Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala specializata in productia de agregate de balastiera, oferim cazare: ANGAJAM MECANIC UTILAJE Salar 4000 lei Telefon 0729 484 705

 • Responsabilitati: 1.Raspunde de realizarea planului zilnic de productie stabilit; 2.Raspunde de implementarea programului de vopsire intocmit de seful de echipa; 3. Raspunde de calitatea vopsirii si implicit pentru grosimea stratului de vopsea depus; in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si controlorul de calitate; 4. Este responsabil de utilizarea si verificarea corecta a instalatiilor de vopsire si a utilajelor adiacente aflate in procesul de productie; 5.Contribuie la indeplinirea indicatorilor de productie (productivitate,calitate si deseu) pentru sectorul specificat; 6.Raspunde de respectarea indicatorilor tehnici pentru masinile sau sculele pe care le foloseste iar in cazul in care apar probleme anunta imediat seful de echipa si tehnicianul de la intretinere; 7.Cunoaste toate reperele produse in departamentul specificat si locul unde se folosesc; Cerinte: 1. Studii medii finalizate; 2. Diploma de calificare:vopsitor industrial, vopsitor sau zugrav-vopsitor; 3. Minimun 3 ani experienta ca vopsitor intr-o companie de productie.

 • RESPONSABILITATI Să asigure întreţinerea corespunzătoare a matriţelor şi sculelor; Să depisteze defectele şi să intervină cât mai prompt pentru remedierea acestora; Să asigure întreţinerea preventivă a matriţelor; Participă la etapele de verificare sau validare a concepţiei (în special pentru planurile de asamblare şi de detaliu ale sculelor); Să execute prelucrări mecanice prin aşchiere - operaţii de rectificare , frezare şi de strunjire; Să respecte toleranţele înscrise pe desenul de execuţie a piesei; Să aplice corect regulile de calitate existente; Este responsabil de buna funcţionare în producţie a sculelor; Participa cu idei privind reducerea costurilor in cadrul companiei; Se asigura de imbunatatirea permanenta a pregatirii sale profesionale si de specialitate; Să participe la formarea colegilor pentru îmbunătăţirea continuă a cunoştinţelor şi competenţelor acestora; Raspunde de utilizarea si intretinerea corespunzatoare a echipamentelor pe care le are in folosinta; Respecta standardele 5 S; Respecta instructiunile de lucru si propune solutii de imbunanatire a acestora. CERINTE Cunoştinţe despre concepţia şi cinematica matriţelor sau a sculelor de stantare şi ambutisare; Citirea planurilor de piese; Cunoştinţe despre oţeluri şi tratarea lor; Cunoştinţe despre ajustare piese şi asamblarea acestora; Cunoştinţe de functionare a blocurilor calde; Cunoştinţe minime de prelucrări prin aşchiere (strung, freză, rectificare, plană şi cilindrică); Disponibilitate pentru lucru in 2 si 3 schimburi. SE OFERA: Salariu motivant; Prime in functie de performanta; Training, cursuri de specilatitate; Mediu de lucru placut.

 • Candidatul ideal - Cunostinte de desen tehnic, tolerante si masurari tehnice, tehnici si mijloace de control, dispozitive de prelucrare - Cunostinte solide in operarea si exploatarea masinilor unelte ( strung CNC ) - Experienta de minim 1 an in prelucrari prin aschiere: strunjire, frezare, gaurire, alezare, stabilirea regimurilor de aschiere - Experienta in programarea masinilor CNC Descrierea jobului - Lucru atat in echipa cat si autonom pe strunguri cu comanda numerica - Pozitionarea si reglarea piesei pe strungul CNC, urmand instructiunile si regulile prescrise - Executarea piesei - Verificarea programelor selectate pe strungurile CNC, pentru a corespunde indicatiilor gamei de fabricatie - Realizarea auto-controlului in conformitate cu indicatiile din fisele tehnice sau din gamele de productie. Informatii la 0744776633 - Miodrag

 • Importanta companie din domeniul injectiei de mase plastice angajeaza pentru fabrica sa din Timisoara: REGLOR INJECTIE MASE PLASTICE Conditii: - exerienta de minim 1 an intr-o pozitie similara INformatii suplimentare la 0744776633 - Miodrag

 • Firma din Timisoara -Calea Lugojului, Ghiroda, angajam operator masina laser de debitat metale, cu experienta . Oferim pachet salarial atractiv + tichete de masa.

 • Clarismart Consulting angajeaza pentru companie din Timisoara, personal pentru postul de Sculer- matriter. Responsabilitati : -sa asigure intretinerea corespunzatoare a matritelor si sculelor -sa depisteze defectele si sa intervina cat mai prompt pentru remedierea acestora -sa asigure intretinerea preventiva a matritelor -sa execute prelucrari mecanice prin aschiere-operatii de rectificare si strunjire -sa respecte tolerantele inscrise in desenul de executie a piesei Cerinte : - scoala profesionala sau liceu- - cunostinte despre conceptia si cinematica matritelor sa a sculelor de decupare ontrol si metrologie-citirea planurilor de piese -cunostinte despe oteluri si tratarea lor -cunostinte despre ajustarea si protrivirea pieselor -disponibilitate de a lucra in schimburi -cunostinte minime de prelucrari prin aschiere Beneficii - salariu motivant - tichete de masa - transport asigurat - spor de noapte - ore suplimentare platite dublu sau triplu - prime lunare - pachet servicii medicale. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • Cautam un reglor plastice pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Este necesar sa aveti experienta anterioara ca reglor. Programul de lucru este in doua schimburi, 8h/zi. Salariu 3500 lei net (de start) + tichete de masa. Persoanele interesate, sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon 0729 600 719.

 • Cautam un proiectant/inginer mecanic CAM pentru o companie care activeaza in industria automotive din Calea Buziasului. Responsabilitati: - Realizeaza tehnologia prelucrarii pieselor prin CNC; - Realizeaza proiectarea si programele CNC pentru electrozi; - Realizeaza programele necesare preluarii reperelor prin CNC; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate cu programele si electrozii realizati; - Asigura documentatia necesara si suficienta pentru prelucrarea in conditii optime a pieselor incredintate, vizandu-se reducerea timpilor de prelucrare necesari intelegerii documentului; - Respecta documentele sistemului calitatii. Cerinte: - Studii superioare in domeniul tehnic; - Experienta anterioara ca inginer mecanic CAM; - Limba engleza la nivel mediu/avansat. Persoanele interesate, sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj la acest anunt.

 • Cautam un electrician mentenanta pentru o firma din Timisoara. Cerinte: - experienta minim doi ani in domeniu electric; - sudii medii tehnice de specialitate (electric); - cunostinte tehnice: automatizari industriale, pneumatica si electropneumatica - reprezinta un avantaj; - atentie, organizare, flexibilitate, munca in echipa. Responsabilitati: - executa lucrari de reparatie la masini electrice; - verifica ungerea rulmentilor, lagarelor (planului de grasare de la utilaje); - controleaza regimul de functionare a masinilor electrice , vibratii, regim tehnic. Beneficii: - pachet salarial foarte atractiv: salariu + multiple beneficii extrasalariale ( bonus pentru performanta, prima de Craciun, prima de Pasti, spor de vechime, prima de recomandare); - asigurare medicala privata dupa perioada de proba; - ore suplimentare dublu plătite; - tichete de masa; - transport gratuit; - transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova. Programul de lucru este in trei schimburi, weekend-ul este liber. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729600719.

 • Angajez frigotehnist, tehnician reparatii electrocasnice. Ofer conditii de munca si salarizare bune , cer seriozitate.

 • Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai o persoana pentru postul de Coordonator tehnic lucrari drumuri. Cerințe: -Studii Superioare tehnice -Experienţă: min. 3 ani intr-o pozitie similara -Cunoştinţe tehnice de bază -Cunoştinţe despre activitatea de întreţinere şi reparaţii drumuri -Cunostinte operare calculator -Competente in planificare, organizare, delegare, control si comunicare -Capacitate de analiza si sinteza -Abilitati de negociere, diplomatie, toleranta -Capacitate de a rezolva problemele -Putere de decizie si asumarea responsabilitatii -Capacitate de previziune si de evaluare obiectiva Responsabilități:​ -Verifica lunar situatiile de lucrari intocmite de sefii de lucrari pentru lucrarile executate, concomitent cu verificarea pe teren a acestora; -Asigura indrumarea metodologica a santierelor de lucru; -Aproba planul de productie zilnic; -Aproba solicitarile de aprovizionare a santierelor; -Aproba planul privind distribuirea auto-utilajele inchiriate de firma; -Verifica pontajele pentru departamentele din subordine; -Aproba concediile de odihna si zilele libere pentru personalul din subordine, inclusiv pentru muncitorii prinsi in planul de productie; -Evalueaza obiectiv personalul din subordine -Organizeaza si controleaza activitatile de mentinere si dezvoltare a capacitatilor de productie; -Planifica activitatea de productie in functie de planul de productie stabilit pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti Condiții: -Salariu motivant -Autoturism de serviciu -Laptop -telefon Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789/0723186646.

 • Angajam operatori productie in departamentul medical pentru perioada nedeterminata. Programul de lucru in 2 schimbur: 07:00 -15:30 ; 15:30 -11.30 Conditii de igiena: machiajul, bijuteriile si unghiile ( false, cu gel, oja semipermanenta sau oja) nu sunt permise Echipament de lucru: este obligatoriu si este format din boneta, masca, manusi, halat ( acestea trebuiesc purtate atata timp cat angajatul este la postul de lucru) Pozitia de lucru este doar din picioare Oferta salariala: Salariu de incadrare 2.900 lei brut Tichete de masa in valoare de 15 lei Al 13-lea salariu Bonus lunar de performanta de pana la 360 lei brut Bonus anual de pana la 1200 lei brut, acordat in functie de performantele companiei Bonus de recomandare a unui coleg Servicii medicale gratuite pentru tine si familia ta Transport asigurat din Timisoara si Dumbravita Conditii foarte bune de lucru (mediu curat, fara zgomot, temperatura potrivita) Zona de recreere Pauze flexibile Posibilitati de dezvoltare profesionala (cursuri si specializari) Siguranta locului de munca Pachet de discount pentru activitati sportive&wellnessTeam buildings & evenimente Spor ore noapte 25% Spor ore suplimentare

 • Angajam OPERATORI CNC cu experienta , conditii avantajoase si lucru in 3 ture. Salariu motivant. Relatii la tel.0735 575 151

 • Firma prelucrari metalice angajam programator -operator pentru freza Cnc in 3 axe. Condiții deosebite și salariu motivant. Un singur schimb.

 • Caut de lucru in domeniul productiei, experienta reglor masini semiautomate si sef de schimb 10 ani! Salar minim 3500 ron!Sau in domeniul paza si protectie, dispecer, sef schimb, etc... Detin atestat!

 • Vopsitor mobilier . SE POATE ASIGURA ȘI CAZARE .

 • Gi Group angajează Macaragiu Pod Rulant cu ISCIR Experiență minim 1 an Autorizație pod rulant valabilă Disponibilitate de lucru în schimburi Beneficii: Salariu atractiv + bonusuri Tichete de masa Transport asigurat Interviurile se vor ține telefonic. Pentru mai multe detalii vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0731520742; 0728854950.

 • Gi Group angajează Macaragiu Pod Rulant cu ISCIR Experiență minim 1 an Autorizație pod rulant valabilă Disponibilitate de lucru în schimburi Beneficii: Salariu atractiv + bonusuri Tichete de masa Transport asigurat Interviurile se vor ține telefonic. Pentru mai multe detalii vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0731520742; 0728854950.

 • Firma serioasa de prelucrari mecanice angajam pe diferite posturi: -Reglori strunguri CNC – salariul brut incepand de la 5128RON -Operatori strung CNC- cu posibilitate de calificare la locul de munca (2 schimburi) – salariul brut incepand de la 2600RON -Frezori CNC (2 schimburi) – salariul brut incepand de la 3500RON Se ofera tichete de masa de 15 RON Prime de Craciun si Paste Firma se afla pe Calea Buziasului, vis-a-vis de fostul P&G, program de lucru in schimburi 07.00 – 15.00 & 15.00 – 23.00. Relatii la tel: 0721.656.717 de luni pana vineri intre orele 08:00-16:00 Cv-urile se pot trimite pe adresa de email:

 • Salveaza cautarea