Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Secretariat Galati Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata, in conditii avantajoase, Asistent Manager cu experienta si vechime in domeniu de min. 1 an. Dorim o persoana punctuala, responsabila cu studii superioare economice sau juridice. Abilitati: comunicare, operare PC. CV- ul complet din care sa reiasa studiile, abilitatile si experienta in munca, pe mail:

 • 1

  UNIVERSITATEA DANUBIUS DIN GALATI A N U N T privind organizare concurs pentru ocuparea unui post de secretar facultate Universitatea Danubius din Galati anunta scoaterea la concurs a unui post de secretar facultate. Conditii de participare la concurs: studii superioare (constituie un avantaj); vechime in munca - 3 ani (minim) abilitati dezvoltate in vederea tehnoredactarii actelor; amabilitate, aptitudini de a relationa cu publicul; disponibilitate, adaptabilitate, capacitate organizatorica si de lucru in echipa; abilitati de analiza, sinteza si raportare; abilitatea de prioritizare a sarcinilor si de a respecta termenele; cunostinte de operare pe calculator: Sisteme de operare (operare Windows), Office (WORD, EXCEL, Internet). ATRIBUTII PRINCIPALE: tehnoredactare, printare contracte, conventii, alte acte si documente; evidenta documente; elaborare, transmitere si gestionare documente si corespondenta; acordarea de asistenta student/cadre didactice; orice alte activitati care tin de suportul operational si administrativ al activitatii din secretariat. Actele necesare inscrierii la concurs: -copie a actului de identitate; -curriculum vitae; -copii ale actelor de stare civila (certificat de nastere, certificat de casatorie, daca e cazul); -copii ale diplomelor de studii si a altor acte care atesta efectuarea unor specializari, calificari, etc; -copia carnetului de munca sau adeverinta care sa ateste vechimea in munca, in meserie si/sau in specialitatea studiilor; CONCURSUL CONSTA IN : TEST OPERARE PC + INTERVIU. ____________ Dosarele de concurs se depun la Departamentul Resurse Umane, pana la data de 28.11.2022, intre orele 8.00-16.00, de luni pana vineri, precum si on-line la adresa de e-mail (Date de contact). Persoanele selectate sa participe la concurs vor prezenta, inainte de data concursului, actele in original in vederea verificarii conformitatii copiilor. Informatii suplimentare se pot obtine pe site-ul Universitatii "Danubius" din Galati: https://univ-danubius.ro/news/anunt-privind-organizare-concurs-pentru-ocuparea-unui-post-de-secretar-facultate.

 • 5

  Dorim sa angajam personal pentru receptie clinica dentara . Cerinte: Persoana serioasa, punctuala,organizata, disponibila pentru munca in echipa. Se doreste persoana care are cunostinte minime de operare calculator, casa marcat. Program de lucru full time cu pauza de masa de la 13-15. Daca consideri ca te incadrezi cerintelor si esti interesata de job asteptam cv la adresa de mail

 • 9

  Angajam asistent manager pentru perioada determinata (cu posibilitate prelungire), program part time 9-13, L-V. Cunostintele de contabilitate primara, dar si motivatia si inspiratia in proiecte creative constituie avantaje.

 • 1

  Candidatul Ideal Bune competente organizatorice Abilitati de comunicare Cunostinte minime de operare calculator Descrierea jobului Descrierea sarcinilor/ atributiilor postului: -sorteaza si inregistreaza corespondenta primita; -preia si directioneaza apelurile telefonice, preia eventuale mesaje pe care le transmite ulterior; -primeste persoane din afara (clienti, perteneri de afaceri) si ii informeaza corect; -mentine evidenta primirii faxurilor; -copiaza, redacteaza, tehnoredacteaza diferite materiale; -primeste si transmite e-mail-uri; -executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor pe termen scurt ale firmei; -rezerva si vinde bilete de transport; -inregistreaza si tine evidenta rezervarilor si a incasarilor obtinute; -participa la incheierea contractelor cu clientii.

 • 4

  Angajez secretara Rog seriizitate Tel

 • 1

  Societate angajeaza asistent manager si gestionar .CV-urile se trimit la adresa mail :

 • 3

  Sunt in cautarea unui job in domeniul secretariat, contabilitate evidenta -primara sau resurse umane si orice altceva ce tine de domeniul administrativ. Mentionez ca in acest moment sunt disponibila, serioasa si constiincioasa si doresc acelasi lucru! Multumesc si astept oferte dvs!

 • Salveaza cautarea