Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Companii Experienta: Experienta 1-3 ani Disponibil imediat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Disponibil online

  Administrator intretinere website si pagina FB

  Pasiunea ta este internetul? Petreci mult timp pe FB si vizitezi multe pagini web? Ce ar fi sa si castigi bani ? Cautam o persoana dinamica, comunicativa, familiariazata cu FB si cu paginile web de pe internet, care sa administreze si sa actualizeze siteurile noastre, sa distribuie si sa interactioneze cu clientii nostri de pe FB. Cerinte - scris si vorbit corect in limba romana si maghiara familiarizat cu MS Office, FB suite, cunoasterea platformelor WOO commerce si Unas prezinta avantaj Salar - in functie de cunostintele candidatului intre 2000-3500 ron. se ofera Laptop si telefon posibilitate SemiHome office - adica 1-2 zile pe saptamana la birou iar restul zilelor home office.

 • Operator contabilitate primara

  Candidatul Ideal Sediul firmei și postul sunt locate în Marginea, județul SV. - Atenție la detalii, gândire logică - Abilitate de calcul - Cunostințe operare PC (MS Office), internet - Seriozitate, responsabilitate, meticulozitate și disponibilitate de a învăța - Bune capacități de comunicare și relaționare (angajați, colegi, colaboratori) - Adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă - Limba engleză - nivel mediu (conversațional + scris/citit) * Reprezintă un avantaj cunoștințele și/sau experiența în lucrul cu programul Sumal. Descrierea jobului - Primește comenzile și emite avize și facturi conforme - Arhivează facturile și avizele, precum și alte documente ce stau la baza emiterii acestora - Solicită, înregistrează și raportează zilnic / săptămânal / lunar bonurile de consum și menține evidența stocurilor - Lucrează cu documente casă, bancă - Ține evidența plăților la clienți, întocmește comenzi la furnizori - Gestionează și menține la zi înregistrările contabile primare și pregatește dosarul de final de lună pentru supervizarea contabilă externă - Tine evidența și urmărește îndeaproape procesul de achizitie/livrare de material lemnos - Menține bune relații de lucru și colaborare cu furnizorii, clienții, colaboratorii externi / instituții și cu ceilalți angajați ai firmei

 • 23

  Angajam Frigotehnist,Lacatus,Sudor,Electrician,Instalator

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • 2

  Operator vanzare magazin online

  Abilitati: Persoană atenta la detalii; Viteza d lucru si eficienta ridicata; Cunostinte operare PC (word, excel); Abilitati d comunicare si claritate in exprimare (atat verbal cat si in scris); Abilitati d organizare (organizarea sarcinilor d pe lista to-do list); Abilitati d orientare virtuala (sa stie sa caute rapid informatiile in mediul online). Persoana dinamica, organizata, responsabila, atenta la detalii; Reprezinta un bonus la angajare experienta similara la un alt magazin online. Descrierea jobului Aptitudini de comunicare excelente; Experienta in vanzari online; Cunostinte de operare PC ((word excel); Capacitatea de a solutiona eficient solicitarile si reclamatiile clientilor; Abilitati de invatare rapida si de gestionare a mai multor sarcini in acelasi timp; Responsabilitati: Preluarea comenzilor plasate de clienti pe site, telefonic sau chat; Consultanta si suport clientilor; Solutionarea solicitarile clientilor, retururile si reclamatiile; Adauga produse noi si actualizeaza informatiile din platforma online a magazinului; Emiterea AWB-urilor si facturilor în baza comenzilor primite. Beneficii Loc de munca stabil; Ore suplimentare platite (cand si daca este cazul); Sambata si duminica libere; Bonusuri pentru performanta si implicare; Discount partener pentru achizitionarea produselor companiei; Oportunitate de dezvoltare profesionala.

 • Secretara/Front desk officer

  Cerinte: - Studenta sau Absolventa de facultate; - Fluenta in limba engleza (scris & vorbit); - Cunostinte bune de operare Excel, Word, Outlook; - Persoana organizata, cu initiativa, dorinta de invatare permanenta si spirit de echipa; - Incredere, seriozitate, capacitatea de a gestiona mai multe sarcini in paralel; - Capacitate de lucra cu informatii confidentiale; - Capacitatea de a se auto-organiza, pe baza unui set de priorități; - Abilitati de comunicare; - Atitudine empatică, energică, entuziastă. Responsabilitati: - Intampinarea clientilor si colaboratorilor - protocol; - Organizarea edin elor de lucru; - Preluarea, inregistrarea si arhivarea sau redirectionarea corespondentei, in functie de situatie; - Pregatirea si expedierea corespondentei colaborarea cu firmele de curierat; - Asigurarea necesarului de consumabile si birotica in cadrul companiei; - Asigurarea necesarului de produse de protocol; - Redactarea documentelor la solicitarea superiorului ierarhic; - Scanarea si/sau multiplicarea documentelor; - Arhivarea documentelor conform regulilor stabilite in cadrul companiei; - Organizarea deplasărilor personalului Managerial; - Rezervarea biletelor de avion si asigurarea cazarii cu ajutorul agentiilor de turism cu care compania colaboreaza; - Alte programari, rezervari sau activitati similare.

 • Salveaza cautarea