Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • S.C. CALIFICARI OVI-CRIS S.R.L. organizeaza cursuri de calificare pentru " AGENT DE SECURITATE" (paza). Persoanele interesate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii : - sa aiba cetatenia romana; - minim 8 clase; - varsta minima 18 ani; - apt medical serviciu de paza; - sa nu aiba antecedente penale. La finalizarea cursului, absolventii vor primi un ATESTAT si CERTIFICAT DE CALIFICARE. Pret 450 RON

 • Cerinte : Atestat Agent , Carnet conducere categoria B, Program foarte avantajos, salar negociabil -motivant , loc de munca confortabil si stabil , experienta si recomandarile constituie un avantaj. Ne puteti contacta pe email sau tel mobil in zilele lucratoare intre orele 10:00 si 16:00

 • Buna seara caut de munca ca agent de securitate.si dețin carnet de conducere

 • 7

  Angajez agenti de securitate pentru magazine, femei si barbati, varsta maxima 50 ani, aspect fizic placut, atestatul constituie un avantaj, salariul se da la timp fara intarzieri, din toate zonele din Bucuresti, salariul variaza intre 2200 - 2700 lei.

 • 5

  Angajez agenti de securitate pentru spatii comerciale, in toate zonele din Bucuresti, cu/fara atestat, rezistenta la lucrul in picioare, contract de munca legal, banii se dau pe card, salariul se da la timp fara intarzieri.

 • 2

  Angajez agenti de securitate pentru magazine, in toate zonele din Bucuresti, din zona Gostinu, Oinacu, Giurgiu, aspect fizic placut, varsta maxima 50 ani, contract de munca legal pe perioada nedeterminata, salariul se da la timp fara intarzieri, variaza in functie de orele lucrate, cu sau fara atestat.Asiguram transport.

 • 6

  Angajăm agenți de pază, fără loc de muncă sau șomeri, vârsta între 45 ani- 62 ani. Salariul atractiv și la timp, incepand cu 1680 lei - 2000 lei net. Obiectivele se află în București. ( Nu pensionari ) Angajăm și persoane cu handicap minor și cu certificat de handicap. (Nu handicap psihic sau handicap major care să afecteze serviciul de pază ) Mobil

 • 9

  Societate de Paza cu experienta in domeniu angajăm 30 agenți de securitate din Bucuresti pentru obiective situate în Sectorul 3. Salariul net incepe de la 1680 lei si ajunge pana la 2040 lei in functie de fiecare obiectiv si post in parte. Avem obiective si in alte sectoare ale Bucureștiului. Oferim si cerem seriozitate. Salariile se plătesc la timp.

 • 12

  Civitas Angajează: -Agenti Pază Magazine. -Salariile se Plătesc la Timp. -Contract de Munca conform Legii. -Salariu începând cu 10,7 Lei pe ora Net ( bani in mana). -Program Flexibil Cerinte: -Domiciliul în Bucuresti ! - Experienta in domeniu -Seriozitate

 • 6

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL PAZA pentru Magazine in Sun Plaza Berceni! Cerinte: - Domiciliul în București. -Varsta Maxima 50 Ani. -Experienta in Retail -Atestat Paza Oferim: - 11 - 13 Lei pe Ora NET - Bani in mana. - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil . TELEFON : 0743.062.038. - Popa Grigore

 • 4

  Companie de pază angajează agenti de securitate cu atestat,pentru obiective aflate în zona Chitila-Ilfov.Se cere seriozitate,capacitate de munca in echipa.Se oferă salariul 1800 lei/luna.

 • 10

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL PAZA Baieti - Agent Paza pentru obiectiv in JILAVA Cerinte: -Aspect Fizic îngrijit -Persoana serioasa Oferim: -Salariu Atractiv - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil

 • Imi caut loc de munca urgent mai multe detali

 • 1

  Candidatul ideal: Atestat profesional de Agent de Paza si Protectie Experienta in domeniu Persoana onesta si riguroasa Descrierea jobului Responsabilitati: Autorizarea accesului in salile noastre de jocuri Interventia pentru eliminarea evenimentelor Mentinerea ordinii in salile noastre de jocuri Primirea/predarea serviciului Completarea documentelor operative Raportarea evenimentelor Beneficii: Program de lucru flexibil, in ture de 12 ore fie de zi, fie de noapte Salariu atractiv Posibilitate de dezvoltare profesionala Lucru intr-o echipa tanara si dinamica Descrierea companiei: Salile noastre de jocuri de noroc sunt prezente in toata Europa (Germania 133 locatii, Italia 9 locatii, Croatia 35 locatii precum si in alte tari). In Romania ne desfasuram activitatea sub brandul Million care detine o retea extinsa de peste 50 de locatii in toata tara, un sfert dintre acestea aflandu-se in Bucuresti. De asemenea, puteti contacta colegii din Iasi la nr. de tel: # pentru a stabili un eventual interviu.

 • 13

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL pentru Dispecerat Cerinte: - Domiciliul în București. Oferim: - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil .

 • 3

  Angajam agenti de securitate in Bucuresti, cu sau fara atestat, stabilitate la locul de munca. Salariu atractiv, fara intarzieri salariale. Relatii la telefon .

 • 4

  Angajăm agenti de securitate in Bucuresti, sector 4, cu sau fara atestat, stabilitate la locul de munca. Salariu atractiv, fara intarzieri salariale. Relatii la telefon: .

 • 13

  Dorim să ne mărim echipa , motiv pentru care firma de pază Blitz Land angajează 2/3 agenti de securitate , cu dorința de munca in cadrul unui mare centru comercial din orașul nostru, calificarea se poate obtine si in cadrul companiei noastre . Fără cazier ! Salariul motivant, contract de munca pe perioada nedeterminata , bonuri de masa , posibilitate de avansare în cadrul companiei. Se cere si se oferă seriozitate maxima ! Informatii puteti obtine doar la Tel. 0724 836 446

 • 7

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL AGENTI Paza pentru obiectiv AFI COTROCENI. Oferim: -Salariu Atractiv +Tichete de Masa - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil .

 • 42

  Om de afaceri, ofer job part-time ca garda de corp la un barbat 18/45 de ani, sportiv, prezenta placuta, preferabil fara obligatie. Etnie, nivel cultural, studi, experiente de lucru calificari, nu sunt relevante pt alegerea. In vederea sprijinirii reintegrarii sociale poate sa fie si un un fost detinut sau tanar modest, de la sat. Singura pretentie este bun sims, onestitate, prezenta placuta si loialitate. Jobul e part-time 2 zile saptamanal (Vineri si sambata de la ora 18 la ora 23) si se ofera 200 de Euro lunar si diverse avantaje. Toate detaliile necesare prin e-mail sau telefon, doar pentru persoanele care se identifica cu anuntul. Solicitarile cu poza si o scurta descrierea personalitatii, au prioritate.

 • Salveaza cautarea