Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Societate comercială angajează asistent manager. Abilitați:- vorbitor limba engleză -cunoștințe avansate P.C -cunoștințe utilizare sistem achiziții publice -cunoștințe contabilitate primara. Contact :

 • 2

  Angajăm secretară în condiții normale de muncă. Se oferă contract de munca full time Cerințe: - persoană dezinvoltă, dezinhibată, open mind, fără obligații - cunoștiințe operare PC - Office(word,excel) minime - engleză scris vorbit. Cu ce trebuie sa ne ajuti: - office stuff (cafea,consumabile etc) - acte personal up to date - facturi curente, comisioane curente - organizari team-building,iesiri cu echipa...etc Ce oferim : - program flexibil - contract de munca - training PC - bonusuri de performanta - salar net 2500-3000 Va rugam, atașați un CV si două poze , eventual link de social media. Va vom contacta ! Mulțumim ! email:

 • 45

  Persoana organizata, ordonata, cunoscatoare a limbi engleze nivel mediu, WORD SI EXCEL. Program 8 ore de luni - vineri, sambata - dumineca - liber. Pregatire minima de 12 clase. Salarizare 2500 - 3500 ron, in functie de abilitati profesionale. Relatii la tel. .

 • Firma Royal Air ofera un post de secretara pentru un spirit tanar si dornic de munca cu experienta in cumparare import-export(Royal Air import-export 99% Germania) Abilitati necesare: -Cunostinte office(Word, Excel, Powerpoint) -Redactarea facturilor -Cunostinte limba Germana, Engleza, Romana(Citit, Scris, Vorbire) - Atenție concentrată și distributivă; Se ofera salariu motivant,negociabil ,in functie de competente si cunostinte. Pentru mai multe detalii apelati: Fix: Mobil: sau Accesati site-ul nostru: www.royal-air.eu

 • 5

  Cautam secretara personala, varsta cuprinsa intre 18-35 de ani, salariu avantajos, program flexibil.

 • 6

  Organizație Neguveranamentala angajeaza o persona pentru postul de operator calculator/casier. Cerinte minime studii medii economice. Cunoștințe de contabilitate primara, utilizarea calculatorului nivel mediu (MS Office, internet, Outlook, etc) Se ofera contrac de munca pe 8 ore, bonuri de masa și alte facilitați negociate. CV se pot depune la următoarea adresa www.falt.ro sau personal la sediul organizației, str. Brașov, nr. 8, Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara

 • 29

  Candidatul ideal - cunostinte bune operare PC; - abilitati bune de comunicare verbala si scrisa; - rezistenta la stres; - spirit de echipa; Descrierea jobului - primirea si comunicarea corespondentei ; - redactare documente, copiere acte; - gestionarea apelurilor telefonice; - relatii cu publicul; - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul nostru activeaza in domeniul juridic si are un colectiv tanar si dinamic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

 • Cerinte: Studii superioare cu diploma de licenta; Experienta in implement;area proiectelor finantate din fonduri europene de 3 ani Carnet de conducere categoria B; Cunostinte avansate a pachetului OFFICE; Capacitate de organizare a timpului si a sarcinilor; Capacitate de a respecta termene limita si de a lucra in echipa; Placere si abilitate de a invata lucruri noi; Motivatie, entuziasm, implicare; Perseverenta, autocontrol; Nivel ridicat de flexibilitate si adaptabilitate; Aptitudini de comunicare si de solutionare a conflictelor. Descriere job: Mentinerea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectelor si asigurarea derularii activitatilor in conditii optime; Cunoasterea prevederilor legislative aplicabile proiectelor finantate prin POCU si aplicarea corespunzatoare a acestora; Intocmirea de proceduri specifice activitatilor derulate; Intocmirea documentelor tehnice aferente activitatilor derulate in cadrul proiectului; Organizarea activitatilor in conformitate cu graficul de activitati in vederea derularii in conditii optime; Intocmirea Rapoartelor tehnico-financiare; Mentinerea legaturii cu furnizorii in vederea organizarii corespunzatoare a activitatilor si obtinerea rezultatelor asteptate in timp util Verificarea documentelor aferente grupului tinta, activitatilor derulate si completarea anexelor specific; Informarea permanenta a coordonatorului de proiect in ceea ce priveste stadiul activitatilor, gradul de indeplinire a rezultatelor, indicatorilor, probleme intampinate si modalitati de rezolvare a acestora; Intocmirea documentatiei tehnice specifice cererilor de rambursare si asigurarea depunerii acesteia in termenele prevazute;

 • 1

  Se angajeaza asistent manager vorbitor de limba rusa (nivel mediu), munca de acasa + deplasari, cu masina, benzina se deconteaza. De preferat din Constanta.

 • 8

  Candidatul ideal Cerinte: - cunostinte medii/avansate limba engleza - buna cunoastere a pachetului Microsoft Office - abilitati de comunicare si interactiune cu oamenii - persoana bine organizata, adaptabila si capabila sa ia decizii prompte Constituie un avantaj cunostintele in unul dintre urmatoarele domenii: - contabilitate primara - management de proiect / proiecte europene / proiecte de cercetare - vanzari - marketing - design / grafica - electronica / IT - inginerie Descrierea jobului: Activitatea se desfasoara in cladire de birouri, in zona Leu (aproape de statia de metrou Politehnica). Oferim: - mediu antreprenorial dinamic, echipa tanara, diversa si open-minded - initiativa si exprimarea libera a ideilor este apreciata - posibilitatea de a acumula cunostinte noi - posibilitatea de a colabora si interactiona cu parteneri straini (unul dintre partenerii de afaceri este din China, iar o parte din personalul care colaboreaza cu noi este din Filipine) - posibilitatea de bonusuri Postul include intocmirea de documente administrative, oferte de vanzari, listarea de produse electronice pentru vanzare si sprijinirea companiei in realizarea activitatilor zilnice: - pregatirea livrarilor conform comenzilor online primite - emiterea facturilor conform comenzilor - emiterea documentelor de insotire a expeditiilor - inventarierea si organizarea produselor Job-ul este full-time, programul de lucru este intre orele 9:00-18:00, cu pauza intre orele 13: re de lucru si o ora pauza), de luni pana vineri, cu respectarea sarbatorilor legale si weekend liber. Firma Optimus Digital S.R.L. se ocupa de comert online, cercetare-dezvoltare in inteligenta artificiala, tehnologia informatiei si electronica. Asteptam CV-ul tau!

 • 19

  Centru Wellness angajeaza doamna sau domnisoara pe postul de asistent magaer, pentru locaria din Timisoara Nu este necesara experienta, Se cer cunostinte minime utilizare pc. Capacitate de comunicare; Mentinerea legaturi cu clientii; Mentinerea legaturi cu furnizori de materiale. Salar deosebit. Pentru mai multe in formatii lasati un mesaj pe acest site.

 • Asistent Manager numai certificat dizabilitati Well Romania isi cauta un coleg/colega sa faca parte din echipa noastra, ne dorim tare mult sa stie sau daca nu sa fie dornic/dornica sa invete: Sa preia apelurile telefonice si cu o voce draguta sa rapunda la telefon; Sa traimita email-uri catre beneficiari/clienti/parteneri Sa preia si sa trimita corespondenta interna/externa; Sa pregatateasca sala de sedinte si sa organizeze minuta sedintelor; Sa ne intampine dragut/a si zambitor/e vizitatorii nostri de la Well Romania; Sa intre in contact cu beneficiarii nostri si sa predea WellCard catre acestia; Noi ne angajam ca facem integrarea in echipa cat mai rapid si sa asiguram un mediu de lucru placut cu apa, cafele si bomboane zilnic. Promitem ca nici n-o sa simti cum zboara timpul in programul de lucru 09-18. Suntem o echipa tanara si motivata, invatam zilnic sa fim cat mai destepti si pregatiti pentru orice situatie sau schimbare legislativa apare. Noi te vrem, ce zici, stabilim un interviu? Asteptăm CV-ul tau la adresa de e-mail

 • 3

  Societate comerciala angajeaza asistent manager. Cerinte: - Experienta similara minim 1 an. - Abilitati excelente de comunicare si scriere in limba romana vocabular bogat, exprimare naturala, comunicare eficienta; - cunoștiințe bune operare PC: MS Office, WORD, EXCEL, navigare internet - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și locului de muncă - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp - capacitate de a respecta termene limită - atenție către detalii - responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate - p rsoan dinamica, bine org nizata, adaptabila si capabila sa ia decizii prompte - avantaj: cunostinte de operare in programul Saga. Ce oferim: - salariu atractiv - un mediu de lucru modern - posibilitate de avansare. Mai multe informatii la numerele de telefon :

 • 64

  Angajez o fata fara experienta pentru activitate xeox-secretariat ! Relatii Tel . 0743052615

 • 3

  Balastiera din Feldioara jud.Brasov,cauta: 1.Contabillitate primara/Resurse umane/Secretariat Asiguram conditii de munca si salarizare avantajoase, contract de munca pe perioada nedeterminata si asigurare transport (daca este cazul).

 • 4

  Agentie imobiliara Sc.PROFI IMOBILIARE GROUP Srl Bulevardul Revolutiei 65, ap.2, Arad, web profiimobiliare.ro, caută colaboratori in domeniul Imobiliar. Conditiile ce se oferă : -Procent atractiv intre 30-50% -Conditii foarte bune într-un ambient plăcut si o locație buna pe Bulevardul Revolutiei, birouri bine dotate Cerinte: - program de la 9-18 -Cunostinte PC, abilitati in folmurare-redactare oferte -abilitati in vănzări si de comunicare cu clientii -perseverenta si seriozitate -targhet 1 oferta/ zi Daca esti interesat de acest job trimite-ne CV-ul tau pe mail, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp, telefon 0722273759 sau 0752113316 o f f i c e @ p r o f i i m o b i l i a r e . r o Multumim!

 • 3

  Cautam o persoana tanara, prezentabila, responsabila, organizata, cu bune abilitati de comunicare in limba romana si limba engleza pentru postul de secretara. Program 8h/zi de luni pana vineri.

 • 2

  Firma de import-export produse alimentare angajeaza o persoana dinamica care sa se ocupe de clientii actuali si sa gaseasca clienti noi.Se solicita cunostinte de germana si engleza.

 • 9

  FIrma din domeniul IT cauta secretara/casiera. Prezenta fizica placuta, preferabil engleza, bune cunostiinte PC, experienta nu este necesara. Salariu atractiv. Relatii la tel. 0771402410

 • 18

  Angajam Junior Manager! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/junior-manager Responsabilitati: - Intampina si abordeaza intr-o maniera politicoasa fiecare client Magic; - Asigura indeplinirea operatiunilor specifice receptiei; - Preia apelurile telefonice; - Programarea clientilor si completarea programatorului; - Incasarea serviciilor prestate de lucratori; - Colaboreaza si asigura o buna coordonare a activitatii din receptie, respectand politicile interne; - Asigura o buna gestionare a solicitarilor clientilor

 • Salveaza cautarea