Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam dispecer taxi, cunostinte minine de operare calculator. Tel contact. .

 • 2

  Depozit en-gross SAVCOM, Scheia angajajeaza operator calculator ( experienta nu este necesara ). Relatii la telefon

 • 2

  Ești în căutarea unui job, dar experiența reprezintă un criteriu care te trage în spate? Ei bine, am o oportunitate pentru tine care te poate ajuta! Acum te întrebi care o să fie activitatea ta? Vei oferi suport (voce, mail si chat) clienților diferitelor instituții bancare din Italia; Programul de muncă: Luni - Duminică, 08:30 - 23:00 în ture (5 zile pe saptamana); 8 ore de lucru + pauza de 30 min; Full time sau part-time: ture de 8h, 6h sau 4h, în funcție de contract; Ce ne-ar plăcea să găsim la tine: Cunoștințe de limba italiană la nivel avansat(obligatoriu); cunoștințe de bază operare PC, navigare internet; cunoștințe de bază pachet Office: Word, Excel, Outlook. Abilitati excelente de comunicare, discurs fluent, atentie la detalii, empatie, orientare catre client; Beneficii: al 13-lea salariu - bonus, la finalul fiecărui an; Spor de weekend de 10% din salariul de baza; Spor ore suplimentare 200%; Spor sarbatoare legala 200%; Decont taxi pentru turele pana la 22:00 și 23:00 (in Galati); Spor de vechime intre 5 - 25%, în funcție de vechimea în firma; Echipament pentru lucrul de acasă; Cursuri de perfecționare (customer care, Excel, Cross Selling); Sistem de bonusare de 5-10% din salariul de baza; Dacă ești interesat aștept cv-ul tău la adresa de mail și abia aștept să ne cunoaștem mai bine!

 • 2

  AnteriorulUrmatorul Nicolae Angela Nicolae Angela DEZACTIVEAZĂ ANUNȚUL JobZZ.ro ANGAJAM RESPONSABIL RAPORTARI MEDIU (RECICLARE) 6.000 LEI net ID 860779 acum 2 zileBucuresti, Bucuresti-IlfovDomeniu de activitate Import - export, Protec ia mediuluiTip job Full timeNivel carieră Junior/Entry Level, Manager/Executiv, Mid-Level identifica si evalueaza aspectele de mediu; indeplineste obligatiile legale privind gestiunea deseurilor, in conformitate cu Legea 211 DIN 2011 privind regimul deseurilor si asigurarea evidentei gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase in conformitate cu HG 856 DIN 2002; in situatia unor activitati de modernizare si extindere intocmeste documentatia tehnica pentru obtinerea/revizuirea Autorizatiei de mediu dupa caz; intocmeste Raportul anual de mediu solicitat prin Autorizatia integrat sauautorizatia de mediu; evalueaza rapoarte de incercare si buletine de analiza pentru apa, aer, sol, zgomot si vibratii;transmite catre autoritatile publice din domeniul protectiei mediului Agentia pentru protectia mediului, Primaria Bucuresti, Garda de mediu rapoartele specifice solicitate de catre reprezentantii acestora ori de catre de lege; Transmite catre Administratia Fondului pentru Mediu declaratiile lunare si anuale dupa caz; coordoneaza activitatile si proiectele care au legatura cu protectia mediului; instruieste angajatii in domeniul protectiei mediului, inclusiv din domeniul gestiunii deseurilor evaluarea impactului de mediu generat de catre o activitate si actionarea in vederea reducerii si chiar a eliminarii acestuia; realizarea si urmarirea modului de indeplinire a planurilor in vederea reducerii poluarii si implementarea unor sisteme de management de mediu; transmiterea si interpretarea noutatilor legislative din domeniul protectiei mediului CV LA ADRESA:

 • 2

  Buna ziua ! Societate comerciala angajeaza vorbitor/toare de limba engleza / germana / spaniola / franceza pe postul de dispecer auto . Se lucreaza 8ore/zi . Detalii in privat, la numarul de telefon 0760055092. Salariu motivant ! Multumesc !

 • 7

  budoland.ro se afla in cautarea unor persoane entuziaste care sa ocupe postul de Operator Calculator Candidatul ideal: - studenti/absolventi de facultate; - cu bune cunostinte de MS Office; Wordpress; Magento; Corel; Photoshop; Facebook - responsabili, sociabili si cu spirit de echipa; - proactivi, cu atentie deosebita la detalii; - punctuali si dispusi la un program de lucru full-time; - cu dorinta de a-si forma o cariera intr-o companie moderna din domeniul echipament sportiv. Descrierea jobului: Viitorii nostri colegi vor avea ca atributii, in functie de pozitia ocupata, urmatoarele: - pentru departamentul de documentare: preluarea informatiilor legate de produsele pe care le comercializam de pe site-ul nostru si introducerea acestora intr-o interfata web si ulterior pe site-ul companiei; - creearea de campani "newslatter" - Carnet auto Beneficii: - program de 8 or/zi de luni pana vineri - decontare transport; - achizitii de produse la pret de furnizor; - acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale; - locatie str.cpt Nedelcu Ilie nr 2F (intre Margeanului si Antiaeriana) Poti aplica si sunand la sau pe mail la

 • Salveaza cautarea