia postului pe care aplici pe adresa de email din anunt si vei fi contactat.

 • De vanzare diferite modele placute pentru debitat facut filete...

 • Angajam reprezentant vanzari, grafician, inginer sau operator calculator absolvent 2019 cu studii medii sau superioare care nu a mai fost angajat, somer de peste 45 ani, sau somer unic intretinator de familie. Cerinte: Cunostinte de baza in utilizarea calculatorului, persoana proactiva, atenta la detalii si dornica de a invata lucruri noi.

 • Responsabilitati: 1. Intretine si repara echipamentul electric al fabricii, conform documentatiei tehnice, a fisei echipamentului, in functie de programul de intretinere preventica (zilnic, saptamanal, lunar, etc.) si de rapoartele de intretinere; 2. Intretine si repara intalatia electrica a cladirilor si utilitatilor; 3. Asigura functionarea in bune conditii a echipamentului electric pentru protectia impotriva incendiului; 4. Participa la montarea si punerea in functiune a utilajelor noi; 5. Participa la lucrari de extindere si modificare a instalatiei electrice; 6. Completeaza rapoartele de intretinere dupa efectuarea activitatilor specifice; 7. Raspunde de corectitudinea si realitatea datelor inscrise in formularele pe care le prezinta; 8. Executa manevre de cuplare-decuplare in camera separatoarelor de medie tensiune si in camera de distributie de joasa tensiune 0.4 kw; 9. Asigura functionarea in bune conditii a echipamentului pentru protectia impotriva incendiului; Cerinte: 1. Studii medii finalizate; 2. Diploma de calificare: electrician, electromecanic; 3. Minimum 3 ani exeperinta in intretinerea echipamentelor.

 • FRIGOGLASS ROMANIA angajeaza: MOTOSTIVUITORIST Cerinte - atestat motostivuitorist; - punctualitate, capacitate de organizare; - disponibilitate la efort fizic mediu; - permis conducere categ B ( avantaj ); Sarcini: - raspunde de buna functionare a utilajelor tehnice; - executarea descarcarii si incarcarii marfurilor; - participa la activitati de pregatire marfa si etichetare; - asigurarea ordinei si curateniei la locul de munca; Transportul este asigurat.

 • Responsabilitati: - Intretine si repara instalatii, echipamente si utilaje; - Participa la montarea si punerea in functiune a utilajelor noi; - Participa la lucrari de extindere si modificare a cladirilor si instalatiilor electrice; - Completeaza rapoartele de intretinere dupa efectuarea activitatilor specifice si raspunde de acuratetea acestora; Cerinte: - studii medii in domeniul electrotehnic/electromecanic - experienta relevanta in activitatea de intretinere utilaje - capacitatea de a lucra in echipa si independent

 • Meserias responsabil pentru intretinerea si efectuarea micilor reparatii care intervin in cladirea unui hotel.

 • Asigura prestarea serviciilor de mentenanta pentru instalatii electrice de iluminat, prize, electroalimentare ale clientului. Participa efectiv la lucrarile de intretinere si reparatii planificate precum si la cele accidentale comunicate de Managerul Tehnic. Raporteaza efectuarea lucrarilor aferente tichetelor relationate cu aria sa de responsabilitatCunoaste normele si normativele legale din specializarea sa. Respecta tehnologiile de executie si instructiunile de lucru pentru operatiile care ii revin. Executa operatiile repartizate de Managereul Tehnic si respecta toate indicatiile si detaliile de realizare, astfel incat rezultatul operatiunii respective sa corespunda cu cerintele tehniceInterpreteaza corect schemele electrice din documentatia electrica pusa la dispozitieScoate / pune sub tensiune echipamentele electrice cu respectarea normelor tehnice de securitatea muncii si P.S.I.Executa verificari asupra instalatiilor electrice vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de masura, prin proceduri adecvateIdentifica echipamentele si componentele defecte in vederea remedieriiStabileste traseul instalatiei in functie de cerinte si disponibilitati. Monteaza tuburile de protectie, conductorii, echipamentele, realizeaza conexiunile si izolatiile conform documentatiei tehniceStabileste necesitatile de reparatii in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat reparatii, cat si reconfigurari ale instalatiilor electrice. Raspunde de remedierea prompta a defectiunilor aparute in sectorul sau de activitate. Participa la elaborarea de cerinte tehnice, solutii tehnice, propuneri de reparatii si investitii (insotite de antemasuratori, devize, fotografii, etc.)Participa la supervizarea si controlul serviciilor obtinute de la subcontractori. Participa la actualizarea bazelor de date necesare bunei desfasurari a serviciilor: baze de date spatii, echipamente pentru cladiri, contracte, citiri contori, baza de date operationala, etc.Efectueaza Auditurile din aria sa de activitateTine evidenta cheltuielilor pentru sumele primite in vederea achizitionarii de materiale si scule. Intocmeste corect toate documentele financiare. • Este responsabil de functionarea instalatiilor si echipamentelor aferente cladirilor (instalatii electrice, electroalimentare, etc.) conform legislatiei in vigoare • Asigura expertiza tehnica in aria de responsabilitate • Participa la relocarile de mica amploare si la reconfigurarea instalatiilor electrice in cadrul amenajarilor interioare. CERINTELE POSTULUI Studii tehnice, profil electric Experienta in activitati

 • Salveaza cautarea