Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Persoane Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam dispecer transport marfa international

  Angajam dispecer transport marfa International cu un minim de experiența! Suntem o firma de transport, obligatoriu lb. engleză scris vorbit iar a-2 lb. constituie un avantaj și permis de conducere! Salariu atractiv+ Bonus lunar iar după 6 luni se oferă masina noua (45mii euro) Plătim performanța si ne respectam colegii!

 • 2

  Disponibil online

  Caut asistenta personala.

  Domn intelectual caut asistenta personala din Bucuresti, open minded,virtsta 18-65 ani,lipsita de prejudecati, draguta, program flexibil part time 2-4 ore/sapt, cu sau fara experienta. Salariul 1000 /luna. Colaborare exclusiv in cazul in care ambele parti agreaza conditiile acesteia. Rog CV plus foto de prezentare la email sau daca doriti putem vb pe WhatsApp Rog seriozitate si discretie. Va multumesc!

 • 10

  Angajare administrator asociatie locatari

  Angajam cu timp partial de lucru administratator asociatie locatari, pentru un imobil care cuprinde un numar de 40 apartamente si 120 (membri asociatie / locatari).

 • 1

  Angajam Operator Pariuri Sportive oraș Ulmeni Jud. Maramureș

  Gets Bet angajează operator pariuri sportive Beneficii: BONUSURI de performanță - Tichete de masa - Asigurare medicala - Cursuri GRATUITE de specializare - Oportunități de PROMOVARE - Loc de muncă stabil, aproape de casă - Colegi tineri și ambițioși - Program de lucru FLEXIBIL Responsabilități: - Informează clienții în legătură cu promoțiile și regulile jocurilor aflate în desfășurare - Incasează banii pentru vânzarea serviciilor și produselor specifice - Acceptă și validează biletele de pariere - Întocmește zilnic documentele contabile primare - Creează un mediu plăcut pentru jucători Candidata sau candidatul ideal: - persoană loială, corectă, serioasă - dornică să se dezvolte profesional într-un domeniu aflat într-o creștere fără precedent - determinată să lucreze în echipa liderului - interesată de construirea unei cariere

 • 2

  Secretariat

  S.C. PADUSTEAM BUSINESS S.R.L., angajeaza secretara. Responsabilitati: - emitere facturi in cadrul aplicației SmartBill - gestionare încasări/vânzări/livrări - gestionarea clienților - alte activitati de secretariat si contabilitate primara Locul de munca : str. Plevnei, numărul 2, Focsani, Vrancea Experiența in domeniu este un avantaj! Persoanele interesate ne pot contacta la nr. de tel.:

 • 8

  Asistentă manager

  Angajez o tânără/studentă slim,open minde, sociabilă ,fără obligații si cu disponibilitate pentru delegatii/deplasari ocazionale pe un post de asistentă personală manager cu un program part time,flexibil. Dacă ești interesata trimite un CV însoțit de o fotografie. Rog doar whatsapp sau aici in mesagerie.

 • 35

  Operator facturare/date

  S.C. Top Master Ltd S.R.L. distribuitor de accesorii pentru constructii, instalatii si bricolaj angajeaza operator facturare/date Daca esti o persoana organizata, perseverenta si iti place sa iti desfasori activitatea intr-un mediu profesional abia asteptam sa ne cunoastem. Ce asteptari avem de la tine: studii medii finalizate abilitati numerice cunostinte operare Excel abilitati de comunicare cunoasterea sistemului WinMentor reprezinta avantaj Ce ar trebui sa faci: operarea si emiterea facturilor pe baza comenzilor intocmirea, introducerea si operarea diverselor documente ofera informatii si suport colegilor din departamentul vanzari diverse raportari cu caracter contabil Ce iti oferim noi: training si consiliere transport la locul de munca atmosfera de lucru placuta alaturi de o echipa tanara si competitiva pachet salarial motivant ( salariu fix+bonusuri ) prime de Paste si Craciun cadou aniversar team buildinguri anuale si dezvoltare personala

 • 10

  jurista cu experienta societate

  conditii pentru angajare: - absolventa de studii superioare in domeniu - experienta in domeniu juriidic in cadrul unei societati comerciale - relationeaza cu institutiile si reprezinta societatea in relatia cu ele - experienta in imobiliare constituie avantaj - poate reprezenta in instanta si reprezenta societatea in rezolvarea unor probleme de natura juridica Se ofera - loc de munca stabil - salariu (care se negociaza la interviu) - program de lucru 8h

 • Angajez consilier vanzari

  Cautam coleg/colega de birou! Daca esti dinamic/a, activ/ă și deschis/ă sa înveți un domeniu nou,te asteptam in echipa noastră. Cerinte post: studii medii ,cunostinte operare PC. Asteptam CV-ul tau! e-mail:

 • 46

  Avem nevoie de Secretară

  Avem nevoie de o fată care să lucreze pe postul de secretară pentru firmă de cursuri de calificare. Programul este de Luni până Vineri de la ora 08:00 dimineața până la 17:00 după-masa, zona Piața Traian. Mai multe dedtalii la :

 • 13

  Asistent manager (secretara)

  Firma autorizata de "Terapii Complementare" angajeaza Asistent manager (secretara), cu permis categoria B, punem la dispozitie autoturism. Fara experienta. Salariu minim la inceput.

 • 12

  Disponibil online

  Operator platforma online/ administror eurosite

  Urgent angajam Operator platforma online Cerințe:- abilitati bune operare PC, - abilitati bune in ceea ce priveste lucrul pe mediul online - persoană organizată, atentă la detalii - experienta pe administrare eurosite - experienta pe adminsitrarea de site-uri de agentii de turism Responsabilități - administrarea produselor din site - Întreținerea preturilor de pe site-ul agentiei - asigura back office-ul pentru eurosite Program: L-V 09. 00 - 17.00 Detalii despre firma se gasesc pe site-ul firmei www.bonjour-tour.com Persoanele interesate pot trimite cv-ul pe office#bonjour-tour.com

 • 2

  Ci. avocat

  Asistență juridică: drept penal, civil, familie, legii speciale, asigurări oferă cu promptitudine și profesionalism reprezentare la toate instituțiile abilitate ale statului. Onorariu negociabil pe termen sau faza procesuala!

 • 1

  Angajam in Militari Residence!!!

  Angajam doamna/domnisoara cu abilitati de comunicare,posibilitate de promovare ,colectiv tanar ,aspect fizic placut, suntem firma serioasa si jobul prevede un anumit cod vestimentar,cerinte :sa locuiasca in Militari Residence iar pentru interviu sa lase mesaj pe whatsapp la numarul cu textul PT ANGAJARE +C.V.,multumim frumos la Militari Residence.

 • Cenzor/administrator asociatie de proprietari

  Caut post de cenzor/Administrator la asociatii de proprietari IASI. Detin atestat pentru administrator. Rog seriozitate!

 • 27

  Angajam Assistent Manager

  Societatea VITAPLANT SRL- cu punct de lucru in Loc.Boureni, Com.Bals isi mareste echipa. Cautam o persoana pozitiva, dinamica, cu abilitati de comunicare si organizare. Activitati specifice job-ului: - Arhivarea corespondentei/documentatiei - Asigurarea fluxului informational al societatii, - Facturarea marfurilor catre clienti, - Introducerea datelor specifice in centralizatoare(tabele excel) Cerinte: Studii medii, Experienta contabilitate primara - constituie avantaj Cunoastere Pachet MS OFFICE. CV la adresa de email: [email protected],com Telefon:

 • 1

  Angajam secretara

  Societate Comerciala din Galati, angajeaza secretara, fara experienta. Dorim persoane tinere, active, cu adrenalina si competitivitate, buni cunoscatori ai Limbii Romane scrise si vorbite, cunoscatori Office si lucrul pe computer. Pentru mai multe informatii, apelati: Sau trimiteti CV la adresa de e-mail: [email protected]

 • 9

  Angajam Asistent Manager

  Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata, in conditii avantajoase, Asistent Manager cu experienta si vechime in domeniu de min. 1 an. Dorim o persoana punctuala, responsabila cu studii superioare economice sau juridice. Abilitati: comunicare, operare PC. CV- ul complet din care sa reiasa studiile, abilitatile si experienta in munca, pe mail:

 • Administrator tehnic blocuri

  Firma de administrare blocuri angajeaza administrator tehnic / casier. Responsabilitati: - asigurarea contactului cu reprezentantii blocurilor alocate; - verificari tehnice periodice si asigura interventii la urgente / avarii; - efectueaza mici lucrari de intretinere (inlocuire becuri arse, lampi, reparatii incuietori etc) - propune solutii pentru rezolvarea problemelor blocurilor alocate; - achizitioneaza materiale de curatenie si intretinere necesare - incaseaza cotele de contributie de la proprietari; - solutioneaza problemele tehnice ridicate de catre proprietari. Cerinte: - Cunostinte tehnice generale; - Permis conducere cat B - auto propriu avantaj; - Persoane dinamice, integre cu o prezenta decenta; - Capacitate de dialog cu diferite categorii de oameni - Aptitudini minime in lucrul cu computerul Lasati mesaj cu CV complet si date contact prin raspuns la anunt.

 • Salveaza cautarea