Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Magazin online angajează pentru postul de operator comercial persoană dinamică (preferabil fată) cu domiciliul în Baia Mare. Cerințe: exprimare corectă în lb. română, cunoașterea limbii maghiare ( engleza este un plus), cunoștințe de lucru cu calculatorul, atitudine pro activă, dorința de a învăța lucruri noi . Facultatea nu este obligatorie. Salariu net: 2400 lei. Așteptăm CV-ul tău pe email:

  • Delite caută colegi noi, cu abilități dezvoltate de comunicare și convingere, care să ocupe postul de CONSILIER CLIENȚI. Candidatul ideal este orientat către oameni, are o atenție sporită asupra detaliilor, iar atitudinea pozitivă face parte din ritualul său zilnic. Dincolo de toate aceste lucruri, își dorește să lucreze în echipă, este ambițios, dinamic și știe să se facă plăcut în relația cu clienții și colegii. Descrierea jobului Cerințe: • Cei 7 ani de acasă. Restul le învățăm împreună; • Studii medii sau superioare, inclusiv Absolvenți Studii Universitare Promoția 2019 • Abilități dezvoltate de comunicare și convingere cu un vocabular bine pus la punct • O foarte bună cunoaștere a limbii române • Cunoștințe de utilizare PC, Microsoft Office, Internet • Limba Engleză, nivel conversațional • Disponibilitate la deplasări în țară • Permis de conducere categoria B, cu vechime de minim 3 ani Ce vei face? • vei învăța constant despre vânzări și serviciile pe care le oferă Delite; • te vei deplasa la sediul clientului unde vei promova imaginea, produsele și serviciile Delite, ajutând clientul să cumpere produsele cele mai potrivite; • vei lua comenzi și le vei transmite departamentul de producție; • vei menţine constant relaţia cu clienții Delite; • vei lucra cu obiective clare. Cum îți răsplătim munca? • Salariu negociabil în funcție de cunoștințele și de performanțele dobândite, cu posibilitatea de a obține bonusuri din vânzări; • Îți oferim training-uri gratuite și oportunități de formare profesională; • Șansa de dezvoltare într-o echipă tânără și o carieră solidă în vânzări. Crezi că ești compatibil cu profilul prezentat mai sus? Atunci, hai să ne cunoaștem! Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: , alături de câteva cuvinte prin care să ne explici de ce te-ar atrage acest domeniu și ce te-ai aștepta să gasești odată intrat/ă în echipa noastră. În funcție de descrierea pe care o primim și în măsura în care CV-ul corespunde profilului nostru, vom face o selecție, în urma căreia vom programa la interviu doar persoanele selecționate. Te rugăm să acorzi mare atenție acelor câteva cuvinte care te motivează deoarece acestea constituie factorul decisiv în alegerea candidatului.

  • Descrierea job-ului: -prezentarea si promovarea serviciilor companiei catre persoanele fizice; -prospectarea pietei si identificarea de noi clienti – persoane fizice -negocierea si incheierea de contracte cu persoane fizice Oferta (bonusuri, beneficii): -contract de munca; -bonusuri in functie de performanta; -posibilitate de evolutie profesionala; -training; -comision de la primul contract incheiat; Cerinte - experienta anterioara in vanzari nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj; - cunostinte in domeniul telecomunicatiilor (constituie avantaj); - abilitati dezvoltate de negociere si persuasiune; - diplomatie, proactivitate si orientare catre client; - foarte bune abilitati de comunicare; Asteptam CV-ul tau la adresa de email: ; tel: 0771180691

  • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

  • Companie internationala, lider in piata asigurarilor, recruteaza pentru orasul Baia Mare, doi coordonatori de echipa pentru intermediere vanzari asigurari de sanatate, pensii private si fonduri pentru educatia copiilor. Se ofera mediu de lucru profesionist, pregatire permanenta de specialitate, comisioane si bonusuri atractive si alte beneficii nesalariale (abonament de sanatate la o clinica privata, asigurare de viata si pensie privata, platita de angajator). Atributii: recrutarea de noi colaboratori in echipa proprie si coordonarea activitatii acestora, conform programului de lucru si a obiectivelor. Experienta anterioara si detinerea codului RAF nu reprezinta criterii obligatorii de eligibilitate, dar pot prezenta un avantaj in selectie. Va rog sa ne trimiteti un CV pe adresa:

  • Candidatul ideal Iti place sa te autodepasesti? Cauti un loc de munca dinamic iar provocarile te motiveaza? Cuvintele: greu, nu se poate, nu vreau, problema, incerc, nu fac parte din formarea ta ci esti ambitios, cauti performanta si faci lucrurile din prima? DACA DA, VREM SA FIM COLEGI! Aplica pentru pozitia de Responsabil Achizitii Auto Rulate! Pentru cei care impartasesc cu noi pasiunea pentru masini si domeniul auto, respectul, disciplina si integritatea oferim o pozitie de Responsabil Achizitii Auto Rulate. Cerinte esentiale: Cautam coleg vorbitor la nivel mediu de limba germana si secundar engleza pentru intermediere tranzactii, care sa aiba: - Cunostinte foarte bune de utilizare calculator, - Cunostinte despre masini (marci, modele, specificatii) reprezinta avantaj, - Disponibilitate de invatare, - Persoana organizata si responsabila, - Abilitati bune de relationare si comunicare. Descrierea jobului - Intermediere achizitii auto in cele mai bune conditii, - Urmarirea fluxului de achizitie auto, - Intretinere si completare dosare de achizitie, - Suport pentru echipa de vanzare, - Dezvoltare relatii cu furnizorii, - Gestionare stoc masini. Oferim: - Atmosferă de lucru bazată pe respect și colegialitate, - Suport pentru dezvoltare profesională continuă, - Mediu de lucru atractiv, - Pachet salarial motivant orientat spre performanta - Oportunitati de avansare in cariera la nivel de ATP Exodus Group. Descrierea companiei: Suntem o companie dinamică, având obiective, standarde și un mediu de lucru aliniate nivelului european. În cei 23 de ani de activitate în domeniul auto, echipa a crescut și s-a dezvoltat odată cu business-ul, astfel că astăzi avem peste 700 de angajați în firmele din grupul ATP Exodus. Principalele firme din grup sunt: - ATP Exodus - divizia de piese auto; clienții noștri ne cunosc ca fiind un partener de incredere pe piața pieselor de schimb și a accesoriilor pentru camioane și vehicule mari prin rețeaua de sucursale deschise în România, Bulgaria și Ungaria. - ATP Motors RO, dealer pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, MAN și Ford Truck; oferim o gamă complexă de produse și servicii prin Centrele Autorizate de Vânzări și Service in Baia Mare, Oradea, Bistrita si Sannicoara (Cluj). - ATP Transit, o componentă importantă a business-ului pe partea de transport și logistică atât in Romania cat si in Europa cu o flota de peste 50 camioane. În concepția noastră, totul ține de încredere. Nimic nu e prea mult, nimic nu e prea greu, iar ceea ce începem ducem la bun sfârșit. Profitul, banii, sunt un mijloc spre scop si nu un scop in sine! Obiectivele noastre sunt de a sluji binelui comun si vrem ca mostenire sa lasam o lume mai buna in urma, cu o perspectiva mai luminata decat am avut atunci cand am inceput activitatea. Te invităm să ni te alături și să fii parte din succesul nostru! CV-urile vor fi trimise la 

  • Salveaza cautarea