Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat Arad Companii Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Assistant manager Arad

  Angajăm Assistant manager pentru o firma cu capital italienesc situată în Arad. Descrierea job-ului Caută activ clienți în piață și menține relațiile contractuale cu cei existenți Întocmește oferte de colaborare și le comunica clienților, verificând interesul acestora Preia și direcționează vizitatorii firmei, gestionând comunicarea cu aceștia Întocmește ocazional facturi Asigură suportul administrativ pentru biroul din Arad Preia apelurile telefonice și corespondența Candidatul ideal Studii superioare absolvite sau în curs Experiență similară minim 2 ani Cunoștințe de utilizare a pachetului Microsoft Office (Word, Excel), e-mail, internet Cunoștințe de limba engleză și italiană - conversațional Abilități bune de comunicare și organizare Orientare către client și flexibilitate Ce oferim? Salariu negociabil Tichete de masă Contract pe perioadă nedeterminată

 • 5

  Angajam cu noram intreaga lucrator comercial/vanzatoare

  Magazin in Arad, isi mareste echipa si angajeaza cu norma intreaga, lucrator comercial pentru vanzare perdele. Nu se cere experienta in vanzari, si nu este limita de varsta. Atributii: preluare comenzi(nu se taie materiale), seriozitate si o buna comunicare cu clientii. Se ofera salariu fix (raportat la norma) + comision vanzari(comisionul se discuta la interviu). Se incheie contract de munca pe perioada nedeterminata. Programari interviu si informatii suplimentare la tel.

 • 9

  personal relatii clienti

  angajam personal relatii cienti-facturare studii superioare experieta minim 3 ani notiuni minime contabilitate

 • 8

  Cautam colaboratori in domeniul imobiliar

  Agentie imobiliara Sc.PROFI IMOBILIARE GROUP Srl Bulevardul Revolutiei 65, ap.2, Arad, web profiimobiliare.ro, caută colaboratori in domeniul Imobiliar. Conditiile ce se oferă : -Procent atractiv intre 30-50% -Conditii foarte bune într-un ambient plăcut si o locație buna pe Bulevardul Revolutiei, birouri bine dotate Cerinte: - program de la 9-18 -Cunostinte PC, abilitati in folmurare-redactare oferte -abilitati in vănzări si de comunicare cu clientii -perseverenta si seriozitate -targhet 1 oferta/ zi Daca esti interesat de acest job trimite-ne CV-ul tau pe mail, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp, telefon 0722273759 sau 0752113316 o f f i c e @ p r o f i i m o b i l i a r e . r o Multumim!

 • Salveaza cautarea