Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez operatoare pc în Apahida, parcul industrial Nervia. Program 11-19, Contract la 8 ore Salariu 2100-2500 lei în funcție de nr de zile lucrătoare pe luna Nu se lucrează în weekend

 • 38

  Angajez casiera pentru casa de schimb valutar situata in targu jiu.Rovinari,Carbunesti..Relatii la tel,0744167067

 • 1

  Firma foarte serioasa, lider in domeniu, angajeaza Incident Manager cu Italiană si Engleză. Pozitia este full time pe o perioada nedeterminata pentru un proiect pe termen lung. Pe langa salariu, angajatii beneficiaza de cea mai mare platforma de beneficii, asigurare medicala privata, posibilitati de crestere, bonusuri consistente de 2 ori pe an. Se lucreaza de acasa cu echipament furnizat de firma. Cei interesati sa-mi trimita CV actualizat cu numar de mobil valabil aici prin mesaj privat sau pe Whats App.

 • 16

  Power Bet angajeaza operatore/operator pariuri sportive pentru locatie: Zona Nord - Strada Rapsodiei. Program: 10-22. Se lucreaza 2 zile,urmate de 2 zile libere. Responsabilitati: - informeaza clientii in legatura cu regulile jocurilor, - furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite, - printarea si afisarea zilnica a ofertelor, - asigura curatenia in cadrul agentiei, Cerinte: - Aspect fizic placut, - Bune abilitati de comunicare,vanzare si organizare, - Responsabilitate, loialitate,corectitudine si seriozitate, - Cunostiinte operare PC. Oferta: - Salariu fix - 2000 lei, - Bonusuri in functie de performanta. Pentru a aplica, va rog sa trimiteti un CV pe whats up sau discutam telefonic.

 • Caut un extra job. Doresc ca part time să activez in una din cele 4 menționate la titlu.Va mulțumesc!

 • Operator SAP , facturare, productie . Experienta in programul SAP.

 • 2

  Urgent angajam Operator platforma online Cerințe:- abilitati bune operare PC, - abilitati bune in ceea ce priveste lucrul pe mediul online - persoană organizată, atentă la detalii - experienta pe administrare eurosite - experienta pe adminsitrarea de site-uri de agentii de turism Responsabilități - administrarea produselor din site - Întreținerea preturilor de pe site-ul agentiei - asigura back office-ul pentru eurosite Program: L-V 09. 00 - 17.00 Detalii despre firma se gasesc pe site-ul firmei www.bonjour-tour.com Persoanele interesate pot trimite cv-ul pe office#bonjour-tour.com

 • 2

  Firma din Alexandria, judet Telorman, angajeaza operatori baza de date. Canditatul ideal : Bune abilitati de comunicare. Rabdare si persuasiune. Deschidere spre invatare. Asimilarea rapida si facila a informatiilor oferite. Persoana organizata, responsabila si motivata. Punctualitate si seriozitate. Calitati de bun vanzator Sa stie sa lucreze cu Microsoft Excel Atributii si responsabilitati : Contactarea telefonica a clientilor deja existenti in baza noastra de date. Ofertarea (si vanzarea) produselor noastre. Mentinerea unei bune relationari cu clientii activi. Loializarea clientilor noi. Respectarea programului de munca si a pauzelor fixe stabilite, cat si a regulamentului de ordin intern adus la cunostiinta in prealabil. Permis conducere categoria B constituie un avantaj Salariul net 2.500 lei plus bonusuri în funcție de performanta. Experienta in domeniu constituie un avantaj Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati telefonic.

 • 23

  Firma transport angajeaza personal operare pc, locatia Voluntari, salariu atractiv, bonusuri performanta, colectiv tanar. contact 0766 350 338

 • 5

  Ne mărim echipa si suntem în căutarea unor noi membri care să se alăture echipei Saveo. Ne dorim să avem colegi plini de entuziasm, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, dispuși să se dezvolte alături de noi. Suntem interesați să te cunoaștem dacă consideri că ești potrivit pentru unul dintre job-urile de mai jos: - Vânzări și marketing (studii superioare) - Specialist achiziții (studii superioare) - Operator facturare (minim studii medii) - Relații clienți (minim studii medii) - Lucrător depozit. Societatea noastra are ca domeniu de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri și produse conexe în mediul online dar și în magazinul fizic. Punctul de lucru este în București, Sector 1, zona Casa Presei. Beneficii: - Asigurare medicală privată; - Ai posibilitatea de a lucra alături de o echipă mică dar energică și entuziastă, pe o poziție cheie; - Îți poți dezvolta competențele proprii într-o companie în continuă dezvoltare, unde aportul tău este foarte important. Hai la noi să ne dezvoltăm împreună! Te rugăm să ne transmiți CV-ul cu titlul job-ului pentru care aplici la adresa Program: Full-Time Pachetul salarial se discută în cadrul interviului. Vom contacta doar canditații considerați potriviți. Îți mulțumim pentru înțelegere!

 • 5

  Angajam persoana secretariat asistent manager economist pentru intocmire acte birou si/sau contabilitate primara intrari iesiri evidente contabile necesare desfasurarii avtivitatii unei ferme de păsări/ firme de distributie produse proaspete. Postul necesită vizita la locația noastră Valea Mare Dâmbovița de 2 3 ori pe saptamana 1 2 ore. Programul fermei este de la 09 la 19. Persoană organizată, responsabilă, obișnuită să lucreze. Introducere documente in calculator si raportarea situatiilor: Preluare comnezi. Introducere intrari bonuri/facturi. Emitere facturi marfa produse finite. Transmitere facturi platforme online. Programări online descărcări recuperate ambalaj etc. Transmitere email. Arhivarea documentelor firmei. Evidentă stocuri / raportări Alte rapoarte si situatii solicitate de firma. Se ofera: Salariu competitiv. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Posibilitate avansare.

 • Cerinte: - excelente abilitati de comunicare , negociere si convingere - spirit persuasiv - atitudine pozitiva , voce placuta si claritate in exprimare - flexibilitate, spirit de echipa si proactivitate Experienta anterioara in call center constituie avantaj. Post valabil pentru Punctul de Lucru TIMISOARA, se ofera transport gratuit pe ruta Timsoara-Drobeta-Motru-Targu Jiu/ Oferim gazda fara cheltuieli. Pentru mai multe informatii: whatsapp mail:

 • 15

  Angajez casiera pentru casa de schimb valutar,cu sau fara experienta .Program 8 0re,Se ofera posibilitatea formarii in domeniul bancar.informatii la tel .0744167067,Multumesc.

 • 1

  Esti in cautarea unui loc de munca? Angajam OPERATOR FACTURARE pentru o companie din Timisoara, ce activeaza in domeniul cosmeticelor. Cerinte: Este organizat, atent la detalii si respecta planificarile; Are o experienta minima pe o pozitie similara sau in activitati de back office; Cunostinte pachet Microsoft Office si PC. Responsabilitati: Preia zilnic extrasele bancare, le prelucreaza in sistemul informatic si opereaza manual tranzactiile nereconciliate; Opereaza corectiile incasarilor; Gestioneaza soldurile creditoare si compenseaza sumele la clientii cu solduri debitoare; Solicita informatii de la departamentul vanzari si call-center privind incasarile neclare in vederea operarii corecte; Opereaza rambursarea sumelor achitate in avans/eronat de catre clienti; Efectueaza analize privind incasarile si transmite catre managerul de departament datele solicitate la termenele stabilite; Respectarea politicilor interne si a procedurilor de lucru. Beneficii: Contract pe perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Bonus lunar de performanta; Tichete de masa; Card de sanitate; Program de lucru fix. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon

 • 1

  Atmosphere Fashion angajeaza operator Call Center. Program de lucru: 8 ore/zi, Luni-Vineri: 09;00-17:00 Sos Viilor nr 6 sector 5 Oferim si tichete de masă Responsabilități: - Răspunde în timpul stabilit la apelurile telefonice primite, - Oferă informații exacte, corecte si rapide clientului , ceea ce implică identificarea imediată a nevoii/problemei/nemulțumirii clientului, condiția necesară realizarii acestui obiectiv fiind cunoasterea temeinica a tuturor informațiilor, -Preluare retururi si facturare Experiență: - Limba engleza - nivel mediu - Experiența de lucru în call center constituie un real avantaj, - Foarte bune abilități de comunicare, receptivitate, usurință în exprimare, etc..

 • CBA NORD VEST CLUJ NAPOCA angajeaza operator calculator, pentru magazinul Cash & Carry. Adresa magazinului: Calea Baciului nr 1-3, loc. Cluj Napoca CV-urile se depun pe platforma publi24 sau pe adresa de email a societatii noastre. Experienta constituie avantaj. Pentru detalii ne puteti contacta la nr de telefon : .

 • Cerinte: -cunostinte foarte bune operare PC -atentie la detalii -capacitate de analiza si sinteza -cu sau fara certificat dispecer centru de alarma. Detalii privind oferta salariala la telefon.

 • 9

  Societatea Profesiona Notariala Preda Popescu angajeaza operator calculator/secretar notarial cu contract de munca, full time pentru redactare lucrari notariat. Relatii/CV pe email , tel. .

 • 3

  Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti minim varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii,trimiteti mesajul APLIC la adresa de gmail: ellyionescu6

 • Italia 450.000 Firme Germania 749.000 Firme Irlanda 22.000 Firme Monaco 4.700 Firme UAE 19.000 Firme Elvezia 68.000 Firme USA 1.000.000 Firme Austria 68.000 Firme La cerere Iti descarcam liste pe orice tara doresti Il Software este cu licenta pe viata, Software-ul poate fi folosit de toti cei ce doresc sa isi gaseasca un loc de munca in strainatate si sa se propuna (trimitere Curriculum Email) Sau de societati si firme ce doresc un portofel clienti sau sa isi propuna serviciile in tarile europene sau propuneri continentale peUSA/ASIA/AUSTRALIA. toate adresele sunt full contact si upgradate la 3 luni! Pentru info si comenzi contacteaza via W-App: sau Email la info (at) csp-global . org

 • Salveaza cautarea