Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cerinte: - studii medii finalizate; - cunostinte operare PC; - cu/ fara atestat dispecer - atentie distributiva; Oferim: - program de lucru flexibil; - Oferim salariu motivant, corectitudine si stabilitate. - echipa unita; - seriozitate; **Pentru cei fara experienta oferim instruire personalizata. **Pentru interviu ne puteti contacta la numarul de telefon din anunț. Persoana de contact: Anca Amariutei, coordonator dispecerat central.

 • Cerinte: - studii medii finalizate; - cunostinte operare PC; - cu/ fara atestat dispecer - atentie distributiva; - program de lucru flexibil; - Oferim salariu motivant, corectitudine si stabilitate. **Pentru cei fara experienta oferim instruire personalizata. **Pentru interviu ne puteti contacta la numarul de telefon Anca Amariutei, coordonator dispecerat central.

 • Caut loc de munca, unele expierente, permis auto B.

 • Firma de paza ,angajeaza urgent agenti de securitate din Slobozia sau localitati invecinate pe ruta Slobozia - Urziceni Transport asigurat contract de munca salariu+bonuri de masa Se executa serviciu de paza la o fabrica din Bucuresti.

 • 2

  Brink's Cash Solutions (RO) SRL, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a Brink's Company, liderul global in gestionarea numerarului - cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitia de AGENT SECURITATE TRANSPORT VALORI. Persoanele interesate sunt rugate sa ne lase un mesaj cu CV sau date de contact pentru a fi sunati. Cerintele postului: - studii medii; - disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente; - atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie, disponibilitate / capacitate de lucru inarmat. Descrierea jobului / Responsabilitati principale: - transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata, alimentarea ATM-urilor, asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului; - supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare. Oferta (bonusuri, beneficii): - tichete de masa in valoare neta de 400 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - acordarea sporului de noapte in procent de 25% si spor de week-end in procent de 15% in raport cu numarul de ore lucrate; - spor de fidelitate; - posibilitate ore suplimentare - platite cu spor de 100%. - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. Descrierea companiei Brink's Cash Solutions (RO) SRL este parte a Brink's Company, liderul global in gestionarea numerarului, servicii de siguranta logistica si solutii de plata, incluzand servicii de transport numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (inclusiv externalizarea tezaurului, procesare numerar si servicii de depozitare numerar), precum si transport international de valori. Printre clientii nostri se numara institutiile financiare, retaileri, agentii guvernamentale (inclusiv bancile centrale), monetarii, magazine de bijuterii si alti operatori comerciali din intreaga lume. Reteaua noastra globala de operatiuni din 47 de tari deserveste clientii din peste 100 de tari. Brink's Cash Solutions (RO) SRL este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 7 Centre de Procesare si 20 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 2100 de angajati. Nota Informare ref. politica de procesare a datelor cu caracter personal in recrutare: http://bit.ly/Informare_Recr

 • 1

  DESCRIERE AEK Security angajeza Agenti de interventie Candidatul ideal: Studii medii; Atitudine civilizata si responsabila; Capacitate de comunicare; Aspect fizic ingrijit. OFERIM: Salariu de 2520 lei net Contract de munca perioada nedeterminata; Tichete de masa; Participarea la cursuri de specializare in domeniu; Mediu de lucru profesional; Un loc de munca stabil; Program in schimburi;

 • 1

  Compania Romanian Security Systems angajează : agenți intervenție , agenți securitate și tehnician sisteme alarma pentru zona Galați Vrei să faci parte din echipa noastră? Sună acum la numarul de telefon și vei primi toate detaliile aferente jobului! Cv-urile le puteți transmite pe adresa de e-mail: specificând poziția pentru care aplicați! Pentru ocuparea posturilor de agent intervenție este obligatoriu permis conducere categoria B cu minim 3 ani experiență, certificat si atestat profesional, experiență pe un post similar - constituie avantaj - minim 2 ani; spirit de observație dezvoltat și atenție distributivă. Competențe personale: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, răbdare, viteză de reacție, capacitate de comunicare), rapiditate în reacții și judecată; capacitate de adaptare rapidă; memorie vizuală foarte bună, punctualitate. Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Noi îți promitem că vei lucra într-un mediu dinamic și interesant, alături de o echipă tânără și entuziastă! Mult succes tuturor candidaților

 • 2

  Terenuri in Voluntari, intravilan , suprafete 4,5 ha , 8 ha , 13, 3 ha langa Metro Voluntari, 170 ml deschidere DN 2, RAR , la numai 350 euro/mp , sau integral 13,3 ha + 24.000 mp hale industriale - la numai 220 euro/mp .

 • SC DMD SECURITY SRL ANGAJEAZA AGENTI DE SECURITATE CU SAU FARA ATESTAT.

 • 1

  Pensionar, Slatina domiciliu stabil 53 ani cazier curat, caut de lucru la pază de noapte, diferite locații sau obiective. Nu dețin atestat de pază! Disponibil cu începere imediată a activității, cu posibilitate de program prelungit în weekend sau sărbători. Posed permis și auto propriu, pt deplasări la distanță în afara orașului. Amănunte la tlf afișat sau interviu. Ofer seriozitate maximă. Sau șofer tr marfă pe auto cu dimensiuni reduse " papuc" sau " van" ori break. 0șapte51opt0șapte0trei0

 • 1

  S.C. DO Security angajează agent de securitate pentru magazinele Duty Free din incinta Aeroportului Internațional Henry Coandă Otopeni. Program: 12 ore (zi) / 24 ore (liber) 12 ore (noapte) / 48 ore (liber) Salarizare: 11 lei/ ora -net Transportul este asigurat. Telefon:

 • 2

  Angajam agenti securitate,pentru obiective comerciale(magazine). Cautam persoane cu chef de munca,serioase,posesori atestat,exclus persoane consumatoare de bauturi alcoolice. Oferim contracte de munca pe perioade nedeterminate,conditii bune de munca,salariul la timp,echipament gratuit. Pentru detalii va rog sa ma contactati telefonic.

 • 5

  Firma de paza din Balotesti,Ilfov angajeaza URGENT agenti de securitate pentru obiective in 1 Decembrie , judetul Ilfov. Salariu fix+bonuri de masa Program o noapte da si una nu Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la nr afisat.

 • Angajam agenti securitate (barbati) pentru Bucuresti, varsta maxima 45 de ani, salariu net 2100 lei. Relatii la telefon .

 • 1

  Societate de paza si protectie, angajam agenti de securitate cu sau fara atestat pentru obiective din, Câmpina, Filipeștii de Târg oferim transport - Obiectiv supravegheat video centralizat pe monitor. - Contract Individual de muncă perioadă Nedeterminat - Program 24/48

 • 6

  CIVITAS, lider in piata serviciilor de securitate din Romania, angajeaza dispecer in servicii de securitate OBIECTIV: Petrom City Asiguram transport din Gaesti Dispecerul este persoana care urmăre te permanent informa iile primite de la sistemele electronice de securitate, le analizează i raportează în func ie de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul i func ie de prevederile legale în domeniu Responsabilitati: Monitorizeaza permanent, in timpul serviciului, obiectivele conectate la dispecerat; Exploateaza corect si verifica starea de functionare a echipamentelor de monitorizare Receptioneaza permanent informatiile primite in dispecerat, avand in vedere politica si procedurile de securitate ale beneficiarului Informarea imediata a sefului ierarhic/ coordonatorului de serviciu privind starile de alarma, orice alt eveniment deosebit, precum si masurile pe care le-a intreprins, si executa in continuare dispozitiile acestuia Intocmeste/completeaza documente, rapoarte/ registre specifice activitatii desfasurate Gestioneaza resursele materiale din dotarea postului de serviciu (dispecerat); Respecta obligatiile angajatului conform legislatiei specifice domeniului de activitate Cerinte: -cunostiinte operare PC -atentie distributiva, spirit de observatie, receptivitate si caracter investigative -capacitatea de a respecta cu rigurozitate reguli si instructiuni -atestat profesional agent de securitate/dispecer ( prezinta un avantaj) Beneficii: -salariu competitiv * -echipament de lucru comod si elegant -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare ** -performanta este recunoscuta si recompensata *** La CIVITAS, ne bazăm pe oameni bine pregatiti, având în comun ambi ia pentru performan ă i pasiunea pentru lucrul bine făcut. Vrei sa te alaturi echipei noastre? Suna chiar acum sau trimite-ne un e-mail!

 • Firma de securitate SC. NEW SECURITY SRL angajeaza agenti de securitate cu sau fara atestat profesional.Se ofera contract de munca perioada nedeterminata,salariu atractiv si platit la timp,program flexibil,scolarizare.Pentru detalii suplimentare sunati la nr. sau posturi disponibile in Cugir

 • 1

  Firma de pază angajăm agenți de securitate cu atestat/ fără atestat pentru Auchan Militari. Tarif 9.25 pe oră + 200 bonuri de masă.Program 12 ore. 2 zile lucrate și una liber. Agenți intervenție tarif 11.70 +200 bonuri de masă. Program 24/48. Agenți securitate pentru Decathlon Militari tarif 11 lei pe oră +200 bonuri de masă. program 12 ore , 2 zile lucrate și 2 libere.

 • 1

  angajăm agenți de pază în zona Coresi (nu în magazin și nu suntem firmă de pază, suntem angajați propii ai firmei de construcții), salariul net (în mână) 2386 lei la un program de 168 de ore/lună. Program 12/24, 12/48, 3 concedii de odihnă pe an : 1 de 12 zile calendaristice, 1 de 20 de zile calendaristice și 1 de 10 zile calendaristice. Rog seriozitate. Telefon

 • SC angajeaza paznic de zi in locatia Izvoare nr. 98, Bacau. Atestatul de paza este obligatoriu. Mai multe detalii la telefon.

 • Salveaza cautarea