Vei fi notificat de cate ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV

Buna ziua, sunt interesat/a de acest loc de munca.
Va trimit in atasament CV-ul meu.


Poti edita Cv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Stanley bet angajeaza operator

Valabil din 24.06.2022 19:13:32
Specificatii
Numele companiei Westgate România
Tip job full time
Descriere

#Stanleybet angajeaza pentru postul de Operator Calculator in #Bucuresti.
Salariu Motivant , tichete de masa electronice de 30 lei/zi lucratoare (600-690 lei) , bonus de performanta, ore suplimentare platita, zile libere legale platita dublu, bonus de recomandare, 2500 lei ajutor evenimente familiale, bonus de vechime, abonament medical privat.
in general programul de lucru al agentiilor este 09-22, 9-24, 10-24, se lucreaza 12-15 ture pe luna ( transport asigurat pentru agentiile care inchid la 24)
Locul de munca #FULL-#TIME , totul se explica la training in decursul unei saptamani la sediu alaturi de trainei instruiti foarte bine care va deschide o poarta catre pariuri Intr-o agentie de pariuri operatorii lucreaza pentru libertate (nu stau sefii pe capul tau non-stop), pentru faptul ca cu colegii cand ai probleme si nu in ultimul rand pentru tips. Se fac bani frumosi daca stii sa vorbesti, sa te comporti si ai putina charisma iti poti asigura un trai decent (cu chirii, copii, facultati si altele). Asadar, daca /, iti doresti un job lejer, sa ai timp si de facultate, copii, prieteni sau poate alt job, te astept pe whatsapp cu un cv si il voi trimite mai departe cu recomandare. Pentru mai multe detalii in privat

    Aplica acum cu CV
    Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
    Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!