Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Ne mărim echipa si suntem în căutarea unor noi membri care să se alăture echipei Saveo. Ne dorim să avem colegi plini de entuziasm, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, dispuși să se dezvolte alături de noi. Suntem interesați să te cunoaștem dacă consideri că ești potrivit pentru unul dintre job-urile de mai jos: - Vânzări și marketing (studii superioare) - Specialist achiziții (studii superioare) - Operator facturare (minim studii medii) - Relații clienți (minim studii medii) - Lucrător depozit. Societatea noastra are ca domeniu de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri și produse conexe în mediul online dar și în magazinul fizic. Punctul de lucru este în București, Sector 1, zona Casa Presei. Beneficii: - Asigurare medicală privată; - Ai posibilitatea de a lucra alături de o echipă mică dar energică și entuziastă, pe o poziție cheie; - Îți poți dezvolta competențele proprii într-o companie în continuă dezvoltare, unde aportul tău este foarte important. Hai la noi să ne dezvoltăm împreună! Te rugăm să ne transmiți CV-ul cu titlul job-ului pentru care aplici la adresa Program: Full-Time Pachetul salarial se discută în cadrul interviului. Vom contacta doar canditații considerați potriviți. Îți mulțumim pentru înțelegere!

 • Disponibil online

  Vând monede vechi

  Monede vechi de vânzare din anul 1966 și 1994. Preți 4000 de lei 4 monede. Pentru mai multe detalii sunați la nr de tel:

 • 78

  Descrierea jobului part time: Monitorizare magazine online, Emag.ro, Cel.ro, Domo.ro, Okazii.ro, Teamdeals.ro etc. Actualizare magazin online adaugare produse, prelucrare fotografii, actualizare / adaugare descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promotiilor actuale, adaugare/modificare preturi, Cunoștințe bune de Word, Excel. Alte activitati specifice, necesare bunei desfasurari. Prezenta obligatorie la birou, programul de lucru este de 4 ore/zi cu posibilitatea de trecere la programul de 8 ore. Adresa pentru interviu este: B-dul Ghencea, nr. 126 132, etajul 1, corp est, camera 5,6 si 7, in cadrul imobilului Home & Design Mall, sector 6, București. Beneficii: contract de munca pe o perioada nedeterminata, protectia munci, medicina munci, Salariul 1000 ron/net Adresa pentru depunere cv-uri:

 • Profilul candidatului: Studii superioare finalizate; Minimum 5 ani experienta profesionala, minim 2 ani experienta pe o poziție similara; Cunoastere avansata a pachetului Microsoft Office (in special Microsoft Excel); Cunostinte de contabilitate primara si operare programe de contabilitate; Cunostinte medii de limba engleza; Cunostinte corespondenta de afaceri, persoana amabila si diplomata, cu abilitatea de a comunica la nivel managerial; Foarte bune abilitati de comunicare, organizare si planificare; Orientare catre calitate, rezultate si respectarea termenelor limita; Atentie catre detalii, responsabilitate, seriozitate, initiativa, corectitudine si punctualitate; Persoana capabila sa lucreze individual dar si in echipa; Prestanta si profesionalism in relatia cu colegii si partenerii firmei; Persoana capabila sa isi organizeze propriile activitati precum si pe cele ale unei echipe; Permis auto categoria B. Descrierea postului: Pregateste si verifica corectitudinea documentele contabile de intrare si realizeaza inregistrarea acestora in programul de contabilitate sub indrumarea departamentului de contabilitate; Verifica corectitudinea documentelor contabile primare primite de la terti si le centralizeaza; Organizeaza si arhiveaza in bune conditii documentele financiar-contabile; Opereaza documente interne: NIR-uri, bonuri de consum, note de productie, fise de magazie, etc Realizeaza gestiunea documentelor (gestionarea corespondentei, planificare agenda de lucru, redactarea de documente, organizarea, clasarea si arhivarea documentelor, etc); Se ocupa de colectarea, analizarea si sintetizarea informatiilor necesare pentru intocmirea rapoartelor si situatiilor solicitate de echipa de management; Gestioneaza fluxul informational generat in interiorul companiei; Coordoneaza activitatea administrativa atat in ceea ce priveste sediul societatii cat si in ceea ce priveste propriul parc auto (urmarirea autorizatiilor de functionare, urmarire activitatea de PSI si protectia muncii, urmarire valabilitate polite de asigurare, valabilitate viniete, ITP, revizii auto, service, etc); Asteptam CV-urile dvs pe adresa de email a societatii:

 • Oferta noua in anul 2022. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word,pdf,email,internet),seriozitate , lucru de 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de gmail: ellyionescu6

 • 1

  Oferta noua in anul 2022. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator, seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de gmail: ellyionescu6

 • 1

  Selectam colaboratori program 2 ore / zi in Craiova Programare interviu la telefon.

 • 2

  Magnum Therm angajeaza in conditii avantajoase Agent achizitii. Căutăm o persoană care întrunește următoarele calități profesionale și personale: - gândire logico-matematică, analitică; - răbdare de a prelucra un volum mare de informație; - capacitate de a sistematiza informația cu privire la stocuri, achiziții, vânzări; - studii finalizate ; - punctualitate; - operare în Excel la nivel avansat; - spirit de inițiativă. Responsabilitatile postului: - Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori; Negocierea contractelor de furnizare; Gestionarea eficienta a stocurilor; Expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala - Si alte sarcini interesante ce țin de domeniul de achiziții.. Se oferă salariu motivant, tichete de masa.

 • 16

  Te invităm să te alături echipei de Back Office, în cadrul Expert Mind, Sector 3, București! Nu este nevoie să ai experiență, poziția este entry-level. Ne dorim ca tu să fii o persoană: - deschisă și curioasă; - pozitivă și optimistă, orientată către rezolvarea de probleme; - comunicativă; - atentă la detalii și cu abilități de organizare; - cu dorință de dezvoltare și creștere în cadrul companiei. Responsabilitățile tale vor fi: - scanări documente; - arhivări documente; - listări de documente; - învațarea proceselor și respectarea procedurilor interne. Ca angajat, vei beneficia de: - program stabil de lucru în baza unui contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată; - bonus de recomandare și fidelizare; - zi de naștere liberă; - bonusări salariale suplimentare cu ocazia: Paște, Crăciun, etc; - șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și motivată, cu o pregătire profesională solidă. Dacă ești interesat(ă), așteptăm CV-ul tău la adresa de email:

 • 15

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, Germania și United Kingdom. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de peste 14 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 33

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, Germania și United Kingdom. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de peste 14 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 1

  Angajam lucratori comerciali pentru pregatire si ambalare comenzi online de produse alimentare si nealimentare in Complexul Doraly.

 • 1

  Suntem o echipă ce realizează cu pasiune o multitudine de proiecte, tipuri de documente, ce vine ca un ajutor în rezolvarea dificultăților întâmpinate de dumneavoastră sau de afacerea dumneavoastră în utilizarea programelor din suita Microsoft Office (Microsoft WORD, Microsoft EXCEL, Microsoft POWERPOINT), cât si programele CorelDraw și Adobe Acrobat. Putem realiza: - Siglă - Logo; - Antet și Subsol personalizat; - Conversia fișierelor dintr-un format în altul; - Creare și editare documente în Microsoft Word; - Creare și editare documente în Microsoft Excel; - Creare și editare documente în Microsoft PowerPoint; - Editare documente în Adobe Acrobat - PDF; - Creare și editare documente în CorelDraw; - Realizare de diverse tabele; - Realizarea de grafice; - Realizarea de inventar; - Contabilizarea banilor; - Evidența contractelor și a facturilor - Prezența/pontaj; - Verificare producție etc.. Mai multe detalii vă putem oferi prin mesageria publi24 sau la telefonic. Suntem deschiși dacă ne sunt propuse și alte tipuri de proiecte.

 • 1

  Ești în căutarea unui loc de muncă? Angajăm DECLARANT VAMAL pentru o companie din Timișoara, ce oferă servicii de logistică. Ești candidatul ideal dacă: Ai cunoștințe de operare Pachet Microsoft ( în special Word și e-mail); Ești organizat, atent la detalii și respecți planificările. Ești o persoană dornică de a se dezvolta profesional, experiența nu este obligatorie. Responsabilitățile tale vor fi: Întocmirea de declarații vamale; Gestionarea documentelor aferente mărfii; Întocmire raport săptămânal. Ce îți oferim? Pachet salarial atractiv; Tichete de masă ( 20 RON/ zi lucrătoare); Transport asigurat pe raza orașului Timișoara; Program de lucru în două schimburi ( 08:30-17: ). Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon .

 • 3

  Esti in cautarea unui loc de munca? Angajam OPERATOR FACTURARE pentru o companie din Timisoara, ce activeaza in domeniul cosmeticelor. Cerinte: Este organizat, atent la detalii si respecta planificarile; Are o experienta minima pe o pozitie similara sau in activitati de back office; Cunostinte pachet Microsoft Office si PC. Responsabilitati: Preia zilnic extrasele bancare, le prelucreaza in sistemul informatic si opereaza manual tranzactiile nereconciliate; Opereaza corectiile incasarilor; Gestioneaza soldurile creditoare si compenseaza sumele la clientii cu solduri debitoare; Solicita informatii de la departamentul vanzari si call-center privind incasarile neclare in vederea operarii corecte; Opereaza rambursarea sumelor achitate in avans/eronat de catre clienti; Efectueaza analize privind incasarile si transmite catre managerul de departament datele solicitate la termenele stabilite; Respectarea politicilor interne si a procedurilor de lucru. Beneficii: Contract pe perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Bonus lunar de performanta; Tichete de masa; Card de sanitate; Program de lucru fix. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon

 • Cautam un coleg/ o colega impreuna cu care sa oferim experiente memorabile celor care ne trec pragul in fiecare zi. Avem si un magazin online pe care il vom administra tot impreuna. Ce ne dorim de la tine: - fire vesela si joviala, care sa transmita energie pozitiva, cu zambetul pe buze tot timpul - sa te descurci pe cont propriu si totodata sa iti placa sa faci parte dintr-o echipa - sa te descurci la nivel conversational in limba engleza - sa utilizezi aplicatiile specifice de vanzare/ gestiune pe care le utilizam pentru desfasurarea activitatilor zilnice si sa participi la partea de impachetare colete/ intocmire documente livrare/ stoc si comenzi de marfa - sa vrei sa inveti sa faci activitati pe care poate pana acum nu ai avut ocazia sa le practici Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru desfasurarea activitatii, intr-o locatie situata in zona Plopilor/ Fabrica de Bere . Partea aferenta pachetului salariala o discutam la interviu. Program de lucru marti - sambata 11:45 - 20:15 cu 30 minute pauza de masa inclusa in acest program. Detalii la numarul de telefon afisat.

 • 3

  Angajăm operator Call Center. Program: 8 ore/zi, Luni-Vineri: 08:30-17:00, 2 săptămani de acasă, 2 săptămani de la birou. Salariu: -2200 Ron NET, -700 bonus de performanță, -300 lei tichete de masă, -2000 lei primă de Paște și Crăciun, -25 zile concediu, -Pachet medical business Medlife. Sunați la numărul următor pentru mai multe detalii: Responsabilități: - Răspunde în timpul stabilit la apelurile telefonice primite, - Oferă informații exacte, corecte si rapide clientului , ceea ce implică identificarea imediată a nevoii/problemei/nemulțumirii clientului, condiția necesară realizarii acestui obiectiv fiind cunoasterea temeinica a tuturor informațiilor, Experiență: - Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu - Experiență de lucru în call center și cu precădere în call center dedicat domeniului asiguarări constituie un real avantaj, - Foarte bune abilități de comunicare, receptivitate, usurință în exprimare, etc..

 • Crezi că la vârsta ta nu mai vrea nimeni să te angajeze? Greșești! Mercury Research este în căutare de candidați care să ocupe funcția de operator de interviu. Vei lucra într-un mediu confortabil, demn, bazat pe respect și voie bună. Îți oferim ceai, apă, cafea la dispoziție, program flexibil, câștiguri atractive în funcție de performanță și contract pe perioadă nedeterminată. Nu este nevoie de CV sau de experiență anterioară. Tot ce ai de făcut e să suni oameni și să-i întrebi ce opinii au. Hai să ne cunoaștem la numarul de telefon din anunt.

 • Salveaza cautarea