Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societatea GENERAL BETON ROMANIA angajeaza: Mecanic Auto pentru statia de betoane dinTIMISOARA-Sagului Descrierea postului: Asigura intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare); Gasirea de solutii pentru reparare in cel mai scurt timp si in cel mai eficient mod posibil. Informeaza seful direct de problemele aparute. Cerinte: Cunoasterea problemelor technice din domeniul mecanicii camioanelor. Experienta in repararea autoutilitarelor Seriozitate si responsabilitate. Oferta (bonusuri, beneficii): Pachet salarial atractiv Tichete de masa Loc de munca stabil intr-o companie cu traditie Se deconteaza transportul la locul de munca.

 • Societatea GENERAL BETON ROMANIA angajeaza: Lacatus-Mecanic pentru statia de betoane dinTIMISOARA-Sagului Descrierea postului: Asigura intretinerea echipamentelor de lucru si a statiei de betoane; Efectueaza reparatii usoare, planificate si accidentale; Informeaza seful direct de problemele aparute. Cerinte: Seriozitate si responsabilitate. Oferta (bonusuri, beneficii): Pachet salarial atractiv Tichete de masa Loc de munca stabil intr-o companie cu traditie Se deconteaza transportul la locul de munca.

 • Cautam un reglor plastice pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Este necesar sa aveti experienta anterioara ca reglor. Programul de lucru este in doua schimburi, 8h/zi. Salariu 3500 lei net (de start) + tichete de masa. Persoanele interesate, sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0729 600 719.

 • Cautam un proiectant/inginer mecanic CAM pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Responsabilitati: - Realizeaza tehnologia prelucrarii pieselor prin CNC; - Realizeaza proiectarea si programele CNC pentru electrozi; - Realizeaza programele necesare preluarii reperelor prin CNC; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate cu programele si electrozii realizati; - Asigura documentatia necesara si suficienta pentru prelucrarea in conditii optime a pieselor incredintate, vizandu-se reducerea timpilor de prelucrare necesari intelegerii documentului; - Respecta documentele sistemului calitatii. Cerinte: - Studii superioare in domeniul tehnic; - Experienta anterioara ca inginer mecanic CAM; - Limba engleza la nivel mediu/avansat. Persoanele interesate, sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj la acest anunt.

 • HPA recruteaza Reglor strunguri pentru o companie multinationala situata in Calea Sagului. Program de lucru 2 schimburi. Cerinte: -Disponibilitate pentru schimbul 3; - Experienta in domeniu. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat; - Salariu brut de incadrare: 5000 lei brut lei; - Tichete de masa in valoare de 12,5 lei; - Spor de noapte 30%; - Spor de ore suplimentare (200 % - sambata, 250 % - duminica); - Asigurare medicala; - Transport asigurat din Timisoara si decontat pe alte rute decat cele existente; - Transport pe rutele : Clopodia, Jamu Mare, Gherman, Dejan, Rovinita,Jebel Toager, Giera, Dolat, Livezile, Banloc, Deta, Ciacova, Obad; Checea, Carpinis, Cernei, Bobda, Sanmihaiu German, Sanmihaiu Roman , Utvin. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la :0729496686 Alexandra

 • HPA recruteaza Strugari CNC, pentru o companie multinationala situatia in Calea Sagului. Program de lucru 2 schimburi. Cerinte: - Disponibilitate pentru schimbul 3; - Experienta in domeniu. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat - Salariu brut de incadrare: 3800 lei brut - Prima de productivitate - Tichete de masa in valoare de 12,5 lei; - Spor de noapte 30%; - Spor de ore suplimentare - Asigurare medicala; - Transport asigurat din Timisoara si decontat pe alte rute decat cele existente; - Transport pe rutele : Clopodia, Jamu Mare, Gherman, Dejan, Rovinita,Jebel Toager, Giera, Dolat, Livezile, Banloc, Deta, Ciacova, Obad; Checea, Carpinis, Cernei, Bobda, Sanmihaiu German, Sanmihaiu Roman , Utvin. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la :0729496686 Alexandra

 • Candidatul ideal: - Minim atudii medii absolvite cu diploma; - Autorizatie valabila; - Experienta de lucru de minim 1-2 ani pe un post de: Electrician / Frigotehnist / Instalator ; - Cunostinte aprofundate de lucru in acest domeniu; - Capacitate de lucru in echipa si deschidere catre comunicare; Descrierea jobului: - Intretine /monteaza/ efectueaza revizii pentru instalatii electrice interioare si exterioare pentru uz general; - Monteaza / intretine instalatii electrice aferente echipamentelor din dotarea cladirilor; - Confectioneaza, monteaza / intretine si verifica instalatii de paratrasnet si prize de pamant; - Executa masurarea parametrilor electrici la instalatiile intretinute / montate; - Identifica si executa lucrari de remediere a defectiunilor de orice tip aparute la instalatiile montate/intretinute, conform procedurilor/normativelor; - Scoate de sub tensiune echipamentele electrice conform normelor tehnice de securitatea muncii si a celor de Situatii de urgenta; Au prioritate persoanele care au experienta de lucru in mentenanta!

 • SC Mega-Net Connections SRL angajeaza:• personal pentru realizarea sistemelor de cablare si montare echipamente supraveghere video, efractie, incendiu, control acces, sonorizare, retele structurate, telecomunicatii. Cerinte -seriozitate, initiativa, spirit de echipa, disponibilitate deplasare in tara -experienta in domeniu constituie avantaj Asteptam CV-uri pe office@mnc.ro sau telefon la 0723320724; 0723686806; 0723682501. Informatii la tel. 0723682501, 0723320724.

 • Angajez meseriaș reparați injectoare și pompe common rail cu experiența in domeniu.

 • Cerinte: - cunostinte operare PC - sa stie sa masoare cu sublerul, micrometrul etc. - seriozitate si atentie la detalii Responsabilitati: - preluarea semifabricatelor si pregatirea acestora pentru prelucrare (debavurare, pilire muchii etc.) - urmarirea planificarii si respectarea acesteia - interpretarea desenului tehnic si a fisei de lucru - setarea parametrilor masinii - executarea piesei si verificarea acesteia - pastrarea masinii si sculelor in conditie optima de functionare (completare cu emulsie, ungerea conurilor etc.) - pastrarea curateniei la locul de munca Beneficii: - specializare la locul de munca - salariu pe masura aportului in cadrul firmei - munca in cadrul unei echipe tinere intr-un mediu cu dotari de ultima generatie Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0762203673

 • Descriere Cerinte: - cunostinte operare PC - sa stie sa masoare cu sublerul, micrometrul etc. - seriozitate si atentie la detalii Responsabilitati: - preluarea semifabricatelor si pregatirea acestora pentru prelucrare (debavurare, pilire muchii etc.) - urmarirea planificarii si respectarea acesteia - interpretarea desenului tehnic si a fisei de lucru - setarea parametrilor masinii - executarea piesei si verificarea acesteia - pastrarea masinii si sculelor in conditie optima de functionare (completare cu emulsie, ungerea conurilor etc.) - pastrarea curateniei la locul de munca Beneficii: - specializare la locul de munca - salariu pe masura aportului in cadrul firmei - munca in cadrul unei echipe tinere intr-un mediu cu dotari de ultima generatie Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0762203673

 • Responsabilitati: 1.Raspunde de realizarea planului zilnic de productie stabilit; 2.Raspunde de implementarea programului de vopsire intocmit de seful de echipa; 3. Raspunde de calitatea vopsirii si implicit pentru grosimea stratului de vopsea depus; in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si controlorul de calitate; 4. Este responsabil de utilizarea si verificarea corecta a instalatiilor de vopsire si a utilajelor adiacente aflate in procesul de productie; 5.Contribuie la indeplinirea indicatorilor de productie (productivitate,calitate si deseu) pentru sectorul specificat; 6.Raspunde de respectarea indicatorilor tehnici pentru masinile sau sculele pe care le foloseste iar in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si tehnicianul de la intretinere; 7.Cunoaste toate reperele produse in departamentul specificat si locul unde se folosesc; Cerinte: 1. Studii medii finalizate; 2. Diploma de calificare:vopsitor industrial, vopsitor sau zugrav-vopsitor; 3. Minimun 3 ani experienta ca vopsitor intr-o companie de productie.

 • Raspunde de buna functionare, intretinerea, reparatia tuturor utilajelor fabricii, astfel incat procesul de productie sa se desfasoare in parametrii optimi; Repara si intretine instalatii electrice, echipamente clasice, semiautomatizate si automatizate; Realizeaza diagnosticarea defectiunilor aparute la mecanismele utilajelor. Cerinte -experienta in activitatea de electrician, in fabrica, pe linii de productie - calificare in meseria de electrician - cunostinte de specialitate in domeniu - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Beneficii Oferite - salariu atractiv, corelat cu experienta profesionala; - tichete de masa; - Al 13 salariu; - transport asigurat. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr de telefon 0723351876.

 • HPA recruteaza Operator debavurare si degresare piese, pentru o companie multinationala situata in Calea Sagului. Program de lucru - 2 schimburI (7-15, 15-23) - Se cere disponibilitate pentru schimbul 3 - Loc de munca pe scaun Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat; - Salariu brut de incadrare: 2400 lei; - Marire salariala dupa 3 luni la 2600 lei brut; - Prima de calitate si productie in valoare de 380 lei brut; - Tichete de masa in valoare de 12,5 lei; - Spor de noapte 30%; - Spor de ore suplimentare (200 % - sambata, 250 % - duminica); - Asigurare medicala; - Transport asigurat din Timisoara si decontat pe alte rute decat cele existente; - Transport pe rutele : Clopodia-Jebel; Toager-Jebel; Checea-Cenei. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0722 325 231

 • Firma prelucrari metalice angajam programator -operator pentru freza Cnc in 3 axe. Condiții deosebite și salariu motivant. Un singur schimb.

 • Firma serioasa de prelucrari mecanice angajam pe diferite posturi: -Reglori strunguri CNC – salariul brut incepand de la 5128RON -Operatori strung CNC- cu posibilitate de calificare la locul de munca (2 schimburi) – salariul brut incepand de la 2600RON -Frezori CNC (2 schimburi) – salariul brut incepand de la 3500RON Se ofera tichete de masa de 15 RON Prime de Craciun si Paste Firma se afla pe Calea Buziasului, vis-a-vis de fostul P&G, program de lucru in schimburi 07.00 – 15.00 & 15.00 – 23.00. Relatii la tel: 0721.656.717 de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00 Cv-urile se pot trimite pe adresa de email:

 • Cerinte: - instalarea sistemelor de detectare,semnalizare incendiu,efractie si control acces -instalarea sistemelor tehnice de monitorizare -instarea sistemelor TVCI - punerea in functiune a acestora (programare sist. Bosch,Siemens) - asigurarea mentenantei si service-ului -persoana punctuala si responsabila, respecta termenele de predare a lucrarilor Descrierea jobului Descrierea jobului: -experienta minim 2 ani in domeniu -dispobilitate pentru munca pe teren -salar motivant cu posibilitate de dezvoltare in timp/experienta in domeniul programator sisteme de detectie si control acces -training pentru noi-angajati si program de cursuri pentru dezvoltarea continua si obtinerea certificarilor tehnice -oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti si de a va asuma un nivel de responsabilitate ridicat -pachet salarial atractiv insotit de premii si beneficii

 • Locatii RESITA, CARANSEBES Cerinte - cunostinte depanare si operare PC; - vechime de minim 1 an in domeniu; - carnet de conducere categoria B - seriozitate, disponibilitate pentru program prelungit si prezenta placuta. Beneficii Oferite Oferta salariala este una atractiva, in functie de performanta. Aptitudinile pe care le cautam la noul nostru coleg: - deschis, dedicat, performant, responsabil; - constituie un avantaj experienta in domniul caselor de marcat si PC. Responsabilitati Depanarea caselor de marcat electronice fiscale, calculatoare si periferic. Deplasarea la clienti pentru rezolvarea defectelor aparute la echipamentele.. Extinderea portofoliului de clienti ai companiei. Descrierea firmei Compania IIRUC SERVICE S.A., infiintata in anul 2004 pe structura traditionalei firme de servicii in domeniul IT, IIRUC, are ca obiect de activitate implementarea de solutii, consultanta si servicii din domeniul Retail s. i IT&C, a securitatii informatiei, a serviciilor profesionale si a tehnicii de birou. ing. Olimpiu Faur Director Zona Banat IIRUC SERVICE S.A. M. : 0733-400847 email: olimpiu.faur@iirucservice.ro Timisoara, C. Dorobantilor BL. D5 SC. E

 • Cerinte: - calificare in domeniu electric/electromecanic/electroenergetic; - experienta minim 1 ani ca electrician sau technician in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice; Sarcini si responsabilitati: - executa lucrari de instalatii electrice; - monteaza si pune in functiune elemente de forta si automatizari, regleaza dispozitive electrice tinand cont de parametrii de functionare(motoare, electrovalve, senzori); - ofera informatii privind modul de functionare al sistemelor electrice. Oferta (bonusuri, beneficii):Se ofera un pachet salarial atractiv, conditii deosebite de lucru in cadrul unui colectiv dinamic, profesionist.

 • Compania noastra angajeaza frigotehnisti pentru departamentul Service. Atributii generale: - executa lucrari de intretinere, reparatii, modificari, punere in functiune asupra instalatiilor si mijloacelor de productie, conform documentatiei; - realizeaza repararea si intretinerea echipamentelor frigorifice/de incalzire; - constata pe teren defectiunile aparatelor / sistemelor aflate in functiune; - efectueaza modificari la sistemele deja in functiune. Candidatul ideal: - calificare in domeniul electric/frigorific/instalatii; - experienta min 2 ani in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice; - permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Beneficii: Oferim salariu atractiv in functie de experienta, implicare si rezultate si un mediu de lucru placut, dinamic, intr-o echipa tanara si entuziasta. De asemenea oferim si tichete de masa si prime.

 • Salveaza cautarea